هدایت شده از فراجناحی
🔹 پیام اجتماع عظیم علماء،اساتید و طلاب حوزه علمیه قم در فیضیه
🔹پیام وحدت و یکپارچگی حوزه علمیه قم برای تحقق گام دوم انقلاب با جوانان مؤمن انقلابی.
🔹پیام همدردی حوزویان با مشکلات معیشتی مردم و مطالبه از مسئولان نظام برای حل سریع آن.
🔹پیام راه حل مشکلات کشور در درون کشور است.
🔹پیام تفکر غربزده داخلی باعث و بانی مشکلات کشور است.
🔹پیام تحقق دولت اسلامی در گام دوم انقلاب.
#نشر_حداکثری
Join👇
🆔 @farajenahi
❣کانال سیاسی، اعتقادی #فراجناحی👆
پخش قسمت دوم "ایستگاه پایانی دروغ" ساعت 21 امشب از شبکه خبر
🎞در این مستند، تصاویری منتشر نشده از پشت صحنه فعالیت مدعی ترین رسانه های معاند در شبکه های اجتماعی و صحنه هایی از نشست ها و ارتباطات خصوصی عوامل آنها در معرض نگاه مخاطبان قرار می گیرد.
@akhbarsiyasi
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ جالب "امیرحسین حاجی نصیری" جانباز مدافع حرم به یک سوال:
چرا روحانی در صندوق رای مدافعان حرم در سوریه حتی یک رای نیاورد!؟
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هشدار هشت ماه پیش رهبر معظم انقلاب به دولت
🔹ما مشکل اقتصادی کشور را به برجام موکول کردیم و برجام نتوانست کمک قابل توجهی کند. نتیجه این شد که مردم نسبت به برجام شرطی شدند. حالا هم مردم را درباره بسته اروپایی شرطی نکنیم. کارهایی در کشور داریم؛ بهبود اقتصاد کشور را به چیزی که از اختیار ما خارج است گره نزنیم.
🔹اروپاییها در همین زمینه دارند بدجنسی میکنند. من به آقای رئیسجمهور هم گفتم، اینها همان ماه نوامبری را که از اول گفتند را دنبال میکنند. بعد که همه چیز تثبیت شد و تحریمها جاافتاد، یک چیزکی مثلاً بدهند یا ندهند. خباثت اینهاست.
🔹بنده یک سینه حرف دارم در زمینه اروپاییها. نه بهخاطر سیاستهای امروزشان. بهخاطر ذات خبیثی که حکومتهای اروپایی در طول این چند قرن از خودشان نشان دادهاند. البته ارتباطات باید حفظ بشود.
🔹دوستانی که با من مرتبط بودهاند، میدانند عقیده من در زمینه دیپلماسی این است که ارتباطات باید روزبهروز تقویت بشود. عقیده من کنار رفتن و قطع کردن نیست؛جز در موارد معدودی مثل آمریکا. رابطه با شرق و غرب تقویت بشود؛هر چه میتوانیم تحرک عملیاتی و هدفمند دیپلماسی بایستی افزایش پیدا کند.
@akhbarsiyasi
در گزارش عملکرد سه ساله سیدابراهیم رئیسی مطرح شد:
از خدمات بیسابقه آستان قدس به مردم تا چند برابر شدن نذورات و موقوفات/ دولت در ارائه مجوز برای فعالیتهای دانش بنیان و ساخت بیمارستان توسط آستان قدس همکاری نمیکند.@akhbarsiyasi
14.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تذکر مهم 8ماه قبل رهبری که دولتیها نادیده گرفتند
هشدار رهبرانقلاب به دولت: منتظر این و آن نباشید؛ برجام دردی از اقتصاد ما دوا نکرد/دوباره مردم را دربارهی بستهی اروپایی شرطی نکنید/ ترزا مِی دربارهی سختگیری به ایران به ترامپ سفارش میکند؛ بعد تلفن میزند به آقای روحانی و اظهار ارادت هم میکند. @akhbarsiyasi
هدایت شده از فردا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 جناب #روحانی گفته بود به مردم بگیم اگه FATF رو بپذیریم چی میشه، و اگه نپذیریم چی میشه.
این ده دقیقه از صحبتهای دکتر عبدالملکی رو ببینید تا بفهمید در صورت پذیرفتن یا نپذیرفتن FATF چه اتفاقی خواهد افتاد.
🔹پذیرفتن FATF: از بلوکه کردن پولهای ایران در کشورهای غیر متخاصم تا تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل علیه کشورمان.
🔸نپذیرفتن FATF و اجرای اقتصاد مقاومتی: شکستن تحریمها
#FATF
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراسم دیروز غبارروبی مضجع شریف حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در آستانه ماه رجب و سال جدید و وداع آیت الله رئیسی با مضجع شریف رضوی برای اطاعت از امر ولی زمان و تصدی منصب ریاست دستگاه قضا . @akhbarsiyasi
مرکلی همچنین گزینه تشدید تحریمها را ناممکن اعلام کرده و به پیام اروپاییها درباره تشدید تحریمها اشاره کرده و صراحتا اعلام میکند که «تحریمهای آمریکا در شدیدترین حالت ممکن قرار دارد و اگر تحریمها از شرایط فعلی افزایش یابد، شرکای اروپایی و دیگر کشورها قادر به همراهی نیستند و عملا نظام تحریمهای بینالمللی علیه ایران فرو خواهد پاشید. اما با پذیرش توافق از سوی ایران، میتوانیم به مطالبه تحریمهای بیشتر برای نتیجه گیری نهایی امیدوار باشیم.
شبیه به همین استدلال از زبان جان کری و مرکل نیز پس از توافق ژنو بیان شده است. آیا معنای این سخنان جز این است که برجام به تنهایی با کمک آقای روحانی، معادل حمله نظامی و تحریمها برای دشمنان ملت ایران، آورده و نتیجه داشته است.
خامساً : رهبر معظم انقلاب درباره این بخش از سخنان حسن روحانی و دست اورد سازی برای برجام، هوشمندانه فرموده اند: «آن مسئول اروپایی به مسئولین ما می گوید اگر برجام نبود جنگ در ایران حتمی بود؛ دروغ محض! چرا میگویند جنگ؟ چون ذهن برود به سمت جنگ نظامی... جنگ واقعی جنگ اقتصادی و تحریم و گرفتن عرصه کار و فعالیت و فناوری در کشور است. ما را به جنگ نظامی متوجه میکنند تا از این غفلت کنیم. جنگ واقعی جنگ فرهنگی است.» (۹۵/۱۱/۲۷)
سادساً : وقتی میبینم حسن روحانی اینطور به این ننگ افتخار میکند، تازه میفهمم که مخاطب سیدعلی از سخنانی که در جمع معلمان بیان شد، کیست. تازه میفهمم شاگرد روح الله به چه کسانی درس دیپلماسی و عزت میدهد و میفرماید:
«وقتی مقابل دشمن از نشان دادن قدرت بترسیم، دشمن پررو میشود، میگویند ایران در خلیج فارس رزمایش نداشته باشد؛ چه غلطها. از آن طرف دنیا میآید رزمایش برگزار میکند، خب بروید همان خلیج خوکها اینجا چه میکنید؟ خلیج فارس خانه ماست، جای حضور ملت ایران است. اینطور باید با قدرتهای زیادهخواه مواجه شد.» (۹۵/۲/۱۳)
نقد رسایی بر سخنان روحانی در گیلان
این ننگ خجالت دارد نه افتخار/ آقای روحانی چطور به این ادبیات توهین آمیز رییس دولت فرانسه افتخار میکنید؟ روحانی در جلسه اداری استان گیلان با آب و تاب و افتخار میگوید: «علاوه بر اینکه یکی از مقامات (اروپایی) دیگر در جلسه خصوصی به من گفت، رییس جمهور فرانسه هم خصوصی و هم در مصاحبه مطبوعاتی علنی در حضور من گفت که در سال ۹۱ ما پنج کشور به اتفاق هم تصمیم به حمله و جنگ با ایران گرفته بودیم فقط درباره زمانش بحث میکردیم اما وقتی شما رییس جمهور شدید، دیدیم شرایط عوض شده ما هم دست نگه داشتیم تا ببینیم شرایط جدید چه میشود.» (۹۷/۱۲/۱۵) ظاهراً حالا که حنای حسن روحانی در برداشتن تحریمها به واسطه برجام بی رنگ شده، تیم عملیات روانی دولت به سمت دستاورد تراشی برای برجام رفته آن هم با ادعای تکراری و توخالی «برجام سایه جنگ را از سر ملت برداشت» و «اگر برجام نبود، حتما به ایران حمله نظامی میشد!»
سوگمندانه باید بگویم که هر چند رییس جمهور کشورم به این «ذلت» افتخار میکند، اما من با شنیدن این سخنان از خجالت آب شدم. به چند دلیل:
اولا : ظاهرا آقای روحانی در برابر این سخنان توهین آمیز رییس جمهور فرانسه هیچ نگفته اند! قاعدتا اگر آقای روحانی در برابر این سخنان توهین آمیز رئیس جمهور فرانسه براشفته بود و پاسخ دندان شکنی به وی داده بود، می بایست به پاسخ خودش نیز اشاره میکرد.
اما همانطور که شنیدید، روحانی در گیلان و قبل از او مجید انصاری، معاون پارلمانی وی، سخنان توهین آمیز رییس جمهور فرانسه را با آب و تاب نقل میکنند و هیچ اشاره ای هم به پاسخ نمی کنند. ظاهرا بر حسب قاعده حاکم بر این دولت، آقای روحانی از آنها تشکر هم کرده که منت گذاشتهاند و به ما حمله نکردهاند!
ثانیاً : ادعای رئیس جمهور فرانسه اگر ادعای درستی باشد که آنها قصد حمله به ایران را داشته اند و منصرف شده اند (قطعا به دلایلی که ذکر میشود ادعای درستی نیست) جا داشت رییس جمهور این ملت افتخار آفرین و عزیز، همچون رهبر معظم انقلاب پاسخ دندان شکنی به او بدهد. امام خامنه ای در نماز عید فطر سال ۹۴ در واکنش به تهدیدات نظامی طرف آمریکایی، فرمودند:
«این آقا (رئیس جمهور آمریکا) گفته است میتواند ارتش ایران را نابود کند. قدیمیهای ما این جور حرفها را لاف در غریبی میگفتند. اگر میخواهند درست بفهمند اگر میخواهند از تجربههای خود درست استفاده کنند، بدانند اگر جنگی اینجا اتفاق بیفتد، آن کسی که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد، آمریکای متجاوز و جنایتکار است.»
ثالثاً : این سخنان رئیس جمهور بی نزاکت فرانسه توهین به حسن روحانی بوده است. معنای این ادعای دروغ این است: دشمنی که قصد داشته با صرف هزینه های گزاف نظامی، انسانی، سیاسی، اقتصادی و بین المللی برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی اقدام کند (و همچنان هم بر این اعتقاد است و از اظهار علنی آن هم ابایی ندارد) وقتی آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شده، هدف را در دسترس دیده و از پرداخت چنین هزینههای گزافی منصرف شده.
در حقیقت آنها با توجه به اصراری که نسبت به سرنگونی نظام جمهوری اسلامی دارند، آن نتیجه را با انتخاب حسن روحانی نزدیک تر دیدهاند! آقای روحانی آیا توهینی بیشرمانه تر از این نسبت به یک رئیس جمهور ممکن بود، چطور متوجه نشده اید که شما را سخره گرفته؟ چطور به این ادبیات توهین آمیز رییس دولت فرانسه افتخار میکنید؟!
رابعاً : ادعای حمله نظامی لاف در غریبی است، چون بر اساس اسناد مختلف، موضوع استمرار تحریمها و حمله نظامی از برنامه عملیاتی یانکیها و دوستانش، خارج شده بود همانطور که در اردیبهشت سال ۹۳، سناتور دموکرات «جف مرکلی» در مخالفت با طرح نمایندگان دیگر که معتقد بودند نباید به همین میزان اندک هم در مذاکرات هسته ای به ایران امتیاز داد، میگوید: «سه راهکار اصلی پیش روی آمریکا برای تقابل با ایران هستهای قرار دارد: حمله نظامی، تشدید تحریمها، مذاکره و توافق دیپلماتیک.»
وی سپس با استناد به گزارش «منابع امنیتی آمریکا» از غیرقابل کنترل بودن واکنش به حمله نظامی سخن گفته و آن را غیر ممکن اعلام میکند و به صراحت میگوید: « بنابراین اجازه دهید از گزینه استفاده از زور کنار برویم.»
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آقای روحانی این اظهارات افتخار ندارد، خجالت دارد
سخنان رییس جمهور فرانسه به معنای این است که انتخاب شما به عنوان رییس جمهور، به اندازه حمله نظامی برای غربیها دستاورد داشته است با این تفاوت که در حمله نظامی باید کلی هزینه میکردند و قطعا نتیجه هم نمیگرفتند...
واقعا بدون اینکه خودتان بدانید، کار مهمی کردید، شما مایه افتخار غربیها هستید.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ریاست جدید قوه قضائیه
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب مستطاب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی دامت برکاته
آغاز دههی پنجم انقلاب و گذشت چهل سال از تشکیل دادگستریِ مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی، ایجاب میکند که با تکیه بر تجربهها و دستاوردها و رهنمودهای انباشته در این نصاب زمانی، تحوّلی متناسب با نیازها و پیشرفتها و تنگناها در قوهی قضائیه صورت گیرد و دستگاه عدالت با نَفَسی تازه و انگیزهئی مضاعف و نظم و تدبیری حکمتآمیز، دوران جدیدی را که زیبندهی گام دوم انقلاب است، با قدرت و جدیت آغاز کند.
اینجانب برای تحقق این مقصود حیاتی، جنابعالی را برگزیدهام که دارای سوابق طولانی در سطوح مختلف قوهی قضائیه و آشنا با همهی زوایای آن میباشید و از طرفی در کنار فقاهت از تحصیلات حقوقی و دانش و تجربه در این عرصه مهم برخوردارید، و سلامت و امانت و کارآمدی خود را در مقاطع گوناگون خدمت نشان دادهاید.
سند تحول قضائی پیشنهادی جنابعالی را ملاحظه کردم. بر اساس مشورتها و نظرات کارشناسی، آنرا مفید و کارساز میدانم. با این حال چند نکته را مؤکداً به جنابعالی سفارش میکنم.
نخست آنکه برای همهی فصول این سند و بندهای ذیل آنها، زمان تعیین کنید و خود و همکارانتان را بر پایبندی به سرآمد برنامه الزام نمائید. در زمانبندیها نه عجله و نه مماطله نباید راه داده شود.
دوم آنکه در همهی فصول تحول، مردمی بودن و انقلابی بودن و ضد فساد بودن را رعایت کنید.
سوم آنکه عنصر نیروی انسانی صالح را در رأس عوامل تحول و پیشرفت قوه بدانید. سلامت قضات و پاکیِ دامن آنان از هر گونه فساد، شرط لازم و اوّل برای همه توفیقات شما است. در ریشهکنی فساد از درون قوه که مایهی مباهات شما و سرافرازی اکثریت قضات دادگاهها و دادسراها است، هیچ تردید و درنگ نکنید.
چهارم آنکه گسترش عدل و احیاء حقوق عامه و آزادیهای مشروع و نظارت بر اِعمال قانون را که در شمار هدفهای قوه قضائیه در قانون اساسی است در رأس برنامهها قرار دهید. این موجب اعتماد مردم و دلگرمی آنان به قوه قضائیه در حوادث و منازعات خواهد شد.
پنجم آنکه در برخورد قضائی ملاحظهی این و آن را نکنید.
ششم آنکه از جوانان صالح و انقلابی و فاضل در مسؤولیتهای قوه استفاده کنید.
هفتم آنکه قاضی و دادگاه را عزیز بدارید. احساس عزت و شرافت در قاضی، سدّ محکمی در برابر انگیزهها و عوامل نفوذ و انحراف است.
هشتم آنکه همکاری با قوای مجریه و مقننه و همافزایی با آنان را که سفارش همیشگی اینجانب است در نظر داشته باشید. آنان نیز موظف به همراهی و همکاری با شمایند.
در پایان لازم میدانم از آیت الله آملی بخاطر تلاشهای ارزشمندشان تشکر و قدردانی کنم و برای توفیق کامل جنابعالی و همکارانتان دست دعا و توسل به درگاه ربوبی بلند کنم و توجهات و دعای حضرت بقیة الله ارواحنا فداه را مسألت نمایم.
والسلام علیکم و رحمة الله
سید علی خامنهای
۱۶ اسفند ۱۳۹۷
آمار مخالفان FATF در مجمع تشخیص
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این مطلب «سه جلسه مشخصاً درباره کنوانسیون «پالرمو» گفتگو کردیم»، یادآورشد: اکثر اعضای مجمع تشخیص انقدر بحثهای کارشناسی درباره لوایح شنیدند و خودشان هم بررسی کردند که دیگر هرکدام تبدیل به کارشناس حوزه شدهاند. صفارهرندی تصریح کرد: هرچه مباحث را کارشناسانهتر پیش بردیم، آرای مخالف با پیوستن ایران به پالرمو افزایش پیدا کرد؛ بیش از دوسوم اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام مخالف پیوستن ایران به «پالرمو» هستند. وی با اشاره به اینکه برخی معتقدند مخالفان «پالرمو» بخاطر آرمان و مسائل ایدئولوژیک با این الحاق مخالفند و موافقان بخاطر گرهگشایی اقتصادی از آن حمایت میکنند، تاکید کرد:، اما اینطور نیست، حتی یک بار هم تعارض آرمانگرایی و واقعگرایی در مجمع پیش نیامده است. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح میکند: موضع مخالفان در تمام جلسات این بود که پیوستن ایران به «پالرمو» بسیاری از فرصتهایمان را برای حل مشکلات اقتصادی از بین میبرد. خود مسئولان FATF میگویند این لوایح فرصتی برای فشار بیشتر علیه ایران است.@akhbarsiyasi
حمله به دستگاههای امنیتی تا پیام تسلیت برای وفات خلیفه اول !
رقابتهای انتخاباتی و سیاسی میان احمدی نژادیها و اصلاحطلبان برای جذب آرای اهل سنت با روشهای مختلف از ماههای گذشته ادامه داشته است . البته تاکنون عمده روش جذب آرای اهل سنت توسط این دو جریان سیاسی با حواشی و ابهامات خاصی همراه بوده است . در حالیکه محمود صادقی از نمایندگان اصلاح طلب مجلس به زاهدان رفته و عکس دو نفره خود با مولوی عبدالحمید را منتشر کرده، عبدالرضا داوری، از نزدیکان گروه بهاریها نیز طی پیامی، سالگرد وفات خلیفه اول اهل سنت را تسلیت گفته است . محمود صادقی در توییت خود با انتشار عکسی در تمجید از مولوی عبدالحمید نوشته است : « مولانا عبدالحمید سرمایه اجتماعی بزرگی است » محمود صادقی همچنین در کانال تلگرامیاش پیرامون دیدار با امامجمعه اهلسنت زاهدان نوشته است : « به دیدار شیخالاسلام مولانا عبدالحمید رفتم؛ روحانی فرهیختهای که وجودش را وقف گسترش معارف اسلامی کرده و صبورانه و بزرگوارانه برای ترقی و تعالی مادی و معنوی و رفع تبعیضات ناروا از مردم رنجدیدۀ این خطه تلاش میکند .» این نماینده اصلاحطلب در ادامه آورده است : « در این ملاقات که دومین دیدار من با ایشان بود، او ( مولانا عبدالحمید ) از پیگیریهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای رفع محدودیتهای ناروا از خود قدرشناسی کرد و مرا شرمندۀ بزرگواری و بزرگمنشی خود نمود . او همچنین از موضعگیریاش در اجلاس اخیر مجمع علمای مکه برای رفع شبههها نسبت به شیعیان ایران خبر داد .» نماینده مردم تهران در این نوشته، به دستگاههای امنیتی نیز حمله کرده و نوشته است : « این روحانی روشناندیش با بینش عمیق دینی و سیاسی خود لنگرگاه مطمئنی برای مقابله با امواج ویرانگر فرقهگرایی و تروریسم در منطقه ما است ... باید با اصلاح رویکردهای تنگنظرانۀ رایج در نهادهای اطلاعاتی و امنیتی قدردان این سرمایههای ارزشمند اجتماعی بزرگ باشیم .» اما، از سوی دیگر، عبدالرضا داوری از نزدیکان احمدی نژاد نیز طی توییتی وفات خلیفه اول را به اهل سنت تسلیت گفته است . لازم به ذکر است در ماههای آخر دولت احمدی نژاد، دیدار خصوصی اسفندیار رحیم مشایی با مولوی عبدالحمید، در زاهدان در رسانه ها منتشر شد که کارشناسان سیاسی اولین گام برای نزدیکی جریان سیاسی نزدیک به احمدی نژاد به مولوی عبدالحمید و چهره های همانند او تفسیر کردند . (قاسم روانبخش)@akhbarsiyasi
قمپز در کردنهای دولت در جنگ اقتصادی امیر حمزه نژاد: در سلسله جنگهایی ایران و عثمانی طرف مقابل از توپی استفاده می کرد که اثر تخریبی نداشت اما صدای مهیبی داشت که لرزه به تن هر کسی که آنرا می شنوید، میانداخت. بعدها که دست عثمانیها در زمینه این تاکتیک عملیات روانی رو شد، دیگر فاقد اثر اولیه بود و هر گاه صدای دلخراش این توپ به شنیده میشد، سپاهیان میگفتند: «نترسید قمپوز درکردند.»
حالا این تاکتیک عملیات روانی روزگاری نیست که در فضای سیاسی کشورمان مورد استفاده قرار نگیرد. امروز که وضعیت اقتصادی کشور در شرایطی است که دولتمردان آنرا «شرایط جنگی» عنوان می کنند، این شیوه انحراف افکارعمومی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. حالا در این شرایط «محمود واعظی» رئیس دفتر رئیس جمهور در گفتگو با روزنامه دولتی ایران می گوید: «دکتر روحانی در یک سال گذشته بیشتر با مردم صحبت کرده است، هرچند برخی از حرفها را نگفته است. ایشان تقریباً هر هفته در برنامههای مختلف با مردم صحبت میکنند. اتفاقاً برخی هم انتقاد میکنند که چرا ایشان اینقدر صحبت میکنند…اینکه چرا آقای روحانی فشارهایی که روی او یا دولت وجود دارد را مطرح نمیکند یا اینکه نمیگوید چه کسانی اجازه نمیدهند امور پیش برود، این انتقاد، درست است.» بر همین اساس عدهای از طرفداران دولت مطرح می کنند که «جعبه سیاهی» در دولت وجود دارد که اگر مکشوف و اطلاعات آن توسط رئیس جمهور افشا شود، دیگر آبرویی برای برخی در کشور نمی ماند. معلوم نیست این اطلاعات چیست و این برخی کدام هستند هر چند که دولتمردان اینطور وانمود می کنند که جناح سیاسی منتقد دولت در این جرگه قرار دارند. اما این موضوع همواره تنها در حد تهدید و ارعاب باقی می ماند و تاکنون هیچ موضوع ناگفته و سر به مهری نبوده است که توسط رئیس جمهور مطرح شود. اما این بمبی که قرار است با تهدید طرفداران دولت و نزدیکان رئیس جمهور بترکد را کنار بگذاریم شاهد آن هستیم که فضای سیاسی و اقتصادی کشور بسیار شفاف است. در عصری که هر یک از کاربران اینترنت و افکارعمومی خود یک رسانه هستند و می توانند با افشاگری و فشار بر روی موضوعی خاص آنرا به سرانجام مطلوب جامعه برسانند، این بگم بگم ها نه تنها خریداری ندارد بلکه بیاثر و بی نتیجه بودن آن برای مردم هم سال هاست که عیان شده است. درواقع همانند قمپز تجربه ثابت کرده است که در پس این بگم بگم ها هیچ خبری نیست. مردم هم با توجه به تجربهای که به واسطه این قمپز درکردنها به دست آورده اند، برای آن تره هم خرد نمی کنند. https://eitaa.com/akhbarsiyasi
برای اولینبار صورت گرفت
سفر جهانگیری به «سوریه» و روحانی به «عراق» پس از ۶ سال پشت کردن به همسایگان/ آیا دولتیها از بیثمری رویکرد «غربگرای افراطی» عبرت گرفتهاند؟ شش سال از دولت روحانی میگذرد و تازه مقامات تدبیرو امید به یاد آورده اند که کشورهایی نیز در اطراف خودشان وجود دارد که میتوان با مراودات بیشتر با آنها به توسعه سیاسی و دستاورد اقتصادی برای کشور دست یابند. دولت روحانی در حالی به دلیل بیتوجهی به کشورهای آسیایی و آفریقایی و توجه ویژه به اروپا و امریکا به عنوان دولتی با رویکرد «غربگرای افراطی» توسط کارشناسان معرفی شده است. نکته قابل توجه اینجاست که صادرات غیر نفتی ایران به عراق 5برابر صادرات ایران به 28 کشور اروپایی است اما در مقابل سفر دولتی ها به کشورهای اروپایی چندین برابر نسبت به کشورهای منطقه غرب آسیاست! همچنین عراق از لحاظ انرژی و گاز به ایران احتیاج دارد و حتی مقوله مهمِ برداشت از حوزه های مشترک نفتی بین دو کشور هم در این میان مطرح است. ایران با وجود بازار قابل توجه عراق و نزدیکی جغرافیایی وسیاسی این کشور نتوانسته در حد ایده آل از این روابط نزدیک استفاده کند.
هر چند صادرات غیرنفتی ایران به عراق رقم بالای 14 ونیم درصد را ثبت کرده است وعراق درشمار اصلی ترین شرکای تجاری ایران قرار گرفته اما چین و ترکیه هنوز مقام اول در صادرات به این کشور را در دست دارند، اتفاقی که به خوبی نشان میدهد می دهد اگر نگاه دولتمردان به کشورهای همسایه درست شود ایران میتواند از طریق این کشورها نه تنها بازار صادراتی خود را گسترش دهد که حتی تحریم ها را به راحتی دور بزند. به گفته روحانی روابط اقتصادی ایران و عراق در حدود 12 میلیارد دلار است و با تصمیم دو کشور قرار است سقف این روابط به مرز 20 میلیارد دلار برسد و انجام این سفر میتواند دو کشور را برای رسیدن به این هدف مشترک نزدیک کند.
به نظر میرسد حالا که اروپا و آمریکا در اقدامی هماهنگ دست سیاست های غرب گرای روحانی و ظریف را در حنا گذاشته اند، غرب گرایان بیشتر ضرورت توجه به کشورهای منطقه ای را درک کرده اند.@akhbarsiyasi
روز جهانی زن، بزرگداشت چیست؟!
🔺هشتم مارس روز جهانی زن نام گرفته و مراسم این روز در کشورهای مختلف بصورت #تجمعات_زنان برگزار می شود.
🔹در ذهنم این مراسم را با مراسمات روز زن در کشور خودمان مقایسه می کردم که معمولا بصورت مراسم #جشن، #تقدیر و بزرگداشت های خانوادگی، اداری و جشن های خیابانی برگزار میشود و روز #گل و #هدیه و احترام و محبت بیشتر به زنان و مادران است.
🔸در جایی خواندم انتخاب روز هشتم مارس به عنوان روز زن بخاطر این است که در روز هشتم مارس سال1908 میلادی کارگران زن کارخانـۀ نساجی کتان در شهر نیویورک به خاطر #تبعیض،#محرومیت و#فشار_کار و حقوق بسیار کم زنان دست به اعتصاب زدند؛
🔹صاحب این کارخانه به همراه نگهبانان بخاطر جلوگیری از همبستگی کارگران بخش های دیگر با اعتصاب گران و عدم سرایت آن به بخش های دیگر ، این زنان را در محل کارشان محبوس ساخت و بعدا به دلایل نامعلوم کارخانه آتش گرفت و فقط تعداد کمی از زنان توانستند از این حادثه نجات یابند و مابقی #129زن کارگر در این آتش سوختند. (برخی شواهد حاکی از با برنامه بودن این جنایت است.)
🔸به همین دلیل روز هشتم مارس بطور سنتی بنام روز #مبارزه زنان علیه بی عدالتی و فشار علیه زنان در خاطره ها باقی ماند. در سال هاى بعد در كشورهاى مختلف اروپايى و امريكا مبارزه زنان به شكل تظاهرات و اعتصاب کاری علیه فشار، تبعیض و #استعمار کاری و همینطور برای داشتن #حقوق_برابر در اجتماع ادامه پیدا کرد.
🔸اندیشیدم روز زن در غرب بزرگداشت زنان مظلومیست که تحت فشار نظام بی رحم #سرمایه_داری شوریدند و در قرن بیستم، قرن تمدن و #توسعه غربی، ناجوانمردانه در آتش سوزانده شدند. آنان #برابری و عدالت می خواستند و #تساوی با مردان کمرشان را شکسته بود.
🔹اما روز زن در ایران بزرگداشت زنی است که بر همه اهل عالم سروری داشت؛ پدرش دستش را می بوسید و تولد و زندگی اش آغازگر فرهنگ #احترام و #عزت به دختران و زنان شد.
🔸جایگاه و امنیتی که اسلام به زن داده ، برای آن زنان مظلوم در آتش سوخته ی نیویورکی به #رویا شبیه بود. زنی که در عین #استقلال_اقتصادی، هیچ وظیفه ای برای درآمد زایی، کار کردن در منزل و حتی رسیدگی به فرزندانش ندارد و حتی (اگر بخواهد) میتواند در ازای شیر دادن به فرزندش از شوهر طلب دستمزد کند! که البته مهر و محبت مادری و علاقه به همسر و اصل #تقسیم_کار معمولا مانع گرفتن این حق است.
🔹 امروز زن در غرب، بر خلاف ظواهری که رسانه های دروغگو به ما نشان می دهند، #خسته و رنج کشیده و #آسیب_دیده از بهره کشی، خشونت، تجاوز و ناامنی ست.
🔻کاش ما زنان مسلمان، در کنار دانستن حقوقمان، حقایق زندگی #زن_غربی و چیزهایی که از آن محروم شده را بدانیم. تا مبادا با این ندانستن ها، و برای دستیابی به موقعیتی #موهوم، آنچه داریم را از دست بدهیم!
#رها_عبداللهی
@akhbarsiyasi
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس قوه قضائیه:خدای بزرگ را بخاطر فراهم کردن فرصت های خدمت شکرگذارم.
♦️امیدوارم اعتماد مقام معظم رهبری به بنده، موجب ناامیدی ایشان و مردم انقلابی و حزب اللهی نشود.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #رئیسی: هیچکس تحت هیچ شرایطی و در هیچ جایگاهی حق تخلف و دور زدن قانون را ندارد
@jaarchi
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺آملی لاریجانی: فساد در کشور و درون #قوه_قضائیه نیز وجود دارد، اما باید منصفانه نگاه شود
🎥در هر دستگاهی ممکن است فسادی رخ دهد، اما به معنی فساد سیستماتیک نیست
@jaarchi
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
15.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آچمز شدن برجامی نماینده اصلاح طلب در ۳ دقیقه
@BisimchiMedia
هدایت شده از @AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشوب درمجلس
به آشوب کشیده شدن مجلس در جلسه علنی امروز، هنگامی که وکیلی نماینده اصلاح طلب گستاخ در حال تمجید از یکی از سران فتنه یعنی محمد خاتمی که حرمت عاشورا را هم نگه نداشت و مانند شمر یه مشت جاهل را ریخت بر سر عزاداران تا تکه پاره کنند پرچم های محرم و مردم را و هزاران خیانت دیگه
حجت الاسلام ذوالنور : خاتمی خون ریخته ؛فتنه گری رحمت نیست فتنه خط قرمز نظامه...
@AntiBBC
#مرجان_شیخ_الاسلام_آل_آقا متهم اصلی پتروشیمی، همسر مهدی خلجی و عروسِ شیخ تندرو و فتنهگری به نام خلجی است که رییس دفتر فعلی یوسف صانعی است. شیخ خلجی از عناصر تندرو اصلاح طلبان و نزدیک به سران فتنه میباشد.
@akhbarsiyasi