⭕️ هشت مارس روز مصیبتهای زن تمدن غربی است نه تبریک و جشن
❌ لطفا بدون آگاهی تقلید نکنید، هشت مارس برای مظلومیت زنان کارگر غربی است که با گرامیداشت این روز، غرب در تلاش هست کیفیت کارگری و زندگی را برای کارگران زن سیستم سرمایهداری بهبود بخشد.
🔻اما داستان چیست ؟
زنان کارگر یک شرکت نساجی در روز ۸مارس سال ۱۸۵۷ میلادی در اعتراض به وضعیت سخت کاری خود در شهر نیویورک آمریکا دست به اعتصاب زدند. شرایط سخت با دستمزد کم کارگران زن در اوایل قرن بیستم که همراه با مردان در کشورهای صنعتی وارد بازار کار شده بودند آنان را وادار به اعتراضی گروهی کرد. در هشتم مارس سال۱۹۰۸ بعد از گذشت بیش از پنجاه سال، کارگران زن همان کارخانـه نساجی شهر نیویورک به منظور احیای خاطره اعتصاب دست از کار کشیدند، صاحب این کارخانه به همراه نگهبانان به منظور جلوگیری از همبستگی کارگران، این زنان را در محل کارشان محبوس کرد و به دلایلی نامعلوم کارخانه آتش گرفت و فقط تعداد کمی از زنان توانستند از این حادثه نجات یابند و مابقی ۱۲۹ تن از زنان کارگر در این آتش سوختند.
🗞 @tarikhdanim ⏳
گذاشتن لیوان آب کنار استکان قهوه ترک یک رسم بجا مانده از ترکان عثمانی است.
اگر مهمان ابتدا قهوه را برمیداشت میزبان میفهمد مهمان غذاخورده واگر آب را برمیداشت باید برای او غذا میاورد.
🗞 @tarikhdanim ⏳
نمایی از آتشکدۀ بزرگ جره در روستای بالاده، کازرون، فارس؛ بگفتۀ تاریخ طبری این آتشکده (چهارطاقی) یکی از پنج آتشکدهایست که مهرنَرسه وزیر بزرگ شاهنشاهی ساسانی در ناحیۀ دشت بارین و جره (=گره) ساخته است.
🗞 @tarikhdanim ⏳
پسران واترپلوی ایران نایب قهرمان آسیا شدند
🔹تیم ملی واترپلوی جوانان ایران در فینال مسابقات قهرمانی آسیا به مصاف ژاپن رفتند که در پایان با نتیجه ۱۳ بر ۱۷ شکست خوردند و روی سکوی نائب قهرمانی ایستادند.
🗞 @tarikhdanim ⏳
ایران با کسب ۴ طلا، ۵ نقره و ۳ برنز قهرمان جام کشتی فرنگی «وهبی امره» ترکیه شد
🔹در این مسابقات پویا دادمرز، سعید اسماعیلی، امین کاویانینژاد و محمدهادی ساروی طلایی شدند.
🔹امیررضا دهبزرگی، علی اسکو، رسول گرمسیری، مهدی بالی، امین میرزازاده و امیر عبدی نقره گرفتند.
🔹عباس مهدیزاده و فردین هدایتی نیز به برنز رسیدند.
🗞 @tarikhdanim ⏳
این عکس فوتوشاپ یا بدلکاری یا مربوط به یک شخصیت هالیوودی نیست. شخصی که در این عکس بیش از ۲ متر به صورت عمودی در حالت ایستاده پریده پروفسور ابراهیم میرزایی، بنیانگذار سبک کنگفو توآ در جهانه!
اسطوره رزمیکاران دهه ۵۰ و ۶۰ ایران
🗞 @tarikhdanim ⏳
دکتر محمود حسابی تو سال 1989م. به عنوان مرد علمی سال جهان انتخاب شد.👏
دکتر حسابی که خودش بیشتر تحصیلاتش را خارج از ایران گذرونده بود و شاگرد آلبرت انیشتین بود، فرق بین تقلید و یادگیری را خوب می دونست. ایشون میگه «تقلید از غرب، خطری است جدی که چشمه های نبوغ را خشک می کند.»😎
#هویت- ملی
#دانشمندان- ایرانی
🗞 @tarikhdanim⏳
هدایت شده از بیداری ملت
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر #حسین_صمصامی : سرپرست سابق وزارت اقتصاد
طبق مبانی علمی، دولت باید در تعیین نرخ ارز ورود کند. مکانیزم تعیین نرخ ارز در شرایطی که بازار کارا نداریم، الزام است که دولت با ملاحضاتی نرخ ارز را محاسبه و اعمال کند.
ما بازار کارا نداریم؛ بازاری که کنشگران و فعالان آن شامل قاچاقچی و اخلالگر ارزی و فرار سرمایه و ... است، صلاحیت تعیین نرخ ارز برای اقتصاد کشور را ندارد.
دولت باید ورود کند به بحث ارز.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
💢ذخایر طلای کشور را تخلیه نکنید...
ارزپاشی نکنید...
طلاپاشی نکنید...
👤 سید یاسر جبرائیلی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
۲۰ اسفند ۸۸۰ ش | تاجگذاری شاه اسماعيل یکم صفوی در تبریز به عنوان بنیانگذار و اولین پادشاه سلسله صفوی👑
شاه اسماعیل دو تا کار مهم کرده: ایجاد حکومت مرکزی و رسمی کردن مذهب شیعه. با این اقدامات، همبستگی و اتحاد بین مردم ایران و تمایز با همسایگان ایران را ایجاد کرده.
🗞 @tarikhdanim ⏳