8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بوی صبحانه میآید
عطر چایی
صفای سفره صبح
چند لقمه زندگی کافیست
تا انرژی جاودانگی
در وجودمان شکوفا شود
و برای خلق ثانیههای آفتاب طلوع کنیم
🔸🚪 @tarikhnegar 🚪🔸
شبکه های اجتماعی در گذشته!
در حدود سال ۱۸۸۰ کشاورزان آمریکایی سیم تلفن های خود را به سیم های خاردار که در واقع حفاظ باغ هایشان بود وصل می کردند و دسته جمعی تلفنی صحبت می کردند
🔸🚪 @tarikhnegar 🚪🔸
طبق متون مورخین یونانی ، برنج برای اولین بار در سده 5 پیش از میلاد توسط هخامنشیان از ایران به اروپا برده شد و در اراضی اروپا مورد کشت قرار گرفت.
🔸🚪 @tarikhnegar 🚪🔸
اولین تلفن همراه جهان در سال 1973 توسط شرکت موتورلا با وزن 1.1 کیلوگرم ساخته شد كه به 10 ساعت شارژ براى 30 دقيقه مكالمه نياز داشت. قیمت هر گوشی در آن زمان حدود 4 هزار دلار بود.
🔸🚪 @tarikhnegar 🚪🔸
اولین بوستان سعدی که در سال ۱۲۴۶ قمری در تبریز چاپ شده است .
این نسخه در کتابخانه بریتانیا نگهداری می شود .
🔸🚪 @tarikhnegar 🚪🔸
صندلی های یه هواپیمای مسافربری در سال ۱۹۲۶
توجه شما رو به سایز پنجره، پرده ها و صندلی ها جلب میکنم.
🔸🚪 @tarikhnegar 🚪🔸
هدایت شده از جواد برزگر🌹
Zahra Jan - Barzegar - FX.mp3
9.65M
﷽
🎧 نماهنگ | #زهرا_جان
🎙 بانوای: #حاج_جواد_برزگر
📝 شاعر: وحید محمدی
🎞 آهنگسازی و تنظیم: محمد جواد علیمردانی
🏴 ویژه ایام #شهادت_حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
📌 تولید شده در "مجموعه رسانهای #ماهرخ_فیلم
کانال جواد برزگر
[ @abaraat ]
📌 درگذشت فیلسوف و حکیم میرزا طاهر تنکابنی
🔹 میرزا طاهر تنکابنی در ۱۲۴۲ ش در کلاردشت مازندران به دنیا آمد. در ۱۶ سالگی برای تکمیل تحصیلات خود راهی تهران شد و در مدرسه سپهسالار به فراگیری علم پرداخت.
🔸 او علاوه بر احاطه به فلسفه و حکمت، در فقه، اصول، نجوم، ادبیات و ریاضیات نیز تخصّص داشت و سالیان طولانی در مدرسه سپهسالار و مدرسه علوم سیاسی تدریس میکرد. با آغاز نهضت مشروطه، وی به صف آزادی خواهان پیوست و پس از صدور فرمان مشروطیت و تشکیل مجلس شورای ملی، از طرف طبقه طلاب به نمایندگی در مجلس برگزیده شد.
🔹 او به هنگام کودتای سید ضیاءالدین طباطبایی، دستگیر و زندانی شد و بار دیگر در دوران رضاشاه، به زندان افتاد. وی حکیمی عارف بود که به «خاتم الحکماء» مشهور شد. در صراحت گفتار و دلیری، مشهور بود و بی آنکه از کسی بیمی به دل راه دهد، آنچه را که در دل داشت به زبان می آورد. وی کتابخانهای با چهار هزار جلد کتاب نفیس داشت.
🔸 وی در ۱۴ آذر ۱۳۲۰ ش در ۷۸ سالگی دار فانی را وداع گفت و برحسب وصیت خود در ابن بابویه در شهرری مدفون شد.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۱۴
#میرزا_تنکابنی
🔸🚪 @tarikhnegar 🚪🔸
📷 دستبند طلای رامسس دوم ( ۱۲۱۳-۱۲۷۹ قبل از میلاد مسیح / دودمان نوزدهم مصر) که در مقبره ی او واقع در دره ی پادشاهان کشف شده است.
این دستبند زیبا با یک اردک دو سر که بدن آن از سنگ لاجورد ساخته شده ، تزیین
🔸🚪 @tarikhnegar 🚪🔸
در تمام آیین و ادیان جهان، «نذری» (Food Offering) وجود داشته است
در ایران باستان، به نذری «پیشکشی» میگفتند
بهترین شیوهی پیشکشی در بینش «زرتشت»، انجام کار نیک است و گفته شده هر کس توانایی ویژهای دارد، بر او شایسته است تا بخشی از دارایی خویش مانند هنر، دانش، ثروت و سخن را به نیازمندان نیز برساند!
🔸🚪 @tarikhnegar 🚪🔸
📌 رحلت آیت اللّه سید محمد باقر درچهای اصفهانی
🔹 آیت اللّه سید محمد باقر فرزند مرتضی درچهای در حدود سال ۱۲۲۶ش در اصفهان به دنیا آمد و مقدمات و سطوح را در زادگاه خود سپری کرد، سپس برای تکمیل تحصیلات خود راهی حوزه علمیه نجف شد.
🔸 وی با شرکت در درس بزرگانی همچون: میرزای بزرگ شیرازی، شیخ محمدحسن نجفی صاحب جواهر و میرزا حبیب اللّه رشتی به مدارج علمی دست یافت. سپس در اصفهان به تدریس مشغول شد و شاگردان برجستهای پرورش داد که آیت اللّه سیدحسین بروجردی از آن جملهاند.
🔹 استعداد فطری و پشتکار عالی و استفاده از استادان بزرگ، آیت اللّه درچهای را در فقه و اصول در درجه اساتید مسلم و مجتهدین بزرگ قرار داد. مجلس درس ایشان در اصفهان، نظیر و رقیب نداشت. ایشان علاوه بر درجات بالای علمی، در زهد نیز مثال زدنی بود.
🔸این عالم ربانی سرانجام در چهاردهم آذر 1302ش در 76 سالگی بدرود حیات گفت و پس از تشییعی کم سابقه، در قبرستان تخت فولاد اصفهان به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۱۴
#درچهای_اصفهانی
🔸🚪 @tarikhnegar 🚪🔸