eitaa logo
از ترک گناه تا یاوری امام زمان عج
1.6هزار دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
2.3هزار ویدیو
250 فایل
ظهور نزدیک است و خودسازی لازمتر از هر زمانی خادم کانال @Ma_abbasi
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷امام صادق فرمودند: هیچ عملی در [شب و]روز جمعه برتر و با فضیلت‌تر از صلوات بر محمّد و آل محمّد نمی‌باشد. (وسائل الشیعۀج۷: ۳۸۱) ⚡تا میتوانیم در هر حالتی که هستیم(نشسته،سواره،پیاده و...) فرصت فرستادن صلوات، آنهم با آرامش و با توجه را از دست ندهیم.
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر شب جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور امام زمان(عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که گفته شده به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیر شدنمون شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم. طبق گفته‌ی بزرگان دین ، صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجت بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا و آمرزش گناهان و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد. ان شاء الله که همگی ما بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثواب‌ها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهره مند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم. ختم صلوات به نیت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان(عج) و رسیدن به توفیق یاری و اطاعت کامل از حضرت وعاقبت به خیر شدنمان به بهترین شکل و رسیدن به حاجاتی که به صلاحمون است ان شاء الله و نصرت الهی امام زمان(عج) و جبهه حق و ان شاء الله هر چه زودتر غلبه حق بر باطل و نابودی کامل منافقین و دشمنان اسلام برای شرکت در این ختم صلوات ، روی لینک زیر کلیک کرده و سپس گزینه مورد نظر را انتخاب کنید https://EitaaBot.ir/poll/7nr
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓ چه افرادی برای ریاست و مدیریت مناسب هستند؟
👈 مشکلات هر کسی مناسبترین و آسانترین امتحان خدا از اوست ✅ اینکه هر کسی دچار چه مشکلاتی می‌شود و با چه مشکلاتی امتحان می‌شود، بسته به مجموعه شرایطی است که آن فرد دارد؛ و این را جز خدا کسی نمی‌تواند تشخیص دهد. البته طبیعی است همه از مشکلاتشان ناراضی باشند، ولی باید یقین داشت خداوند مهربان متناسب‌ترین و آسان‌ترین امتحان را از هر فرد می‌گیرد. (استاد پناهیان) ✅ منظور از امتحان میتواند هر چیزی باشد مثلا امتحان با فقر یا ثروت، نقص‌ها، مشکلات، دردها و رنج‌ها، ویژگی‌های متفاوت محیط و افرادی که با آنها سر و کار داریم، وقایع و اتفاقاتی که در زندگی با آن مواجه میشویم و... که مهم در این مسائل عکس العملی هست که نسبت به آن ها نشان میدهیم و باید سعی کرد بهترین عکس العمل را که خدا از ما انتظار دارد را از خود نشان دهیم. ✅ موفقیت در این امتحانات باعث افزایش ظرفیت ، برطرف شدن نقاط ضعف ، آماده شدن برای زندگی ابدی و سراسر لذت و نشاط جهان آخرت و موجب پاداش های فراوان دنیوی و به خصوص اخروی می‌شود.
‼️ امام صادق علیه السلام فرمودند : اي مفضل ! بينديش ... اگر کسي گفت: چرا اين زمين مي لرزد؟ [ در پاسخ ] به او گفته شود : و مانند آن ، و است که مردم را تهديد می کند تا رعايت کنند و از دست بردارند. 📖 آیه ۴۱ سوره روم: "ظهر الفساد فی البرّ و البحر بما کسبت أیدی الناس لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلّهم یرجعون" در دریا و خشکی ظاهر شد به سبب آنچه انجام شد تا اینکه ایشان را اثر بعضی از آنچه عمل کرده‌اند، . پیامبر اسلام(ص): هرگاه و در جایی آشکار شود، مردم آنجا خود را در خدا افکنده‌اند. (نهج الفصاحه ص۱۹۶)
❗️ از عربده آمریکا نترسید 💢هان ای مظلومان جهان! از هر قشر و از هر کشوری هستید به خود آیید و از هیاهو و عربده آمریکا و سایر زورمندان تهی مغز نهراسید، و جهان را بر آنان تنگ کنید و حق خود را با مشت گره کرده از آنان بگیرید. امام خمینی(ره) | ۱۹ بهمن ۵۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جنگ طلبان همیشگی تاریخ 👈 ببینید ادعای صلح‌طلبی کشورهای غربی چقدر واقعیت دارد
🌹 امام خمینی: قیام کردن بر ضد حکومت اسلامی در حکم کفر است، بالاتر از همه معاصی است.
🔴نزاع ترکان با روم بر سر جزیره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استادپناهيان :هر موقع غربگراها(یعنی اصلاح‌طلبان، اعتدال‌گرایان، لیبرال‌ها و تمام کسانی که متمایل به غرب هستند) به قدرت رسیدند، غربی ها بیشتر به ما ضربه زدند. هر یک رای به غربگرایی یک اقدام علیه امنیت مردمه.