💕آدم ها فقط آدمند
نه کمتر، نه بیشتر
اگر کمتر از آن چیزی که هستند
نگاهشان کنی آنها را شکسته ای
و اگر بیشتر حسابشان کنی
آنها تو را می شکنند
میان آدم ها باید عاقلانه زندگی کرد
✨﷽✨
✅کار امروز را به فردا واگذار نکنیم
✍آیت الله بهجت(ره) فرمودند: خوب است انسان کار امروز را به فردا، بلکه کار هیچ ساعتی را به ساعت دیگر احاله نکند، مگر از روی عذر؛ وگرنه نمی داند که بعد از این ساعت چه طور می شود. یادم می آید زمانی در ایام تحصیل مریض بودم، و نمی توانستم درس بخوانم و فکر کنم و فرمایش استاد را تعقل نمایم، ولی می توانستم تا محل درس که مقبرهی آقا محمد تقی شیرازی -رحمه الله - بود بروم و در مجلس درس استاد شرکت کنم. اگر نمی رفتم درس فوت می شد، و اگر می رفتم نمی توانستم دربارهی مطالب استاد فکر و تعقل کنم؛ لذا با خود گفتم: می روم و تنها الفاظ را بدون فکر و نظر، در خاطر می سپارم و یادداشت می کنم. به درس رفتم و از اول تا آخر درس، فقط الفاظ را بدون فکر، حفظ و بعد از درس ثبت کردم و عملا حتی یک لفظ را از قلم نینداختم ولی در باره ی آن هیچ فکر نکردم. بعد که حالم مساعد شد، به نوشته ها مراجعه کردم دیدم که درست ضبط کرده ام. بار دیگر مریض شدم، دیدم نمی توانم در درس شرکت کنم، به درس نرفتم ولی نوشته های دیگران را گرفتم و درج کردم. مقصود این که: اگر انسان کاری را که می توانست در وقتش بکند، ولی نکرد، چه بسا بعد دیگر نتواند آن را انجام دهد. بنابراین، نباید انسان درس ها و غیر آن را از وقت خود به وقت و زمان دیگر احاله کند. چرا که چه بسا دیگر موفق به انجام آن نشود، چون در آن زمان هم کارها و وظایفی برای او پیش می آید که دیگر نمی تواند آن کار فوت شده را جبران نماید.
📚 در محضر بهجت ص۳۳۵ و ص۳۳۶
↶【به ما بپیوندید 】↷
@tarkgonah1
✅چگونه دعا کنیم
✍امام صادق(ع)فرمودند:
خداوند دعایی را که از روی غفلت
و بی توجهی واز قلب غافل باشد؛
اجابت نمیفرماید پس وقتی دعا
میکنی دل بده و با توجه دعا کن
و آنگاه یقین کن که خدای تعالی
خواهد اجابت کرد.
🙏{ اوقات دعا کردن }
1) هنگام باریدن باران
2)هنگام قرائت قرآن
3) هنگام وزیدن باد ها
4) هنگام نماز وتر (قنوتنماز)
5)بعد از دمیدن سپیده صبح
6) بعد از اذان ظهر و مغرب
📚نصایح ص۴۶۵۳و همان۲۷۲۲۶
#توبه_راستين
توبهى راستين پنج ركن دارد:
1. ترك گناه.
2. پشيمانى از گناهان سابق.
3. تصميم بر ترك گناه.
4. جبران گناهانى كه قابل جبران است با اداى حق اللّه و حق النّاس.
5. استغفار با زبان.
#توبه #ترک_گناه #استغفار
تفكر در امور گوناگون
تفكر در عاقبت گناه، عامل توبه است.
تفكر در فناى دنيا، عامل زهد است.
تفكر در نعمتها، عامل حب خداست.
تفكر در حوادث عبرتآموز، عامل تواضع است.
تفكر در مرگ عامل كنترل هوسهاى نفسانى است.
تفكر در احوال بزرگان، عامل مقايسه و رشد است.
تفكر در عواقب كار، عامل مصونيت از گناه است.
تفكر در عذاب الهى، عامل خوف از خداست.
تفكر در ضعفها، عامل توكل است.
تفكر در تاريخ، عامل عبرت است.
تفكر در آفريدهها، عامل ايمان به خدا است.
تفكر در سختىهاى ديگران، عامل استقامت است.
تفكر در نيكى و مهربانىهاى والدين، عامل احسان به آنها است.
✨﷽✨
✅نه ثروت، تکریم است و نه فقر، اهانت!
✍آیت الله العظمی جوادی آملی:
هر چيزی که در دنيا ذات أقدس الهي مقرّر کرد، يک آزمون است؛ در سوره مبارکه «فجر» چند بار اين آيه مطرح شد، کساني که وضع ماليشان خوب است خيال ميکنند که خدا اينها را گرامي داشت، برخيها خيال ميکنند آنها که وضع ماليشان خوب نيست، خدا به اينها اهانت کرده است؛ در صورتی که نه آن درست است، نه اين درست است.
﴿فَأَمَّا الْإِنْسانُ إِذا مَا ابْتَلاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَ نَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ ٭ وَ أَمَّا إِذا مَا ابْتَلاهُ فَقَدَرَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَهانَنِ ٭ كَلاَّ﴾، هر دو ابتلاء است.
خداوند می فرماید آنها که مبتلا به ثروت هستند، ما آنها را آزموديم، آنها که مبتلا به فقر هستند، ما آنها را آزموديم. هر دو ابتلاء است. افرادي که سالم هستند در خانهها زندگي ميکنند، مبتلا به سلامت هستند. آنها که در بستر بيماري بيمارستان هستند، مبتلا به مرض هستند. نه آن تکريم است، نه اين اهانت. نه سرمايهدار مکرّم است، نه تهيدست تحقير شده. إکرام در قيامت روشن ميشود: «إنَّ الْغِنَی وَ الْفَقْرِ بَعْدَ الْعَرْضِ عَلَی اللهِ»
📚جلسه درس تفسیر۲۰ اسفند۹۷
_____
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گناه یعنی چی؟
👈تا حالا از این زاویه بهش نگاه کرده بودی؟!
#تصویری
#مراحل_ترک
توبه/توسل/تفکر/توکل/تلاش
#توبه
وقتی از گناهی که کرده ایم پشیمان میشویم در واقع ، آغاز توبه کردن ماست. توبه ارکانی دارد که شامل :
ترك گناه
پشيمانى از گناهان سابق
تصميم بر ترك گناه
جبران گناهانى كه قابل جبران است با اداى حق اللّه و حق النّاس
و استغفار با زبان می باشد. وقتی این ارکان را انجام دادیم . غسل و نماز توبه را بجا می آوریم و به خداوند قول میدهیم که دیگر گناه نکنیم.
#طریقه_غسل_و_نماز_توبه
#غسل_توبه مانند غسل های دیگر می باشد فقط نیت آن فرق می کند در غسل می شود چند نیت کرد مثلا نیت غسل توبه و غسل جنابت کرد و فقط یک بار غسل کنیم. اگر غسل جنابت واجب شده باشد بعد از غسل نباید وضو گرفت و اگر غسل جنابت بر ما واجب نشده باشد وضو می گیریم و نیت #نماز_توبه میکنیم. دو تا نماز دو رکعتی (مانند نماز صبح ) با این تفاوت که در هر رکعت بعد از #حمد سه مرتبه سوره ی #توحید، یک مرتبه سوره ی #فلق و یک مرتبه سوره ی #ناس می خوانیم.
بعد از تمام شدنِ نماز (یعنی بعد از خواندن دو نماز) هفتاد بار #استغفار کرده ( اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ )
و بعد می گوییم :
«لا حَولَ وَ لا قُوَّهَ إلّا بِالله العَلِیِّ العَظیمِ» سپس می گوییم :
«یا عَزیزُ یا غَفّارُ إغفِر لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُـوبَ جَمیعِ المؤمِنینَ وَ المُؤمِناتِ فَإنَّهُ لا یَغفِرُ الذُّنوبَ إلّا أنتَ»
#توسل
توسل به خداوند و معصومین علیهم السلام مهمترین و موثرترین عامل در ترک گناه می باشد. در طول زندگی همواره باید متوسل به خدا و اولیاء خدا بود. اما توسل در چند جا خیلی مهم و موثر است و نباید از آن غفلت کرد. یکی از جاهایی که باید توسل کنیم زمانی است که قصد ترک کردن گناه داریم در این هنگام باید به خدا و اولیاء خدا ، متوسل شد و از آنها کمک بگیریم. از خدا میخواهیم که توان ، ترک کردن را به ما بدهد. از خدا میخواهیم که علت گناه کردن را به ما بفهماند و راه علاج را به ما نشان بدهد. از خدا توفیق ترک بخواهیم.
#تفکر
بعد از توسل ، نوبت تفکر است در این مرحله فکر کنیم چه چیزی باعث زمین خوردن ما میشود. علت گناه کردن را پیدا کنیم و برای آن راهکاری پیدا کنیم.
#توکل
بعد از تفکر کردن و پیدا کردن علت و راهکار ، نوبت به توکل به خداوند است در این مرحله با خدا صحبت کنیم درد و دل کنیم به خدا بگوییم تا تو نخواهی هیچ چیزی محقق نمیشه تا تو کمکم نکنی موفق نمیشم هیچ نیرو و توانی جزء نیروی تو نیست هر کسی هم که موفق شده تو بهش کمک کردی بدون کمک تو نمیشه موفق شد.خدا کمکم کن میدونم کمکم میکنی چون دوست داری پاک باشیم. خدا در تمام لحظات زندگی پشت و پناهم باش.
#تلاش
بعد از توکل نوبت به تلاش میرسد. اینجاست که باید تمام توان خودمان را به کار بگیریم تا به راهکارها عمل کنیم. هرگز ناامید نشویم و تا آخرین نفس بجنگیم و هرگز دست از تلاش برنداریم و اگر زمین خوردیم یاعلی بگوییم و دوباره از نو شروع کنیم. این قدر تلاش کنیم تا موفق بشویم. اگر دچار شکست شدیم دوباره از مرحله اول شروع میکنیم.
توبه ، توسل ، تفکر ، توکل ، تلاش.
آدم عاقل و مومن دوبار از یک سوراخ گزیده نمی شود. اگر علت شکستمان تکراری بود باید ایمان و عقلمان را تقویت کنیم.
ببینمیم اشکال کار کجاست راهکار مناسب نبوده است یا ما به راهکار عمل نکردیم.اگر راهکار مناسب نبود از کسی که می تواند به ما کمک کند ، مشاوره بگیریم. اگر راهکار مناسب بود و اشکال کار ، عمل نکردن ما بود علت یابی کنیم چرا عمل نکردیم؟ تنبلی کردیم ، اراده مان ضعیف بود، ضعف جسمی داشتیم ، خسته بودیم ؟ علت یابی کنیم چرا عمل نکردیم و برای برطرف شدن این مشکل علت یابی کنیم و به دنبال راهکار باشیم.
خداوند به #توبه_كنندگان، سه موهبت عطا كرده كه اگر يكى از آنها را به همهى اهل آسمانها و زمين مىداد همهى آنها نجات مىيافتند:
١- بشارت به آنها كه #خداوند آنانرا #دوست دارد.(۱) و كسى كه خدا او را دوست بدارد او را عذاب نمىكند.
٢- حاملين عرش خدا و ره يافتگان در جوار عرش كبريايى خداوند براى توبهكنندگان، طلب #آمرزش مىكنند و مقامات عالى را براى آنها آرزو مىنمايند.(۲)
٣- گناهان توبهكنندگان به #حسنات و پاداشها، تبديل مىگردد و خداوند به آنها نويد #رحمت و امن داده است.(۳)
۱. بقره آیه ۲۲۲
۲. مومن آیات ۷ تا ۹
۳. فرقان آیات ۶۸ تا ۷۰
منبع : کافی ، ج ۲ ص ۴۳۲
@tarkgonah1
✨﷽✨
✅داستان زیبا
✍پادشاهی وزيری داشت كه هر اتفاقی میافتاد میگفت: خيراست!! روزی دست پادشاه در سنگلاخها گير كرد و مجبور شدند انگشتش را قطع كنند، وزير در صحنه حاضر بود گفت: خيراست! پادشاه از درد به خود میپيچيد،از رفتار وزير عصبی شد، او را به زندان انداخت،
۱سال بعد پادشاه كه برای شكار به كوه رفته بود، در دام قبيله ای گرفتار شد كه بنابر اعتقادات خود، هر سال ۱نفر را كه دينش با آنها مختلف بود،سر میبرند و لازمه اعدام آن شخص اين بود كه بدنش سالم باشد وقتی ديدند اسير، يكی از انگشتانش قطع شده، وی را رها كردند آنجا بود كه پادشاه به ياد حرف وزير افتاد كه زمان قطع انگشتش گفته بود: خير است! پادشاه دستور آزادی وزير را داد وقتی وزير ازاد شد و ماجرای اسارت پادشاه را از زبان اوشنيد، گفت:خيراست! پادشاه گفت: ديگر چرا؟؟؟ وزير گفت: از اين جهت خير است كه اگر مرا به زندان نينداخته بودی و زمان اسارت به همراهت بودم، مرا به جای تو اعدام میكردند.
در طريقت هر چه پيش سالك آيد خير اوست
در صراط مستقيم ای دل كسی گمراه نيست..
____________
✅خدایا کِی خودت را به من نشان میدهی؟
✍ استاد پناهیان: عبادت یعنی تمنا؛ تمنای ملاقات. اللهاکبر، یعنی خدایا کِی خودت را به من نشان میدهی؟ کِی جلوه میکنی؟ ببین من با ادب ایستادهام. تا کی باید مقابل تو ادا در بیاورم و با اراده خودم خم و راست شوم، نمیشود رؤیت عظمت تو مرا به سجده و رکوع بکشاند؟ سجدهها را تکرار میکنم اما کِی تو در را باز خواهی کرد؟ مدام این الفاظ را تکرار میکنم، ولی هنوز تو را نچشیدهام. و هنگامی که نماز به پایان میرسد، بنده صدا میزند: باشد راضی هستم... سلام بر همه خوبان عالم «السلام علیکم و رحمة الله و برکاتة.» این بار هم نشد ولی سجدۀ شکر بهجا میآورم؛ خدایا ممنونت هستم که مرا در این تمنّا قرار دادی.
📚بخشی از کتاب "رابطه عبد و مولا"
اثر علیرضا پناهیان
-کسانیکه اذیتتان کردهاند را ببخشید
اینکه دیگران را ببخشید به این معنی نیست که باز به آنها اعتماد کنید.
- فقط نباید وقتتان را برای متنفر شدن از کسانی که اذیتتان کردهاند تلف کنید چون باید حسابی مشغول دوست داشتن کسانی باشید که دوستتان دارند.
- اولین کسی که عذرخواهی میکند همیشه شجاعترین است. و اولین کسی که میبخشد قویترین است.
- اولین کسی که میگذرد و از ناملایمات عبور میکند، شادترین است.
پس شجاع باشید، قوی باشید و شاد زندگی کنید
✨﷽✨
✍امام رضا(علیه السلام):
🔴عقل مسلمان تمام نیست، مگراین كه ده
خصلت را دارا باشد:
۱ـ مردم به او امید خیر داشته باشند؛
۲ـ از بدى او در امان باشند؛
۳ـ خیر اندك دیگرى را بسیار شمارد؛
۴- خیر بسیار خود را اندک شمارد؛
۵- هرچه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود؛
۶ـ درعمر خود از دانش طلبى خسته نشود
۷ـ فقر در راه خدا از توانگری(بدون رضای خدا)
برایش محبوبتر باشد؛
۸ـ خوارى در راه خدا از عزّت درکنار دشمن خدا،
برایش محبوبتر باشد؛
۹ـ گمنامى را از پُر نامى بیشتر بخواهد؛
سپس با تاکید فرمودند:
و اما دهم...
احدى را ننگرد جز این كه درباره اش
بگوید که او از من بهتر و پرهیزكارتر است....
📚 تحف العقول ص۴۴۳
_____________
✅یاد مرگ
✍امام الصادق (علیه السلام) :
ياد مرگ : خواهشهاى نفس را مىميراند ، و رويشگاههاى غفلت را ريشهکن مىکند، و دل را با وعدههاى خدا نيرو مىبخشد ، و طبع را نازک مىسازد ، و پرچمهاى هوس را درهم مىشکند ، و آتش حرص را خاموش مىسازد ، و دنيا را در نظر کوچک مىکند .
📚 بحار الأنوار ، ج ۶ ، ص ۱۳۳
امام حسن عسکری (علیه السلام ) ویژگی یاران خاص امام زمان (عج ) را این گونه بیان می کند:
خداوند آنها را با پاکی نطفه و پاکیزگی سرشت ، پاک و پاکیزه نموده است ، دلهایشان از آلودگـی نـفـاق پـیـراسـتـه ، قلبهایشان از تیرگی اختلاف پاکیزه ، روح و روانشان بـرای پـذیـرش احـکـام دیـن آمـاده ... بـه آیـیـن حـق گـرویـده و در راه اهـل حـق گـام سـپـرده انـد .
راحیل:
🌹خدایا به فرق شکافته آقام علی(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به پهلوی شکسته صاحب عالمین حضرت زهرا (س)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به غم دل امام حسن(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به سر بریده ارباب عالمین امام حسین(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به دستهای بریده آقام اباالفضل(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به حق آقا علی اکبر (ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به حنجر پاره علی اصغر (ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به قد کشیده شده قاسم ابن الحسن(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به دست بریده عبدالله ابن الحسن(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به آبله های پاهای رقیه خاتون (س)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به اسارت زینب(س)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به گریه های زین العابدین(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به حق امام محمد باقر (ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به حق امام جعفر صادق (ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به غربت امام موسی ابن الجعفر(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به حق امام رضا(ع) عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به حق اقا جواد الائمه(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به حق امام هادی(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به حق امام حسن عسکری(ع)
عجل لولیک الفرج🙏
🌹خدایا به حق امام زمان عجل لولیک الفرج🙏
🌺🍃🌺
*❤️ قلب من خانۀ خداست …*
ممکن است گاهی گریه کنم ولی هیچگاه در تنهایی گریه
نمیکنم
خداوند اینجاست
اشکهای مرا پاک میکند، چون…
❤️ قلب من خانۀ خداست …
ممکن است گاهی بیفتم و بلغزم
اما هرگز در سقوط تنها نمیمانم
خداوند هست و مرا بلند میکند، چون…
❤️ قلب من خانۀ خداست …
شاید گاهی رنج بکشم
اما هرگز در این رنج کشیدن تنها نمیمانم
پروردگار مرا از رنجها رها میکند، چون…
❤️ قلب من خانۀ خداست …
خوشحالم برای اینکه میدانم هرگز تنها نیستم
خداوند همواره با من است، چون …
*❤️ قلب من خانۀ خداست …*
✨﷽✨
💚 خداوند عیب ها را مےپوشاند 💚
✍خدا ستار است. پیش افراد معمولي گناه کسي را پيش کسي آشکار نميکند افراد را پيش هم ديگر مفتضح نميکند در عالم دنيا اما نه پيش اولياء خدا که چشمشان چشم خداست که دستشان دست خداست که نوع نگاهشان نوع نگاه خداست اصلا بندگان صالح هميشه همين طوراند صفت خدا را دارند صفت خدا اين است که اگر عيبي است اين عيب را برملا نميکند بلکه درمان ميکند حل ميکند.
خدا رحمت کند مرحوم خواجه نصير الدين طوسي اين عالم بزرگ نقل ميکنند کسي آمده بود پيش ايشان سوالي ميخواست بکند آمده بود در محضر ايشان يک خطايي از او سر زد ناخواسته يک صدايي از او خارج شد خيلي خجالت کشيد رنگاش عوض شد سرخ شد عرق شرم بر پيشانياش نشست خيلي خجالت کشيد خواجه نصير ديد که اين بندهي خدا ترس از آبروريزي برايش پيش آمده خودش را به کري زد طوري که وقتي او سوال کرد از مرحوم خواجه گفت چه ميگويي؟ من نميشنوم بلند بگو او يک مرتبه آن قدر خوشحال شد که عيب من را متوجه نشد متوجه شد خوب هم متوجه شد اما اين جا جايي است که بايد پره پوشي بکند اين جا قرار نيست دليلي ندارد که اين عيب برملا شود آبروي مومني را حفظ کرد تا آخر عمر هر موقع او را ميديد خودش را به سنگين بودن گوش و ثقل سامعه ميزد تا حفظ بکند او را اين صفت بندگان خوب خداست که در اوج و مصداق اعلياش معصومين عليهم السلام هستند عيب را برملا نميکنند اين قدر ظرفيت دارند که اگر خدا اسرار و اخبار ديگران را به ايشان ميدهد اينها پخش نمي کنند
📚از بیانات حجت الاسلام عالی
خدا می بیند ...:
🔔
⚠️ #تـــݪنگـــرامـــروز
♨️ خصلت های دوزخى ♨️
💠🔹الإمامُ الصّادقُ عليه السلام:
ثلاثٌ إذا كُنَّ فی الرّجُلِ فلا تَحَرّجْ أن تَقولَ : إنَّهُ فی جَهنّمَ : الجَفاءُ و الجُبْنُ و البُخْلُ
و ثلاثٌ إذا كُنّ فی المرأةِ فلا تَحَرّجْ أنْ تَقولَ : إنّها فی جَهنّمَ: البَـذاءُ و الخُيَـلاءُ و الفَخْرُ
📛 سه خوى است كه اگر در مرد باشد، باكى نيست كه بگويى او #دوزخى است:
🔹خشونت،
🔹بزدلى
🔹و بخل
📛 و سه خوى است كه اگر در زن باشد، پروايى نيست كه بگويى او دوزخى است:
🔸بى حيايى،
🔸خودبزرگ بینی
🔸و فخر فروشى
✅حدیــــث قدســی
✍خداوند تبارک و تعالی میفرماید:
ای كسی كه وصال ما را ترك كردهای، برگرد،و ای كسی كه بر جدايی از ما سوگند خوردهای، سوگند خود را بشكن، ما ابليس را برای اين از خود را نديم كه بر تو سجده نكرد، پس چقدر عجیب است كه تو او را دوست خود گرفتهای و ما را ترك كردهای...
📚بحرألمعارف، جلد ۲، فصل ۶۲
✨﷽✨
#حکایت
✅اطلاع آیتالله بروجردی از بدهکاری طلبه
✍طلبه ای در کوچه به خواهرزادۀ آیتالله العظمی بروجردی میگوید: به داییات بگو من حدود هزار تومان بدهکار هستم، مشکل دارم. گفت: میگویم و آمد خدمت آیتالله العظمی بروجردی رنج طلبه را انتقال داد. ایشان فرمودند: خودش را بردار پیش من بیاور، یعنی همیشه با ما زندگی کنید نه با من، اگر زندگیت با من است بدبخت هستی، با ما زندگی کنید.
گفت: او را پیش من بیاور چون آن هم ماست، من هم او هستم. طلبه را آورد خیلی با عاطفه و با محبت پولی را گذاشتند در پاکت و دادند به آن طلبه رفت. یکی دو روز بعد واسطه را دید و به گفت: دایی تو عرشی است، دایی تو ملکوتی است، دایی تو غرق در معنویت است. گفت: برای چه؟ گفت: من هشتصد و پنجاه و شش تومان بدهکار بودم نَه هزار تومان! به دایی ات گفتم حدود هزار تومان بدهکارم. اما ایشان هشتصد و پنجاه و شش تومان گذاشت در پاکت و به من داد، این معلوم میشود به یک جای دیگر وصل است
📚سخنرانی استاد انصاریان در مسجد
اعظم قم،سالگرد آیت الله العظمی بروجردی
_______