اشکتان برای رفتگان را باور کنیم،
یا نفرتافکنی علیه ماندگان را؟!
نویسنده : جواد موگویی
کایل اسنایدر آمریکایی گفته بود ۶مدال طلا فقط در کشتی آزاد خواهیم گرفت. اما سهم آمریکا در آزاد و فرنگی فقط یک نقره و دو برنز شد!
حال تیم ایران ۸ مدال طلا، نقره و برنز گرفت.
حالا ببینید با این تیم تاریخی چه دارند میکنند؟! آنهم به اسم نقد ورزشی!
پتریاشاویلی پارسال پس از باخت، سیلی بهگوش زارع زد. اما زارع فروتنانه فقط سکوت کرد. امسال نیز آنگونه کرد که همه دیدند، اما زارع بازهم فقط لبخند زد. زارع بازی ۱۰ بر یک را تا یکقدمی مساوی جلو برد. آنهم در فینال المپیک. اما حریف به مدد اتلافوقت دوام آورد.
اما حالا زارع را متهم میکنند به بیاخلاقی!
شادمان از باخت یزدانی، او را ضدمردم و حکومتی میخوانند، عموزاد را جوگیر مینامند، دستآخر هم ایران را با کنیا مقایسه میکنند!
ساعی میگوید برای شاگردانش گریه کرده، مهران برخورداری به پدرومادرش میگوید در حرمامامرضا برایش بست بنشینند، شاگرد و مربی زیر پرچم وطن سلفی میگیرند، آرین روی سکو اشک میریزد، ساروی مدالش را تقدیم مادرش میکند که او را در یتیمی بزرگ کرده، ناهید بر دستان پدرش بوسه میزند و...
این همه زیبایی را سانسور میکنند بعد ناگهان هیاهویی از سخن هادی عامل براه میاندازند، بهدروغ تیتر میزنند حیدری را از برنامه زنده بیرون کردند!
القصه!
میگردند میگردند تا یکجا و با یکچیزی همه این زیباییها را به محاق ببرند. دو قطبی درست کنند و نفرتافکنی. تیم کشتی ۸مدالِ را ترور شخصیت میکنند، بعد همین جماعت اشک تمساح میریزند برای مهاجرت قهرمانان از کشور! دم از ترمیم شکافهای اجتماعی میزنند و ناله از فرار نخبگان.
اشکتان برای رفتگان را باور کنیم یا نفرتافکنی علیه ماندگان را؟
چرا با قهرمانان کشور اینگونه میکنید؟ چه سودی از نفرتافکنی و ترور شخصیت قهرمانان وطن میبرید؟
اگر بنایتان مخالف با حکومت است، بسمالله! به قهرمانان مردم چه کار دارید؟ در این اوضاع نابسامان، چرا پای روی دلخوشی مردم گذاشتهاید؟ شادی مردم کدام برنامه شما را ناکام میکند؟
باور کنیم که این خطومشی ورزشی است؟
https://eitaa.com/tarvijomid
هدایت شده از دیده بان اصفهان
پیام دکتر احمد توکلی درباره آقای دکتر میدری به نمایندگان مجلستوکلی: "میدری" دغدغه عدالت دارد و شایسته ترین فرد برای تصدی وزارت کار و رفاه است
https://www.alef.ir/news/4030527021.html
به گزارش الف دکتر احمد توکلی که خود در اوایل انقلاب وزیر کار بوده است در آستانه رای اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی دکتر پزشکیان درباره احمد میدری وزیر پیشنهادی برای وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی خطاب به نمایندگان مجلس نوشت :
"در این سالهایی که بنده آقای دکتر احمد میدری را میشناسم چند ویژگی برجسته در ایشان دیدم.
نخست، گرایش عدالتخواهانه ایشان است. آقای میدری در زمره اقتصاددانی است که دغدغه عدالت اجتماعی دارد.
ویژگی دیگر ایشان دانش گسترده در اقتصاد است که فراتر از اعداد و مدلهای اقتصادی، فهمی عمیق از واقعیات اقتصادی دارند و این سبب مصون ماندن وی در برابر توصیههای انحرافی سیاست تعدیل است.
از همه مهمتر اینکه ایشان درباره مسئله رفاه اجتماعی که پدیدهای بینرشتهای است صاحبنظر هستند.
اهل تعامل و اهل گفتگو بودن ویژگی دیگر آقای میدری است.
با اینکه خط سیاسی بنده و ایشان یکی نبود بارها و بارها درباره موضوعات مختلف گفتگو و تعامل بسیار مناسبی از ایشان دیدم. این روحیه گفتگو موجب بیتعصبی او نسبت به بعضی اشتباهات گذشته بوده است.
ویژگی دیگر ایشان تجربه کار در وزارت کار و رفاه با عملکرد بسیار خوب است. فقط کافی است نگاهی به پایگاه جامع رفاه ایرانیان بیندازیم تا یکی از دستاوردهای حضور ایشان در این وزارتخانه را ملاحظه کنیم.
امیدوارم نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به آقای میدری که به نظرم شایستهترین فرد برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند اعتماد کنند.
البته نمایندگان ارجمند عنایت دارند که نجات مردم از مشکلات کمر شکن معیشتی واقتصاد ملی از معضلات پیچیده کشور شرط نخستش اصلاح استراتژی از اقتصاد نئولیبرالی رشد محور چهل ساله اخیر به رشد عدالت محور است، وظیفه ای که بر عهده رئیس جمهور محترم و کابینه است نه تنها یک وزیر."
https://eitaa.com/didehbanesfahan
هدایت شده از دیده بان اصفهان
تقدیر و تشکر احمد توکلی از دولت و نمایندگان مجلس
https://www.alef.ir/news/4030530098.html
احمد توکلی رئیس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت درنامه ای خطاب به رئیس جمهور و رئیس مجلس، از نحوه برخورد متقابل کابینه پیشنهادی دولت و نمایندگان مجلس با یکدیگر تا به امروز تقدیر و تشکر کرد
به گزارش الف متن این نامه بدین شرح است:
رئیس جمهور محترم
برادر ارجمند جناب آقای دکتر پزشکیان
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
برادر ارجمند جناب آقای دکتر قالیباف؛ سلام علیکم
در این دوره از انتخاب وزرا، بنده توفیق یافتم بیش از دورههای دیگر، فیلم مشروح مذاکرات را ببینم و از جریان امر باخبر گردم. بر خود لازم دیدم از باب حدیث نعمت بگویم از جهات متعددی این سه روز را نقطه روشن و افتخارآمیزی برای مجلس تازه برپاشده و دولتی که در آستانه برپایی است، یافتم.
نطقها در رد و قبول نامزدها متین و معمولاً استدلالی بود و از تندی و خوارشماری پاک بود، اهانت که جای خود دارد. از صراحت چیزی کم نداشت و حتی وقتی از حیث سیاسی برخی از برادران مجلس نامزدی را تخطئه میکردند و فرد معرفیشده را فاقد عقاید لازم برای تصدی وزارت نظام میشمردند، گرچه ما قضاوت را نپسندیده باشیم، ولی باید اذعان کنیم که تلاش برای سخن گفتن منصفانه ازمعترضان محسوس بود. مخالفتها معمولاً از نفی مطلق به دور بود و موافقتها نیز غالباً بیقیدوشرط نبود. مواردی هم بود که نماینده به خاطر ادبیاتی که به کار میبرد، باید ستوده شود. آنجا که دربیان فهرست بلندبالایی از ضعف برنامههای وزیر احتمالی، بوی برادری و خیرخواهی به مشام میرسید و کمتر سخنی بوی چاپلوسی و پیشخرید نفوذ آتی نزد وزیر داشت. از سوی دولت سخنان نسبتاً کوتاه و رفیقانه رئیسجمهور بیشتر بر این متمرکز بود تا شعار دولت که وفاق ملی بود را اثبات کند. ترکیب معرفیشدگان تا حد قابل قبولی حقانیت دعوی را میرساند. نکته برجسته این است که وقتی صحبت از برخی حوادث انحرافی تلخ گذشته مطرح بود، معترضان بهجای آنکه به خشم غیرقابلکنترلی مبتلا شده باشند، با استدلال و استناد سخن گفتند و افراد مورد اعتراض به جای دستوپا زدن و انکار گذشته و یا تدلیس، همت خویش را صرف این کردند تا نشان دهند وضعیت کشور از نظر فقر و بیعدالتی، رشد، سلامت، درمان و آموزش چنان تلخ است که نباید وقت را صرف چندگانگی و انشقاق کرد و با تأکیدات غیر تصنعی بر قانون اساسی، سیاستهای کلی ابلاغی رهبری و مواضع مهم ایشان در دفاع از مردم، عزت ملی و استقلال کشور، میخواستند پایبندی خویش را به نظام سیاسی کشور و نیز توانایی علمی و اجرایی خویش را برای نجات مردم و حفظ استقلال ملی نشان دهند.
نقش هیئترئیسه و رئیس مجلس در جلوگیری از بروز برخی اخلاقیات مذموم مرسوم در این مواقع، درخور تقدیر و تشکر است. برخی از این تدابیر که تازگی نیز داشت، نقش مدیریت در صحت عملکرد مجلس را برجسته کرد.
آنچه در این سطور تقدیم شد برای شکرگزاری نعمت در این سه روز اول بررسی کابینه بوده است که امید است باعث تقویت همین صفات در دو روز پایانی شود. اختیار و مسئولیت بر عهده نمایندگان محترم است. برای همه خواهران و برادران مجلس و دولت آرزوی توفیق بیشتر مینمایم.
با احترام
رئیس هیئت مدیره سازمان مردم نهاد
دیده بان شفافیت و عدالت
احمد توکلی
https://eitaa.com/didehbanesfahan
پزشک خوب یکی از عوامل ترویج امید 👇
یک پزشک خوب!
سعید کریمی ( * دانش آموخته رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان )
https://www.alef.ir/news/4010602141.html
روز اول شهریور هر سال مصادف با سالروز ولادت حکیم گرانقدر ابو علی سینا می باشد ، ابن سینا به گواه تاریخ علامه ای ذوالفنون بود و به علوم پزشکی ، فلسفه ، حقوق و ... مجهز بود .
این روز به درستی به عنوان روز پزشک نامیده شده است .
به اقتضای تحصیلات ، شغل و ابتلا به بیماری خود و نزدیکانم ، مشخصات یک پزشک خوب را از نگاه یک غیر پزشک ، کارمند بخش سلامت کشور ، بیمار و خانواده بیمار به همکاران پزشکم تقدیم می کنم .
۱- پزشک خوب ، دانشمند است ، با توجه به پیشرفت علوم خصوصا علم پزشکی ،پزشکان نه تنها بایستی به علم پزشکی مجهز باشند بلکه بایستی به طور منظم از آخرین پژوهش ها و مقالات مرتبط با تخصص شان مطلع باشند
نکته : بدیهی است پزشکان عمومی که عمدتا در شرایط فعلی پزشک خانواده هم هستند بایستی دامنه علم شان گسترده تر باشد
۲ - پزشک خوب ، ماهر است ، مهارت در علم پزشکی اهمیت زیادی دارد ، پزشکان مهارت را در دروس عملی و حضور در مراکز آموزشی درمانی فرا می گیرند بدیهی است کسب این مهارت به علاقمندی دانشجوی پزشکی ارتباط مستقیم دارد .
نکته : مهارت پزشکی هم به مانند علم پزشکی به سرعت در حال ارتقاء است و پزشک خوب پزشکی است که به طور مداوم در کسب مهارت های جدید از طریق دوره های بازآموزی و ... اقدام نماید
۳ - پزشک خوب ، متعهد است ، منظور از تعهد در این جا تعهد به دستورالعمل های حرفه ای و راهنماهای بالینی از یک سو و رعایت اخلاق حرفه ای خصوصا در برخورد با بیمار و خانواده بیمار از دیگر سو می باشد .
۴ - پزشک خوب پاسخگو است ، این پاسخگویی بایستی در مقابل بیمار ، خانواده بیمار ، همکاران ، دانشجویان و مدیران بخش سلامت باشد .
نکته : پیش درآمد پاسخگویی تواضع است ، از آنجا که علم در ابتدا با خود تکبر به همراه می آورد ، لذا پزشک هرچقدر دانشمند تر ، ماهر تر و متعهد تر باشد متواضع تر و بالطبع پاسخگو تر است .
۵ - پزشک خوب پزشکی است که ارتباط مالی خود را با بیمار و خانواده بیمار به حداقل ممکن برساند چرا که هرچقدر این ارتباط پر رنگ تر باشد ارج و قرب پزشک در منظر بیمار کاهش می یابد
نکته : بدیهی است در این مهم وظیفه اصلی بر دوش نظام سلامت ( از طریق عادلانه کردن تعرفه ها ) و بیمه های سلامت می باشد ، بیمه های سلامت وظیفه دارند با تامین منابع مالی از بیمه گذاران و نظام سلامت و سرمایه گذاری مناسب این منابع ، اعتبارات مورد نیاز را تهیه و حق الزحمه پزشکان و سایر تیم سلامت را از طرف بیماران به پزشکان پرداخت نماید
۵ - پزشک خوب پزشکی است که به بهداشت ، پیشگیری ، آموزش و ارتقاء سطح آگاهی بیماران بیش از درمان بیماران بها دهد .
۶ - پزشک خوب پزشکی است که مراقب باشد خدماتی که بیمار به آن نیاز ندارد ( بر اساس راهنماهای بالینی ) را به بیمار توصیه نکند ( موجب تقاضای القایی در بخش سلامت نشود )
نکته : تقاضای القایی دو منشأ اصلی دارند ( دانشمند و ماهر نبودن تیم درمان ، سوءاستفاده احتمالی تیم درمان برای کسب درآمد بیشتر )
۷ - پزشک خوب پزشکی است که اگر قصد دارد در بخش سلامت مدیر شود ، علم و مهارت مدیریت را به شکل آکادمیک بیاموزد و به این عرصه وارد شود .
نکته : مدیرانی که بدون کسب علم و مهارت مدیریت سلامت در بخش سلامت مدیر می شوند ، ناخواسته به بخش سلامت به ویژه بیماران آسیب می زنند .
پی نوشت :
۱ - روز اول شهریور روز گرامی داشت پزشک را به پزشکان خوب تبریک عرض می کنم
۲ - متن فوق را سال ۱۴۰۱ نوشته و نشر دادم و در سال گذشته نیز باز نشر دادم امروز ضمن مطالعه متن قصد اصلاح و ارتقاء متن را داشتم نکته جدیدی به ذهنم نرسید ، لذا متن را مجددا باز نشر می کنم
https://eitaa.com/tarvijomid
تحلیلی مختصر در مورد انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۳ و رأی موافق مجلس شورای اسلامی به کابینه آقای پزشکیان
✍ سعید کریمی
🟢 پس از انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۲ که با مشارکت چهل درصدی مردم انجام شد ، سیاست کلی نظام در این انتخابات افزایش میزان مشارکت بود و به همین دلیل آقای پزشکیان که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ عدم احراز صلاحیت شده بود در این انتخابات تایید صلاحیت شد
نکته : این موضوع سابقه داشت در انتخابات سال ۱۳۸۴ پس از عدم احراز صلاحیت آقایان معین و مهر علیزاده و پس از مکاتبه آقای حداد عادل رییس وقت مجلس شورای اسلامی با مقام معظم رهبری و دستور ایشان به شورای نگهبان این دو نفر تأیید صلاحیت شدند
🟢 با این تدبیر و علیرغم تلاش مخالفان داخلی و خارجی نظام ، میزان مشارکت نسبت به دو انتخابات قبلی افزایش داشت
🟢 پس از انتخاب آقای پزشکیان ، مقام معظم رهبری به مانند روسای جمهور قبلی از ابتدا تا کنون با احترام ویژه ( به طور مشخص احترام ایشان به آقای پزشکیان در اقامه نماز بر پیکر مطهر شهید هنیه مشهود بود ) و حمایت همه جانبه از ایشان ( که در موضع نهادهای حاکمیتی مشهود بود ) پیام مشخصی را مبنی بر انتظار رهبری از آحاد مردم خصوصا انقلابیون مبنی بر حمایت همه جانبه از رییس جمهور را ابلاغ نمودند
🟢 ایشان در سخنان خود در ۳۱ تیر ماه شاخصه هایی از جمله امین بودن ، صادق بودن ، متدین بودن ، معتقد بودن به جمهوری اسلامی و نظام اسلامی از بُن دندان ، امید به آینده داشتن ، پاک دست بودن ، نگرش ملی ( نه جناحی ) داشتن و کارآمد بودن را برای وزرای پیشنهادی بیان نمودند
🟢 آقای پزشکیان پس از بررسی ها و مشاوره هایی که انجام دادند تلاش خود را نمودند که این موضوع را در پیشنهاد وزرا خود به مجلس شورای اسلامی را رعایت نمایند
نکته : به نظر می رسد ایشان با هدف رأی آوری از مجلس تلاش نمود مجموعه ای از افراد اصلاح طلب ، اصولگرا و اعتدال گرا را به عنوان وزیر پیشنهاد نمایند
🟢 لیست پیشنهادی به درستی توسط سیاسیون مورد نقد گرفت ( کسانی که نگاه ملی داشتند نیمه پر لیوان را می دیدند )
🟢 نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اساس تشخیص خود در مدت بررسی تلاش های خود را نمودند که به انتخاب صحیح موفق شوند
🟢 آقای پزشکیان در نطق پایانی خود قبل از رأی نمایندگان نکاتی را بیان نمودند که برخی سیاسیون نتیجه گرفتند که وزرای پیشنهادی همگی مورد تایید مقام معظم رهبری هستند پس نمایندگان مجلس بایستی به همه این نمایندگان رای مثبت بدهند علیرغم اینکه نطق آقای پزشکیان می توانست به گونه ای باشد که این تلقی انجام نشود ولی به نظر می رسد ایشان می خواست تمام تلاش خود را بکند که کابینه به طور کامل رأی بیاورد که هم نظر اصلاح طلبان تامین شود و هم نظر اصولگرایان و هم نظر اعتدال گرایان
نکته : اعلام نظر در رفتار حضرت حضرت امام رحمة الله علیه و مقام معظم رهبری به صورت استثناء بوده است برای نمونه به اعلام نظر در پیشنهاد دوباره آقای موسوی به عنوان نخست وزیر علیرغم مخالفت آقای خامنهای رییس جمهور در سال ۱۳۶۴ و اعلام مخالفت مقام معظم رهبری با انتخاب آقای مشایی توسط آقای احمدی نژاد به عنوان معاون اول رئیس جمهور در سال ۱۳۸۸ بود که به عنوان موارد استثنایی می توان به آن اشاره نمود ، سابقه نشان می دهد که مقام معظم رهبری در مورد اسامی پیشنهادی صرفا نظر سلبی خود را بیان می نمایند و نظر ایجابی اعلام نمی نمایند ( البته در مورد اخیر ظاهراً فقط در مورد خانم صادق وزیر راه ، نظر ایجابی داشتند که نشان از حمایت ویژه ایشان از بانوان برای وزیر شدن می باشد )
🟢 لیست اعلام شده توسط آقای پزشکیان قطعا حداقل های لازم را از جمیع جهات ( امنیتی و .... ) داشته اند که اگر اینچنین نبود با مخالفت مقام معظم رهبری و نهادهای مرتبط رو به رو می شد ( لذا هر گونه موضعی خلاف این موضوع پسندیده نیست )
🟢 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رأی نهایی بر اساس بررسی شخصی خود عمل نموده و از همگی ایشان بایستی بابت مشارکت در نطق ها و رای دادن تقدیر نمود و تخطئه هر کدام از ایشان مگر در مواردی که رعایت اخلاق و قانون نشده باشد منطقی نبوده و با اصول مردم سالاری دینی نمی خواند
🔴 نکته پایانی اینکه همه دلسوزان کشور خصوصا انقلابیون بایستی با گذار از موضوع انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب وزرا ، تمام تلاش خود را در جهت موفقیت دولت آقای پزشکیان بنمایند و به صورت عملی نگرش غیر جناحی خود را در این حمایت نشان دهند ، بدیهی است که منظور از حمایت چشم بستن بر تخلفات احتمالی نمی باشد
https://eitaa.com/tarvijomid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
16.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطفاً کلیپ را تا آخر ببینید !
حالا یک سوال دارم ؟
ما چقدر شبیه حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام هستیم ؟
21.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرائت زیارت نامه روز اربعین حضرت امام حسین علیه السلام با نوای حاج مهدی سماواتی / التماس دعا
لطفاً برای دستگیری گوشیقاب خیابان استاد معین تلاش نکنید!
محمد مطهری
فرض کنید این سارق معروف هم با تلاش فراوان پلیس دستگیر شود. آیا جز این است که نحوه برخورد با او همان روش همیشگی خواهد بود که بیشتر شبیه است به «رپرتاژ تبلیغاتی برای گوشیقاپی به عنوان یک شغل پر درآمد»؟
(توضیح: بر حسب اتفاق، این سارق معروف چند ساعت پس از انتشار این یادداشت دستگیر شد. دستگیری وی هیچ تاثیری در ضرورت طرح مطالب این یادداشت ندارد و بلکه آن را کاربردیتر میکند.)
فرض کنید این سارق معروف هم با تلاش فراوان پلیس دستگیر شود. آیا جز این است که نحوه برخورد با او همان روش همیشگی خواهد بود که بیشتر شبیه است به «رپرتاژ تبلیغاتی برای گوشیقاپی به عنوان یک شغل پر درآمد»؟
پس از دستگیری گوشیقاپ، این بار هم این مراحل به ترتیب طی خواهد شد: ابتدا نمایی از پشت سر جناب سارق، به اطلاع ملت شریف میرسد. در این مرحله چون حکمی صادر نشده، طبق قانون نباید چهره متهم نشان داده شود.
در مرحله دوم، خبرنگاران به گرد او حلقه زده و از او مانند یک کارشناس، رهنمود میطلبند که مردم بیپناه در برابر امثال او برای امنیت خود چه کنند. او به جای اینکه از مجازات هراسان باشد، با آرامش و افتخار مانند برنده المپیاد شروع به بیان تجربیات و دانشافزایی برای مردم میکند. (گویی هیچ راه دیگری برای رساندن هشدارهای لازم به مردم وجود ندارد).
در مرحله سوم، بدون اعلام تاریخ حضور متهم در دادگاه – بر خلاف روش مرسوم در دنیا که خبر دستگیری همراه با اعلام تاریخ اولین حضور در دادگاه است – پس از مدتی برای او حکمی در زمان و مکان نامعلوم صادر میشود که معمولا این حکم، اطلاعرسانی هم نمیشود.
حال پرسش مهم این است که آیا سارق خیابان استاد معین پس از یک سال سرقت چند میلیاردی، احتمالی ولو اندک میدهد که قوه قضاییه پس از دستگیری و صدور حکم، تصویر او را منتشر کند؟ هرگز. او به خوبی میداند حتی برای جرمهایی به مراتب سنگینتر – یعنی جرائم درجه یک تا چهار که ماده ۳۶ قانون مجازات اسلامی تصریح به انتشار مشخصات متهم حتی در مرحله برگزاری دادگاه دارد - هیچ اقدامی صورت نمیگیرد.
برای اینکه بفهمیم چرا این سارقان در کنار متجاوزان به نوامیس، اسیدپاشان و قمهکشان چنین جسور شدهاند، به تاریخچه خبررسانی قوه قضاییه مراجعه کنید و ببینید آیا در این ۴۰ سال، چهره ۴۰ نفر از این دست مجرمان منتشر شده است؟
با این اوصاف، همین که یک سارق، مقداری در بازجوییها مقاوم باشد و به نیمی از سرقتهای خود اعتراف نکند، کافی است که ماهانه تا دهها و صدها میلیون تومان درآمد داشته باشد و هر از چند گاهی، احتمالا چند ماهی هم به زندان برود که برای به روز کردن شگردها بسیار مفید است. (بیجهت نیست هر گاه با مجرمی مصاحبه میشود سابقه چندین بار دستگیری دارد). به این ترتیب، روند سه مرحلهای مذکور، مانند یک بسته تشویقی یا رپرتاژ تبلیغاتی برای افزایش تعداد سارقان عمل میکند.
یک گوشیقاپ، زورگیر و دیگر مجرمان خشن، گویی هر روز چنین پیامکی را از دستگاه قضا دریافت میکنند: «حفظ آبروی شما قبل از دستگیری با خودتان و حفظ آبرویتان بعد از دستگیری با ما. فرقی نمیکند چه بلایی بر سر جان و مال و ناموس مردم آورده باشید: تجاوز به عنف، زورگیری، قمهکشی، اسیدپاشی یا هر جرم دیگر».
حال که پنهانسازی هویت و سرنوشت چنین مجرمانی، روند جاری قوه قضائیه است و به جای آنکه پس از دستگیری، اطلاعرسانیهای پی در پی شروع شود، برعکس، روزه سکوت قضایی آغاز میشود، پس همان بهتر که همین تعداد موجود زورگیر در خیابانها بچرخند و لااقل با روشهای مشوقانه و مجرمساز اطلاعرسانی کنونی - که تضمین آبروی مجرم، بخش لاینفک آن است - بر تعداد آنان افزوده نشود.
من شخصا از تفسیر عملکرد ریاست محترم قوه قضاییه عاجز ماندهام. از یک طرف، انصافا مدیریتی متفاوت از گذشته به نمایش گذاشتهاند. در هر گزارشی که از جلسات قضایی یا سفرهای استانی ایشان پخش میشود، به جای کلیگویی، یک یا چند مشکل اساسی مردم مورد تذکر و تاکید رئیس قوه قرار میگیرد که حاکی از اشراف دقیق و دغدغهمندی عمیق ایشان نسبت به مشکلات مردم است. از طرف دیگر، نمیفهمم چرا اصلاح نظام اطلاع رسانی قوه قضاییه که ناخواسته مجرمپرور است مغفول مانده است. قوه قضاییه عملا به صورت حافظ تضمینی آبروی مجرمان، از متجاوز و سارق مسلح گرفته تا اسیدپاش و چاقوکش درآمده است.
ادامه مقاله در لینک زیر 👇
https://www.khabaronline.ir/news/1937194/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF
https://eitaa.com/tarvijomid
25.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارت حضرت رسول اکرم صلیالله علیه و آله از دور با نوای حاج مهدی سماواتی / التماس دعا