💠 دوری از نامحرم 💠
🌸از صحبت با نامحرم بسیار گریزان بود. اگر میخواست با زنی نامحرم، حتی بستگانش صحبت کند، به هیچ وجه سرش را بالا نمیگرفت.
🌸به قول دوستانش، ابراهیم به زن نامحرم آلرژی داشت.
#شهید_ابراهیم_هادی
شعری توسط يکي از جانبازان قطع نخاعي از گردن خطاب به امام خامنه ای
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
گرچه از دست وپا فتادستم
عهد و پيمان خويش نشکستم
گرچه عضوي نمانده دربدنم
عضوي از عاشقانتان هستم
برلبت چون "خم مي ني" است مدام
از شميم حضورتو مستم
حسرتي هست دردلم که چرا
به شهيدان حق نپيو ستم
خواب ديدم که در رهت آقا
باز سربند يا علي بستم
با همان شور روزهاي نبرد
از سر خاکريز مي جستم
امر کردي به پيش مي رفتم
دشمنت را به تير مي بستم
تاکه برپا بود ولايت عشق
ايچنين روي چرخ بنشستم
گرچه رنجور وخسته ام اما
تا نفس هست با شما هستم
#زندگینانه
#شهید_مهدی_قاضیخانی🌹
مهدی در 28 مهر ماه 1366 در روستای "حیدره قاضی خان" استان "همدان" به دنیا آمد. خانواده وی به شهرستان "قرچک" در استان "تهران" مهاجرت کردند و در آنجا ساکن شدند. او تحصیلات چندانی نداشت و در گاراژ پدرش مشغول به کار شد.پس از ورود تکفیریها به سوریه در سال 2011 و بی حرمتی هایی که به اماکن و زیارتگاه های مقدس شیعیان در سوریه شد، شیعیان از سراسر جهان برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) به سوریه رفتند. مهدی قاضی خانی با وجود محدودیتی که در اعزام بسیجیان بیش از دو فرزند وجود داشت شناسنامه خود را طوری کپی کرد تا نام فرزند سومش مشخص نباشد و به عنوان مدافع حرم در سال 1394 به سوریه اعزام شد.او در اولین اعزام خود به سوریه و عنوان بسیجی، بعد از گذشت 21 روز در مبارزه با تروریستهای تکفیری در 16 آذر ماه 1394 در 28 سالگی به شهادت رسید. مهدی قاضی خانی هفتمین شهید مدافع حرم شهرستان "قرچک" است.
#شهید_مهدی_قاضیخانی
#ازدواج
مهدی قاضی خانی در سال 1385 با فاطمه قاضی خانی ازدواج کرد با اینکه آنها خویشاوندی دوری با هم داشتند اما سالهای زیادی از هم بی خبر بودند و بطور اتفاقی در یک آموزشگاه رانندگی همدیگر را دیدند. حاصل ازدواج آنها دو پسر به نامهای"محمد متین" و "محمد یاسین" و یک دختر به نام "نهال" بود.
#شهید_مهدی_قاضیخانی🌹
مهدی قاضی خانی از جمله شیعیانی بود که در پی ناآرامی های سوریه برای دفاع از حرم حضرت زینب(ع) در پاییز سال 1394 به آن کشور اعزام شد.نقطه آغازین بحران سوریه انتقادهای بود که برخی از احزاب اپوزیسیون به نظام سیاسی بشار اسد داشتند و در واقع مسئله یک مشاجره درون نظام بود ولی آرام آرام با خارج شدن کنترل مخالفت از دست اپوزیسیون داخلی این اختلافات به سمت دیگری رفت و جبهه غربی، عبری، عربی و ترکیه با اتخاذ مواضعی همسو با هم، این اختلافات داخلی سوریه را بهانهای برای هجمهای به نظام دموکراتیک، قانونی و مردمی بشار اسد قرار دادند.از زمان آغاز بحران سوریه در 15 مارس 2011 میلادی و همزمان با آغاز درگیری های مسلحانه، کشور سوریه شاهد ورود گروه های مسلح تروریستی از کشورهای مختلف منطقه به داخل این کشور بودند. از میان مهمترین گروه های تروریستی مسلحی که برای براندازی نظام حاکم در سوریه وارد این کشور شدند می توان به دو گروه تروریستی "جبهه النصره" و گروه موسوم به دولت اسلامی شام و عراق (داعش) اشاره کرد که هر دو از شاخه های فعال سازمان تروریستی "القاعده" بودند. ورود گروه های جهادی تکفیری به سوریه با ارتکاب جنایت های بی شماری توسط عناصر این گروه ها که از سراسر کشورهای جهان روی به سوریه آورده بودند، همراه شد .کشتار وحشیانه تعداد زیادی از مردم سوریه در مناطق مختلف این کشور، غارت و چپاول دارایی ها و اموال مردم سوریه، تخریب اموال عمومی، دولتی و خصوصی و ساختارهای زیر بنایی و شبکه های ارتباطی این کشور تنها نمونه هایی از رفتار این گروه ها بود.زمانیکه اخباری در خصوص حمله این گروه ها به اماکن و زیارتگاه های مقدس شیعیان در سوریه منتشر شد، بسیاری از کشورهای جهان واکنش های تند و شدید نشان دادند. حمله به مزار "حجر بن عدی"، صحابه امام علی(ع) و نبش قبر این صحابه جلیل القدر، تعدی به بارگاه "حضرت سکینه"(س) و تلاش برای تخریب و منهدم کردن این بارگاه و همچنین تلاش برای حمله به بارگاه مطهر "حضرت زینب"(س)، کم کم نگرانی هایی را میان شیعیان جهان برانگیخت.رزمندگان شیعه از سراسر جهان از جمله: لبنان، عراق، افغانستان، ایران و ... به شیعیان سوریه ملحق شده اند تا از حرم حضرت زینب در جنوب دمشق در مقابل حملات تروریستهای تکفیری دفاع کنند.
#شهید_مهدی_قاضیخانی