فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🆘 فرزندان جامعه ی ایرانی🆘
✅حاشیه دیدار خانم رکابی، سنگ نورد زنجانی با وزیر ورزش و جوانان، گویا به مذاق برخی خوش نیامده و سریع عکس العمل نشان داده اند. امام جمعه مشهد با اشاره به دیدار وزیر ورزش با الناز رکابی، گفت: بانوان ورزشکار در مسابقات همزمان و در رشته های مختلف مدال آوردند، چرا وزیر ورزش با این قهرمانان دیدار نکرد؟ شما وزیر کدام دولت هستید؟
♦️مردم از دوگانگی در رفتار مسئولان و خود شیفتگی برخی خواص مات و حیران هستند.
❗️آیا چرا اختلاف نظر و سلیقه ی مسئولان باید باعث روانپریشی و گسست مردم تحت تحریم و فشار اقتصادی باشد؟
♦️آیا آنهایی که مسئولیت دارند نمیتوانند مشکلات و سوءتفاهم خود را در جای مناسبتری بغیر از تریبون حل کنند؟
🇮🇷سخنان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را مجدداً بشنوید.🇮🇷
______________
#تسکین_ملت
#تلنگر
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
#الناز_رکابی
@taskinemellat
شکست استکباری آمریکا توسط دست ایران از آستین روسیه چیزی است که به مزاق خیلی خوش نمیآید.
________________
#تسکین_ملت
#ایران_مقتدر
@taskinemellat
⭕️ نسل کوروش نسل بی تفاوت
✍یاسر عرب
من از 87 تدریس میکنم. در مدارس طبقه متوسط تهران. آن موقع، دانش آموزانم، متولد 1370 بودند. تابستان امسال به متولدین 89 که الان پایه هفتم هستند درس دادم. 20 سال را دیدم. نسل 70 و 80. مشاهداتم را از این نسل میگویم. لزوما درست نیست، صرفا مشاهده من است:
مهمترین ویژگی این نسل "بی تفاوتی" است. حتی شجاعتش هم ناشی از بی تفاوتی است نه نترس بودن به معنایی که ما میفهمیم. ناشی از "به حساب نیاوردن" است. زیست آزادانه جنسیاش هم لزوما در منطق "آزادی جنسی" نمیگنجد. ناشی از همان بی تفاوتی است.
ویژگیهای دیگر این نسل به نظر من این پنج مورد است:
1️⃣ کتاب نخوانده ولی اهل فیلم و سینما است. (روایت را بلد است)
2️⃣ مطالعه تئوریک ندارد ولی زبان بلد است.
3️⃣ در یک شبکه ارتباطی قوی و مستمر با همسالانش زیست میکند که حتی از سوی اکثر ما و حاکمیت مشاهده هم نمیشود چه رسد به نظارت.
به خاطر همین هم وقتی مشاهده پذیر میشود، حاکمیت را متعجب میکند (مورد تجمع کوروش یا تجمع اسکیت سواران در شیراز) یا وقتی حرف میزند و مینویسد، زبانش را نمیفهمیم.
این شبکه ارتباطی در اینترنت به طور مشخص مبتنی بر سه شبکه اجتماعی یوتیوب، تیک تاک و توییچ (و سایر استریمهای گیم است)
در فضای واقعی هم چون پلتفرم مشترک روزمره دارد (مدرسه و سالهای ابتدای دانشگاه)، همیشه در ارتباط با همسالان است.
4️⃣ احساساتی است که البته کاملا مطابق سن است و در سایر نسلها هم مشاهده میشود.
5️⃣ و نظام ارزشی همگون ندارد. مثلا پسرهایشان در مورد حجاب پارتنرهایشان تقیدی ندارند ولی به شدت غیرتی هستند. یا آن معیارهایی که برای نسل من دهه شصتی به عنوان نماد مردانگی، وجود داشت برایشان بازتولید شده است.
تقریبا همه اینها خاصیت تربیت این نسل با شبکههای اجتماعی و موبایل است. خاصیت توییتر و اینستاگرام و تیکتاک، لحظهای بودن است. الگوریتم مبتنی بر مومنت است. آدمی که در لحظه است، در عمق، غور نمیکند و بیتفاوت میگذرد. غواصی نمیکند. مثل یک قایق فقط عبور میکند. عبور قایق هم البته میتواند موج درست کند. مخصوصا وقتی بخواهی یک دریاچه را آرام نگه داری یا نشان دهی.
من هیچ ارزشگذاری مثبت یا منفی درباره کلیت این نسل ندارم. خوب دارند و بد مثل نسل ما ولی مشاهده من میگوید که این ویژگیها بینشان عمومی است.
و یک چیز دیگر. برای این نسل بی تفاوت، تقدس ساختن یک امر محال است. حتی پدر و مادر و معلم هم برایش مقدس نیست؛ چه رسد به بقیه چیزها. این نسل حتی "سلام فرمانده" را ریمیکس میکند و در پارتیاش میخواند و با آن میرقصد.
من برای خودم اسمشان را گذاشتم "نسل کوروش" یا "نسل مال (نام این روزهای پاساژ)". نسلی به غایت سکولار حتی در دیندارترینهایشان. نسلی که هر نظامی در ایران باشد، باید تقریبا از سال 1404، با آنها در عرصه عمومی دست و پنجه نرم کند و به عنوان یک نیمچه معلم میگویم! عجب کار سختی!
🔴
هدایت شده از نیکان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️عشق به این میگن❤️
❌حرف مرد یکی است❌
⭕️نفت بی نفت⭕️
ائتلاف متجاوز سعودی اماراتی که هفته گذشته هنگام نفتدزدی در بندر الضبه در استان حضرموت با واکنش پهپادی ارتش یمن مواجه و نفتکش یونانی عطای دزدی را به لقایش بخشید از رو نرفته و این بار نفتکش را به بندر مکلا مرکز استان حضرموت فرستاده تا نفت غارت شده از آنجا را با خود ببرد اما این بار هم پهپاد ارتش یمن بر فراز شهر به پرواز درآمده و با گشتزنی مداوم ضمن اعلام حضور، هشدار داد که نفتکش به بندر برسد، کار تمام است.
گفته میشود توپهای ضدهوایی حاضر در محل به صورت انبوه به سمت این پهپاد شلیک کرده اما توفیقی در سرنگونی آن نداشتهاند. از سوی دیگر جنگندههای سعودی اماراتی هم جرأت زدن این پهپاد را ندارند چرا که تبعاتش را خودشان بهتر بقیه میدانند. خلاصه نفتدزدی زهرمار بن سلمان و بن زاید شده و البته امریکاییها هم نمیدانند باید چه کنند.
_________
#تسکین_ملت
#یمن
#جنگ_جهانی_سوم
@taskinemellat
✅آقا شاطر ای والله دارید!🇮🇷
خبر خوب کلی حال خوب دارد. به این تصویر نگاه کنید. یک نانوای طرفدار محیط زیست، بنری سر در نانواییاش زده بدین شرح که «یک عدد نان هدیه کسانی که سفره پارچهای بیاورند.» چرا؟ دلیلش را هم نوشته است. اینکه کیسه پلاستیک و نان داغ منجر به افزایش سرطان می شود. اما مهمتر از همه اینها این جمله طلاییاش است که نوشته: «سلامت شما از درآمد ما مهمتر است.» این یعنی برای نانوای خبر خوب ما مهم نیست که شاید مجبور باشد به ۵۰ مشتری که کیسه پارچهای میآورند نان رایگان بدهد. مهم این است که فرهنگ این رفتار درست را بین اهالی محله اش نهادینه کند. آقا شاطر ای والله دارید! خدا برکت!
_____________
#تسکین_ملت
#تلنگر
#ایران_مقتدر
#ادبیات_ایرانی
@taskinemellat
❤️*خاک چادرت سرمه چشم ما سلما خانم!❤️
روز قبل این دختر بچه هشت ساله، تیم ملی شطرنج ایران در مسابقات آسیایی را صاحب مدال طلا کرد و وقتی روی سکو رفت یک پیام را به همه دنیا مخابره کرد و با همین سن و سال کمش نشان داد دختران انقلاب اسلامی، تجسم عینی شعار زن، زندگی. آزادیاند.🇮🇷
__________
#تسکین_ملت
#تلنگر
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
#سلما_همتی
@taskinemellat
کانال تحلیلی تسکین ملت
⭕️ نسل کوروش نسل بی تفاوت ✍یاسر عرب من از 87 تدریس میکنم. در مدارس طبقه متوسط تهران. آن موقع، د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 ایران در شاخصه فلاکت جزء بدترین کشورهای دنیاست!
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
💢 شاخص فلاکت یکی از #سیاسیترین_و_معیوبترین شاخصههای دنیاست.
#شاخص_فلاکت شاخصی اقتصادی است که در دهه 1960 میلادی توسط اقتصاددانی آمریکایی به نام آرتور اوکان در دوره ریاست جمهوری جانسون در این کشور ابداع شد. این شاخص از حاصل جمع نرخ تورم و نرخ بیکاری در یک کشور بدست می آید. بنابراین هر چه تورم و بیکاری در یک کشور بیشتر باشد، شاخص فلاکت در آن بالاتر خواهد بود.
هرچند تورم و بیکاری از عوامل تاثیرگذار و بسیار مهم در احساس فلاکت یا سعادت مردم یک کشور به شمار میرود اما بیتوجهی این شاخص نسبت به پارامترهای توزیعی اقتصاد مانند نرخ فقر و نرخ نابرابری باعث شده تا درک نادرستی از این شاخص در ذهن مخاطب ایجاد شود.
⭕️ به عنوان مثال میتوان به سیاستگذاری اقتصادی نادرست برای مهار تورم در بسیاری از کشورهای آفریقایی اشاره کرد. یکی از نمونه های بارز آن کشور بوروندی با نرخ فقر 65 درصد است که از فقیرترین کشورهای دنیا محسوب میشود اما نرخ تورم آن در سالهای گذشته همواره تک رقمی و حتی در سال 2018 و 2019 منفی بوده است! نمونه دیگر نیز کشور جمهوری دموکراتیک کنگو با نرخ فقر 77.2 درصد است که در سالهای گذشته تورم تک رقمی داشته است.
💢 سیاستگذاری های نادرست برای مهار تورم و یا ایجاد اشتغال حتی در ایالات متحده آمریکا نیز تعارضهایی را بین شاخص فلاکت و وضعیت زندگی مردم بوجود آورده است. در سال 1980 میلادی رونالد ریگان جمهوریخواه در مناظرات تلویزیونی، کارتر دموکرات را بدلیل رسیدن شاخص فلاکت بعدد 20 در دوره ریاست جمهوری وی نالایق خواند و با تکیه به همین مسئله توانست در انتخابات از رئیس جمهور وقت سبقت بگیرد و رئیس جمهور شود. در دولت بوش پدر که همفکر ریگان بود و بلافاصله پس از وی روی کار آمد علیرغم اینکه شاخص فلاکت نسبت به دوره دموکراتها پایین آمده بود اما فقر و نابرابری به حدی افزایش پیدا کرده بود که مردم دیگر به بوش پدر رای نداده و یک دموکرات بنام بیل کلینتون را به ریاست جمهوری ایالات متحده رساندند.
⭕️ در پژوهشی که پس از رای آوردن بیل کلینتون و چهارساله شدن دولت بوش پدر در دانشگاه ایلانووا انجام شد اعلام شد که بعلت سیاستهای غلط اقتصادی جمهوریخواه ها برای مهار تورم و بیکاری، رابطه شاخص فلاکت و فقر در ایالات متحده رابطه ای معکوس است.
در ایالات متحده آمریکا کاهش شاخص فلاکت با افزایش فقر و نابرابری همراه بوده است.
🔴 این شاخص اقتصادی همچنین برای ضربه زدن به استقلال اقتصادی کشورهای در حال توسعه نیز مورد استفاده قرار میگیرد. رتبه بندی سالانه کشورهای دنیا بر اساس این شاخص باعث شده هر اقدامی که منتهی به تورم شود در سیاستگذاری مذموم تلقی شود، در صورتیکه سرمایه گذاری در بخشهای مختلف اقتصاد در کوتاه مدت تورم زاست. یکی از دلایل توسعه اقتصادی ژاپن عدم توجه به ارزیابی های سالیانه ترازهای مالی و تمرکز بر موفقیت سیاستها در انتهای مدت اجرای طرح های اقتصادی بود. در واقع با برجسته سازی رتبه بندی های سالیانه کشورها بر اساس شاخص هایی مانند شاخص فلاکت، کشورهای توسعه یافته لگد به نردبانی میزنند که خود بواسطه آن نردبان به قله های قدرت و ثروت رسیدند.
البته این واقعیات بدان معنا نیست که این شاخصها هیچ اهمیت اقتصادی ندارند. مسلما تورمهای سرکش و نرخ بیکاری بالا ضربه زننده به معیشت مردم هر کشوری است اما باید توجه داشت چه سیاستی برای مهار این علائم به کار گرفته میشود و رتبه بندی های سالیانه این شاخصها مسئولان را به سوی اتخاذ سیاستهای مسکن مقطعی که در بلندمدت منجر به تشدید بیماریهای اقتصادی کشور میشود سوق ندهد؛ همانند اقدام دولت یازدهم در مهار #تورم با استفاده از افزایش نرخ سود بانکی که ضربه مهلکی به بخش تولیدی کشور وارد کرد و زمینه افزایش شدید نقدینگی و تورم سرکش تری را پدید آورد.
🔸 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir