eitaa logo
تصریح (تفکر و تأمل و تعقل)
77 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
1هزار ویدیو
13 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
گروه سیاسی جهان نيوز: همزمان با دقایق ابتدایی نماز جمعه امروز تهران چند تصویر از خلوتی نسبی فضای مسقف دانشگاه تهران در فضای مجازی با این توضیح فراگیر شد که مردم پاسخ درخوری به انتخاب آیت الله صدیقی به عنوان خطیب نماز جمعه این هفته دادند! این دروغ رسانه ای توسط همان جریان بدنامی و بدسابقه ای مطرح و آب و تاب داده شد که اساسا هر ماجرایی را در افکار عمومی وارونه روایت می کنند و عمدتا اشخاص و رسانه های مورد استناد جریان ضدایرانی و ضدانقلاب برای پوشش اخبار داخل کشور هستند. برای هرکسی که فقط چند بار معدود هم توفیق حضور در نماز جمعه تهران را داشته باشد کاملا واضح است که فضای مسقف نماز جمعه به مرور زمان و در طول ایراد خطبه ها تکمیل می گردد. همچنین بسیاری از مومنین اساسا نشستن در فضای بیرون را به دلیل راحتی در تردد و فضای خنک تر انتخاب می کنند. تصویر منتشر شده به عنوان خلوتی نماز این هفته تصویر قابل تکراری است که مدعیان می توانند در دقایق ابتدایی نماز جمعه هفته های آینده هم نظاره کنند. این خباثت های رسانه ای را بیشتر افرادی مطرح می کنند که احتمالا در عمر خود از حضور در نماز جمعه محروم بوده اند؛ جنس توئیت ها و اخبار امروز یادآور نماز جمعه 26 تیر سال 88 است که عده ای برای اولین بار به نماز جمعه آمده بودند و با کفش نماز می خواندند و یا زن و مرد در کنار هم اقامه نماز می کردند. نکته دیگر دعوت به جا از آیت الله صدیقی به عنوان خطیب این هفته است. چرا که تردید نباید کرد اگر آیت الله صدیقی حتی 10 هفته دیگر هم در تریبون نماز حاضر می شدند باز هم همین حملات صورت می گرفت. در پاکدستی آیت الله صدیقی تردیدی وجود ندارد و البته ایشان هم ضمن توضیحات کا نهمل به مردم، به خاطر غفلت صورت گرفته در ماجرای ازگل سه بار شجاعانه از مردم عذرخواهی کردند و از مسئولان قضایی خواستند تا بدون ملاحظه پرونده بررسی شود؛ رفتاری که می تواند به الگویی برای سایر مسئولان تبدیل گردد.
دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا به وضعیت نابسامان رژیم غاصب صهیونیستی اشاره کرد و گفت: یک هفته است که صهیونیست‌ها در وحشت کامل به سر می‌برند و آماده‌باش هستند، حمله نظامی به رفح را متوقف کردند و نمی‌دانند که ایران می‌خواهد چه‌کار کند، لذا وحشت آن‌ها و حامیانشان را گرفته است. این جنگ روانی، رسانه‌ای و سیاسی برای آنها وحشتناک‌تر از خود جنگ است‌، زیرا هرشب منتظر حمله هستند و عده زیادی از آنها فرار کرده و به پناهگاه‌ها رفته‌اند. 
دستیار فرمانده کل قوا با اشاره به اینکه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی علی‌رغم صدور قطعنامه آتش‌بس در شورای ملی سازمان ملل، هیچ توافقی را امضا نکرد، تصریح کرد: به یاری خداوند، آنچه در آینده فلسطین شاهد خواهیم بود، شکست رژیم صهیونیستی و حامیان آمریکایی آن است. پیروزی جبهه مقاومت و ملت فلسطین به رهبری ایران قطعی است و خاورمیانه و غرب آسیای جدید برخلاف طرح و خواسته آمریکا و اسراییل (که برقراری رابطه اسراییل با اعراب و معرفی ایران به عنوان دشمن در منطقه بود)با محوریت ایران و جبهه مقاومت شکل خواهد گرفت که آمریکا و اسرائیل در آن شکست‌خورده‌ هستند.
عطاءالله مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت اصلاحات در روزنامه اعتماد درباره اظهارات پناهیان نوشت: شخصیت پر مهر امام علی علیه‌السلام، رفتار او با دوست و دشمن، رحمت و صلابت او از سرچشمه رحمت و عزت الهی می‌جوشید و شمایلی الهی داشت. او اگر چنان که بسیاری از مستشرقان وانمود می‌کنند، و یا به عنوان عکسی جعلی که مثلا تصویر واقعی امام علی علیه‌السلام در موزه لوور است، خواسته‌اند از امام علی شخصیتی خشونت پیشه و تند مزاج و بد هیبت نشان بدهند؛ دقیقا عکس این مطلب است. او دریایی آرام بود که همه در کنار او آرامش و طمأنینه پیدا می‌کردند. کسی خشونت پیشه می‌شود که به نفس مطمئنه دست نیافته باشد. خوشبختانه خطیب محترمی که تعبیر ناشایست و ظالمانه‌ای را درباره امام علی (ع) به کار برده بود با شایستگی و انصاف هم استغفار کرد و نیز عذرخواهی. اما به نظرم فراتر از یک اتفاق، باید به این نکته توجه داشت که بسیاری از خطیبان مشهور - بالاخص کسانی که از تریبون‌های عمومی و ملی استفاده می‌کنند - با مبانی معارف دینی و تاریخ اسلام و ادبیات فارسی نیز آشنایی لازم و کافی را ندارند. اگر طلبه محترمی یک بار نهج‌البلاغه و یا «غُرر و دُرر» را خوانده باشد، محال و ممتنع است که درباره امیر مومنان سخن ظالمانه‌ای را مطرح کند. باید ممنون واکنش به هنگام خطیب با صفا و ارجمند شیخ حسین انصاریان باشیم که موجب شد، شیخ علیرضا پناهیان استغفار و عذرخواهی کند؛ و بهانه را از دست ماجراجویان بگیرد. کاش ایشان نهج‌البلاغه را با دقت و صبوری بازخوانی کنند و نیز کتاب: «علی و فلسفه الهی» نوشته علامه طباطبایی و کتاب «جاذبه و دافعه امام علی علیه‌السلام»، نوشته شهید مطهری.
بخشی از سخنرانی تاریخی جاویدالاثر احمد متوسلیان در ۲۸ خرداد ۱۳۶۱ در پادگان زبدانی سوریه: 🔻با اسرائیل وارد جنگ خواهیم شد و عملیات‏مان را علیه آن‌ها شروع خواهیم کرد. هرکس با ماست؛ بسم‌‏الله! هرکس با ما نیست، خداحافظ! ما با ایمانمان مى‌‏جنگیم؛ بگذار بوق‏‌هاى تبلیغاتى رسانه‏‌هاى صهیونیستى و سران اسرائیل به ما بگویند شما براى خودکشى آمده‌‏اید. ما ثابت مى‏‌کنیم که خون ما باعث خواهد شد که سرزمین‏‌هاى مقدس اسلامى از دست امپریالیزم آمریکا و این رژیم غاصب و فاسد صهیونیستى آزاد بشود. 🔻تا در اقصى نقاط جهان گوینده "لااله الا الله” هست، همان جا نیز مرز اسلامى ماست. ما این هنرنمایى‏‌هاى فرسوده و نقاشى‌‏هاى از بین رفته در طول تاریخ بر روى صفحات لجن‌مالى شده‌‏اى را که به نام مرزهاى جغرافیایى در بین ممالک اسلامى علم کرده‌‏اند، هرگز قبول نداریم. 🔻اسرائیل را به سقوط مى‏‌کشانیم. روزى را نزدیک خواهیم کرد که اسرائیل چنان بترسد و در فکر این باشد که مبادا از لوله سلاحمان، به جاى گلوله، پاسدار بیرون بیاید. باشد که ما شبانگاهان بر سرشان بریزیم؛ همچون عقابان تیزپروازى که شب و روز برایشان معنا ندارد و باشد آنجایى به هم برسیم که با گرفتن هزاران اسیر از صهیونیست‏‌ها به جهانیان ثابت کنیم که ما به اتکا به سلاح ایمان‏مان مى‏‌جنگیم...