💠پدیده ای به نام انفجار ابلهان
اگر شما برای هدایت و اداره یک مجموعه، یک دلقک را دعوت به کار کنید، قطعا در ادامه با سازمانی پر از دلقک مواجه خواهید شد. استیو جابز
گای کاوازاکی نظریه پرداز ژاپنی شرکت اپل از پدیده ای صحبت می کند، که استیو جابز آن را به نام "انفجار ابله ها" در یک نظام سازمانی یا اجتماعی نامگذاری کرده.
او می گوید وقتی مدیری با استاندارد و مهارت سطح بالا یا A انتخاب میشود، این مدیر به جهت برخورداری از عقلانیت، نخبگی و هوش زیاد، اطراف خود را عمدتا از نیروهای متخصص با سطح استاندارد A و به ندرت از نیروهای سطح B(برخوردار از نخبگی و هوشمندی پایین تر) پر می کند.
برعکس، اگر شما شروع به پایین آوردن استانداردهای خود کنید و به رهبران و مدیران سطح B اجازه ورود به سازمانتان را بدهید، آنها عمدتا Cها را جذب خواهند کرد، زیرا می خواهند بر آنها مستولی باشند و نسبت به آنها احساس برتری کنند، و این فرآیند ادامه پیدا می کند تا سرانجام به حاکمیت فراگیر Yها ( دلقکها، ابلهترین ها و شارلاتان های بزرگ) بر سازمان یا جامعه ختم می شود.
بر این اساس وقتی مقام مهمی را به یک کوتوله دلقک و ابله می سپارید، پس باید انتظار داشته باشید در ادامه موجی از ابله ها بر سرنوشت جامعه سوار شوند.
به این پدیده انفجار دلقک ها یا انفجار ابلهان می گویند. زیرا وقتی پدیده انفجار دلقکها و ابلهها در یک مجموعه ظهور پیدا می کند، دلقکهای سطح پایینتر همواره تلاش میکنند دقیقا چیزی را بگویند که مورد خوشایند دلقکهای بالا دستشان باشد.
✍️کرم اله دانش فرد
پنجاه و نه سال پیش چنین روزی
۱۵ شهریور سازمان تاسیی شد
زمانیکه سازمان محبوب مهندس بازرگان بود
شاگردان مهندس بازرگان دل از بسیاری برده بودند
جوانِ مسلمان مبارز که دارند هزینه میدهند!
نُه نفرشان یک هواپیما مسافری را دزدیدند و بغداد بردند
حزب بعث همه را بازداشت کرد
آیت الله طالقانی نامه ای به امام نوشت که واسطه شوید آزاد شوند. امام قبول نکرد
آیت الله منتظری در ماجرای اعدام موسسین سازمان توسط شاه از امام خواست واسطه شوید. امام قبول نکرد.
آیت الله هاشمی نامه تندتری نوشت، امام قبول نکرد
از امام وقت ملاقات خواستند
امام قبول نکرد
با اصرار مرحوم دعایی که مدتی هوادار سازمان بود و با امام قهر کرده بود امام در نجف به آنها وقت ملاقات داد و عقایدشان را شنید
اما باز هم قبول نکرد
گفت من تفسیر شما از معاد را خوانده ام
بعد انقلاب امام میگفت: اینها پیش من آمدند از من طلبه بیشتر آیه میخواندند
بعد که انحراف سازمان مشخص شد
همه مات و مبهوت ماندند که خمینی از نجف چه میدانست که سایر آیت الله ها در تهران و قم متوجه آن نبودند! بعدا آیت الله منتظری گفت: گناه من این بود که در زندان بودم و کتابهای اینها را دیر خواندم!
امام مخالف تفاسیر مَن درآوردی از اسلام و جنگ مسلحانه بود تا خون ریزی نشود.
تصریح (تفکر و تأمل و تعقل)
پنجاه و نه سال پیش چنین روزی ۱۵ شهریور سازمان تاسیی شد زمانیکه سازمان محبوب مهندس بازرگان بود شاگرد
🔴رابطه منفی امام با مجاهدین خلق
🔹 #مجاهدین_خلق پس از پیروزی انقلاب اسلامی و مدتها پیش از آن ماهیت ضداسلامی خود را نمایان کرده بودند. اما در ابتدای راه کسی چهره منافقانه آنان را نمیشناخت و حتی بخشی از روحانیون نیز به حمایت از آنان پرداختند. اما در مقابل؛ امام خمینی قدس سره الشریف قاطعانه ایستاد و کوچکترین تأییدی نسبت به آنان نداشت.
🔸حجتالاسلام #دعایی در این زمینه میگوید:
«من سمپات این سازمان بودم. من ساعتها با امام صحبت کردم بلکه بتوانم یک جمله از امام در یک اعلامیه بگیرم که در دفاع از سازمان و یا یکی از افراد این سازمان باشد.
🔹در یک جلسه خاطرم هست که من بعد از یکساعت و نیم صحبت گریهام گرفت و شاید پنج دقیقه گریستم و نتوانستم حرف بزنم که بلکه بتوانم حمایت امام از این #سازمان و از راه آنها و شیوه کار آنها کسب کنم. امام مقاومت کرد. خود من سمپات این سازمان شدم و حتی بالاتر از سمپات رابطه ارگانیک با این سازمان داشتم. چهار الی پنج سال در این رابطه کوشیدم به نفع این سازمان پیش امام یک کلمه تأیید بگیرم، نتوانستم و هیچکس نتوانست.»(از مجاهدین تا منافقین،ص١۴٢، مرکز اسناد انقلاب اسلامی)
جمهوری اسلامی، یک هسته سخت دارد که موجد آن، نه ترس و نه طمع، بلکه ایمان ناب به معارف انقلاب اسلامی است؛ و همین ایمان است که از این هسته، سپری پولادین در برابر فتنهها ساخته است.
سرکوب این هسته سخت بابت عمل به ایمانش به معارف انقلاب، فقط یک پیام دارد...
#دو_قطبی_جعلی
#دولت_وفاق
دستور کار هماهنگ و منسجمی را صادر کرده اند:
"کاری کنید میراث #رئیسی محو شود. دیگر نباید کسی به دوران رئیسی افتخار کند و رییسی نباید تکرار شود".
از رسانه ای ها و سلبریتیها تا مدیرانشان فعال شده اند.
امیرالمؤمنین میفرمود: «و لایحمل هذا العلم الّا اهل البصر و الصّبر». اول، بصیرت، هوشمندی، بینایی، قدرت فهم و تحلیل؛ و بعد، صبر و مقاومت و ایستادگی. از آنچه که پیش میآید، انسان زود دلش آب نشود. راه حق، راه دشواری است.
تمام قدرتمندان و ستمگران عالم آمدند، بر تل باطل چیزی افزودند. همه شیطانصفتان در طول تاریخ و در زمان ما آمدند، بر این سد باطل چیزی اضافه کردند. حق میخواهد این تل را از سر راه بردارد و این سد را بشکافد؛ کار آسانی نیست، کار سختی است. تحمل و صبر و ظرفیت و رجوع به قدرت نفسانی و جوشندگی از درون لازم دارد، تا انسان بتواند راه حق را برود. البته وقتی که انسان توانست راه حق را هموار کند، آنوقت زندگی، زندگی لذتبخشی است
رهبر حکیم انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ تفاوت رئیسجمهور با شهید جمهور!
📌مسعود پزشکیان: اولین سفر میخواستم برم عراق، زیارت نجف!
📌شهید رئیسی: بعضیها هوس کربلا کردند؛ اما ماموریت جدی ما، کار و کار و کار!
#اصلاح_طالبان
#دولت_سوم_روحانی
🔴 وحدت یک ارزش مطلق است یا مقید؟
✅ مرحوم علامه آیت الله مصباح یزدی:
گاهی چنین القا میشود که وحدت یک ارزش مطلق است و هر چه انسانها با هم متحدتر باشند، در یک مسیر باشند، نیروهایشان متراکم باشد، بدون هیچ قید و شرطی مطلوب است. وحدت خیلی خوب است اما در صورتی که در راه یک هدف ارزندهای باشد. اگر کسانی اتحاد کنند بر اینکه حقی را احیا کنند، جلوی ظلمی را بگیرند، این بسیار وحدت خوبی است؛ بسیار اتحاد مقدسی است. اما اگر کسانی با هم توطئه و اتحاد کنند بر اینکه حقی را پایمال کنند، ظلمی را شایع کنند، فسادی را رواج بدهند، این وحدت و اتحاد هیچ مطلوبیتی ندارد، به همان اندازهای که خود آن گناه بد است، وحدت آن هم بد است.
۱۳۸۹/۰۵/۲۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این بیانات رهبر حکیم انقلاب امام خامنهای عزیز را دقیق و عمیق بشنویم تا منبعد از به کارگیریِ واژههای ترکیبیِ آشتی ملی و وفاق ملی، ذوق زده نشویم.
➕باید هوشیار بود که طرح امروز وفاق ملی پزشکیان همان طرح دیروز آشتی ملی خاتمی است.
#اصلاح_طالبان امروز همان #اصلاح_طالبان دیروز هستند فقط روش مقابله با نظام و براندازیشان ، فرق کرده است
📚گفتمان «وفاق»؛ ساده لوحی، کم سوادی یا شیطنت؟
✅ از جمله آسیبهای جامعه ما کم اطلاعی از بار معنایی اصطلاحات و مفاهیم است. همین امر سبب سوء استفاده فراوان سیاستمداران میشود. روزگاری اصطلاح «جامعه مدنی» گفتمان حاکم سیاستمداران گردید. بدون آنکه اشاره شود در ادبیات سیاسی جان لاک، جامعه مدنی بار معنایی خاصی دارد و نوعا در تقابل با جامعه دینی به کار میرود.
✅ جذابیت اصطلاح «حریم خصوصی» نیز سبب شد کسی دنبال خاستگاه و مدلول التزامی آن نگردد. لاک وظیفه دولتها را محدود به نیازهای عمومی جامعه معرفی کرد و امور خصوصی از شرح وظایف دولتها خارج گردید. از مصادیق حریم خصوصی که دولت حق ورود به آن ندارد، «دین» بود. این تفسیر از حریم خصوصی آشکارا به تئوریزه کردن سکولاریسم منتهی میشود.
❇️خلط بین معنای لغوی و اصطلاحی «تساهل و تسامح» نیز عده زیادی را فریفت؛ دامنه این فریب تا جلسه رأی اعتماد وزیر ارشاد دولت اصلاحات نیز ادامه یافت و وی با زیرکی تساهل و تسامح را با تفسیر لغوی و فقهی از شریعت سمحه و سهله یکسان تعریف کرد و موفق به کسب رای اعتماد شد. مفهوم «اعتدال» نیز هشت سال تعمداً مبهم رها شد تا بتوانند از چماق «افراطی گری» برای هر مخالفی استفاده کنند.
❇️مفهوم «وفاق» نیز از همین ابهام رنج میبرد. تکرار فراوان این اصطلاح به انضمام زیبایی آن سبب شده بسیاری جرأت نکنند بپرسند وفاق با چه کسانی و در چه شرایطی مطلوب است؟ وفاق نمیتواند ابزاری برای تطهیر کسانی باشد که منشأ اصلی اختلاف و فتنه در جامعه بوده اند.
کسی که نخستین کتابهای درسی فلسفه اخلاق را خوانده باشد میداند «وفاق» حسن ذاتی ندارد و به همین دلیل همیشه مطلوب نیست، بلکه ارزش آن مقید به قیودی است که انسان را به سعادت میرسانند.
✅بعید است مدعیان این شعار سواد یا حوصله توضیح این چارچوبها را داشته باشند. حتی شاید برایشان بهتر است که این مفهوم مانند مفهوم «اعتدال» مبهم بماند تا هر مخالفی را به نام تفرقه افکن از میدان خارج کنند.
✅اما وظیفه دلسوزان جامعه آن است که ایضاح این مفهوم و شرایط آن را مطالبه کنند؛ به جای برخورد احساسی و کورکورانه با این واژه، حدود و ثغور آن را تبیین کنند تا دوباره شعار وفاق، همچون شعارهای پیشین ابزاری برای سوء استفاده نباشد. طبیعتاً نباید از ترفند برچسب مخالفت با وفاق ترسید که این روش تکراری است و باید پیش دستانه آن را خنثی کرد.
👤عبدالله محمدی
عضو هیئت علمی موسسه حکمت و فلسفه ایران
17.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢برخی میگویند فکر یک رهبر دیگر باشیم...
فتنه اکبری که پیش رو میباشد
که خیلی از خواص و انقلابی ها نسبت به رهبر شک و تردید میکنند
این فتنه بزرگی که پیش رو میباشد
آیت الله مصباح در اواخر عمر خودشان به انقلابیها گوشزد کردند!!!
⭕️ رای کامل به کابینه و هجمه های بی سابقه، پیروزی مهم برای جریان مستقل حزب اللهی!
🔺برای فهم این گزاره باید به اسفند سال قبل و انتخابات مجلس برگردید. اصلاحات به خاطر تحریم انتخابات از گردونه رقابت بیرون بود و اصولگرایان فکر می کردند که در انتخابات راحت پیروز میشوند.
🔹ولی خیلی زود مشخص شد که این انتخابات برای اصولگرایان با دوره های قبل فرق میکند. تا قبل از ۱۴۰۲ اصولگراها به سبد رأی شان به چشم یک پادگان نگاه میکردند که همه تحت فرمان هستند و هر لیستی در برابر آنها گذاشته شود بی چون و چرا رأی میدهند، ولی بخشی از سبد رأی جریان اصولگرایی در تهران، برای اولین بار به لیست اصولگرایان یک نه بزرگ گفت.
🔸نتایج انتخابات مجلس و شکست سنگین لیست پدرخوانده های اصولگرایی، مشخص کرد که در کنار اصولگرایی و اصلاح طلبی یک جریان سوم مستقل متولد شده که بدنه ای کاملا مردمی دارد و دیگر پادگانی عمل نمی کند. پدرخوانده ها فکر میکردند که این حرکت یک اتفاق زودگذر است و تا انتخابات سال بعد ریاست جمهوری می توانند این جماعت را سرکوب و پشیمان کنند، اما شهادت حاج آقای رئیسی همه چی را تغییر داد...
🔹جریان سوم مردمی وارد انتخابات ریاست جمهوری شد. نامزد اصلی پدرخوانده های اصولگرایی قالیباف بود. جریان سوم این بار پشت جلیلی جمع شدند تا نشان دهند آمده اند تا به باندهای قدرت و ثروت اصلاحاتی و اصولگرایی نه بگویند و ساختار الیگارشی آنها را بشکنند.
🔸این دو گروه برای منزوی کردن جریان سوم تمام ظرفیت خود را پای کار آورد و کاندید جریان سوم را تندرو و ضد آزادی معرفی کرد. قالیباف هم برای شکست اراده جریان سوم به سراغ رای برخی چهره ها رفت و با رایزنی و نفوذ و روابط پدرخوانده های اصولگرایی، بخشی از منبری ها و مداحان و نظامیان را پشت خود جمع کرد.
🔹اصولگرایان با جعل عکس رای رهبری و داستان پردازی های دروغین از بزرگانی چون حاج قاسم و سید مقاومت و بخط کردن برخی رسانه های حاکمیتی و پخش گسترده شایعه انصراف رقیب، می خواستند به جریان حزب اللهی مستقل بفهمانند که باید دست از این لجبازی و نافرمانی از پدرخوانده های اصولگرایی بردارید ولی جریان سوم پای حرف خود ایستاد...
🔸به تندرو، متحجر، ضد ولایت و دهها فحش سیاسی دیگر خطاب شدند، ولی حاضر نشدند از حرف حق خود مبنی بر اصلح و رای آور بودن نامزد خود، کوتاه بیایند، اینجا بود که زنگ خطر برای باندهای قدرت و ثروت به صدا درآمد و آنها برای اولین بار با جریانی مواجه شدند که تحت نفوذ رسانه ها و سلبریتی های آنها نبود و یک شورش علیه قدرت شکل گرفته بود. شورش جمهوریت علیه اشرافیت...
🔹باندهای قدرت چپ و راست برای شکست این جریان سوم با هم متحد شدند چون این بار ترس را به شدت احساس کرده بودند.
🔸اصولگرایان با برنامه ریزی قبلی نامزد مطلوب خود را با وجود آنکه میدانستند رای ندارد، تا آخر در صحنه نگه داشتند تا انتخابات به دور دوم کشیده شود، بخشی از ستادهای نامزد اصولگرایان در دور دوم به اصلاحات منتقل شد و بخشی کثیری از چهره ها با سکوت خود، منافع باندی را بر منافع ملی ترجیح دادند تا هرکسی رئیس جمهور شود جز جلیلی!
🔹اصلاح طلبان و اصولگرایان تمام سرمایه خود را فعال کردند که با رقیب هراسی دروغین، بازی که تا دقیقه نود شانه به شانه پیش می رفت را در وقت اضافه و با اختلاف کم به نفع خود تمام کنند.
باندهای قدرت چپ و راست، نفس راحتی کشیدند، ولی باید هر طور شده فکری به حال این جریان شورشی نفوذ ناپذیر میکردند...
🔸تصمیم بزرگ گرفته شد. باندهای قدرت در پوشش وفاق ملی یک همافزایی سیاسی بین خود ایجاد کردند تا مانع از قدرت گرفتن دشمن مشترک شوند. رای کامل مجلس به کابینه پزشکیان نشان می دهد که باندهای قدرت توافق کرده چپ و راست، از جریان سوم به شدت ترسیده اند و سراسیمه یک دیوار دفاعی ضعیف در برابر سیل ویرانگری ایجاد کردند که قرار است کاخ قدرت آنها را ویران کند.
🔹این سراسیمگی سیاسی و دستدادن های علنی اصولگرایان و اصلاح طلبان که خود را در رای دادن کامل به کابینه و تخریب هرروزه جریان مستقل نشان میدهد، بیانگر قدرت یافتن و گسترده تر شدن روز افزون جریان حزب اللهی مستقل است.
🔸اینبار این دو جریان با دست دادن به هم توانستند جلوی نسل جدیدی از نیروهای انقلابی سد بزنند ولی این سد بسیار شکننده است و به زودی خواهد شکست چه جلیلی باشد چه نباشد...
این جریان سوم تا شکستن انحصار سیاسی الیگارشی چپ و راست به حرکت خود ادامه خواهد داد. این انحصار به یقین شکستنی است...
🔹آقایان! بترسید از نسل جدید کنشگران آرمانخواه انقلابی که جز خامنه ای و خمینی عزیز کسی را امام خود نمیداند...
🔸نسلی که مثل شما کاسبی سیاسی نمیکند و اهل خرید و فروش آرمانخواهی خویش نیست.
🔹این نسل آمده است که بساط تزویر شما را جمع کند، این نسل دیگر نمیخواهد عمله سیاسی این و آن باشد،خود تحلیل دارد و با نگاه به ولی خویش به تکلیفش عمل می کند.
✍🏻محمد علی ریاحی پور
#اصلاح_طالبان
#وصولگرایان
#دولت_وفاق_پزشکیان_قالیباف
🔴مگر تاکنون جز این بوده است؟
🔸آیا این گزاره امتداد منطقی شعار ایدئولوژیک «نه غرّه، نه لبنان، جانم فدای ایران» است؟
🔹آیا شهیدان ما در چهل و پنج سال گذشته، جز #برای_ایران و برای منطقهای امن در جهت اعتلا و شکوفایی حیات ملّتهای ستمدیده به خاک افتادهاند؟
🔸آیا این گزاره تلویحاً به معنی مخالفت با خونخواهی شهید اسماعیل هنیه و پاسخ دادن ایران به رژیم جنایتکار اسرائیل است؟
و پرسشهای بسیار دیگری که
باقیست...
#اصلاح_طالبان
برای ارسال به بخش چشمگرافی آقا سیدجواد هاشمی و خندههای مهوع «علی ضیا» و همه سلبریتیهای سیبزمینیصفت و آنژیوگرافیهای لوچشون!
......
اونائی که نه چشمای این کودکای غزه رو دیدن و نه بدن بیجانشونو «لجناند»
بوی گند نتانیاهو و سلبریتی دنیا رو به لجن کشیده
..
✍️داریوش سجادی
#معروف_های_بی_صرفه
❌هر دو سه سال یه بار جراحی میشیم
و بعدش جراحها کی بود کی بود من نبودم راه میندازن و هر کی میندازه گردن اون یکی...
اگه قرار بود با شوک اقتصادی و جراحی و...
درست بشه قاعدتا زمانی که هاشمیرفسنجانی اولین بار دهه 70 قصابی اقتصادی، ببخشید جراحی اقتصادی کرد اوضاع درست میشد نه دهه به دهه و سال به سال بدتر...
❌سال 98 هم روحانی با بهانه ارزانی بنزین و قاچاق بنزین یه جراحی کرد...
سال ۱۴۰۱ هم با تجویز مشاوران لیبرال به دولت انقلابی به بهانه حذف ارز ۴/۲۰۰ دوباره جراحی اقتصادیمون کردند...
بعد چند سال نشده چنان که دوباره جراحی لازمیم...
الان هم دوباره جراحی میکنن همه چیز اینقد بالا میره که...
بعد از چند سال باز برای چندمین بار عده ای میان با مقایسه قیمت بنزین با فوب خلیج فارس و قیمت جهانی(بدون مقایسه درآمدها_ قیمت و کیفیت و میزان سوخت خودروهای داخلی با خارجی و...) و مقایسه بنزین با آب معدنی و...آماده جراحیمون میکنن...
این وسط همه چیز تکراریست و بازگشت به قبل و...
جز عمر ماها که به فنا رفت و تو هر جراحی یه بخشی از اعضامون جای درمان ناکار شد....
خلاصه کلام: جراحی اقتصادی با فرمان جریان لیبرال هیچگاه درمان نمیکند. بلکه عفونت میکند و درد جدید درست میکند و دوباره بیمار نیاز به جراحی دیگری پیدا میکند.
لعنت بر لیبرالیسم چه اقتصادی و چه سیاسی و فرهنگی اش....
❌ اما نکته جالبش اینه هربار موقع جراحی اقتصادی نشریات و رسانه های جریان اصلاحات پیشتاز تشویق دولت برای انجام جراحی هستند . بعد از جراحی هم مشوق اوباش و ارازل و برخی مردم درد کشیده برای آشوب خیابانی هستند....
فرمول ساده است . بعد از هر جراحی اقتصادی با فرمول شوک درمانی شاهد ریزش سرمایه انسانی نظام هستیم . مشارکت را از ۸۰ درصد در سال ۸۸ به ۳۹ درصد در سال ۱۴۰۳ آوردند...
فهم این مسئله خیلی ساده است...
🔰 فعال اصلاح طلب: بنزین ارزان نیست؛ تورم بالاست
🔻گرامی مقدم در گفتگو با اعتماد:
🔻قيمت بنزين در ايران ارزان نيست، بلكه نرخ تورم در ايران به شدت بالاست... در ايران تورمي وجود دارد كه ناشي از كاهش ذخاير ارزي ماست. اين تورم به بقيه كالاها منتقل ميشود و ارزش پولي ملي را كاهش ميدهد. اگر امروز درخواست برخي مديران محقق شود و قيمت بنزين مثلا 10هزار تومان شود، 6ماه بعد، تورم ناشي از عدم وجود ارز كافي در كشور به كالاهاي ديگر منتقل شده و اين 10هزار تومان ارزش خود را از دست ميدهد. دوباره مسوولان در رسانه ملي حاضر شده و اعلام ميكنند بنزين ارزان است! بنابراين مساله اصلي مهار نرخ تورم است.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸دعا، وسیلۀ کینهزدایی (ذغال روی فرش) 🔸
همۀ کسانی را که از آنها گله دارید، مثل دانۀ تسبیح ردیف کنید و یکییکی دعایشان کنید. نخستین اثر این دعا این است که حبۀ آتشی را که در دلتان بوده، بیرون میاندازید.
قدیمها که قلیان کشیدن مرسوم بود، گاهی ذغال گداخته از سر قلیان روی قالی میافتاد و فرصت اینکه بروند و انبر بیاورند، نبود؛ ناچار آن آتش را با دستشان برمیداشتند و دور میانداختند. اگر کسی از تو غیبتی کرده یا نسبت ناروایی به تو داده، این آتش افتاده روی دلت که از قالی گرانبهاتر است. تا بخواهی برایش ثابت کنی که تو تقصیرکار نبودهای، سوختهای! پس دعایش کن. اول خودت را نجات بده تا دلت بیشتر از این تاول نزند، بعدش خدا خودش میداند که چطور مسئله را حل کند.
📖 کتاب تمثیلات اخلاقی، جلد یک، صفحه ١٧
برنامه به اضافه یک و کمظرفیتی مدعیان آزادی بیان!
در تاریخ دوشنبه ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۳ برنامه #به_اضافه_یک با موضوع چالشی #مصونیت_قانونی_دانشجویان
از شبکه سوم سیما پخش شد.
این برنامه با استقبال گسترده مخاطبان مواجه شد و علاوه بر همراهی پیامکی، ۹۲ درصد از بینندگان با مصونیت دانشجویان مجرم مخالفت کردند.
در این برنامه مواضع جنجالی اخیر آقای پزشکیان که گفته بود دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد، مورد نقد حضار قرار گرفت!
همین مسئله موجب خشم و آشفتگی برخی دولتیها شده و عجیب آنکه سید محمد مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور رسما علیه این برنامه موضع گرفته و با تحلیلی که بیشتر با تئوریهای #توهم_توطئه همخوانی دارد، تلاش کرده این برنامه را به دستهای پشت پرده ربط بدهد که در پی برهم زدن وفاق ملی هستند!
معاون رئیسجمهور در صفحه شخصی خود چنین نوشته است:
وفاق ملی و همگرایی یک مسیر دوطرفه است. برنامه جهتدار امشب شبکه سوم تلویزیون نقطه آغاز مخدوش کردن یک نظام کلی است که آسیب آن متوجه مردم و کشور است.
انتظار میرود ریشه شیطنتهای این چنینی که یا از سر غرض و سوء نیت است و یا خوشبینانه آن بدسلیقگی و کجفهمی، شناسایی و خشکانده شود.
مهم این است که رئیس جمهور پزشکیان در دفاع از حقوق حقه ملت یک گام هم پا پس نخواهد کشید."
یاللعجب از این جماعت! تا دیروز که بیرون گود بودند همه را مستحق تندترین انتقادات میدانستند و مدام رسانه ملی را با ادعای راه ندادن منتقدان به فضای رسانه تخطئه و تخریب میکردند، حالا که بر کرسی قدرت تکیه زدهاند انتظار دارند کسی جرأت نکند بگوید بالای چشم شان ابروست!
خجالت دارد واقعا!
#اصلاح_طالبان
#اصلاح_طالبان
#اصلاح_طالبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اسفندیاری مجری برنامه پایش توضیح میده که
این دولت چیزی که براش مهم نیست معیشت مردمه!
هشدار مجری وطندوست شبکه افق در برابر شیطنتهای رژیم باکو:
اگر به برخی چیزی نگویی وهم برشان میدارد!
مجری تلویزیون باکو گفته بود کل ایران واسه ماست! قبلاً هم میگفتند آذربایجان و اردبیل و ... (برای ماست)
اگر مجری تلویزیون باکو این برنامه را نگاه میکند، بداند که اگر ایران عزیز اراده بکند ما به زودی گزارش وضع هوای آذربایجان (ایران)شمالی را هم در تلویزیون جمهوری اسلامی پخش میکنیم
پ.ن: مجری دلقک تلویزیون باکو در اظهاراتی زننده به ملت ایران توهینهای مکرری کرده بود!
هدایت شده از کانال فرهنگی سفینة النجاة
»
ویژه مراســـم
شهادت امام حسن عسکری و سالروز
آغاز امامت حضـــرت مـــهدی « عــج »
با سخنرانی: حجت الاسلام
والمسلمین سید شهاب الدین حسینی
قـــرائت زیارت آل یاســـین توسط کربلایی
رضا جلیلی ؛ با مــــداحی : حاج حـــسن
فـــرهادی و کربلایی حمـــید خالقی
زمان: پنجـشنبه ۲۲ شـــهریور ماه
همزمان با نـــــماز مغرب و عشاء
مکان: خیابان دارایی بازار یـــمن
دوزان مـــسجد حاج صفـــر علی
✓ ویــــــژه بــــرادران و خــــواهران
#اطلاع_رسانی
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2701656131C4131862d5b
*هتــل خـــانه بابا مامان*
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«روانشناسان تاکید دارند به فرزندان خود *«قدر داشتن»* را آموزش دهید».
چهل پنجاه سال پیش، دخترهای خانه صبح ها زود بیدار می شدند تا قبل از مدرسه رفتن، همه جای خانه را رفت و روب کرده باشند و بعد راهی مدرسه می شدند.
در اوقات فراغت باخیاطی ،گلدوزی،ترمه دوزی ، قالی بافی و... کمک مادر بودند تا قسمتی از بار خانواده رابه دوش داشته باشند!
پسرها بايد يا صبح زود يا عصر، نان و مايحتاج خانه را خريد میكردند و كارهای مردانه را در كمك پدر خود انجام ميدادند و تابستانها برای ارتقای نسبی وضعیت اقتصاد خانواده و کمک به پدر دراصناف مختلف شاگردی و یا فروشندگی میکردند!!!
*امـــا حـــــالا*
با نسلی روبرو هستیم که صبح که بیدار می شوند، از هتل خانه بابا مامانشان خارج می شوند،
چون والدینشان به عنوان *مستخدمین "هتل خانه "* همه جا را رفت و روب خواهند کرد و با يك تلفن همه چيز درب خانه مهياست.
*آســیب شنـــاســـی نــــسل امــــروز*
نسلی که ، در برابر رختخواب اتاقی که در آن می خوابد ، و خانه ای که در آن زندگی می کند
و ظرفی که در آن غذا می خورد احساس مسئولیت ندارد؛
*شــــــــــــــوربختـــــــــــانه یـــــــک سلام علیک ساده را بلد نیست و بعضاً مانند گنجشک از کنار بزرگترش ویراژ میدهد*
و حقوق نخوانده ،بوقت ادعا همه را متهم و خود را در مسند شاکی،وکیل و قاضی نشانده و طلبــــــــــکارانــــــــــه برای همــــــــــــــه حکـــــــــــــــم صادر میکند و در هر قضیه ای خود را صاحب نظـــــــــــــــــر می پندارد
برای این نسل، *سرزمین هم چون هتلی است که می توان خورد و خوابید و ریخت و پاشید* ؛ از مواهب طبیعی آن بهره مند شد و بعد اگر باب میل نبود آن را ترک کرد.
سرزمین هم، مثل خانه، برای این نسل، هتل است. با این تفاوت که متأسفانه مستخدم سرجهاز ندارد و همه فقط برای خوردن و خوابیدن و بردن آمده اند !
این نسل را چه کسی و چه کسانی چنین تربیت کرده اند؟
کی بود کی بود،
اتفاقاً این دفعه،
*من بودم،*
*تو بودی،*
*ما بودیم !!!*
*و...همه بودند.!!!*
کمی به خود بیاییم و تکانی به خودمان و این نسل هتل نشین بدهیم ؛
گرچه به نظر من نسلی که این بچه ها را تربیت کرد، فکر میکرد چون خودش سختی کشیده باید هرجور امکاناتی را برای بچه اش فراهم کند !
در حالی که روانشناسان تأکید دارند به فرزندان خود «قدر داشتن» را آموزش دهید
متاسفانه این موضوع از تهیه سیسمونی برای کودک به دنیا نیومده شروع میشه و سوگمندانه ادامه پیدا میکنه تا جهاز و مهریه آنچنانی و جشن عروسی که پولش به قیمت وام وقرض کردن پدرکمر خمیده شده تمام می شود !
*تاجاییکه شان والای مادر و پدری خودش رو در حد یک مستخدم و نوکر برای اربابش پایین بیاره مبادا که آبی در دل فرزندش تکون بخوره.* !
اما غافل از اینکه هر باغچه و مزرعه ای با آب زیادی فاسد میشه و به لجنزار تبدیل خواهد شد.
گاهی باغبان به گیاهش بیآبی رو تحمیل میکنه چون میدونه اون گیاه نیاز داره چند روز بستر خشکی داشته باشه تا بتونه ریشه هاش رو توی خاک رشد بده و به حیاتش ادامه بده .
*امیدوارم همه ی ما مادرها و پدرها بتونیم به این درک برسیم که امکانات هتلی ایجاد کردن برای فرزندانمون افتخار نیست ،*
و برعکس
*مسئولیت پذیر کردن،*
*قدردان بار آوردن(نسبت به خانواده و جامعه)*
*تعلیم آداب اجتماعی از یک احوالپرسی ساده تا رعایت حق الناس و آداب معاشرت در اجتماع و...*
متاسفانه ساده ترین که سلام کردن است خیلی از دانشآموزان ما بلد نیستند.
دقت کنیم پدر ها، مادرها ما با دست خودمان آینده بچه هایم را خراب نکنیم به جایی میرسیم که بچه ها یاد نگرفته آند احترام بذارند سلام کنند وحتی لیوان آبی بدست ما دهند .
متحقق به ولایت شدن است که هنر است!
استاد حسن رمضانی:
آن زمانی که آیت الله منتظری را مجلس خبرگان به عنوان قائم مقام رهبری اعلام کردند، آیت الله بهاء الدینی فرمودند: اینها میخواهند برای خدا تکلیف تعیین کنند، عینِ عبارتِ آیت الله بهاء الدینی این بود: خیال می کنند جعلِ ولیّ، مثل جعلِ کدخداست، که یک جعل اعتباری است، آقا جعل ولایت، جعلی تکوینی مثل جعل خورشید است. شما خورشید را خورشید کردهاید که اداره کننده منظومه شمسی باشد یا اینکه دست تکوین چنین جعلی را کرده است؟ همان کسی که امام را امام کرد برای بعد امام هم فکر کرده و برای بعد امام هم تصمیم دارد.
آیت الله بهاالدینی بعد از رهبری آیت الله سید علی خامنهای هم همیشه مویّد ایشان بودند.
یک وقتی ایشان فرمودند: چندی پیش آقای منتظری آمدند اینجا، من گفتم بعد از عزل یا قبل از عزل؟ ایشان فرمودند: بعد از عزل.
گفتم چه کاری داشتند؟ فرمودند: کتابهایی آورده بودند در بحث ولایت فقیه. گفتم به ایشان چیزی هم فرمودید؟
فرمودند: بله گفتم: درباره ولایت کتاب نوشتن سهل است، این متحقق به ولایت شدن است که هنر است!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
حدیث سهر- بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی- ص۳۴۸، نشر بوستان کتاب قم.
«وفاق بر واردات!»
در سال جهش تولید با مشارکت مردم، در حالیکه تولید خودرو برای نخبگان و متخصصین ممنوع است؛
با وفاق همتی و فرزین به قول خودشان گره کور واردات خودرو را باز کردند و ۱میلیارد دلار برای واردات خودرو تخصیص دادند.
با این کار احتمالا بین ۵۰ تا ۷۰هزار خودرو با کیفیت متوسط با قیمت میانگین ۱ الی ۲میلیارد تومان وارد کشور میشود در حالیکه با همین مبلغ حدود ۲برابر بیشتر میتوان خودروی با کیفیت مشابه داخلی و با قیمتی بین ۴۰۰ الی ۸۰۰میلیون تومان تولید نمود.
حال فرصت خوبی است تا ببینید آیا وعدههایی که با واردات خودرو دادند یعنی کاهش قیمت، افزایش کیفیت خودروی داخلی، ارتقای رضایت و گسترش دسترسی مردم و کاهش مصرف بنزین اتفاق میافتد؟
فروردین سال بعد مجدد قیمتهای زیر را جستجو کنید:
سورن پلاس: ۴۸۱میلیون(کارخانه) - ۶۹۷(بازار)
دناپلاس: ۵۶۱ - ۷۹۰
تارا دستی: ۵۸۶ - ۷۷۲
شاهین: ۴۴۰ - ۷۱۴
تویوتا کرولا: ۲.۸۰۰
هیوندا النترا: ۲.۶۰۰
هیوندا اکسنت: ۲.۲۵۰
آنهایی که سواد نهج البلاغه شان برای وفاق یا فریاد بر روی منبرشان مبنی بر مخالفت با دوقطبی سازی گوش فلک را کر می کند این تعریض را فعلا ندیده بگیرند.
یه گرگ و شتری به خاطر بالا بودن اجارهها، مشترکا یه خونه رو اجاره کرده بودن. هر روز صبح بچههاشون رو توی خونه میذاشتن و خودشون میرفتن دنبال تهیهی غذا.
یه روز که گرگ زودتر و دست خالی برگشته بود، یکی از بچهشترها رو خورد. وقتی سر و کلهی شتر از دور پیدا شد، گرگ زود جلو دوید و در حالی که سعی میکرد توی صداش نگرانی پیدا باشه، گفت: رفیق یکی از بچههامون نیست.
شتر با هول و ولا گفت:
از بچههای من یا بچه های تو؟
گرگ قیافهی حق به جانبی به خودش گرفت و گفت:
باز که ازون حرفا زدی! ما که بنامون بر "وفاق" بود. من و تو نداره؛ یکی از بچههای "ما".
شتر که هیچ وقت این قدر قانع نشده بود؛ دیگر چیزی نگفت و زندگی همچنان به خوبی و خوشی ادامه پیدا کرد؛ فقط بدیاش این بود که هر چند وقت یک بار یکی از بچهشترها گم میشد؛ و شتر ناراحت میشد؛ اما چون عوضش" وفاق ملی"شان سر جاش بود. چیزی نمیگفت.
امیرالمونین علی عليه السلام :
كَثرَةُ الوِفاقِ، نِفاقٌ.
وفاقِ زياد، [نشانه] نفاق است؛
📚میزان الحکمه جلد12
24.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻انسان محـبوب عرض و ســماء
انسان چه زمانی
محـبوب زمــین و آســــمان می شود؟
◽️ پای منبر استادمان جناب حجت الاسلام و المسلمین شیخ سعید غفارزاده:
زیارت امـین الله را که میخوانیم اگر
دقتکنیم در این زیارت حضرت چهار
مرحله را فـــرمایش میکنند:
در اولین مرحله از خداوند میخواهیم
پروردگارا بر منتوفیق عنایتفرما اخلاق
من شــبیه اخلاق دشمنان شما نباشد
فــــرق داشته باشد.
دومینمرحله در دعا میگوییم اعمال
من شبیه به اعمال اولیائت باشد پس
از اخلاق دشمنانت فاصله بگـــــیریم و
اخلاقم شبیه اولیاء و دوستانت باشد.
وقتی این دو مرحله انجام شد:
در سومینمرحله میفرماید بعد از آنها
مرا محب اولیائت قرار بده«محبت آنها
را در قلب من قرار بده،مرا بهآنها محب
برگزیده کن»
در چهارمینمرحله کار متفاوت میشود
همه اینها را مـــرحله به مـــرحله در این
زیارت از خداوند درخواست می کنیم در
مرحلهقبل گفتیم محبتآنها را در قلب
من قرار بده ، آن را که رد شدیم شخص
خودش مـــورد محــبت قــــــرار میگیرد.
مرا تا جایی بالا ببر که محبوب زمین و
آسمان قــرار بگیرم وقتی به این چهار
مـــــرحله دقت میکنیم جناب فیض
شعر بسیار خوبی مینویسند:
زِ بسبستم خیالتو تو گشتم پای تا سر من
تو آمـــــد خــرده خرده رفت مـــــن آهسته
الان هرچه هست تـویی وقتی به این
رسیدی که هرچـــه هست اوست آن
وقتمیشوی محبوب زمین و آسمان.
https://eitaa.com/safinatulnajat_ir کانال فرهنگی سفینة النجاة
⭕سایه اش را با تیر بزنید!
🔸هنری آدامز مورخ مشهور آمریکایی و نوه ششمین رئیس جمهوری ایالات متحده که در واقع تاریخ نگار سیاست در آمریکا است، جمله مشهوری دارد، وی می گوید سیاست همواره سازماندهی سیستماتیک نفرت بوده است. اگر مناظره اخیر دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا را دیده باشید، نفرت پراکنی دو نامزد نسبت به یکدیگر بخش مهمی از آن را به خود اختصاص داده بود؛ هریس معتقد بود که اگر ترامپ بیاید، کشور ویران می شود و ترامپ نیز بر آن بود که هریس کشور را نابود خواهد کرد.
🔸این سیاست نفرت، در ایران نیز رهروانی دارد و بدتر آنکه این سیاست نفرت بعد از پایان کارزار انتخاباتی نیز ادامه دارد. اگر از دوران پرشور رقابت چشم پوشی کنیم، بعید است حتی درآمریکا نیز که مهد سیاست نفرت است بعد اعلام نتایج انتخابات همچنان سیاست نفرت نسبت به نامزد شکست خورده وجود داشته باشد. امری که متاسفانه در ایران وجود دارد. گویی برنامه ای درکار است که باید در فواصل معینی سایه اش را با تیر زد. گاهی به بهانه یک چفیه، گاهی به بهانه بیان افکار یک فیلسوف، و اگر هم چیزی پیدا نشد، عکسی یا توئیتی پیدا می شود تا سیاست نفرت زمین نماند. اما چرا؟
🔸اولین پاسخی که به ذهن میآید، تمامیت خواهی است. وقتی شما تمامیت خواه باشید، صرف پیروزی نامزد مورد نظرتان کفایت نمی کند. شکست برای نامزد رقیب کافی نیست، اساسا باید از صحنه سیاست محو شود. اما چیزی بیشتر از تمامیت خواهی نیز در کار است. بویژه زمانی که می دانید با پایان ماه عسل پیروزی در انتخابات، مشکلات پدیدار، انتقادها و اعتراض ها آغاز و نارضایتی گسترده می شود. و بر همگان آشکار است که چهار سال در چشم برهم زدنی خواهد گذشت و ناتوانی رئیس جمهور منتخب در حل مشکلات کشور موفقیت در دور بعدی را دشوار می سازد. دقیقا همین تحلیل بود که انتقادهای تند و تیز به انتخاب اعضای کابینه به یکباره فرونشست و همگان به حمایت مجدد از رئیس جمهور پرداختند.
🔸بر این اساس می توان پیش بینی کرد که با رئیس جمهور فعلی همانند فرزند نازپرورده ای رفتار شود که خطاهایش هم مورد تشویق و تمجید قرار می گیرد. بر خلاف انچه با رئیس جمهور شهید رفتار شد. به طور خلاصه استراتژی این است: هر وضعیتی پیش بیاید باید ثابت کرد که انتخاب درستی صورت گرفته است و لذا باید سیاست جلیلی هراسی را با قوت ادامه داد و در این راستا یا باید بهانه ای یافت یا بهانه ای ساخت.
✍دکتر محمدرضا طاهری
کانال @asreiranian_ir
مدل سعید جلیلی هیچ وقت "شب انتخاباتی" نبوده برای همین در یک دهه گذشته فعال ترین سیاستمدار در بین دانشجویان، کارگران و مردم عادی کف کوچه و بازار بود. حالا هم که انتخابات تمام شده و بسیاری از چهره های سیاسی مشغول تقسیم سهم خودشان از سفره وفاق هستند یا کلا منفعل شده اند تا دم انتخابات بعدی پیدایشان شود، جلیلی بازهم در میدان حاضر است و سلسله جلسات تفسیر آیات سیاسی قرآن را شروع کرده. چون تربیت فکری نسل جدید برای او یک اولویت همیشگی بوده است.