هدایت شده از وحید یامین پور
بیچارهها نمیدانند وحی با "اقراء: بخوان" شروع شد و ماموریت پیامبرش "یعلّمهم الکتاب والحکمة" است.
دینی که ساعتی تفکر رو بهتر از هفتاد سال عبادت میدونه و سراسر کتاب مقدسش دستور به تعقل و تدبّر و سیر در تاریخ برای کسب آگاهی و حکمته
أفلم يسيروا في الأرض فتكون لهم قلوب يعقلون بها
🗣🇮🇷وحید یامین پور
@twtenghelabi
@yaminpour
قابل توجه قوه قضائیه محترم
این روزها افرادی توسط قوه قضائیه بازداشت میشوند و بعد از تفهیم اتهام و طی مراحلی با قرار وثیقه آزاد میشوند و یا در بازداشت میمانند. تشخیص این موضوع نیز با قاضی پرونده است اما به نظر میرسد توجه به یک نکته بتواند در طی کردن روند قضایی پرونده این افراد کمککننده باشد.
اکثر این افراد جزو کسانی هستند که در دعوت مردم به آشوبها، اغتشاشات و اعتراضات غیر مدنی بسیار موثر بودهاند. (اعم از سلبریتی و غیره) بعضاً آرزویشان این بوده و هست که برای لحظاتی هم که شده بازداشت شوند! چرا؟! مشخص است بازداشت آنها مصادف است با رشد چند ده برابری، بلکه چند صد برابری رسانهشان. برابر است با ایجاد یک اعتبار اجتماعی عجیب و غریب برای آن فرد که تا پیش از این در مخیلهاش خطور هم نمیکرده پس بدیهی است که خیلی از افراد دوست دارند پیشگام این موج باشند! (هر چند برخی نیز بدون توجه به #هدف بزرگ شدن رسانه، پس از بازداشت چنین #نتیجهای برایشان ایجاد میشود)
حتی برخی برای پُز دادن که ما خیلی جلودار هستیم و ... مدام اسکرین از گوشیهایشان را پخش میکنند که مثلاً private number به ما زنگ زده و ...
اما بعد؛
وقتی فردی اینقدر رسانه را خوب بلد است و از قضا از هر فرصتی برای رشد رسانهاش استفاده میکند، عدم توجه به رسانهی او در جرایم قضایی چه معنی میدهد؟!
دقت کنیم شروین حاجی پور پیش از انتشار موزیک ویدئویِ #برای رسانهای ۲۰۰ هزار نفره داشت. با انتشار آن ویدئو و وایرال شدنش حدود ۵۰۰ هزار نفر شد و بعد از بازداشتش در کمتر از سه، چهار روز با یک رسانه ۲.۴ میلیون نفری روبرو شد!! درست مثل اتفاقی که برای امثال حسین رونقی در این روزها افتاده.
رسانه امروز مهمترین ابزار این جنس افراد است و ما کمترین توجهی به آن نداریم. رسانهی همین افراد، یک قاتل به اسم #مجیدرضا_رهنور که در مشهد دو نفر را با قمه کشته، تبدیل به قهرمان ملی میکند! این یعنی ما در #حکمرانی_رسانه کار را ناقص دیدهایم و چه در فهم آن، چه در تقنین، چه در اجرا و چه در مقام نظارت و برخورد قضایی با اختلال روبرو هستیم.
مثال بزنم (همهی این افراد در قوه قضائیه پرونده داشتهاند)
👈 حسن آقامیری یکی از سردمداران این قصه بود، بلد بود چطور مردم را تهییج کند، یأسپاشی کند و رسانهاش را رشد بدهد. لگد میزند و رشد میکند! و باز هم لگد و باز هم رشد!!
👈 صادق زیباکلام لگد میزند و رشد میکند و باز هم لگد و باز هم رشد!
👈 محمود صادقی لگد میزند و رشد میکند و باز هم لگد و باز هم رشد!
👈 شاهین صمدپور، سیامک قاسمی و ...
حتی بعضاً افرادی در بازداشت هستند اما رسانههایشان فعال است و در حال لگد زدن هستند! این دیگر نوبر است!! به عنوان مثال به رسانههای توماج صالحی و مصطفی تاجزاده نگاهی بیندازیم!! یا بعضاً افرادی در بازداشت هستند ولی خانوادههایشان به اعتبار آن فرد، یک شبه رسانهدار میشوند!! نمونه بارزش حسن رونقی است!
اگر جسارت نیست حکم این افراد نیز باید متناسب با جرمی که مرتکب شدهاند باشد وگرنه چند روزی بازداشت و بعد آزادی او را تبدیل به قهرمان ملی خواهد کرد. حتی اگر آزاد هم نشود قهرمان میشود!! شاید اینکه این جنس افراد برای چندین سال ممنوعالمنبر، ممنوعالرسانه و ممنوعالخروج شوند، حداقل کاری باشد که در مواجهه با آنها میتوان انجام داد. پازلی که هر بخشش نباشد کار ناقص میماند! (این افراد رسانه را بسیار خوب میشناسند و هنر رسانهداری دارند و بُردشان قطعاً از شاعران زمان پیامبر بیشتر است!)
این کار هم غیر معمول نیست!
دو سال پیش یادتان میآید ایالات متحده با ترامپ چه کرد؟! او را دستگیر نکردند اما صفحه او با نزدیک به ۱۰۰ میلیون نفر در توییتر بسته شد و تا همین ماه گذشته اجازه ورود او به توییتر را ندادند!! این یعنی یک حکم متناسب با اندازه جرم فردی که امنیت کشور را میخواسته به خطر بیندازد. آنجا به توییتر نامه زدند، اینجا از خود فرد خواسته شود صفحهاش را حذف کند و ...
(البته این موضوع جزئیات فنی دارد که باید از صاحبنظران مشورت گرفته شود!)
این جنس افراد رگ حیات و مماتشان رسانههایشان میباشد و از قضا با همین رسانه هم درآمد دارند و هم مملکت را به آشوب میکشند که البته برای مردمی که اثر این کار را نمیدانند، خیلی ملموس نیست که یک صفحه توییتر، یک پیج اینستا یک کانال تلگرام میتواند از یک تیربار وسط میدان انقلاب کشندهتر باشد. برای این افراد رسانههایشان مهمتر از خودشان است!!!
به نظر میرسد عدم توجه به این موضوع ما را با مشکلاتی به مراتب بزرگتر از آنچه امروز شاهد آن هستیم روبرو خواهد کرد. مشکلاتی پیچیدهتر در آیندهای نه چندان دور ...
#حمید_کثیری
@hamidkasiri_ir
هدایت شده از چریک انقلابی
14.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 وقتی میگن بسیج بیترمزه یعنی همین 😁😁
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
@story_national
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️ چشمتان روشن..
🔻 حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز: «دیروز بچّههای تیم ملّی ما چشم ملّت ما را روشن کردند، انشاءالله چشمشان روشن باشد...» ۱۴۰۱/۹/۵
🤞 باسلام _ نکته ظریف اینکه حضرت آقا در تقدیر از بچه های تیم ملی از لفظ چشم روشن استفاده کردند _ و زننده کل کلیدی روزبه چشمی بود ,,
مطلب روزبه چشمی هم قابل تقدیر است 👇
هدایت شده از سیدالعلماء
🔺 ما باید بفهمیم برای چه در این دنیا هستیم و این چند روزه چه کار باید کرد. مثلاً آدم بنشیند و یک جدول درست کند، مگر عمر من چقدر است؟ فرض کنیم 120 سال. خوب، همین 120سال نصفش را که آدم خواب است، مقداریاش را هم که مریض است، مقداریاش را هم کودک است، اینها را هی منها کند، میبیند چیزی حدود 50 سال باقی میماند. خوب این پنجاه سال، الآن تمام مردم روی زمین از پنجاه سال پیش آیا کسی از آنها مانده است؟ اصلاً چند ساعت است؟ اینها به زودی از بین میروند، ما هم به زودی از بین میرویم.
🔹 خوب آنوقت این خلقت با این حساب و کتاب عجیب و غریب، پیدا شدن ما چه میشود؟ همینطور که ما پنجاه سال روی زمین آمدیم که قدری غذا بخوریم و قدری زندگی کنیم و بمیریم! خوب این چه طور کارخانهای است، این مهندسش چه کسی بود، چه طوری بوده؟
🔸 اینها را همینطور از اول قدم به قدم به فکر بشر و نسل جوان باید وارد کنند. خودش فکر کند. به تنهایی اندیشه کند، نتایج فکریاش را یادداشت کند؛ بعد به رفیقش یا به استادش نشان بدهد و بگوید من در این باره مثلاً دو ساعت فکر کردم به اینجا رسیدم که انسانیت یعنی این، جهان یعنی این، انسان در این جهان باید اینطوری باشد. عمر ما چهل پنجاه سال بیشتر نیست. بماند برخی افراد سالم که سر هجده سال و بیست سال و بیست و پنج سال میمیرند و چه برسد به افراد ناسالم.
♦️ اینها را باید قدردانی کرد، باید به یک حسابی وقت گذراند. وقتی آدم وارد این موضوعها میشود، دیگر حرف زدنِ مفت زورش میآید، رفتنِ مفت به اینور و آنور زورش میآید، خواب و خوراکش منظم میشود، برنامهریزی میکند، زندگی روی فکر میشود و نگاهش را ...
مرحوم پدر آقای راشد که پسرشان میگفت هر جا با پدرم میرفتیم من میگفتم اینجا مثلاً استانداری است، اینجا فلان جاست، اصلاً برنمیگشت نگاه کند، گفتم چرا نگاه نمیکنی؟ میگفت آخر مثلاً که چه شود؟ حالا من الآن فکرم را رها کنم که چه؟ انسان باید یک فکری داشته باشد و نگذارد این فکرش هدر برود، اینها به اینجاها میکشد.
✅ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
این روند در مرور زمان، به جایی رسید که معاون وزیر فرهنگ و ارشاد در دولت خاتمی، بهعنوان سردبیر شبکه وابسته به موساد گماشته شود و دهها خبرنگار فراری و بعضا مقیم داخل، در پوشش نقاب اصلاحطلبی، به تامین محتوای علنی یا پنهانی و با واسطه برای شبکه ماهوارهای وابسته به موساد و دلارهای خونین رژیم سعودی بپردازند.
بر مبنای آنچه گفته شد، هیچ جای تعجب نیست که برخی افراد متظاهر به اصلاحطلبی، ظرف سه ماه گذشته و همزمان با جنایات وحشیانه اشرار تروریست در کف خیابان و حمله به نوامیس و مقدسات مردم، واژه تحریفآمیز «اعتراضات مدنی» را بر واقعیت اغتشاش و شرارت و تروریسم بار کرده و حاشیه امنیت برای جنایتکاران ساختند.
آخرین خیانت این گروه، جنگ با عزم و اراده و روحیه امیدوار ملت ایران، به بهانه مصاف تیم ملی در جامجهانی بود. جنگی که موجب سرشکستگی بیسابقه خودشان شد.
مزدوری این گروه برای رژیم صهیونیستی، در حالی است که همین روزها میتوان حجم انزجار گسترده ملتهای مختلف از اشغالگران فلسطین را در حاشیه جامجهانی دید؛ آنجا که تماشاگران با ملیتهای گوناگون، از گفتوگو با خبرنگاران شبکههای صهیونیستی پرهیز میکنند و از جنایات اسرائیل بیزاری میجویند. در همان حال، صحنههای بسیاری را میتوان دید که اتباع کشورهای مختلف، آرزوی موفقیت برای نماینده ایران میکنند. در چنین فضایی از نفرت جهانی نسبت به رژیم صهیونیستی، خوشرقصی برخی عناصر برای این رژیم، نمایشی از یک ورشکستگی و انحطاط کامل است.
#روزنامه_کیهان
#محمد_ایمانی
دو یگان مزدوران موساد ، در مصاف با ایران قدرتمند
این داستان، عجیب و تلخ اما واقعی است: وقتی پای رسمیت دادن به رژیم اشغالگر صهیونیست در میان بود، عناصر اپوزیسیون ادعا میکردند نباید ورزش را سیاسی کرد. اما وقتی پای تیم ملی ایران به میان آمد که همت کرده، جنگیده و به جامجهانی راه یافته بود، همان عناصر، ورزش را سیاسی کردند، خواستار حذف تیم ملی ایران از جامجهانی شدند و برای تضعیف روحیه در اولین بازی، هر شیطنت را که میشد، انجام دادند. چرا؟ تا مبادا درخشش تیم ملی، موجب همدلی و انسجام و اقتدار و خوشحالی ملت ایران شود!
گروهکهای تجزیهطلب و رسانههای همسو، دیگر نمیتوانند پنهان کنند که مو به مو، فرامین اتاق جنگ آمریکا و اسرائیل و انگلیس علیه ملت ایران را اجرا میکنند. از همه نفرتانگیزتر، خوشخدمتی به اسرائیل است. ولو به تناقضهای حیثیتی غیر قابل رفو بینجامد. عناصر اپوزیسیون، 13سال قبل در فتنه سبز، «شعار نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران» را دادند. اما در واقع به صهیونیستهایی که اختاپوسوار دنبال بلعیدن غرب آسیا (نیل تا فرات) بودند خدمت کردند.
همینها در اغتشاشات اخیر، لاف جانم فدای ایران را زیر پا گذاشتند و رسما نقشه تجزیه و تضعیف ایران قوی را به اجرا گذاشتند و البته از قاطبه ملت ایران تودهنی خوردند. برخی دستاندرکاران فتنه سبز و فتنه اخیر، مدعی بودند که آمریکا (اوباما) دنبال توافق با ایران و برداشتن تحریمها بود، اما اسرائیل کارشکنی کرد. خب، اگر اسرائیل، دشمنترین دشمنان است- که هست- چرا عناصر تجزیهطلب و برخی افراطیون مدعی اصلاحات، با آشوبافکنی، پادویی اسرائیل را کردند؟ و چرا هنگام دعوت مزدوران اسرائیل به سیاسی کردن جامجهانی و دریغ کردن شادی و حس پیروزی از ملت ایران، با اردوگاه جنگ روانی اسرائیل، آمریکا و انگلیس همراه شدند؟
علت را باید در آلودگی عمیق برخی محافل به شبکهسازی موساد (و سیا و امآیسیکس انگلیس) جستوجو کرد. بهعنوان یک نمونه، هیچ تردیدی در هویت شبکه ایران اینترنشنال وجود ندارد. چنانکه «باراک راوید» خبرنگار صهیونیست نوشت: «موساد از ایران اینترنشنال» بهعنوان بازوی جنگ اطلاعاتی خود علیه ایران استفاده میکند»... قبل از او راوید، «یوسی میلمان» تحلیلگر اطلاعاتی روزنامه هاآرتص نوشته بود: «ایران اینترنشنال، شبکه متعلق به موساد بهشمار میرود. موساد مطالبی را که نمیخواهد به نام خود منتشر کند، از طریق این شبکه منتشر میکند».
شبکه وابسته به موساد، چرا باید به هنگام انتخاب سردبیر، «معاون وزیر ارشاد دولت خاتمی» (علیاصغر رمضانپور) را بر این سمت بگمارد؟!
جواب تلخ، همان است که اکبر گنجی (چهره شاخص اصلاحطلبان در زمینه عملیات روانی، در دهه هشتاد مقیم خارج) زمستان 1398 گفت:
«ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست انجام دهد، ما موظفیم با کروناهراسی انجام دهیم».
شما میتوانید نام کرونا را بردارید و هر بهانه دیگری را بهجای آن بگذارید. بهراستی چرا برخی روزنامهها مثل سازندگی، هم میهن، اعتماد و شرق و کانالهای همسو، در فضاسازی مسموم علیه تیم ملی و ناراحتی از خوشحالی ملت ایران، همانگونه همسو با شبکه لندنی موساد رفتار کردند، که در جریان آشوبافکنی ناکام، کرده بودند؟!
موساد، دو یگان مزدوران را برای ترورهای فیزیکی و ترور شخصیت استخدام کرده است. اگر یگان اول، در زمینه خرابکاری علیه کانونهای پیشرفت، و ترور نخبگان بزرگی مانند شهیدان فخریزاده، شهریاری، علیمحمدی، احمدیروشن، رضایینژاد و صیادخدایی فعال بوده، یگان دوم مامور تخریب و ترور شخصیت ملت ایران است. این همان یگانی است که وقتی در سال 1378، فتنه و آشوب یک هفتهای را با کمک روزنامه سلام و برخی مدیران دولت خاتمی ترتیب داد، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در تاریخ 22 تیرماه 78 اعلام کرد «گزارش جزءبهجزء بحران در ایران را از موساد دریافت میکنم. آشوب در تهران، کل معادلات صلح خاورمیانه(سازش و معامله فلسطین) را به نفع اسرائیل تغییر خواهد داد.».
همین یگان هر چند در خردادماه سال 1388 به بهانه دروغین تقلب در انتخابات، دست به کار آشوب شد، اما در اواخر شهریور ماه، روز جهانی و ضد صهیونیستی قدس را فرصتی برای حمایت از این رژیم جنایتکار (با شعار نه غزه نه لبنان) کرد. بعدها اخباری از سفر مخفیانه برخی سران «اتاق فکر جنبش سبز در لندن» به تلآویو منتشر شد و تصاویری هم از سفر نامزد مرحومه ندا آقاسلطان(سوژه کشتهسازی آن روز موساد) به نمایش درآمد.
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کار_خودشونه
تو سوریه هم میگفتن کار بشار اسدِ/ این اتفاقات در مقابل چیزی که من دیدم بچهبازیه
حسن شمشادی خبرنگار سابق ایران در سوریه در زمان داعش :
روزی روزگاری تو سوریه مردم همین اقدامات رو میگفتن کار خودِ حکومت و بشار اسد، تا وقتی که شمشیر داعش رو زیر گلوی خودشون دیدن و حس کردن..
#حسن_ششمشادی
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ عبدالباری عطوان:
📍نشان پرچم ایران را حذف میکنید؟ با چه منطقی؟/مگر شما آمریکایی ها ادعای دموکراسی و متمدن بودن ندارید؟/این نشان از غرور، تکبر و نژادپرست بودن شما دارد!/فردا برای بازی پرچم ایران به دست میگیریم و پای تلویزیون حامی ایران خواهیم بود....
🆔 @Kavoshmedia
✅ قال الإمام عليّ عليه السلام:
كانَ لي فيما مَضى أخٌ فِي اللّه ِ ، وكانَ يُعظِمُهُ في عَيني صِغَرُ الدُّنيا في عَينِهِ. وكانَ خارِجا مِن سُلطانِ بَطنِهِ؛فَلا يَشتَهي ما لا يَجِدُ ، ولا يُكثِرُ إذا وَجَدَ.وكانَ أكثَرَ دَهرِهِ صامِتا،فَإِن قالَ بَذَّ القائِلينَ،ونَقَعَ غَليلَ السّائِلينَ. وكانَ ضَعيفا مُستَضعَفا ، فَإِن جاءَ الجِدُّ فَهُوَ لَيثُ غابٍ ، وصِلُّ وادٍ ، لا يُدلي بِحُجِّةٍ حَتّى يَأتِيَ قاضِيا . وكانَ لا يَلومُ أحَدا عَلى ما يَجِدُ العُذرَ في مِثلِهِ حَتّى يَسمَعَ اعتِذارَهُ . وكانَ لا يَشكو وَجَعا إلاّ عِندَ بُرئِهِ . وكانَ يَقولُ ما يَفعَلُ ، ولا يَقولُ ما لا يَفعَلُ . وكانَ إذا غُلِبَ عَلَى الكَلامِ لَم يُغلَب عَلَى السُّكوتِ . وكانَ عَلى ما يَسمَعُ أحرَصَ مِنهُ عَلى أن يَتَكَلَّمَ . وكانَ إذا بَدَهَهُ أمرانِ يَنظُرُ أيُّهُما أقرَبُ إلَى الهَوى ؛ فَيُخالِفُهُ . فَعَلَيكُم بِهذِهِ الخَلائِقِ فَالزَموها ، وتَنافَسوا فيها ، فَإِن لَم تَستَطيعوها فَاعلَموا أنَّ أخذَ القَليلِ خَيرٌ مِن تَركِ الكَثيرِ .
حضرت علی علیه السلام می فرمایند:
در گذشته مرا برادرى خدايى بود كه كوچكى دنيا در چشمش، او را در چشم من بزرگ مى داشت . مغلوب شكمش نبود. پس آنچه را نمى يافت ، آرزو نمى كرد و اگر مى يافت ، از حد نمى گذراند . بيشتر روزگارش را خاموش بود؛ ليكن اگر سخن مى گفت ، بر گويندگان پيشى مى گرفت و تشنگى پرسندگان را فرو مى نشاند . به ظاهر ، ناتوان مى نمود ؛ ليكن به هنگام كوشش ، چون شير بيشه و مار زهرآگينِ بيابان بود. جز در حضور قاضى، حجّت آورى نمى كرد و كسى را به سبب كارى كه در مثل آن ، پوزش مى آورند ، سرزنش نمى كرد تا عذرش را بشنود . از هيچ دردى شِكوه نمى كرد ، مگر پس از بهبودش. آنچه را مى گفت، انجام مى داد و آنچه را انجام نمى داد ، نمى گفت . اگر در گفتارْ مغلوب مى شد ، در خاموشى مغلوب نمى گشت . بر شنيدن ، حريص تر از گفتن بود. اگر با دو مسئله روياروى مى شد ، مى نگريست كه كدام يك به هواى نفسْ ، نزديك تر است و با آن ، مخالفت مى كرد . پس اين خوى ها را به چنگ آوريد و پايبند آنها باشيد و در كسب آنها با يكديگر رقابت كنيد . اگر هم نتوانستيد همه آنها را كسب كنيد ، بدانيد كه به دست آوردن اندك ، بهتر از رها كردن بسيار است .
نهج البلاغة : الحكمة 289 ، بحار الأنوار : 67 / 314 / 49 .
#حدیث_نگار