آغاز دورانی جدید!
حزبالهی عجیبترین انسان روی زمین است
هر جا که گرهی در کار خلق باشد، دست گرهگشاست
هر جا که ظلمی ببیند فریاد است
هر جا که چراغ دین با نثار جانش روشن میماند، فدا میشود
فرشتگان آسمان به حزبالهیها افتخار میکنند
هم من عده اسمائهم فی السما معروفه و فی الارض مجهوله...
اکنون دوران جدید آغاز شده است
وقتی برای تلف کردن نداریم
باید با ماهیت تشکیلاتیمان را برای نقشآفرینی در شرایط جدید بازسازی کنیم
ما برای فردا نفس میکشیم
در روزمره نمیمانیم
دچار روز_مرگی نمیشویم!
یاعلی بگویید
روی زانوی خودمان باید بایستیم
برای آقا سیدعلی عزیزمان تا جان داریم باید سربازی کنیم
حاشا که رهبر و مردم مظلوممان را
در حلقه محاصره گرگهای گرسنه رها کنیم
یا علی مدد
🔴عاملان حذف ارز ۴۲۰۰ و ۲۸۵۰۰، مقصرین اصلی نتیجه این انتخابات هستن
#لیبرالهای_ریشو
برای این دوستان البته بد نشد، پزشکیان برای این دوستان گزینه بهتری است تا جلیلی
هم قائل به اقتصاد بازار است، هم اهل تعامل و بده بستان سیاسی
این «جبهه انقلاب-جبهه انقلاب» گفتنها، فقط ظاهری بود و فریب، برای کنار زدن گزینه مخالف نظام سرمایهداری(جلیلی)
وگرنه عوامل نظام سرمایهداری در هر دو جناح، با هم جورن الحمدلله
این انتخابات درسی باشه تا جبههبندیهای واقعی رو بهتر بشناسید و فریب ظاهر عوامل سرمایهداری ریشو و حزباللهی رو نخورید
فقط یک جبههبندی واقعی در کشور وحود داره:
«جبهه مستضعفین در برابر جبهه سرمایهداری»
والسلام
ما مردم در دور اول یک شاخه از سرمایهداری رو کنار زدیم، اما دور دوم حریف شاخه و جلوه قدرتر وکاربلدترِ این شجره ملعونه نشدیم
ولی بازم
الخیر فی ما وقع
اگر قرار بود که سرمایهداری توی این کشور دوباره سرکار بیاد، همون بهتر که لخت و عریان بیاد و گند بزنه به کشور تا مسئولیتهاش گردن خودش باشه
نه اینکه آقایون، شهید رییسی رو علیرغم میل باطنیش مجبور میکردن به اجرای سیاستهای #نئولیبرال!
سودش رو سرمایهدارها بردن و بدنامیش موند برای اون سید مظلوم
✍️احمد نبویان
از سال ۷۶ در انتخاباتها بودهام. از هشت انتخابات، ۵ بار نتیجه برای ما پیروزی نبوده. شنبهی شکست را ۵ بار تجربه کردهام. اینبار شاید تلختر. چون از فراق و داغ شهادت ناگهانی #شهید_جمهور هنوز آرام نگرفته بودیم که چنین شد.
تلخ هست ولی احساس خستگی و ناامیدی ندارم. شکست زیاد دیدهام. جهانِ بندگان و درویشان جهان شر نیست. در جهان او همه چیز ابتلاء است. پیروزی ابتلاء، شکست هم ابتلاء:
فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكرَمَهُ وَ نَعَّمهُ فَيقُولُ رَبِّي اكرَمن!
چه بسا ابتلای پیروزی ما را به ورطه غرور و هلاک بیندازد و ابتلای شکست ما را از مهلکهای نجات دهد. شاید "خضر"ی آمده و کشتی ما را با تبر شکسته است تا بلایی را دفع کند.
ما از حکمت ابتلائات خبر نداریم. ما که در حجابیم نمیتوانیم بگوییم آنچه رخ داده مجازات یا کفران یا چیز دیگری است. صبر انسان بر بلا آغاز تغییر تاریخ توسط اوست. گاهی خداوند او را در سایه میبرد تا از گزندی حفظش کند و گاهی به میدان میآورد تا با دست و بازویش کاری را رقم بزند. کسی که به آمد و شدها و بالا و پایینها و مکر لیل و نهار آشنا نباشد، طفل است و گرفتار اراده. برای آنکه از اراده به عجز هجرت کرده، تمام لحظات لحظهی طرب است.
از زبان لسان الغیب بشنویم که:
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
من ار چه در نظر یار خاکسار شدم
رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند
چو پرده دار به شمشیر میزند همه را
کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند
چهجای شکر و شکایت ز نقش نیکوبد است
چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند
سرود مجلس جمشید گفتهاند این بود
که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند
غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه
که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند
توانگرا دل درویش خود به دست آور
که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند
بدین رواق زبرجد نوشتهاند به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند
ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ
که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند
▪️برای جناب پزشکیان آرزوی توفیق داریم. امید که بداند بر جای چه بزرگی تکیه زده و چه امیدها به اوست... برای او دعا میکنیم. همت میلیونها رای ایرانی مومن پشت اوست. انشاءالله قدر بداند و گامهای بزرگ بردارد.
✍️دکتر وحید یامین پور
➕ @yaminpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 هلال نو دمیده، شب اول رسیده
هدایت شده از روزنه
مخرج مشترک ظریف با وزیر خارجه رژیم صهیونسیتی!
آنهم در روز نخست ریاستجمهوری آقای پزشکیان!
آقای پزشکیان مراقب این غضنفرها باش...
ظریف در خلال رقابتهای انتخاباتی نشان داد فاقد #تعادل_سیاسی و فکری است.
او خودش اکنون ناظر و مشاور نیاز دارد چه رسد که بخواهد خط دهنده یا مشاور اعظم رئیسجمهور جدید باشد.
#فتنه_ظریف
@rozaneebefarda
💠ما توده نیستیم
بخش اول
انتخابات 403 امتحان عجیبی بود و کمی قابل پیش بینی. سه روزی هست که به این متن فکر میکنم. پزشکیان مجموع توصیف هایی است که اصلاحات از مخالفانش میکرد، مثل احمدی نژاد کاپشن پوش و پوپولیست و ساده نما و عوامانه است، خیلی بیشتر از رییسی سوتی میدهد و خیلی کمتر از رییسی رای اورده است، چند برابر علم الهدی و ائمه جماعات از نهج البلاغه و آیه و روایات خرج میکند، و به علاوه رسما آلت دست دیگران است اینقدر که برایش شاخ میگذارند، پر از تناقض و خلافگویی است، به شدت گردن نگیر است، ادب و شخصیت مناسبی ندارد، نسبتا به آسانی از کوره در میرود، هیچ برنامه ای ندارد، جز شعار چیزی نمی گوید، هیچ ایده و چشم اندازی ندارد، و اصلا و اساسا اندازه ریاست جمهوری نیست. چرا چنین کسی رای می آورد؟
ما باید به حق رای دیگران احترام بگذاریم اما نه به این معنا که منتخب مقدس شود. حتی خود انتخاب را هم می شود نقد کرد. صریح بگویم، اصل انتخاب شخصی مثل پزشکیان به عنوان رییس جمهور ایران در حساس ترین زمان توهین به تمدن ایرانی است. خصوصا پس از تجربه دو دوره روحانی! پس از دیدن فاجعه 98. ما به کسانی که پزشکیان را انتخاب کرده اند بی احترامی نمی کنیم، آنها هستند با انتخابشان به ما و آیندگان بی احترامی کرده اند!
نفس انتخاب است که احترام دارد نه هر نتیجه ای. دقیقتر اینکه "انتخاب هزینه دارد". انتخاب حسن روحانی هزینه یک دهه رشد اقتصادی صفر، آبان 98، ترور سردار، ترور دانشمند، شکاف اجتماعی، ریزش به براندازی، گسترش فقر و افسردگی، کاهش زاد و ولد و انبوهی هزینه دیگر دارد. انتخاب عدم استیضاح روحانی هزینه ریزش مشارکت تا همین امروز را دارد، انتخاب تایید صلاحیت پزشکیان هزینه تحریک قومی را دارد، انتخاب حذف ارز ترجیحی بدون جبران یا انتخاب زارع پور هزینه دارد، انتخاب دوگانه سازی جلیلی-قالیباف هزینه دارد، انتخاب پزشکیان هم هزینه هایی دارد که قابل حدس است .... اما چرا چنین کسی رای می آورد؟
بخش مهمی از رای پزشکیان قومی است، یعنی صرفا وضعیت تولد یک نفر! بخش مهم دیگر سلبی است، برای رای نیاوردن گشت ارشاد و فیلترینگ و چیز موهومی به نام طالبان! یک بخش بزرگی از رای پزشکیان هم به دلیل تغییر وضع موجود است، یعنی رای به عاملین ایجاد وضع موجود در دهه نود برای تغییر وضع موجود! هر سه این دلایل غیر منطقی، احساسی و جوگرفته است. اینها خصوصیت توده است.
توده میتواند بخاطر ترک و کرد و بلوچ و گیلک بودن رای بدهد، توده را میتوان از لولویی ترساند و عقلش را زیر احساس آورد، توده است که می توان نگاهش را سه ساله کرد و جای مقصر و منجی را عوض کرد. (نه اینکه هر کسی به فلانی رای داده توده وار عمل کرده یا برعکس، براساس ویژگی های نامزدها و درباره کلیت صحبت میکنیم)
جبهه امنیتی اصلاحات به خوبی لزوم تودگی مخاطب شان را درک کرده اند. آنها نیاز به مخاطبی حسی دارند. یک روز تا مرز ناامیدی ببرندش و فردا امیدوارش کنند. یک روز پای فحش دادن به هاشمی بیاورندش و فردا پای تقدیس هاشمی و رای دادن به روحانی! یک روز پای مشارکت در جمهوری اسلامی بیاورندش و فردا کف خیابان تبدیلش کنند به عامل فشار از پایین برای امتیاز گیری از بالا. اصلاحات به طبقه متوسط باهوش، توانا، خودباور، هویت مند نیاز ندارد، یک طبقه متوسط ملنگ، جو زده، حسی و بی حافظه میخواهد که با نسیمی هدایتش کند: همج رعاء. با ویدیوی خاتمی بغض کند، و با عکس ظریف اکلیلی شود. بدنه ای که منافع ملی نفهمد، ته اکت اجتماعیش بشود غذا دادن به سگ و گربه. فردگرا باشد و با فرهنگ "به تو چه؟" سرش به کار خودش باشد. لایک بکند و رای بدهد و مصرف کند. به جای مسئولیت پذیری طلبکار باشد. و به جای فداکاری منفعت طلب. اصلاحات از (بخشی) طبقه متوسط ایران توده ساخت که حجم زیادی از آنها هم به براندازی رسیدند و این خسارتی عظیم به آینده ما بود. و حالا دارند همین کار را با طبقه فرودست میکنند.
جریانی از مقابل هم به تبع مشی کپی کارانه، به دنبال سلبریتی افتاد، از رهبر خرج کرد، لشکر از خبرنگار و رسانه و پروژه بگیر ساخت، بدشان نیامد مخاطب را توده وار کنترل کنند. غافل از اینکه اگر چه مخاطبشان در مواردی همراهی کرد اما به دلیل اشتراک مقصد بود نه سیاه لشکری. اینها حتی با توهمی وسیع فکر میکردند قشر خاکستری را هم می توانند مهار کنند. (اشتباه احمدی نژاد)
1403 به سیاست ایران یک درس داد: این بخش مردم توده نیستند. اینطور نیست که اراده کنید کسی را بالا بکشید و همه سرمایه ها را از بیت تا نصرالله خرجش کنید و توده وار بیایند "پای کار"! نه اینها مثل اصلاحات نیستند که از چوب خشک پزشکیان برایشان رییس جمهور بتراشند. اراده دارند و اراده شان را تحمیل میکنند. اما متاسفانه بالانشینان پیام انتخابات مجلس را درک نکردند.
✍️سلمان معمار
🏠 کانال کلبه اندیشه و فرهنگ
💠ما توده نیستیم
بخش دوم
چرا که نفهمیدند اینها توده نیستند. اینها اصلاح طلب نیستند. معیار دارند، ایجابی اند و نه سلبی، باید قانع شوند نه توجیه.
اما آنها فکر میکردند اگر بگویند رای رهبر فلانی است همه ربات وار مینویسند فلانی. دقیقا همان برساختی که اصلاحات از جبهه مقابلش داشت را باور کرده اند. اصلا اگر خوب نگاه کنید عموما خودشان را از دریچه چشم طبقه متوسط نگاه می کنند. و حتی بعضا تلاش میکنند خودشان را به آنها ثابت کنند. رفتاری شبیه غربزده ها مقابل غرب، در مقیاسی کوچک. به جای اینکه هسته سخت قدرتشان را بشناسند و آن را بزرگ کنند مثل نقطه ضعف با آن برخورد میکنند. خود باوری ندارند.
منظور رای دهندگان به قالیباف نیست، اتفاقا تقریبا تمام کسانی که در دور اول به قالیباف رای دادند آگاهانه بود و حتی بسیاری دور بعد علی رغم میلشان به جلیلی رای دادند، بلکه به این معنا که نزدیک 10 میلیونی که به جلیلی رای دادند در مقابل موج شدیدی از تبلیغات، رقیب هراسی، خرج کردن سرمایه های انقلاب با دوگانه ای اشتباه، ایستادند و انتخاب کردند که نه بگویند.
جلیلی چه داشت؟ قبلا مبهم گفتم "سعید جلیلی جذابیت ظاهری ندارد، بیان مردم پسند ندارد، زبان بازی نمی کند، 11 سال طول کشید تا عصبانی شود، توهین بلد نیست، ساختمان و پل نساخته، کارهایش را به دلایل امنیتی نمی گوید، مصالح کشور را خرج خودش نمی کند، مبهم است، خسته کننده است، نخبگانی است." و حالا صریح میگویم جلیلی هیچ جذابیت انتخاباتی ندارد و نداشت. جلیلی خودش را به آب و آتش نمیزند. مرز های اخلاقی را رعایت میکند. در مناظره اسم داماد پزشکیان را نمی برد. مادرش ترک است اما ترکی را خرج نمی کند. دنبال رای عبدالحمید نیست که باج بدهد. به دولت شهید رییسی نقد نمیکند، قومیت ها را وظیفه میداند نه امتیاز، قیمت نفت را نمیگوید، مصالح امنیت ملی را در تک تک کلماتش میسنجد. زیاد فکر میکند. زن پزشکش را وسیله رای آوری نمیکند، پسرش را آقازاده نمیکند، سوادش را به رخ نمی کشد، از تسلطش بر منابع خرج نمیکند، به ستادش هم قول مقام نمی دهد، بی گدار نیست، وعده الکی نمی دهد. از همه بیشتر برای مسئولیت پذیری آماده شده اما از همه کمتر برای قدرت طلبی از اصولش میگذرد.
چرا 13 میلیون نفر به کسی رای دادند که روی کاغذ شانسی ندارد؟ چون اینها توده نیستند. و این را در 403 با صدای بلند اعلام کردند!
این نسخه به روز جلیلی را نگاه نکنید، سال 92 جلیلی حتی همین مناظره دوم را هم بلد نبود. رسما نماینده احمدی نژاد بود و 4 میلیون رای آورد. یک هسته سخت. امروز بعد از ده سال این هسته توانسته به حدود 14 میلیون رای و 44 درصد رای دهندگان برسد. در برابر تمام اصحاب زر و زور و همه توان اصلاحات. این یک پیروزی عظیم است.
من دختران و زنان بی حجابی دیدم که به جلیلی رای دادند. من دهه هشتادی هایی دیدم که برخلاف پدر مادرشان طرفدار جلیلی بودند، من دهه هفتادی هایی دیدم که مجانی و رایگان شبانه روز برای جلیلی نفس می زدند. من دهه پنجاهی و شصتی هایی دیدم که از زندگیشان زدند و مسافرکش و هماهنگ کننده رای دهندگان شدند. من انبوهی از پدران و مادران را دیدم که نذر و نیاز و ختم و صدقه و قربانی و زیارت راه انداختند. من بسیاری از دوستان چپ را دیدم که فحش خوردند و پای جلیلی ماندند. من کسی را دیدم که در خانواده اش اعدامی داشت و خودش را خرج جلیلی کرد. چقدر دکتر و مهندس و طلبه دیدم که روستا به روستا برای متقاعد کردن مردم میگشتند. چقدر پیامک و تلفن زدند. چقدر از جیب دادند. چقدر کارگر. چقدر متوسط، چقدر پشتیبان مالی. و بسیاری از اینها جلیلی را کامل نمی دانستند!
چنین بدنه ای در ایران بی نظیر است. این همان امتداد بدنه ۵۷ است. این همان پشتوانه دفاع مقدس است. و آینده ایران را نه توده ها بلکه این ناتوده ها میسازند. بله، خواهرم و برادرم، از "فعال" بودن شما میترسند، از صدای شما، از بلند فکر کردن شما، از دست های عملگرای شما می ترسند، از دعای سیاسی شما، از نگرانی شما میترسند. شما خطرناکید. شما حداقل 14 میلیون انسان خطرناکید.
اما توده نبودن ابتدای زحمت است، ابتدای حرص خوردن است، ابتدای وظیفه است. باید دیگران را آگاه تر کنند و در عین حال در حجاب دانایی و غرور نیفتند. هوای برتری برشان ندارد. باید فقر را از بین ببرند که مادر تودگی است. باید هویت را تقویت کنند که پدر بیداری است. باید بی صدایان را صدا دار کنند.
نه شما را فریب نمی دهم، "انتخاب هزینه دارد". انتخاب پزشکیان یعنی عقبگرد، یعنی روزمرگی، یعنی هضم شدن. ما احتمالا 4 سال مهم برای پیشرفت را از دست دادیم.
اما یک انتخاب 13 میلیونی هم اینور هست. یک اقلیت بسیار قدرتمند. خیلی راه آمده اید. خیلی زیاد شده اید. شما سلبی نیستید، ایجابی هستید. ایده دارید، ایده میسازید. نگذارید دوباره توده تان کنند.
✍️سلمان معمار
🏠 کانال کلبه اندیشه و فرهنگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسینه آغلاماسا نینیرم بو گوزلری من ...
هدایت شده از خبرگزاری فارس
آمار آرای ایرانیان خارج از کشور
🔹سخنگوی ستاد انتخابات: در مرحلۀ دوم انتخابات ریاستجمهوری ۸۸ هزار و ۳۲۵ نفر در خارج از کشور رأی دادند.
🔹از این آراء ۵۰.۲۰۶ رای به جلیلی، ۳۶.۱۶۹ رای به پزشکیان ثبت شده. آراء باطله هم ۱.۹۵۰ رای بوده.
@Farsna
😭ای کاش من هم با شما بودم.😭
🔺یک بابی داریم در مَعارف به نامِ بابِ "لُحوق" که اَرواحِ همجنس با هم مُلحق میشوند؛ چه اَرواحِ بهشتی و چه اَرواحِ جهنّمی.
🔹اصحابِ سیّدالشهدا علیه السلام هم مُلحق شدند؛ در روز عاشورا با کمالِ تسلیم و صفای باطن بر یکدیگر سبقت می جُستند و خود را فدا میکردند،
🔸همه درجه معیّتِ خود را با آن حضرت فهمیده بودند؛ 《اَلَّذِینَ ءَامَنُوا وَ کَانُوا یَتَّقُون》
🌷همه رفتند و آن منادی را لبّیک گفتند.
کدام منادی؟ آن منادی که از جانبِ پروردگار ندا میکند:
《اِنّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَاالله ثُمَّ استَقَامُو...》
🌹ترس نداشتند، غصّه نداشتند، زن و فرزند و مِلک و تجارت و وطن، هرچه بود فراموش کردند.
⁉️برَیر گفت: کجا برَوَم؟
🌱حبیب تکلّم کرد،
🌱 اولادِ عقیل صحبت کردند ،
🌱برادران صحبت کردند؛
🌹همه عاشقِ کُشته شدن در راهِ فرزندِ رسوالِ خدا بودند.
و چه خوب سروده است شاعر:
☘️دادیم به یک جِلوه رویت دل و دین را
☘️تسلیمِ تو کردیم هم آن را و هم این را
🌿ما سیر نخواهیم شد از وصلِ تو آری
🌿لب تشنه قناعت نکند ماء معین را
☘️می دید اگر چشم تُرا لعلِ سلیمان
☘️می داد در اوّل نظر از دست نگین را
🌿در دائره تاجوران راه ندارد
🌿آن سر، که نساییده به پای تو جبین را
#معادشناسی
#علامه_طهرانی
#محرم
@maadshenasii
رئیس ستاد اصلاحاتچی ها در سلماس ، ساده گانه و صادقانه ، حرفِ دلِ نهان در ستادهای مرکزی پزشکیان را که در تسخیر «آشنا»ها و «آذری جهرمی»ها و «ظریف» ها است ، به زبان آورده است ...
#اصلاح_طالبان
#دولت_سوم_روحانی
ترور شخصیت تنها منتقدین احتمالی دولت پزشکیان
نامهای ثابتی، رسائی و مثل آن ، یا نام کاندیدای مورد تائید 14 میلیون نفر از مردم ایران، سعید جلیلی، که این روزها به شکل پرتکراری در معرض کینهتوزی قرار گرفتهاند، تنها اسامیای هستند که فعلا انگیزۀ انتقاد جدی از دولت جدید را دارند. علت حمله به آنها و لولو ساختن از آنها، یکی بستن دهان آنهاست و دیگر، بستن دهان هر کسی است که چیزی از آنها نقل کند.
آنها بیاشکال نیستند. بضاعت مشخصی در نگرش و دانش دارند ولی به هر حال چشمان هوشیاری دارند که ممکن است انتقاداتی مطرح کنند. نقل اخبار و تصویر دروغ، ناقص و غیرموثق از آنها و افزودن ساعت به ساعت غنای نفرت بدون دلیل علیه آنان، این روزها پررنگ تر از هر روز دیگری در جامعه دیده میشود.
در مورد این تابوسازی تسلیم نشوید. جریانهای قدرت سعی میکنند اینگونه تابوسازی کنند تا محل امنی برای خود ایجاد کنند. این اسامی تابو شده، ممکن است تندرویهائی داشته باشند اما لابلای حرفهای آنها حتما مطالب مفید و قابل توجهی برای جامعه پیدا خواهد شد. و ممانعت از مراجعه به یک جهت فکری عملا توهین به اندیشه و جامعه است.
اساسا ردیف کردن اسامی توام با تحمیل و دستوری که کسی حق ندارد به آن ها مراجعه کند نوعی "تکفیر" است، برای شستشوی مغزی جامعه و تهدید مردم که هر کس به منطقۀ ممنوعه برود پس دچار نجاست شده و لازم است طرد شود. از سوی کسانی که اتفاقا با ماسک چهرۀ خود را مخالف تکفیر نشان میدهند اما با ریا و نفاق مرتکب بدترین تکفیرها علیه جامعۀ مسلمان میشوند.
توصیه می کنم مخصوصا و تعمّدا ، مستقیما این اسامی را دنبال کنید ولو مخالف آنها باشید و نظرات آنها را نپسندید و اجازه ندهید که حباب و کمپ اختصاصی اخبار برش داده شده دور شما را بگیرد. مهندسین ذهنها، مشغول کارند! و خیلی جدی به قلع و قمع پرداختهاند. تابوسازی از یک جریان فکری برای ایجاد محدودیت فکری مردم است. همیشه مخالف و حتی دشمن را بخوانید. و اجازه ندهید لقمههای سربسته و بریده و کوتاه به خورد شما داده شود. مخصوصا مخالفی که تابو شده را سراغش بروید و کامل و پیوسته مطالعهاش کنید.
حامیان جمهوری اسلامی در نقش سنگ زیرین آسیاب، به حفظ شاکله و تمامیت نظام امر شدهاند، رعایت تعادل، تقوی انصاف در برابر دولت جمهوری اسلامی وظیفۀ شرعی آنان است. این درست خلاف شرایطی است که دولت رئیسی با مخالفین مغرض و اشکال جو و بیاخلاق خود مواجه بوده است. جریان انقلاب از این برنامه ریزیها برای تابوسازی و تکفیر نداشته و هیچ وقت اینگونه به رقیب و مخالف یورش نبرده است. در این اختلاف منش، این اصالت و انصاف شماست که بسیار تعیین کننده است تا شارلاتانیسم بر جامعه مسلط نشود.
✍️سید احمد خویی
.
♨️ کارزار برکناری زاکانی
🔹 ۱۵۰هزار نفر از شهروندان پایتخت با امضای کارزاری خواستار برکناری "علیرضا زاکانی"، شهردار تهران شدند.
🔹 مهدی چمران: شهردار را شورای اسلامی شهر تعیین میکند، حالا ۱۵۰هزار نفر یا ۵۰هزار نفر یک کارزار را امضا کنند، دلیلی برای تغییر نیست.
✍️اگه فکر کردید وقتی کسی مفسدین را افشا کند و بخواهد برای دفاع از ملت در مقابلشان بایستد اما نباید هزینه بدهد، سخت در اشتباه هستید!
ابتدا بی آبرو میکنند بعد مجبور به برکناری!
بی آبرو میکنند تا درس عبرتی برای سایرین باشد که پا از گلیمشان درازتر نکنند.
زاکانی نظیر ندارد
رسائی ها و ثابتی ها هم منتظر نوبت باشند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خادم اهلبیت در عمرش فخر باید به خدمتش بکند
مثل مادر بزرگ خانهی ما که خداوند رحمتش بکند
پیرهزن سالهای آخر عمر سخت دلبسته شد به خاموشی
چیزهای کمی به خاطر داشت مبتلا بود به فراموشی
روزی از روزها به او گفتند گرچه خو کردهای به تنهایی
نامهای ائمه را مادر، این أواخر به خاطرت داری؟
گفتم اول: درست گفت علی، پاسخ دومین سوال حسن
سومی را نگفته گفت حسین آنکه در کربلا نداشت کفن
گفتمش چهارمیو ساکت شد گفت: مادر ببخش یادم نیست
تا همینجاش یاد من ماندهست مشکل از دین و اعتقادم نیست
گفتمش آمدیمو از تو کسی این سوالات را شفاهی کرد
دور از جان تو مَلَک در قبر بپرسد چه خواهی کرد؟
گرچه حرفم مزاح بود اما اشک او روی گونهاش افتاد
گفت: من رفته است از یادم، او مرا که نمیبرد از یاد
من فقط تا حسین یادم هست، دادم از کف توان نیرو را
شستهام سالهای سال اما، استکانهای مجلس او را
اینکه اولاد سیدالشهدا اسمشان رفتهست از یادم
زیر دیگ عزاش را یک عمر فوت کردم به گریه افتادم
اشک مادربزرگ در روضه ماند از او به جا و ارثیه شد
رفت مادربزرگ از این دنیا خانهی کوچکش حسینیه شد
بزرگتر از دنیا باشید
آیتا... سید محمد مهدی میرباقری:
در تحولات عالَم، کسانی میتوانند همراه با امام بمانند که بزرگتر از دنیا باشند و آمدوشدِ حادثهها و پیشامدها، آنها را زیرورو نکند!
💠 «ما عهدها و قرارهای بزرگی در پیش داریم. انسانی که میخواهد در کنار امام زمان باشد باید بزرگ باشد و #شرح_صدر پیدا کند والا نمی تواند با حضرت همراه باشد.
سیدالشهداء(ع) فرمودند: «مَنْ کانَ فِینَا بَاذِلًا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَائِنَا نَفْسَهُ فَلْیرْحَل مَعَنا»
کسی که آماده کوچ کردن از این دنیا نیست، نمیتواند امام را همراهی کند.
کسی که نگاهش در حد دنیاست، و به تعبیر آن ضربالمثل، با یک مویز گرمیاَش میشود و با یک قاشق ماست هم سردیاَش میشود، فایده ندارد؛ کسی که به این زودیها و در این حوادث، جابهجا میشود، نمی تواند کنار امام بایستد.
خدا رحمت کند، یک استادی داشتیم، درباره #حضرت_مسلم میگفتند این آدمهای بزرگ، با تحول احوال، ذرهای دگرگونی در آنها ایجاد نمیشود؛ دیروز ۱۸ هزار نفر با او بیعت کردند و بعد، حداقل ۸-۷ هزار نفر پا به رکابش آمدند، و شب وقتی از مسجد به بیرون میآید، تنهاست، اما هیچ تحولی در او پیدا نمیشود؛ همان شجاعت و همان استواری در او هست؛ نه تردید میکند، نه شک میکند، نه سست میشود.
در این تحولاتی که در عالَم پیش میآید، کسانی میتوانند بمانند که #بزرگ باشند و آمدوشدِ این حادثهها و این اتفاقات، آنها را زیرورو نکند.»
(کتاب تربیت ولایی، ص۱۷۷)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ببينيد غرب و غربگرایان چه خوابهایی برای ايران دیدهاند!
ایشان ناصر نوبری آخرین سفیر ایران در شوروی و عضو مرکزی جنبش سبز و از اصلاحاتی های شناسنامه دار بودند که یک تحلیل بسیار دقیق رو ارائه میدهند و
پیشنهاد میکنم حتما اين ویدئو را ملاحظه فرمائید
تصریح (تفکر و تأمل و تعقل)
دیدار خاتمی با رئیس جمهور منتخب، هردم از این باغ بری می رسد...
خاتمی از جمله سران فتنه ۸۸ است که اظهار ندامت از فتنه گری ان سال ها نکرده است،
و تا امروز ممنوع التصویر بود.
🔻 آغاز عادیسازی در عرصهی رسمی
🖊مهدی جمشیدی
۱. در فتنهی سال هشتادوهشت، رهبر انقلاب اصرار کردند که محمد خاتمی از جریان فتنه، فاصله بگیرد و اعلام برائت کند. این خواستهی حداقلی، هیچگاه با پاسخ مثبت از سوی خاتمی مواجه نشد تا اینک که سالها از آن واقعه گذشته است. خاتمی، هرگز حاضر نشد از فتنهای که در اصل و اساس، معطوف به انهدام نهاد ولایت فقیه و تضعیف شخص رهبر انقلاب بود، اعلام برائت کند، بلکه تا پایان در کنار میرحسین موسوی و مهدی کروبی ماند. در این سالها نیز او به هر بهانه، در برابر انقلاب، صفآرایی کرده و آن را به چالش کشیده است. آخرین آنها، حمایت وی از اغتشاش بود. ازاینرو، رهبر انقلاب نهفقط او را به دیدار نپذیرفتند، بلکه حتی به نامههای او نیز پاسخ ندادند. او همچنان، جزو سران فتنه است و به تعبیر رهبر انقلاب، فتنه و فتنهگران نیز، «خط قرمز نظام» هستند.
۲. با این حال، متأسفانه پزشکیان، هم در انتخابات از خاتمی نام برد و هم دیروز با وی دیدار داشته است. او به عنوان «رئیسجمهور»، با یکی از سران فتنه، ملاقات داشته و بدین جهت، «خط قرمز نظام» را زیر پا نهاده است. اکنون چه کسی باید گریبان وی را بگیرد و از او توضیح بخواهد که چرا التزام عملی خویش به ولایت فقیه را مخدوش کرده است؟! مگر وی در تبلیغات انتخاباتی، بارها از مقام معظم رهبری نام نیاورد و به سیاستهای کلی نظام، اشاره نکرد؟!
۳. پیش از این نوشته بودم که پزشکیان، «کاتالیزور عادیسازی» است و میخواهد طرحهای ناتمام اصلاحطلبان را به اجرا درآورد. او در سایهی آنها نشسته و ارادهاش، مشروط به آنهاست. ملاقات با خاتمی، یکی از گامهای وی در راستای عادیسازی است. عادیسازی یعنی درهمشکستن خطوط قرمز انقلاب و زدودن ارزشهای انقلابی. او در سیاست خارجی و اقتصاد و فرهنگ، تابع و مطیع دولتهای اصلاح و اعتدال است و افزودهای ندارد. ازاینرو، ساختارشکنیهای این دو دولت را ادامه خواهد داد. سعید حجاریان، نام این «ساختارشکنیها» را «عادیسازی» گذاشته است تا به این واسطه، وضع انقلابی را نامطلوب و استثنائی و نابهنجار نشان بدهد. پس از سه سال آرامش و اطمینان در دولت شهید رئیسی، دوباره نزاع بر سر امتداد خط اصیل انقلاب آغاز خواهد شد و استحالهی انقلاب به مسألهی بالفعل تبدیل خواهد شد.
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 رهبر انقلاب: هیئتها نمیتوانند سکولار باشند، هیئت امام حسین سکولار نداریم!
🇵🇸 @Roshangari_ir
هدایت شده از مداحی آنلاین
مداحی_آنلاین_علمای_زینبی_حدادیان.mp3
5.07M
فیض ببرن علمای زینبی
از مرحوم سیبویه
شنیدم یه مطلبی
#محمدحسین_حدادیان🎙
#استودیویی🔊
#پیشنهاد_ویژه🌟
#شب_چهارم #محرم💔
♨️ @Maddahionlin 👈
هدایت شده از مداحی آنلاین
مداحی_آنلاین_حضرت_زینب_آیت_الله_جواد_آملی.mp3
2.17M
🏴 #شب_چهارم #محرم
♨️حضرت زینب کبری(س)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙 #آیت_الله_جوادی_آملی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
تعارض عدالتخواهی پزشکیان و سرمایهداری کارگزاران
سرمایهداری و نئولیبرالیسم، لازم و ملزوم یکدیگرند. به عبارت دیگر، ایدئولوژی نئولیبرالیسم (اقتصاد بازار) که اینک لباس علم نیز پوشیده، برای تامین منافع سرمایهداری ابداع شده است. سرمایهداری در پی بیشینهسازی منافع خویش و مکیدن زالووار خون مردم است و میخواهد در این مسیر از هر قیدی «آزاد» باشد؛ و گرایشش به «بازار آزاد» فلسفهای جز این ندارد. این است که جریان سرمایهداری ذاتا نمیتواند معقتد به اقتصاد بازار و مروج آن نباشد.
از این رو، گرایش به اقتصاد بازار را میتوان و باید از زاویه منافع جریانهای سیاسی در ایران پس از انقلاب تحلیل کرد.
در دهه ۶۰، حزب موتلفه به عنوان طیف سرمایهدار، ذینفع اقتصاد آزاد بود و جناح راست نام گرفته بود؛ یک جریان چپ نیز در برابر آن وجود داشت که قائل به اعمال مدیریت دولت به نفع مردم بود.
اما همین جریان چپ، بعدها در قالب حزب کارگزاران متشکل شد و در جریان خصوصیسازیها، سهم قابل توجهی از کیک اقتصاد را ازآن خود کرد؛ اینجا بود که چپ دیروز نیز ذینفع آزادی! اقتصادی شد و به راست گروید.
امروز، کارگزاران و موتلفه، که نماد دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا هستند، هر دو در جناح راست قرار میگیرند و دو روی یک سکهاند. منتهی موتلفهایها ریش میگذارند، کارگزارانیها تیغ بر ریش میزنند. امروز رسانه خبرآنلاین وابسته به موتلفه همان موضعی را در اقتصاد میگیرد که روزنامه سازندگی متعلق به کارگزاران!
جریان انقلابی باید این عبارات حکیمانه حضرت امام خمینی(ره) را حفظ کند و نشر دهد و شاخص تشخیص راه از بیراهه بداند: «ملت عزیز ما که مبارزان حقیقى و راستین ارزشهاى اسلامى هستند، به خوبى دریافته اند که مبارزه با رفاه طلبى سازگار نیست؛ و آنها که تصور مى کنند مبارزه در راه استقلال و آزادى مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه دارى و رفاه طلبى منافات ندارد با الفباى مبارزه بیگانه اند. و آنهایى هم که تصور مى کنند سرمایه داران و مرفهان بى درد با نصیحت و پند و اندرز متنبه مى شوند و به مبارزان راه آزادى پیوسته و یا به آنان کمک مى کنند آب در هاون مى کوبند. بحث مبارزه و رفاه و سرمایه، بحث قیام و راحت طلبى، بحث دنیاخواهى و آخرت جویى دو مقوله اى است که هرگز با هم جمع نمى شوند. و تنها آنهایى تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. فقرا و متدینین بى بضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعى انقلابها هستند. ما باید تمام تلاشمان را بنماییم تا به هر صورتى که ممکن است خط اصولى دفاع از مستضعفین را حفظ کنیم. مسئولین نظام ایرانِ انقلابى باید بدانند که عده اى از خدا بیخبر براى از بین بردن انقلاب هر کس را که بخواهد براى فقرا و مستمندان کار کند و راه اسلام و انقلاب را بپیماید فوراً او را «کمونیست» و «التقاطى» مى خوانند. از این اتهامات نباید ترسید. باید خدا را در نظر داشت، و تمام همّ و تلاش خود را در جهت رضایت خدا و کمک به فقرا به کار گرفت و از هیچ تهمتى نترسید».
در این میان، واقعیت این است که آقای پزشکیان نهتنها از طبقه سرمایهدار نیست و زیست سرمایهدارانه هم نداشته، بلکه پرچم سیاست علوی به دست گرفته و از برقراری عدالت سخن میگوید. اما او امروز دچار یک تناقض اساسی است. پزشکیان نخواهد توانست با کابینه کارگزارانی، راه عدالت علوی را برود و به نفع محرومان و مستضعفان قدم بردارد. لذا اگر تیم اقتصادی خود را به کارگزاران بسپارد، یا در این جریان هضم شده و از گفتمان خود فاصله خواهد گرفت، یا به زودی با تیم خود دچار تعارض میشود. پزشکیان اگر نتواند نسخههایی را که کارشناسان! مینویسند، از منظر گفتمان خود بسنجد، خواسته یا ناخواسته در گفتمان سرمایهداری نئولیبرال هضم خواهد شد.
جریانی اصیل انقلابی باید مترصد باشد و اگر پزشکیان روی سیاستهای عدالتخواهانه ایستادگی کرد و با تیم کارگزاران دچار تعارض شد، دست به حمایت از او بزند.
✍️دکتر سید یاسر جبرئیلی
@syjebraily
🔴 چند نکتهای درباره جبهه انقلاب ما و جبهه انقلاب آنها!
🔹ما به دستهبندیهای اصولگرا-اصلاحطلب و خودی و غیرخودی به معنایی که اینها تعریف میکنند قائل نیستیم!
🔸اینکه به اسم #جبهه_انقلاب، جلوی نقد مردم به شخصیتها را بگیرند و دهان منتقدین ومخالفین را گل بگیرند، ما هیچ اعتقادی به این مدل جبههبندی نداریم! جبهه ما، آن جوان غیزانیهای است. خودی ما جوان بیکار وطندوست کردستانی و آذربایجانی است؛ جبهه انقلاب ما آن جوان افشاگر فسادهای تودرتو و رانتهای آقازادههاست که امروز در زندان است.
🔹جبهه انقلاب ما آن طلبه مطالبهگر چهارمحالوبختیاری است که بیدلیل به زندان افتاد! خودی ما آن جمعیت یک میلیون و ۸۵۰ هزارحاشیهنشینِ خوزستانی است! خودی ما آن سرداری است که جانش را کفدست گرفته و در نبرد با داعش و صهیونیستها مبارزه میکند و به توصیه ولی فقیه در انتخابات و مصادیق نامزدها دخالت نمیکند!
🔸جبهه انقلاب از نظر ما آن ۴۰ هزار معلمی است که به علت ناتوانی از تهیه مسکن در تهران-بعداز گرانسازی- از تهران اخراج شده و به حواشی یا سایر شهرها رفتند! خودی ما آن دختران و زنانی هستند که سهچهارروز مانده به انتخابات، در شهرها، خیابانها، معابر، پارکها و روستاها با مردم گفتگو میکردند و از آنان برای مشارکت در انتخابات دعوت میکردند ولو به هر نامزدی رای دهند!
جبهه ما اینها هستند.
🔹اما جبههای که پستها، امکانات و تجهیزات را میخواهند برای شما! برای برادرانی که سهچهار دهه انواع و اقسام مناصب دستشان بود، تعیینکننده و تصمیمگیرنده بودند، پول و امکانات و تجهیزات دست آنها بود و آقازادههاشان درهیئت مدیرهها و ردیف اول استخدام صنایع و پتروشیمیها هستند!
🔸ما هیچوقت جزو این جبهه نبودیم و نیستیم. ما یه بچه دهاتی پاپتی یاغی هستیم هیچوقت در این دایره نبودیم الحمدلله.
🔹به این دستهبندی های غلط هم هیچ اعتقادی نداریم. آنچه برایمان ارزش دارد آزادی، عدالت و دفاع از حقوق مظلومان و مستضعفان است ولاغیر!
🔸کتاب ما قرآن و نهجالبلاغه است! خمینی کبیر به ما جرات طوفان داد و فرمود جنگ ما جنگ فقر و غنی است. نه لباس و جایگاه و ظاهر و حزب! هر کسی در طرف کارگران #هپکو و #هفت_تپه بود از او حمایت میکنیم و هرکسی در طرف فساد و مفسدین بود علیه او میتازیم! صف درست تاریخ از نظر ما، مبارزه با فقر، فساد و تبعیض است!
🔹اینکه کسی با سیاستها و عملکرد و تصمیماتش، دایره فقر را افزایش دهد، سفره مردم را کوچک کند، گوشت قرمز را از سبد غذایی ملت حذف کند، دسترسی به مسکن و خودرو را به خواب و رویا تبدیل کند، سرمایهدار را پولدارتر و فقیر را زمینگیر کند، صنمی با او نداریم! حالا هر که میخواهد باشد.
🔸مانیفست حرکت سیاسی ما، صحیفه امام خمینی(ره) است؛ خط ما، خطبه منا است؛ آخر صحنه درگیری ما عاشوراست. جبهه انقلاب از نظر ما یعنی همه ملت ایران؛ دایره انقلاب به وسعت ملت ایران و مستضعفین جهان است نه به تنگیِ حلقه بستهی مدیران چنددهه سابق؛ بعلاوه جوانهای کیفکش همراهشان!
🔹اساساً ما در دایره شما نیستیم که بخواهیم حذفتان کنیم! شما و بچهها و اطرافیانتان نقطه پرگار جبههتان هستید. نوش جانتان! ما چکاره دایره جبهه انقلاب شماییم؟ مردم سیستان و بلوچستان و خراسان و کرمان و بوشهر، کجای حلقه تنگ شما هستند؟ شمایید که تعیین تکلیف میکنید ما چکارهایم!
✍️داوود مدرسی یان
.
🏴 آیتالله بهجت قدسسره :
🔹آنچه معاویه و یزید بالفعل داشتند، ما بالقوه داریم. خیلی به خود مغرور نشویم. اینطور نیست که آنها از جهنم آمده باشند و ما از بهشت. به خدا پناه میبریم!
📚 رحمت واسعه ، صفحه ١٩۴ .
🔹برای ما امتحان پیش نیامده تا معلوم شود که با حسین علیهالسلام هستیم، یا با یزید.
📚 رحمت واسعه ، صفحه ١٧۶ .
بازهم انتخابات
انتخابات تمام شد
پزشکیان رئیس جمهور شد.
در این میان واجدین شرایط رای گیری چهار دسته اند:
گروه اول اصلا رای ندادند، اینها لزوما آدمهای بدی نیستند. اما درک درستی از اوضاع ندارند.
اکثر اینها وضع مالی متوسط به بالا دارند. پیشرفت خودشان را به پیشرفت جامعه ترجیح می دهند. خودشان را علامه دهر می دانند با اینکه خیلی اهل مطالعه نیستند.
بعضی از اینها همیشه از نظام طلبکارند. حاضرند کل نظام فدای یک تار موی آنها شود. معمولا در فعالیتهای اجتماعی شرکت نمی کنند و اگر هم شرکت کنند حتما باید دیده شوند و تشویق شوند.
خیلی از اینها را دور و بر خودتان دیده اید.
گروه دوم به پزشکیان رای دادند. شاید سر لج و لجبازی، شاید به خاطر عدم شناخت، و شاید هم با سنجیدن تمامی شرایط به این نتیجه رسیده اند. تعداد زیادی از اینها عمیقا خوشحالند.احساس می کنند انقلاب جدیدی رخ داده و یا فرد جدیدی به خانواده شان اضافه شده است. مرتب اخبار را رصد می کنند و هر لحظه منتظر موفقیت جدیدی در دولت هستند.
گروه سوم به جلیلی رای داده اند، آنها بنا به شناختی که از نامزد خود داشتند، او را اصلح تشخیص دادند. به تکلیف شرعی خود عمل کردند و به نامزد خود رای دادند. کمی ناراحتی اولیه بابت باخت، مثل باخت یک تیم ورزشی روزمرگی هایشان را مختل کرد. اما دوباره به روز شده اند و پزشکیان را به عنوان رئیس جمهور قبول کرده اند و به وظیفه خود و آنچه در حیطه کاریشان مربوط است، عمل می کنند. با اینکه نگران اقدامات رئیس جمهور جدید هستند و از آدمهای اطرافش بیم دارند و مرتب اشتباهاتش را تذکر می دهند، اما برای موفقیت او در سیاستهای صحیحش تلاش می کنند. مهم نیست موفقیت کشور به نام چه کسی ثبت شود، مهم سربلندی ایران است.
و گروه چهارم هم به جلیلی رای داده اند، آنها به شدت با پزشکیان و تمامی آدمهای اطرافش و تمامی تصمیماتش مخالفند و مرتب دنبال نقاط ضعفش می گردند، هنوز هم که هنوز است، چیزی از مناظره هایش پیدا می کنند تا تکه پاره اش کنند، فامیلی قدیمش را به تمسخر همه جا جار می زنند و مرتب اخبار را رصد می کنند تا چیزی از شکستها و ناکامیها و تصمیمات غلط و سوتی هایش پیدا کنند و ته دلشان غنج برود و به همه بگویند: دیدی من گفتم این به درد مملکت داری نمی خوره.
این گروه حاضرند تمام سیاستهای رییس جمهور شکست بخورد و مملکت به ورطه تورم و فلاکت و نابودی برود اما حرف خودشان را ثابت کنند و حتی ممکن است چوب لای چرخ رئیس جمهور بگذارند تا با نابودی کامل سیاستهای او، قبل از دوره چهار ساله اش برکنار شوند.
زندگی با گروه چهارم سخت تر از گروه اول است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فَما أحْلى أسْماءَكُم
با یک نَفَس تمام جهنم شود بهشت؛
گویند اگر جهنمیان یکصدا حسین...
✨شوک ارزی جدید در راه است؟
آقای علی طیب نیا فرمانده تیم اقتصادی دولت آقای پزشکیان گفته است: «بنگاههای بزرگ را مجبور کردهاند ارز خود را به نرخ دستوری بفروشند که به صادرات لطمه میزند».
این اظهارات، به معنی آن است که شرکتهای فولادی، پتروشیمی، پالایشی و معدنی که ۸۰ درصد صادرات غیرنفتی کشور را انجام میدهند، باید اجازه داشته باشند دلار خود را به نرخ ۶۰ هزار تومان به واردکنندگان بفروشند. در حال حاضر این شرکت ها، دلارهای خود را به نرخ ۴۳ هزار تومان (معروف به نیما) میفروشند. به عبارت دیگر، دولت جدید به این شرکتهای خامفروش اجازه خواهد داد که دلارهای خود را ۱۷ هزار تومان گرانتر بفروشند. اگر مجموع این شرکتها در سال ۴۰ میلیارد دلار صادرات دارند، رانتی که از محل گرانسازی ارز به جیب اینها خواهد رفت، حدود ۷۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود. این ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اضافی را چه کسی پرداخت خواهد کرد؟ مردم! تمام کالاهای وارداتی به ازای هر دلار ۱۷ هزار تومان برای مصرفکنندگان گران خواهد شد.
اما ماجرا به اینجا تمام نمیشود. همین شرکتها، قیمتگذاری محصولاتشان را بر اساس دلار ۴۳ هزار تومان(نیما) انجام میدهند. یعنی قیمت جهانی را در دلار ۴۳ هزار تومان ضرب میکنند و محصولاتشان را به ملت ایران میفروشند. طبق اظهارات آقای طیبنیا، با روی کار آمدن دولت جدید، دلاریفروشان قیمتهای جهانی را ضربدر دلار ۶۰ هزار تومان کرده و محصولاتشان را به ملت ایران خواهند فروخت.
در دولت شهید رئیسی، دلارداران و دلاریفروشان موفق شدند دولت را با خود همراه سازند که اولا دلار ۴۲۰۰ را حذف کند، ثانیا نرخ دلار نیما (دلار شرکتهای بزرگ) را نیز از ۲۳ هزار تومان به ۴۳ هزار تومان افزایش دهد. هنوز دولت جدید نیامده، وعده افزایش دلار نیما از ۴۳ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان را به این شرکتها داده است. تردید نکنید در صورتی این اتفاق بیفتد، قیمت دلار آزاد به زودی پرواز خواهد کرد و دوباره، روز از نو، روزی از نو!
امیدوارم آقای پزشکیان بر عهدی که با مردم بسته پایبند بماند و معیشت ۸۵ میلیون ایرانی را به پای منافع ۴۰ شرکت قربانی نکند.
وَاصْبِرْ نَفْسَكَ مَعَ الَّذِينَ يَدْعُونَ رَبَّهُم بِالْغَدَاةِ وَالْعَشِيِّ يُرِيدُونَ وَجْهَهُ وَلَا تَعْدُ عَيْنَاكَ عَنْهُمْ تُرِيدُ زِينَةَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَلَا تُطِعْ مَنْ أَغْفَلْنَا قَلْبَهُ عَنْ ذِكْرِنَا وَاتَّبَعَ هَوَاهُ وَكَانَ أَمْرُهُ فُرُطًا
✍دکتر سید یاسر جبرئیلی