حکایت مردی که سیر نمی شد!!!
مرحوم آیت اللّه بروجردی به دهات و شنوه میرفتند. یک بار یک شکارچی را خدمت ایشان آورده بودند که حالت گرسنگی اش از بین نمی رفت. بیماری جوع گرفته بود. هر چه میخورد سیر نمی شد.
آیت اللّه بروجردی به او فرموده بودند: از چه زمانی این طور شدی؟ گفته بود: کارم شکار است. چند وقت پیش برای شکار اطراف و شنوه رفته بودم. شکار پیدا نکردم. خسته بودم. ظهر بود. غذا میخوردم. یک سگی لنگ لنگان کنار من رسید. سر تکان داد که من گرسنه ام. من حتی یک تکه نان هم به او ندادم. با کمال پررویی غذایم را تمام کردم. غذای من که تمام شد، این سگ هم افتاد و مرد. از آن موقع بیماری جوع گرفته ام.
#حکایت_داستان
○○●●○○●●○○●●
کانال [روایت ها وحکایت ها]
بعد از ده ماه جنایت تازه «این ظن داره براشون غالب میشه که نکنه این جنایتها با چراغ سبز آمریکا بوده»؟!
هنوز مطمئن هم نشدن ها، داره احتمالش قوی میشه.
یعنی اصلاحاتچی غربزده و روشنفکر ایرانی از آبراهام لینکلن و جورج واشنگتن هم آمریکاییتره!
#اصلاح_طالبان
کلاغ که از باغ قهر کنه
یک گردو به نفع باغبانه 🐧
#ظریف
#اصلاح_طالبان
♻️ تحجّر خطرناک، تحجّر سیاسی
ما وقتی میگوییم تحجّر، فوراً ذهنمان میرود به تحجّر مذهبی؛ بله آن هم یک نوع تحجّر است، اما تحجّر فقط تحجّر مذهبی نیست، بلکه خطرناکتر از آن، تحجّر سیاسی است؛ تحجّرهای ناشی از شکلبندی تحزّب و سازمانهای سیاسی است که اصلًا امکان فکر کردن به کسی نمیدهند. اگر ده دلیل قانعکننده برای حقّانیت یک موضع ذکر کنیم، قبول میکند، اما در عمل طور دیگری نشان میدهد! چرا؟ چون حزب، آن تشکیلات سیاسی بالای سر- مثل پدرخواندهی مافیا- از او اینگونه خواسته است.
رهبر انقلاب ـ دیدار دانشجویان ـ ۷ آذر ۱۳۸۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چشم های باز، دارند او را کفن می کنند.
یا صاحب الزمان العجل العجل العجل...
صحنه غزه به روایت قرآن:
جدایی خبیث و طیب در عالم(لیمیز الله الخبیث من الطیب)
پشتیبانی خبیثها از یکدیگر (یجعل الخبیث بعضه علی بعض)
به حدی که خبیثها و خباثتها متراکم میشوند(فیرکمه جمیعا)
انتقام الهی(فیجعله فی جهنم)
(انفال: ۳۷)
✍️یک روز دختری در ایران، در اداره پلیس از دنیا میرود تمام ظرفیت غرب در داخل و خارج برای خونخواهی او بسیج می شوند و یک روز صدها زن و کودک به گوشت چرخ کرده تبدیل می شوند ولی آنها خم به ابرو نمی آورند.
انتقام روزی خواهد رسید تو مواظب باش ذره ای در دلت محبت و حسن ظن به آنها نباشد.
#مظلومیت
#غزه
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️پیام تصویری مهم دکتر سعید جلیلی درباره اعلام اعضای کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس
🔹لزوم کمک همه مردم به دولت برای پیشرفت در چهار سال آینده
🔹اقشار مختلف مردم باید از زاویه نگاه خود برنامههای کابینه پیشنهادی را بررسی کنند
🔹ارزیابی خودمان از برنامههای وزرای پیشنهادی را در اختیار مجلس شورای اسلامی و مردم قرار خواهیم داد
🔹آیا دغدغههای اصلی مردم مثل تورم، بیکاری و... در برنامه های وزرا وجود دارد؟
🔹هر جا که موفقیتی داشتیم مردم در کنار دولت بودند
✅ @saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕ پیام مهم دکتر سعید جلیلی خطاب به مردم شریف ایران درباره اعلام اعضای کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس
🔹رئیس جمهور محترم کابینه خودشان را به مجلس معرفی کردند. امروز وظیفه همه ما این است که به پیشرفت کشور در چهار سال آینده، به دولت و به مجلس کمک کنیم.
🔹 همه مردم باید به دولت کمک کنند تا در چهار سال آینده پیشرفت کشور رقم بخورد
🔹رئیس جمهور محترم بر اجرای برنامه هفتم تاکید داشتند، این بسیار تاکید خوبی است چون برنامه هفتم امروز قانون کشور هم هست مورد وفاق است.
🔹یکی از مهمترین بحثهایی که در برنامه هفتم ذکر شده بحث رشد سالانه مشاغل، اصناف محترم، کارگران و کشاورزان ما هر کس از آن زاویه و وسعی که زاویه نگاه و وسعی که دارد خوب است به این مسئله توجه جدی داشته باشد.
🔹برنامه را نگاه کنند، آن نکاتی که قوت دارد حتماً استقبال شود و اگر نقاط نقصی وجود داره کمک شود که آن نقصها برطرف شود. همینطور اگر خدای نکرده جایی در برنامه خطایی دارد همین امروز وقتش است که کمک شود و آن خطا تصحیح گردد و بیان شود.
🔹ما هم به سهم خودمان در این زمینه سعی میکنیم ارزیابیهایی داشته باشیم و در اختیار دولت و مجلس محترم قرار دهیم البته تصمیم با دولت و مجلس محترم در انتخاب وزرا است و آنها تعیین کننده هستند؛ اما مردم هم میتوانند در اینجا یک نقش بسیار پرشکوهی ایفا کنند.
🔹ما اگر در دفاع مقدس موفقیتی داشتیم در مبارزه با کرونا موفقیتی داشتیم جایی بوده که مردم امدند و کمک کردند؛ در این مرحله همه با هم با یک نیکاندیشی و یک همکاری و همدلی انشالله به سمت پیشرفت کشور آن گونهای که در تراز ملت ایران، در تراز ظرفیتها و فرصتهایی است که امروز کشور در اختیار دارد انشالله برویم.
✅ @saeedjalily
قَالَ أَبُو الْحَسَنِ مُوسَى ع أَدْنَى مَا یُثَابُ بِهِ زَائِرُ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع بِشَطِّ الْفُرَاتِ إِذَا عَرَفَ حَقَّهُ وَ حُرْمَتَهُ وَ وَلَایَتَهُ أَنْ یُغْفَرَ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ وَ مَا تَأَخَّرَ
- امام موسی بن جعفر علیه السلام فرمودند: کمترین آنچه از ثواب که به زائر اباعبدالله علیه السلام کنار نهر فرات داده می شود آنگاه که حق و حرمت و ولایت او را بشناسد، این است که آنچه از گناهان پیش فرستاده و بعداً می فرستد (گناهان گذشته و آینده او) آمرزیده می شود. (الکافی/ ج4/ص582)
📜 دنیای رابطهها
✏️ ما ناچاريم كه مشخص كنيم در وسعت عمرمان چه بنايى مىخواهيم بهپا كنيم و چه هدفى را مىخواهيم دنبال كنيم.
✏️ آن وقت با اين هدف مشخص، به علوم و اعمال مشخص روى خواهيم آورد و ديگر اسير موجها و جريانهاى اجتماعى نخواهيم گرديد كه ما با ايمان به هدف مشخص به علّو و تسلطى مىرسيم كه ما را از پراكندهكارىها نجات دهد.
✏️ طرح، بر اساس هدف شكل مىگيرد و هدفها در رابطه با همّتها و درك قدر و شناخت ارزش انسان، قرار دارد.
✏️ انسانى كه خودش را ميوهى هستى مىبيند و آدمى كه خودش را در دنياى رابطهها مىشناسد، با شناخت قدر و ارزش و با شناخت روابط و پيوندها در او همّتهاى بلند شكل مىگيرد و مسؤوليتهاى بزرگ، پذيرفته مىشود.
✏️ اين آدم نمىتواند فقر و جهل و فسق و شرك و كفر را تحمل كند. او در خودش و در اجتماعش به دنبال اين ارزشهاى بالاتر از رفاه و آزادى و عدالت و قسط و عرفان و تكامل مىگردد و براى اين ارزشهاى بلند، مجبور است كه طرحى بريزد. نيازها، مسائل، مراحل و موانع را بشناسد و براى رسيدن به مقصود دست به كار شود
✏️ همين جاست كه اين آدم در كوچكترين رابطه مىخواهد اين بار و اين رسالت را بردارد و ترس از «نشدنها» و «نمىشودها» نداشته باشد.
📄 برشی از کتاب 👇🏻
📚 انتظار
استاد علی صفائی حائری
♨️تعریف مضحک از «دیپلمات ورزیده» و جابجایی مرزهای وقاحت و حماقت توسط عباس مقتدایی(نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس)
✍️ببینید چطور میخواهند با داستانبافی، #عراقچی را قهرمان دیپلماسی جا بزنند و دوباره #کاسبان_برجام را به وزارت مهم خارجه برگردانند؛ آنهایی که بابت آن #خسارت_محض صدها سکه طلا گرفتند و آتش به جان ملت انداختند!
✍️واقعا این نماینده مجلس با چه رویی میتونه اینقدر مسخره، گندکاری عراقچی در برجام رو بزک کنه!😏
♨️👆ما که پرت کردن خودکار #عراقچی رو ندیدیم و بعدا هم معلوم شد کشکه؛ اما پرت کردن میکروفن #محمد_فاضلی رو دیدیم😏
📌لذا اگر میزان ورزیدگی به قدرت پرتاب باشد، یقینا فاضلی استحقاق معاون اولی است😉
📌اصل ماجرای پرتاب خودکار توسط جانکری، دل دادن و قلوه گرفتنهای عراقچی با پیرزنی مثل وندیشرمن(دیپلمات آمریکایی) در حین مذاکرات و عقبنشینی او با حربه اشکهای زنانه را بخوانید👇
snn.ir/003KES
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوبی های کار کردن با همکارهای حسینی ، الفت با رفقای حسینی ، بودن فامیل های حسینی و کلاً شب و روز با حسینی ها بودن
همین بس که:
نمی پرسن: چرا می خوای بری؟
می پرسن: کی می خوای بری؟
🔸در این مورد یعنی غضب الهی ، از یکی از رفقا پرسیدم که منظور حضرت آقا چی میتونه باشه که در یک مطلب کوتاه و موجز ولی کامل اینطور نوشت :
📣 «با توجه به فرمایشات قبلی ایشان راجع به نزدیک بودن به قله ، و به نظر من هم قله یعنی ظهور ، پس اهمال کاری و عقب نشینی در این برهه یعنی تاخیر دوباره ظهور و این عین غضب الهی است» 🔔
تصریح (تفکر و تأمل و تعقل)
🔸در این مورد یعنی غضب الهی ، از یکی از رفقا پرسیدم که منظور حضرت آقا چی میتونه باشه که در یک مطلب کو
پ.ن : حالا از فردا ، هر کس و ناکسی در عالم سیاست بخصوص در میان #وصولگرایان ، در توجیه رفتارهای خودش یا بزرگ خودش ، متوسل به تعبیر «تاکتیکی» و «غیرتاکتیکی» خواهد شد😳😳😳
تصریح (تفکر و تأمل و تعقل)
🔸در این مورد یعنی غضب الهی ، از یکی از رفقا پرسیدم که منظور حضرت آقا چی میتونه باشه که در یک مطلب کو
🔴 عقبنشینی در مقابل دشمن فقط برای تدارک ضربه موثرتر جایز است
🔹اشاره دیروز رهبر معظم انقلاب به آیه ۱۵ و ۱۶ سوره انفال برمیگردد. سخنان ایشان در تحلیل این دو آیه در کتاب «دو امام مجاهد»، هنگام تفسیر «نرمش قهرمانانه» و صلح امام حسن علیه السلام، چنین آمده است:
«در جبههبندى میان حقّ و باطل، کسى حق ندارد از برابر دشمن بگریزد و پشت به میدان جنگ بکند... فقط یک استثنا دارد: الّا متحرّفًا لقتالٍ او متحیّزًا الی فئة؛ وقتى روگرداندن از دشمن براى تدارک ضربهى محکمترى بر پیکر دشمن است، آنوقت جنگجوى مسلمان حق دارد این تدارک را براى خود کند، از میدان جنگ برگردد براى اینکه از راه مؤثّرترى رویاروى دشمن قرار بگیرد و به او ضربهى مؤثّرترى وارد کند.»
آن قدر با آن تسبیح ذکر گفتم که دانههایش از بین رفت!
آیت الله سید احمد نجفی:
چندین سال پیش خدمت رهبر معظم انقلاب تسبیح تربتی را هدیه دادم، ایشان فرمودند:
چه وقت مناسبی آوردید!
تسبیحی را که آقا سید محمدحسین طهرانی (علامه طهرانی) به من هدیه داده بودند تا در مشکلات مملکت با این تسبیح به سجاده پناه ببرم، آن قدر با آن ذکر گفتم که اخیراً سائیده شده و دانههایش از بین رفته بود!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش،
به نقل از کانال https://eitaa.com/sirefarzanegan
✍️برای سلامتی حضرت رهبری حفظه الله و شادی ارواح حضرت علامه طهرانی و آقا سیداحمدنجفی صلوات ختم بفرمائید
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
📍توبه اصلاحطلبان چیزی شبیه توبه گرگ
🔺این روزها گزینههای پیشنهادی کابینه چهاردهم شدیداً در حال جلب اعتماد نمایندگان مجلس هستند. نکته جالب توجه این است که بعضا از مواضع گذشته خود اعلام برائت میکنند و مواضعی انقلابی میگیرند!
🔻مثلا آنچه از کمیسیونهای مجلس بازگو شده است این است که عباس عراقچی برنامه خود را ادامه راه شهید امیرعبداللهیان عنوان کرده است. یا احمد میدری گذشته اصلاحات را اشتباه خوانده است، یا جالبتر از همه همتی که قبلاً خواستار استعفای شهید رییسی به خاطر عدم ناتوانی در مدیریت اقتصادی بود، اما الان خودش را دنبال کننده سیاستهای اقتصادی شهید رییسی میخواند!
🔺 البته ان شاالله که همینگونه است 😉😉😉و صرفا به خاطر رای گرفتن نیست🤲🤲🤲. اما سابقه خیلی از دوستان ایشان کمی نگران کننده است؛ مانند وزیری که برای رای اعتماد گرفتن عنوان کرده بود خودش یکی از پایهگذاران مسکن مهر بوده است، اما بعداً آن را مزخرف خواند!
#دولت_سهامی_پزشکیان
#اصلاح_طالبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتم جفات تا کی؟ گفتا همیشه باشد؛
از ما وفا نیاید، شاید شنیده باشی...
@Arefane
🔴 سال به سال ارزش پولی نه در برابر دلار، که در برابر دینار عراق سقوط میکند ولی ذینفعان هنوز راضی نمیشوند!
حتی کشورهایی که درگیر جنگ واشغال هم بودهاند پول ملیشان مثل ما بیارزش نشده!
سه دهه است که ارزش پول ملی، روز به روز کاهش پیدا میکند و از این سیاستهای غلط اقتصادی دست برنمیداریم! هر دولتی میآید همان فرمان را میرود: حذف یارانهها، #جهانی_سازی_قیمتها، خصوصیسازی و ... !
کشور وقتی در عرصه اقتصادی با بیثباتی مواجه شود هم آسیب اجتماعی میبیند هم امنیتی!
✍داود مدرسی یان
هدایت شده از روشنگری
enc_16642240970631015517828.mp3
3.64M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مقصر ماییم یا اسراییل؟! یا، مقصر ماییم که با رژیم ارتباط نداریم؟!
•| منتخب مردم و رییس جمهور محترم اما به غایت پرت که آنچه برایش دیکته شده را هم نمیتواند بخواند، در نطقهای مختلف اما متناقض از سویی عنوان کرده که مردم امروز از ما شاکی هستند/ مقصر ما هستیم آمریکا مقصر نیست!
از سویی در ادامه در این ویدئو، تلویحا مشکلات را عدم ارتباط با غرب و راهبرد تهاجمی ما با اسرائیل (رژیم اشغالگر قدس!) عنوان میکند و راه چاره را ارتباط با این رژیم میداند!
•| سیاست اصلی اصلاحات یعنی «ما مشکل داریم چون با اسراییل #عادیسازی نمیکنیم»، شاید قبلتر در پشت پرده به صراحت بیان میشد، اما کم کم در رسانهها، به صورت تلویحی از دهان ظریف (قبل از هفت اکتبر) و حالا در صحن مجلس بیرون میآید!
•| هدف، عادیسازی است!
#اصلاح_طالبان
2_5445075983575023717.mp3
8.87M
یکی از بهترین تحلیلهایی که درباره پیاده روی و زیارت اربعین شنیده ام، سخنرانی آیت الله میرباقری در آبان ماه سال 95 بوده است. سخنرانی پرنکته ای که بسیار قابل استفاده است. پیشنهاد می کنم سر فرصت حتما گوش کنید.
استاد قرائتی
ما میگوییم از نماز راحت شدیم ولذا نماز که میخوانیم میگوییم نماز خواندیم راحت شدیم، ما از نماز راحت می شویم، پیغمبر با نماز راحت میشود. یعنی وقتی به او فشار میآمد، میگفت بلال اذان بگو....
وقتی خدا یک نعمتی مثل کوثر به پیغمبر میدهد، میگوید من به تو کوثر دادم، چون به تو کوثر دادم «فَصَلِّ» شکر این کوثر این است که نماز بخوانی، یعنی نماز بهترین تشکر از خداست.
می گوید نماز صبح حال ندارم بیدار شوم، شما اگر بلیط هواپیما داشتی بیدار میشدی یا نه؟ اگر امتحان داشتی چی؟ اگر امتحان کنکور بود چه؟ اگر کارمند دولت بودی چه؟ چطور وقتی پهلوی رئیس میرویم لباسمان را اتو میکنیم، سر نماز با لباس بد نماز میخوانیم. اینها همهاش استخفاف است. چطور اگر ظرف میشویید تلفن صدا کند شیر را میبندید تلفن را جواب میدهید، برمی گردید دوباره آن بشقاب را میشویید، اما اگر ظرف میشوییم صدای اذان میشنویم، اصلا(حی علی خیر العمل) یعنی چه؟ در نماز میگوییم(حی علی خیر العمل) یعنی بشتاب برای بهترین عمل.
یعنی در این ساعت بهترین عمل نماز است.
○○●●○○●●○○●●
نقل از کانال [روایت ها وحکایت ها]
یک بختآزمایی عمومی دیگر
🔹اتفاق جالبی در تعامل بانکها و خودروسازها در حال رخ دادن است.
🔹شروطی که برای ثبت نام خودرو تنظیم شده بود که خودرو را با تقریب بالایی، افرادی بخرند که نیاز به خودرو دارند عموما حذف شده و خرید خودرو به یک بختآزمایی و سفتهبازی همهگانی تبدیل شده است. حس و حالی شبیه به قمار (به لحاظ فقهی باید فقهای عظام نظر بدهند. من تنها جنس هجمه همگانی که نهایتا با احتمال اندکی امکان موفقیت در آن وجود دارد را عرض میکنم).
🔹در این مدتی که تا قرعهکشی باقی مانده است، نظم اقتصادی کشور و سبک زندگی مردم به هم میریزد تا بلکه شانسی برای پیروزی حاصل شود. فردی که در حال خرید جهیزیه است، خرید خود را به تاخیر میاندازد. فرد دیگری شروع میکند به قرض کردن از این و آن. دیگری یکی از لوازم زندگی خود را میفروشد. آنیکی برای وصول طلب خود به فردی که از او طلب دارد فشار مضاعف میآورد. فرد دیگری سرمایهای را که در یک تولید گذاشته بود برای تولید، از آنجا خارج میکند. آن دیگری، حساب سپرده بلندمدت خود را میبندد تا پولش را وارد این بخت آزمایی کند و ....
🔹نتیجه همه این اتفاقات چیست؟ حجم عظیمی از پول مردم که بنابود مصرف شود، به جهیزیه تبدیل شود، با آن تولید شود، یا این که پس انداز شده بود برای یک امر خاص، وارد یک بخت آزمایی میشود. بانکها یک قرضالحسنه عظیم میگیرند. چون به این پول هیچ سودی تعلق نمیگیرد. همین بانکها اگر بخواهند قرضالحسنه بدهند با نرخ ۴ درصد میدهند. اما این حبس پول توسط مردم، کاملا مجانی و بدون سود است.
🔹خودروسازها هم نقدینگی قرضالحسنه بالایی پیدا میکنند برای آنکه خودرو را تولید کنند و با سود بالا به همین مردم بفروشند. نهایتا هم همینها یا جریانهای مرتبط یا آنهایی که حوالههای متعدد را از مردم خریدهاند، با دستکاری در بازاری که مردم در آن خرید و فروش خودرو میکنند، نرخ ها را بالاتر میبرند و با فشار به شورای رقابت و دولت، قیمتهایشان را روز به روز بالاتر میبرند تا به نرخی که خودشان ساختهاند نزدیکتر شوند.
🔹 در این میان اگر یک جوان ایرانی اراده کند، قطعات همین خودروها را از بازار خریداری کند و گوشه کارگاه خودش مونتاژ کند تا بتواند با قیمت مناسبتری خودرو سوار شود، قانون به او اجازه نمیدهد. چون مالکیت فکری خودرو، مال آن شرکت است. میگویند این جوان نمیتواند پیچها را به طور استاندارد سفت کند. فلان عوارض را هم پرداخت نکرده و ...
🔹این ماجرا با مقداری کم و زیاد سالهاست در اقتصاد کشور رخ میدهد. و اینها همان عواملی است که روح تولید و مواسات را در جامعه به روح سفتهباز، کوتاهنگر و رانتخوار تبدیل میکند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی@hamidrezamaghsoodi
🔻بنیاميه مانع نشر توحيد نشدند، بلکه جلوی معرفی شرک را گرفتند.
🔰 #استاد_میرباقری:
⚡️ در روايت آمده است بنیاميه مانع نشر توحيد نمیشدند، بلکه جلوی معرفی شرک را میگرفتند؛ چرا که وقتی شرک شناخته نشد، میتواند خودش را به عنوان توحيد معرفی کند! (إِنَّ بَنِي أُمَيَّةَ أَطْلَقُوا لِلنَّاسِ تَعْلِيمَ الْإِيمَانِ، وَ لَمْ يُطْلِقُوا تَعْلِيمَ الشِّرْكِ، لِكَيْ إِذَا حَمَلُوهُمْ عَلَيْهِ لَمْ يَعْرِفُوه).
⚡️ این يعنی اسلامِ یکبعدی. اسلامی که در آن #تولّی باشد، اما #تبرّی نباشد! محبت باشد اما غضب نباشد! اگر اينطور شد، همه مکاتب، کمکم، توحيدی پنداشته میشوند!
⚡️ انسان بايد هر دو دستگاه را بشناسد: يکی، معارف اهل بيت(ع) و دستگاه عظيم آنهاست و دوم دستگاه ظلمانی شیاطین و طواغیت و بهتبعش کفار و مشرکين و منافقین تا دنيای امروز، که شايد سازمانيافتهترينش حجاب تمدن مادی است که بر معارف دينی و دستگاه حق، سنگينی میکند.
انسان بايد آن حجاب را بشناسد و بشناساند و راه برونرفت از اين فضا به سمت تمدن دینی برتر و کارآمدتر را برای جامعه تبيين و طراحی کند.
همچنین انسان باید معارف اهل بيت(ع) را بشناسد و راه زندگی کردن «فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ» را به ديگران بياموزد.
🔻 توحید و عرفان و اخلاق، بدون «تولّی و تبرّی» معنا ندارد.
⚡️ طریقِ قُرب به خدای متعال، تولّی و تبرّی است؛ همچنانکه در زیارت عاشورا آمده: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَتَقَرَّبُ إِلَيْكَ فِي هَذَا الْيَوْمِ وَ فِي مَوْقِفِي هَذَا وَ أَيَّامِ حَيَاتِي بِالْبَرَاءَةِ مِنْهُمْ وَ اللَّعْنَةِ عَلَيْهِمْ وَ بِالْمُوَالاةِ لِنَبِيِّكَ وَ آلِ نَبِيِّكَ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمُ السَّلَام».
⚡️ «تخلّقِ کامل» یعنی «تبرّی کامل و تولّی کامل». کسی که از دشمنان تاریخی سیّدالشُّهدا(ع) تبرّی ندارد، چگونه میتواند بگوید من یک انسان موحّد اخلاقی هستم؟
این چه نوع تعریف از اخلاق است که بگوییم فلان شخص، عارف و مُهذّب است اما برای او مهمّ نباشد که پرچمِ اسلام شکست بخورد یا پیروز شود؟
☑️ @mirbaqeri_ir