عاقبت جوگیری و اقدامات ضد انسانی یک برانداز!😁👆
🔰 بدون شرح
🆘 @Roshangari_ir
🔜 Rubika.ir/roshangari_ir
تصریح (تفکر و تأمل و تعقل)
عاقبت جوگیری و اقدامات ضد انسانی یک برانداز!😁👆 🔰 بدون شرح 🆘 @Roshangari_ir 🔜 Rubika.ir/roshangari_
بهرحال براندازی هزینه داره جانم😉😅😁😉😅😁
جزئیات ماجرای مولتیمیلیاردر شدن یکشبه شهروند کرمانی
https://www.alef.ir/news/4011106007.html
🔻منطق حکمرانیِ آیتالله خامنهای:
همهچیز در اختیار «همه» است
همچنان که پیشبینی میشد، مهدی نصیری در روند تشدیدشوندهای قرار گرفته و شتاب پس رفتنهایش دوچندان شده است. او در یادداشت جدیدی که نگاشته، ادّعا کرده است که قدرت در شخص آیتالله خامنهای، منحصر شده و تمام بخشهای حاکمیّت و جامعه، بیاختیار و نظارهگر ماندهاند و تنها اوست که برای همه تصمیم میگیرد. در این باره، حاشیههای انتقادیِ مهمی وجود دارند.
۱. مهمترین کاری که قانون اساسی بر عهدۀ رهبری نهاده، «تعیین سیاستهای کلّیِ نظام» است و این سیاستها نیز بهطور طبیعی، دایره و دامنهای را برای حرکت دیگران تعریف میکنند، امّا:
اوّلاً، این امر، در خود «قانون اساسی» آمده است و کنشی «فراقانونی» نیست که بتوان بر شخص آیتالله خامنهای خُرده گرفت. اگر ایشان اینگونه عمل نکند باید به ایشان انتقاد کرد که چرا به قانون عمل نمیکند، نه اینکه التزام ایشان به قانون را به معنی انحصارگرایی و خودمرکزبینی در قدرت تفسیر کنیم.
ثانیاً، روشن است که همۀ نظامهای سیاسی، «چهارچوبهای بنیادی» و «ارزشهای غایی» دارند و اینگونه نیست که اجازه دهند «تلاطمهای ساختارشکن» و «نوسانهای زیگزاگی» به آنها راه یابند. فقدان مدار برای حرکت یعنی حرکتهای چرخهای و غیرتکاملی و بیسرانجام.
ثالثاً، چهارچوبهایی که آیتالله خامنهای در سایۀ سیاستهای کلّیِ نظام طرّاحی کرده است، آن اندازه «کلّی» و «وسیع» هستند که «تنوّع» و «تکثّر» در درونشان معنا داشته باشد و اینطور نیست که نیروهای سیاسی نتوانند «رویکردهای خاصِ» خویش را دنبال کنند. در عمل نیز مشاهده کردیم که واقعیّتهای نظام جمهوری اسلامی، سرشار از «تعدّدها» و «گوناگونیها» است و سلایق و جهتگیریهای مختلف در آن راه دارند. به این معنی، هیچگاه یکنواختی و یکدستی در نظام راه نداشته است.
رابعاً، سیاستهای کلّیِ نظام، «سلیقهای» و «شخصی» نیستند، بلکه از مجرای «مشورتهای کارشناسانه» میگذرند و هر یک «اثباتپذیر» هستند؛ یعنی اینگونه نیست که سلایقِ شخصیِ آیتالله خامنهای در قالب سیاستهای کلّی حاکم شوند، بیآنکه اعتبار معرفتی و وزانت علمی داشته باشند. در عمل نیز مشاهده میکنیم که نیروها و اجتماعهای علمیِ متعدّدی با این سیاستها موافقند و اگر هم انتقادی دارند، نسبت به اجرایینشدن برخی از آنها است، نه نامعقولیّتشان. پس این سیاستها، بینالاذهانی و موجّه هستند.
۲. اگر هم غرض، «احکام حکومتی» است که باید گفت تعداد این احکام در مدّت سی سال رهبری ایشان به ده حکم نمیرسد و این نشان میدهد که بنا و قاعدۀ ایشان، تدبیر امور بر اساس همین رویّههای قانونیِ جاری و عادی است.
۳. «مردمسالاری دینی» نیز بهعنوان یک سازوکار واقعی و عینی، همواره در جریان بوده است و دولتها و مجلسها از متن آن برخاستهاند؛ چنانکه نوسانها و گوناگونیهای آنها نشان میدهد که دستی در پشت صحنه نبوده و این خودِ جامعه بوده که این بخشهای عمده از حاکمیّت را تعیین میکرده است. در این زمینه، آیتالله خامنهای کمترین دخالتی نداشته و هیچگاه نخواسته است که روند «طبیعی» و «جامعهبنیادِ» انتخابات را دستکاری کند. این امر بهخصوص دربارۀ دولت، بسیار مهم است؛ چراکه دولت، حجم انبوهِ ظرفیّتهای حاکمیّت را در اختیار دارد.
۴. از این گذشته، آیتالله خامنهای حتّی فارغ از عرصۀ رسمی و حکومتی، «عرصۀ غیررسمی و اجتماعی» را به «خویشبنیادی» و «تحلیلمندیِ مستقل» فراخوانده است و نخواسته اجتماعهایی بیافریند که وابسته و طوطیصفت هستند و همواره معطّل و در تعلیقند تا موضع ایشان آشکار بشود. اینهمه اصرار و حسّاسیّت ایشان نسبت به فهمِ عمیق به این دلیل است که باید عرصۀ عمومی، «رشد فکری» و «قوّت تحلیلی» را تجربه کند و بتواند «تصمیم محقّقانه» بگیرد، نه اینکه مقّلد و دنبالهرو باشد.
۵. این تحلیل، نمونههای فراوانی دارد، از جمله: ایشان با دلایلی به هاشمیرفسنجانی اثبات کرد که رابطه با آمریکا مضر است و او نیز پاسخی نداشت؛ یا اینکه حجاب در عرصۀ عمومی، حکم شرعی است، نه سلیقۀ شخصی ایشان؛ یا اینکه ایشان با وجود آنکه به برجام، خوشبین نبود، امّا اجازه داد که هشت سال در امتداد آن حرکت شود؛ یا دربارۀ افزایش قیمت بنزین، ایشان تصمیم نهایی را به سران قوا واگذار کرد؛ یا در همین اغتشاشات، کسانی در خیابان یا دانشگاه، با رکیکترین الفاظ به ایشان دشنام دادند امّا هماکنون رها هستند؛ و حتّی در یک مورد بسیار جزئی همانند درجکردن گزارشهای لانۀ جاسوسی در کتابهای درسی، ایشان چندی پیش گفت که با وجود تأکیدش همچنان عمل نشده است.
آنچه که در منطق حمکرانی ایشان مشاهده میکنیم، «قدرت توزیعشده» و «ساختار غیرشخصی» است.
🖊 مهدی جمشیدی
🔴جمهوری باکو پشت پرده حمله اخیر به سفارت باکو در تهران است؟
🔹صبح امروز یک فرد مهاجم با سلاح کلاشینکف وارد سفارت باکو شد و یک نیروی حراستی را کشت و دو نفر را زخمی کرد، اما تحرکات رسانه ها و بیانیه های پی در پی گروهک های تحت حمایت دولت علی اف به حدی مشکوک است که ظاهرا تمام این ماجرا ساختگی است.
🔹علی اف در ماه های اخیر با بستن خطوط ترانزیتی میان ایران و اروپا و چندین مسئله دیگر به شدت به دنبال ایجاد تنش میان ایران و باکو بود تا بتواند اهداف مد نظر لابی یهودی را پیش ببرد اما هربار با خویشتنداری ایران تیر علی اف به سنگ خورد.
🔹حال اینبار حادثه صبح جمعه امروز به حدی مشکوک است که می توان احتمال داد که این اقدام توسط عناصر رژیم علی اف برای ایجاد یک بحران ساختگی میان روابط ایران و باکو و در آخر پیگیری اهداف لابی صهیونیستی است.
ایسنا: معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی با انتقاد از اظهارات اخیر وزیر آموزش و پرورش درباره تاسیس «هنرستانهای طب ایرانی»، گفت: اظهارنظرهای اینچنینی و تربیت نیروهایی که بدون داشتن پشتوانه و زمینه علمی لازم از راه میانبر وارد حوزه خدمات سلامت شده و به خیل مداخله گران غیرمجاز در امر سلامت اضافه میشوند، به مشکلات حوزه پزشکی دامن میزند.
وی با بیان این که یکی از علل مهم بروز و پیدایش افراد مداخله گر غیرمجاز در حوزه پزشکی، مراکزی است که به صورت غیرقانونی و بدون پشتوانه کارشناسی و علمی به تربیت این گونه نیروها میپردازند؛ تصریح کرد: قطعا برای تربیت ارائه دهندگان خدمات پزشکی نیاز به مجوز وزارت بهداشت است لذا موسسات و نهادهای مختلفی که به هر دلیل اقدام به برگزاری دورههای آموزشی در حوزه سلامت میکنند فاقد صلاحیت علمی لازم برای تربیت و پرورش نیروهای درمانی هستند.
سالاریان در یایان یادآور شد: مقابله و برخورد با این موسسات و نهادها یکی از مشکلات اصلی سازمان نظام پزشکی است.
دکتر علی سالاریان با اشاره به این که متولی سلامت در جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و طبق قوانین مجلس، سازمان نظام پزشکی هم وظیفه مشاوره و نظارت بر خدمات سلامت کشور را دارد؛ بیان کرد: اظهار نظر در مورد رشتههای آموزشی و تربیت نیروی انسانی برای ارائه خدمات سلامت بر عهده وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، وی با اشاره به اظهار نظر وزیر آموزش و پرورش در سومین جشنواره طب ایرانی مبنی بر این که «طب ایرانی باعث ارتباط با فرهنگ اصیلمان میشود و آموزش و پرورش آمادگی تدارک تشکیلات دانشآموزی و تاسیس هنرستانهای طب ایرانی را دارد تا از ظرفیت معلمان و دانشآموزان در این مسیر استفاده شود.»، افزود: این نوع اظهار نظر قطعا آسیبزا و غیرکارشناسی است. در حال حاضر یکی از عمدهترین مشکلات و خطرات نظام سلامت وجود مداخلهگران غیرمجاز و فاقد صلاحیت در حوزه پزشکی است.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ادامه داد: به دلیل نبود امکانات و منابع انسانی لازم جهت نظارت؛ وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی توان برخورد با افرادی که به سلامت مردم آسیب میزنند را ندارند.
سالاریان گفت: اظهارنظرهای اینچنینی و تربیت نیروهایی که بدون داشتن پشتوانه و زمینه علمی لازم از راه میانبر وارد حوزه خدمات سلامت شده و به خیل مداخله گران غیرمجاز در امر سلامت اضافه میشوند، به مشکلات حوزه پزشکی دامن میزند.
وی خاطرنشان کرد: انتظارمیرود وزارت آموزش و پرورش که در حال حاضر با مشکلات بسیاری برای بازبودن مدارس و آموزش دانش آموزان روبهرو است به حل مشکلات خود پرداخته و وارد حوزه تخصصی آموزش پزشکی که مربوط به وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است، نشود.
هدایت شده از خبر آنلاین📡
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥💠پهپادهای ایرانی اصلیترین نگرانی اروپا و آمریکا!
«کاملیا انتخابیفرد» کارشناس ضد ایرانی و سردبیر ایندیپندنت فارسی:
🔹واقعیت این است که غرب میداند اگر بخواهد سپاه را در لیست تروریستی قرار دهد، باید تعامل با رژیم ایران را فراموش کند.
🔹همچنین آنها گمان میکنند که شاید ایران با ارسال شمار بیشتری از پهپادهایش به روسیه اقدامی تلافیجویانه انجام دهد.
🔰 قرارگاه سایبری 🇮🇷 در ایتا // اینستاگرام // تلگرام
🆔 @gharargahcayberi
❇ استاندارد دوگانه غرب در قبال آزادی بیان
♦«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب در روزنامه «رای الیوم» نوشته: پدیده سوزاندن قرآن کریم در سوئد، هلند و دیگر نقاط تکرار خواهد شد؛ موضوعی که نشان میدهد آزادی بیان یک دروغ بزرگ است. چطور انکار مقوله «هولوکاست»، آتش زدن پرچم همجنسگرایان و یهودستیزی را جرم میدانند، اما در برخورد با تعرض و تعدی به باورهای اسلامی تساهل میکنند؟ باید دید نقش لابیهای صهیونیستی در این خصوص چیست.
♦عطوان درباره دروغبودن ادعای غربیها درباره وجود آزادی بیان و رویکرد گزینشی آنها در اینباره به نمونههایی در کشورهای غربی اشاره کرده و نوشته: آلمان هرگونه تظاهرات برای ابزار همدردی با شهدای جنین، نابلس و نوار غزه و همبستگی با حقوق مشروع فلسطینیان برای مقاومت در برابر اشغال را منع میکند و دادگاه تفتیش عقاید برای خبرنگاران عرب تشکیل داده و آنها را از کارشان اخراج میکند. انگلیس هم برای زندانی کردن کسی که پرچم «حماس» را برافراشته یا ادبیات آن را به کار بگیرد، مجازات زندان در نظر میگیرد.
🖋 فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ (سوره مبارکه البقرة آیه ۱۰)
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به شما
آهنگ درخواستی
اینا همش تو همون یه آلبومِ گلهای شمعدانیه ها
آلبومش خیلی آهنگ زیاد داره
حالا ان شالله دعا کنید این روند ادامه داشته باشه همش رو براتون نشر میدم
اصلا کلا کاربری کانال رو عوض میکنم....
کسی که در تهران دانشمند ترور میکند
کسی که در فلسطین کودک میکشد
کسی که برای ایران رجز میخواند
کسی که نیامده با آمریکا رزمایش مشترک علیه ما برگزار میکند
باید بفهمد که دنیا روی دیگری هم دارد...
#بازی_هنوز_شروع_نشده
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1