عاقبت جوگیری و اقدامات ضد انسانی یک برانداز!😁👆
🔰 بدون شرح
🆘 @Roshangari_ir
🔜 Rubika.ir/roshangari_ir
تصریح (تفکر و تأمل و تعقل)
عاقبت جوگیری و اقدامات ضد انسانی یک برانداز!😁👆 🔰 بدون شرح 🆘 @Roshangari_ir 🔜 Rubika.ir/roshangari_
بهرحال براندازی هزینه داره جانم😉😅😁😉😅😁
جزئیات ماجرای مولتیمیلیاردر شدن یکشبه شهروند کرمانی
https://www.alef.ir/news/4011106007.html
🔻منطق حکمرانیِ آیتالله خامنهای:
همهچیز در اختیار «همه» است
همچنان که پیشبینی میشد، مهدی نصیری در روند تشدیدشوندهای قرار گرفته و شتاب پس رفتنهایش دوچندان شده است. او در یادداشت جدیدی که نگاشته، ادّعا کرده است که قدرت در شخص آیتالله خامنهای، منحصر شده و تمام بخشهای حاکمیّت و جامعه، بیاختیار و نظارهگر ماندهاند و تنها اوست که برای همه تصمیم میگیرد. در این باره، حاشیههای انتقادیِ مهمی وجود دارند.
۱. مهمترین کاری که قانون اساسی بر عهدۀ رهبری نهاده، «تعیین سیاستهای کلّیِ نظام» است و این سیاستها نیز بهطور طبیعی، دایره و دامنهای را برای حرکت دیگران تعریف میکنند، امّا:
اوّلاً، این امر، در خود «قانون اساسی» آمده است و کنشی «فراقانونی» نیست که بتوان بر شخص آیتالله خامنهای خُرده گرفت. اگر ایشان اینگونه عمل نکند باید به ایشان انتقاد کرد که چرا به قانون عمل نمیکند، نه اینکه التزام ایشان به قانون را به معنی انحصارگرایی و خودمرکزبینی در قدرت تفسیر کنیم.
ثانیاً، روشن است که همۀ نظامهای سیاسی، «چهارچوبهای بنیادی» و «ارزشهای غایی» دارند و اینگونه نیست که اجازه دهند «تلاطمهای ساختارشکن» و «نوسانهای زیگزاگی» به آنها راه یابند. فقدان مدار برای حرکت یعنی حرکتهای چرخهای و غیرتکاملی و بیسرانجام.
ثالثاً، چهارچوبهایی که آیتالله خامنهای در سایۀ سیاستهای کلّیِ نظام طرّاحی کرده است، آن اندازه «کلّی» و «وسیع» هستند که «تنوّع» و «تکثّر» در درونشان معنا داشته باشد و اینطور نیست که نیروهای سیاسی نتوانند «رویکردهای خاصِ» خویش را دنبال کنند. در عمل نیز مشاهده کردیم که واقعیّتهای نظام جمهوری اسلامی، سرشار از «تعدّدها» و «گوناگونیها» است و سلایق و جهتگیریهای مختلف در آن راه دارند. به این معنی، هیچگاه یکنواختی و یکدستی در نظام راه نداشته است.
رابعاً، سیاستهای کلّیِ نظام، «سلیقهای» و «شخصی» نیستند، بلکه از مجرای «مشورتهای کارشناسانه» میگذرند و هر یک «اثباتپذیر» هستند؛ یعنی اینگونه نیست که سلایقِ شخصیِ آیتالله خامنهای در قالب سیاستهای کلّی حاکم شوند، بیآنکه اعتبار معرفتی و وزانت علمی داشته باشند. در عمل نیز مشاهده میکنیم که نیروها و اجتماعهای علمیِ متعدّدی با این سیاستها موافقند و اگر هم انتقادی دارند، نسبت به اجرایینشدن برخی از آنها است، نه نامعقولیّتشان. پس این سیاستها، بینالاذهانی و موجّه هستند.
۲. اگر هم غرض، «احکام حکومتی» است که باید گفت تعداد این احکام در مدّت سی سال رهبری ایشان به ده حکم نمیرسد و این نشان میدهد که بنا و قاعدۀ ایشان، تدبیر امور بر اساس همین رویّههای قانونیِ جاری و عادی است.
۳. «مردمسالاری دینی» نیز بهعنوان یک سازوکار واقعی و عینی، همواره در جریان بوده است و دولتها و مجلسها از متن آن برخاستهاند؛ چنانکه نوسانها و گوناگونیهای آنها نشان میدهد که دستی در پشت صحنه نبوده و این خودِ جامعه بوده که این بخشهای عمده از حاکمیّت را تعیین میکرده است. در این زمینه، آیتالله خامنهای کمترین دخالتی نداشته و هیچگاه نخواسته است که روند «طبیعی» و «جامعهبنیادِ» انتخابات را دستکاری کند. این امر بهخصوص دربارۀ دولت، بسیار مهم است؛ چراکه دولت، حجم انبوهِ ظرفیّتهای حاکمیّت را در اختیار دارد.
۴. از این گذشته، آیتالله خامنهای حتّی فارغ از عرصۀ رسمی و حکومتی، «عرصۀ غیررسمی و اجتماعی» را به «خویشبنیادی» و «تحلیلمندیِ مستقل» فراخوانده است و نخواسته اجتماعهایی بیافریند که وابسته و طوطیصفت هستند و همواره معطّل و در تعلیقند تا موضع ایشان آشکار بشود. اینهمه اصرار و حسّاسیّت ایشان نسبت به فهمِ عمیق به این دلیل است که باید عرصۀ عمومی، «رشد فکری» و «قوّت تحلیلی» را تجربه کند و بتواند «تصمیم محقّقانه» بگیرد، نه اینکه مقّلد و دنبالهرو باشد.
۵. این تحلیل، نمونههای فراوانی دارد، از جمله: ایشان با دلایلی به هاشمیرفسنجانی اثبات کرد که رابطه با آمریکا مضر است و او نیز پاسخی نداشت؛ یا اینکه حجاب در عرصۀ عمومی، حکم شرعی است، نه سلیقۀ شخصی ایشان؛ یا اینکه ایشان با وجود آنکه به برجام، خوشبین نبود، امّا اجازه داد که هشت سال در امتداد آن حرکت شود؛ یا دربارۀ افزایش قیمت بنزین، ایشان تصمیم نهایی را به سران قوا واگذار کرد؛ یا در همین اغتشاشات، کسانی در خیابان یا دانشگاه، با رکیکترین الفاظ به ایشان دشنام دادند امّا هماکنون رها هستند؛ و حتّی در یک مورد بسیار جزئی همانند درجکردن گزارشهای لانۀ جاسوسی در کتابهای درسی، ایشان چندی پیش گفت که با وجود تأکیدش همچنان عمل نشده است.
آنچه که در منطق حمکرانی ایشان مشاهده میکنیم، «قدرت توزیعشده» و «ساختار غیرشخصی» است.
🖊 مهدی جمشیدی
🔴جمهوری باکو پشت پرده حمله اخیر به سفارت باکو در تهران است؟
🔹صبح امروز یک فرد مهاجم با سلاح کلاشینکف وارد سفارت باکو شد و یک نیروی حراستی را کشت و دو نفر را زخمی کرد، اما تحرکات رسانه ها و بیانیه های پی در پی گروهک های تحت حمایت دولت علی اف به حدی مشکوک است که ظاهرا تمام این ماجرا ساختگی است.
🔹علی اف در ماه های اخیر با بستن خطوط ترانزیتی میان ایران و اروپا و چندین مسئله دیگر به شدت به دنبال ایجاد تنش میان ایران و باکو بود تا بتواند اهداف مد نظر لابی یهودی را پیش ببرد اما هربار با خویشتنداری ایران تیر علی اف به سنگ خورد.
🔹حال اینبار حادثه صبح جمعه امروز به حدی مشکوک است که می توان احتمال داد که این اقدام توسط عناصر رژیم علی اف برای ایجاد یک بحران ساختگی میان روابط ایران و باکو و در آخر پیگیری اهداف لابی صهیونیستی است.
ایسنا: معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی با انتقاد از اظهارات اخیر وزیر آموزش و پرورش درباره تاسیس «هنرستانهای طب ایرانی»، گفت: اظهارنظرهای اینچنینی و تربیت نیروهایی که بدون داشتن پشتوانه و زمینه علمی لازم از راه میانبر وارد حوزه خدمات سلامت شده و به خیل مداخله گران غیرمجاز در امر سلامت اضافه میشوند، به مشکلات حوزه پزشکی دامن میزند.
وی با بیان این که یکی از علل مهم بروز و پیدایش افراد مداخله گر غیرمجاز در حوزه پزشکی، مراکزی است که به صورت غیرقانونی و بدون پشتوانه کارشناسی و علمی به تربیت این گونه نیروها میپردازند؛ تصریح کرد: قطعا برای تربیت ارائه دهندگان خدمات پزشکی نیاز به مجوز وزارت بهداشت است لذا موسسات و نهادهای مختلفی که به هر دلیل اقدام به برگزاری دورههای آموزشی در حوزه سلامت میکنند فاقد صلاحیت علمی لازم برای تربیت و پرورش نیروهای درمانی هستند.
سالاریان در یایان یادآور شد: مقابله و برخورد با این موسسات و نهادها یکی از مشکلات اصلی سازمان نظام پزشکی است.
دکتر علی سالاریان با اشاره به این که متولی سلامت در جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و طبق قوانین مجلس، سازمان نظام پزشکی هم وظیفه مشاوره و نظارت بر خدمات سلامت کشور را دارد؛ بیان کرد: اظهار نظر در مورد رشتههای آموزشی و تربیت نیروی انسانی برای ارائه خدمات سلامت بر عهده وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، وی با اشاره به اظهار نظر وزیر آموزش و پرورش در سومین جشنواره طب ایرانی مبنی بر این که «طب ایرانی باعث ارتباط با فرهنگ اصیلمان میشود و آموزش و پرورش آمادگی تدارک تشکیلات دانشآموزی و تاسیس هنرستانهای طب ایرانی را دارد تا از ظرفیت معلمان و دانشآموزان در این مسیر استفاده شود.»، افزود: این نوع اظهار نظر قطعا آسیبزا و غیرکارشناسی است. در حال حاضر یکی از عمدهترین مشکلات و خطرات نظام سلامت وجود مداخلهگران غیرمجاز و فاقد صلاحیت در حوزه پزشکی است.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ادامه داد: به دلیل نبود امکانات و منابع انسانی لازم جهت نظارت؛ وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی توان برخورد با افرادی که به سلامت مردم آسیب میزنند را ندارند.
سالاریان گفت: اظهارنظرهای اینچنینی و تربیت نیروهایی که بدون داشتن پشتوانه و زمینه علمی لازم از راه میانبر وارد حوزه خدمات سلامت شده و به خیل مداخله گران غیرمجاز در امر سلامت اضافه میشوند، به مشکلات حوزه پزشکی دامن میزند.
وی خاطرنشان کرد: انتظارمیرود وزارت آموزش و پرورش که در حال حاضر با مشکلات بسیاری برای بازبودن مدارس و آموزش دانش آموزان روبهرو است به حل مشکلات خود پرداخته و وارد حوزه تخصصی آموزش پزشکی که مربوط به وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است، نشود.
هدایت شده از خبر آنلاین📡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥💠پهپادهای ایرانی اصلیترین نگرانی اروپا و آمریکا!
«کاملیا انتخابیفرد» کارشناس ضد ایرانی و سردبیر ایندیپندنت فارسی:
🔹واقعیت این است که غرب میداند اگر بخواهد سپاه را در لیست تروریستی قرار دهد، باید تعامل با رژیم ایران را فراموش کند.
🔹همچنین آنها گمان میکنند که شاید ایران با ارسال شمار بیشتری از پهپادهایش به روسیه اقدامی تلافیجویانه انجام دهد.
🔰 قرارگاه سایبری 🇮🇷 در ایتا // اینستاگرام // تلگرام
🆔 @gharargahcayberi
❇ استاندارد دوگانه غرب در قبال آزادی بیان
♦«عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب در روزنامه «رای الیوم» نوشته: پدیده سوزاندن قرآن کریم در سوئد، هلند و دیگر نقاط تکرار خواهد شد؛ موضوعی که نشان میدهد آزادی بیان یک دروغ بزرگ است. چطور انکار مقوله «هولوکاست»، آتش زدن پرچم همجنسگرایان و یهودستیزی را جرم میدانند، اما در برخورد با تعرض و تعدی به باورهای اسلامی تساهل میکنند؟ باید دید نقش لابیهای صهیونیستی در این خصوص چیست.
♦عطوان درباره دروغبودن ادعای غربیها درباره وجود آزادی بیان و رویکرد گزینشی آنها در اینباره به نمونههایی در کشورهای غربی اشاره کرده و نوشته: آلمان هرگونه تظاهرات برای ابزار همدردی با شهدای جنین، نابلس و نوار غزه و همبستگی با حقوق مشروع فلسطینیان برای مقاومت در برابر اشغال را منع میکند و دادگاه تفتیش عقاید برای خبرنگاران عرب تشکیل داده و آنها را از کارشان اخراج میکند. انگلیس هم برای زندانی کردن کسی که پرچم «حماس» را برافراشته یا ادبیات آن را به کار بگیرد، مجازات زندان در نظر میگیرد.
🖋 فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ (سوره مبارکه البقرة آیه ۱۰)
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به شما
آهنگ درخواستی
اینا همش تو همون یه آلبومِ گلهای شمعدانیه ها
آلبومش خیلی آهنگ زیاد داره
حالا ان شالله دعا کنید این روند ادامه داشته باشه همش رو براتون نشر میدم
اصلا کلا کاربری کانال رو عوض میکنم....
کسی که در تهران دانشمند ترور میکند
کسی که در فلسطین کودک میکشد
کسی که برای ایران رجز میخواند
کسی که نیامده با آمریکا رزمایش مشترک علیه ما برگزار میکند
باید بفهمد که دنیا روی دیگری هم دارد...
#بازی_هنوز_شروع_نشده
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
هدایت شده از دارالولایه | مهدی نعلبندی
من ماجرای حمله به سفارت آذربایجان در تهران را بخشی از گیم طراحی شده اسراییل جهت قطع روابط سیاسی ایران و آذربایجان با هدف ورود به مرحله تنش سخت میدانم تا ایران در مرزهای شمالی درگیر و از شامات و اسراییل غافل شود.
این روند ادامه شروط باکو برای ایران جهت رفغ سو تفاهم است.
#دارالولایه_تبریز
#مهدی_نعلبندی
@mehdinalbandi
هدایت شده از جذبه عشق
15.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕋که یکی هست و هیچ نیست جز او، وحده لااله الا هو
🎥حضرت آیة الله حاج سَیّد محمّد صادق حسینی طهرانی حفظه الله تعالی
⚪️ @jazbeh_eshgh
🔹 چند نکته درباره هیأت هفت نفره مولدسازی
♻️ آقایان دولت و سازمان خصوصیسازی، چرا سکوت؟!
🔰 چند روز است که در فضای مجازی متنی به عنوان مصوبه عجیب و محرمانه "مولدسازی" مطرح میشود. بر اساس متنی که در کانالهای مختلف در حال انتشار و روز به روز گستره پخش آن بیشتر هم میشود، با مصوبه شورای عالی سران قوا "هیأتی هفت نفره با اختیارات ویژه در خصوص واگذاری و مولدسازی داراییهای دولت" تشکیل شده است. این مضمون در یک ماه گذشته بارها توسط رئیس سازمان خصوصیسازی اعلام شده است.
متن مصوبه در جایی منتشر نشده اما رسانههای مجازی مدعیاند که بر اساس این مصوبه، شناسایی، تشخیص مازاد بودن، روش ارزشگذاری و تعیین شیوه واگذاری اموال مازاد دولتی، از جمله اختیارات این هیأت است.
همچنین مدعیاند تمام قوانین جاری کشور در این حوزه به مدت دو سال متوقف میشود. این هیأت از مصونیت قضایی برخوردار بوده و هیچ نهادی امکان نظارت و پیگیرد قضایی آنها را ندارد! هر فرد در هر دستگاهی نیز که با تصمیمات این هیأت مخالفت کند به ۵ سال انفصال از خدمات دچار میشود.
قاعدتا چون این ادعاها بدون سند ارائه شده و منبع ندارد، نباید آنها را پذیرفت ولی وقتی در رسانهها تکرار میشود، کم کم تبدیل به یک گزاره درست در ذهن مخاطب می،شود. در این صورت باید چه کرد؟ آیا نباید جلوی این نتیجهگیری مخاطب را گرفت؟ آیا این کار هزینه دارد؟ آیا مسئولان دولتی، سازمان خصوصیسازی و نهادهای مرتبط با هیأت عالی سران قوا و... خدای نکرده زبانشان را از دست دادهاند که سکوت کردهاند!
یعنی کسی نیست دو جمله درباره صحت و سقم این ادعاها توضیح دهد؟ اگر این ادعاهای عجیب و قریب از جمله ادعای متوقف ماندن تمام قوانین جاری در این خصوص به مدت دو سال، مصونیت قضایی و عدم نظارت بر تصمیمگیران هیأت هفت نفره، ۵ سال انفصال خدمت کسانی که با تصمیمات آن مخالفت کنند و ... درست است که متن اصلی منتشر و درباره چرایی و قانونی بودن آن توضیح دهند و اگر این ادعاها غلط و گمانزنی رسانههاست، با رد این اخبار جلوی نشر بیشتر و ایجاد سؤالهای بی مورد در اذهان جامعه را بگیرند.
در حادثه مربوط به مهسا امینی اگر بلافاصله پس از انتشار خبر دروغ کشته شدن آن دختر به دست نیروی انتظامی، فراجا تعلل نمیکرد و فیلم حضور آن دختر در مرکز آموزش پلیس را بلافاصله منتشر میکرد، چه بسا حجم و گستره حوادث پیشآمده بسیار کمتر میشد؛ نه اینکه پس از یک هفته خبرسازی دروغ رسانههای معاند خارجی و دنبالههای داخلی آنها فقط ادعا شود که فیلم آن موجود است! یا اگر فیلم اعتراف پدر مهسا امینی که به عمل جراحی جمجمه دخترش در چند سال قبل اذعان میکند را همان روزهای اول منتشر میکردند و تا چهل روز نگه نمیداشتند، بسیاری از ادعاهای دروغ رسانههای خارجی و داخلی در ذهن مخاطبی که زیر بمباران روایتها بود، تبدیل به گزاره درست نمیشد و چه بسا بسیاری از اتفاقات این سه ماه رخ نمیداد.
ظاهرا باید هزار سؤال در ذهن مردم شکل بگیرد و مثل برف روی ذهن جامعه تلنبار شود! بعد از آن یا تبدیل به بهمن میشود و روی باورهای درست مخاطب فرو میریزد یا پارو کردنش کلی هزینه روی دست ما میگذارد و باز البته جراحتش در اذهان جامعه باقی میماند! نمیدانم فهمیدن این بدیهیات سخت است؟!
✍️ حمید رسایی
هدایت شده از دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی
حضرت علی (ع)به فرزندش می فرماید:
(یَا بُنَیَّ اِجْعَلْ نَفْسَكَ مِیزَاناً فِیمَا بَیْنَكَ وَ بَیْنَ غَیْرِكَ فَأَحْبِبْ لِغَیْرِكَ مَا تُحِبُّ لِنَفْسِكَ وَ اِكْرَهْ لَهُ مَا تَكْرَهُ لَهَا وَ لاَ تَظْلِمْ كَمَا لاَ تُحِبُّ )تمام موازین اخلاقی در این جمله نهفته است:آنچه که برای خود می پسندی برای دیگران بپسند وآنچه که برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند واین جوهر اخلاق است.
حضرت زهرا (س)هم می فرمایند:
( أَحْسِنْ كَمَا تُحِبُّ أَنْ يُحْسَنَ إِلَيْكَ وَ اسْتَقْبِحْ مِنْ نَفْسِكَ مَا تَسْتَقْبِحُهُ مِنْ غَيْرِكَ)
اولین آموزه در این توصیه ها دوری از عجب وتکبر و خود بزرگ بینی است
همین توصیه ها و جملات موجب اصلاح جامعه خواهد شد.
(انظر وجهک کل وقت فی المرآه ان کان محسنا فزد احسانه وان کان قبیحا ولا تجمع بین القبیحین )
ما دو آینه داریم آینه ظاهری که صورت را در آن میبینیم و عیبی را دیدیم اصلاح می کنیم اما باطن را در چه آینه ایی میبینیم ؟در آینه عقل وحکم خداوند و کتب آسمانی .
ناهمواریهای درون را باید در آینه عقل درست که میزان همه چیز است دید عقل هم آینه است وهم میزان است.
🌹آینه گر عیب تو بنمود راست/خود شکن آینه شکستن خطاست
عقل آینه ای است که می توان جمال یار یعنی خداوند را در آن دید.
🌹باید با زبان تفکر به تفکر بگوییم که ای تفکر که زشتی را از زیبایی جدا میکنی و صحیح را از خطا جدا میکنی، صحیح را از خطا در خودت اصلاح کن خودت هم دچار خطا میشوی، تفکر هم دچار خطا میشود، تفکری که صحیح را از خطا تشخیص میدهد، گاهی ممکن است خطا برود پس وقتی تفکر میتواند زشت و زیبا را از هم جدا کند که خود را تصحیح کند اگر خودش را تصحیح کرد، میتواند زشت و زیبا را بفهمد و خوبی را از بدی بفهمد حالا چگونه خودش را اصلاح کند؟ تفکر هم یک ظاهر و یک باطنی دارد، باید با تأمل در خود بیاندیشد، موازین منطقی را رعایت کند، خود را در مرحله اول تصحیح کند و با چشم منطقی تصحیح شدهی الهی به عالم نگاه کند آن وقت میفهمد که چه زشت است و چه زیباست ولی ما متأسفانه با(چشم ظاهر) به عالم نگاه میکنیم، نه با چشم تفکر.
دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی
هدایت شده از وضعیت انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱بازسازی انقلابی فرهنگ با اجرای سند ٢٠٣٠؟
وزیر فرهنگ و ارشاد در ابتدای تصدیگری فیلم یک عنصر ضدملی را به جشنوارهای بینالمللی ارسال میکند و میگوید به روال طی شده در این مورد احترام میگذاریم. همین فرد در صفحه شخصیاش کتاب پر تحریف «رضانام تا رضاخان» را ترویج میکند و عالیترین جایزه کتاب جمهوری اسلامی را بهپایش میریزد.
حرفهای خلاف موازین وزیر گردشگری، که باز هم یک وزارت فرهنگی است، هم که این روزها نُقل محافل است و این حرفها هنوز هضم نشده عنصر دولتی دیگری در تلوزیون ظاهر میشود و سخن از اجرای سند منحوس ٢٠٣٠ میکند و همان بهانههای دولت قبل (اجرا به شرط تحفظ) را تکرار میکند.
بگذریم از ادامه روند برجام که یکی از مخربترین اقدامات دولت در ساحت «فرهنگ سیاسی» است و ادامه پروژه عادیسازی روابط با آمریکاست.
همه این اتفاقات تلخ فرهنگی در حالی است که مدت کوتاهی پیش از این مقام معظم رهبری فرمان بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور را صادر کردند.
دولت جناب رئیسی باید پاسخ دهد که آیا با امثال ضرغامی و با فعالیتهای دوگانه جناب اسماعیلی و شعار رفع فیلتر از اینستا و کلاب هاوس و البته اجرا بهشرط تحفظ سند ٢٠٣٠ میخواهند ساختار فرهنگی کشور را بازسازی انقلابی کنند؟!
افزونه:
منتظر واکنش دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به ادعای اجرای سند استعمارفرهنگی ٢٠٣٠ در دولت جناب رئیسی هستیم.
📨وضعیت انقلابی از ما انتشار انقلابی با شما✌️
هدایت شده از عرفان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«سیدنا الاستاد مرحوم علامه طباطبایی گویا از مرحوم آقای قاضی(رضوان الله علیه) نقل میکرد که وجود مبارک سیّدالشهداء سالی یکبار برای اهل بهشت تجلّی میکند. مگر میشود هر وقتی او را دید؟
🌺کانال عرفان 👇
http://eitaa.com/joinchat/2136997888Cc9e7f3d280
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برادران! عقب بایستیم، ترسو بار میآییم... استثنا هم ندارد
🔹حسن باقری فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران، او در عملیاتهای فتحالمبین، بیتالمقدس و رمضان فرمانده قرارگاه نصر بود و عملیات را هدایت و فرماندهی میکرد، همچنین در اجرای عملیات آزادسازی خرمشهر نقش مؤثری را ایفا کرد. او در نهم بهمن ماه ۱۳۶۱ درحالیکه برای شناسایی و آمادهسازی عملیات والفجر مقدماتی در خطوط مقدم چنانه (منطقه فکه) در سنگر دیدهبانی حاضر شده بود مورد هدف گلوله خمپاره دشمن قرار گرفت و به شهادت رسید.
🔹نشر به مناسبت سالروز شهادت حسن باقری
عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی در واکنش به حملات اخیر اصولگرایان به او نوشت: «روش من در تعامل با مردم ذاتی است؛ نمیتوانم غیر از این باشم. ما را از خودمان نترسانید! همین هستم که میبینید.»
واکنش ضرغامی به حملات اصولگرایان علیه او؛
سختگیری به مردم نتیجه اش همین است که میبینید / مردم را نسبت به دین بدبین نکنید / دیگر علاقهای به قضاوت شورای نگهبان درمورد خودم ندارم
ضرغامی چند روز پیش گفته بود: من چند وقت پیش در نمایشگاه دستاوردهای بانوان شرکت کردم و توئیتی زدم که متاسفانه چند نفر خیلی تندروی کردند و رفتار ناشایستی داشتند و تعدادی از خانمها در این مراسم به صورت آئینی و همخوانی محتوای بسیار خوبی را در وصف پیامبر و امام علی (ع) اجرا کردند و هیچ مشکل شرعی هم نداشت. دیگر نمیشود، آنقدر سختگیری کرد و من به آن آقایی که اشکال میگیرد و رفتارها و برخوردهای تند میکند میگویم که اگر تحریک میشود، نگاه نکند.
ضرغامی در توییتر خود نوشت: «پاسخگوی دوستان خوبم هستم. کوتاه، گزارهای و ناظر به شبهات و ابهاماتی که در فضای رسانهای منتشر شده و برای ثبت در تاریخ:
۱- در مورد جذب قشر خاکستری باید بگویم که من خودم جزو قشر خاکستری هستم و به آن افتخار میکنم و با کسانی که خودشان را قبّهی نور دانسته و دیگران را رنگبندی میکنند، مرزبندی دارم. ملت از این رنگبندیها خیری ندیده است!
۲- در مورد انتخابات بدانید که اجمالاً ریاست جمهوری در ایران دو دورهای است؛ در سال ۱۴۰۸ من هفتاد سال دارم و مناسب این مسؤولیت نیستم. نه شورای نگهبان صلاحیت من را احراز میکند و نه دیگر علاقهای به قضاوت آنان در مورد خودم دارم.
۳- آقای رئیسی نمایندهی جبهه انقلاب است. خدای نکرده شکست او، ضربهی جبرانناپذیری برای همه خواهد بود.
کسی گمان نکند که میتواند زودتر از این هشت سال، آلترناتیو باشد.
۴- منت گذاشتن برای پست وزارت و حضور در دولت، برای کسی که بارها این واحد را پاس کرده، به صواب نیست!
بیش از هر زمان به جمله امام علی (ع) که فرمود: "دُنْیَاکُمْ هَذِهِ أَزْهَدَ عِنْدِی مِنْ عَفْطَةِ عَنْز" رسیدهام؛ جز خدمت شبانهروزی به مردم، به چیز دیگری فکر نمیکنم.
۵- روش من در تعامل با مردم ذاتی است؛ نمیتوانم غیر از این باشم. ما را از خودمان نترسانید! همین هستم که میبینید.
عمل به سفارش رهبری در همراهی با مردم نباید اینقدر هزینه داشته باشد.
۶- همخوانی اشعار آیینی با محتوای متعالی، چه در نمایشگاه دستاوردهای بانوان دولت و چه دختران جوان بسیجی در میدان پاستور، حتماً کار خوبی است. (هر دو ویدیو در صفحات شخصی من هست.)
۷- جملهی بدیهی "هرکس تحریک میشود نگاه نکند" مرّ صریح دستورات شرعی و موضع امام خمینی (ره) در مورد آن سریال معروف است.
رساله بخوانید: "نظر کردن به وجه و کفین بدون قصد ریبه جایز است" صدها سال است که مراجع بزرگ شیعه در مورد این ملاک، فتوا دادهاند!
۸- ادارهی حکومت باید با نگاه "اضعف مأمومین" باشد.
برخی سختگیریهای حداکثری را برای زندگی شخصی خودمان حفظ کنیم؛ سختگیری به مردم، نتیجهاش همین است که میبینید!
۹- راهی جز گفتگو نداریم و به تعبیر رهبر انقلاب "لسان قوم" داشته باشیم و بدانیم که راه ارتباط با جوانان "باتوم" نیست. حداقل در جبههی انقلاب به توصیهی رهبری عمل کنیم.
۱۰- تذکر، سؤال و استیضاح حق نمایندگان مجلس است. اما با نمایندهای که هتاکی و اقدام به درگیری فیزیکی را بخشی از حقوق نظارتی خود میداند، چه باید کرد؟
البته حساب ایشان از سایر نمایندگان محترم که تعداد زیادی از آنها مستقیم و غیرمستقیم از این رفتار برائت جستند، جداست.
۱۱- امر به معروف و نهی از منکر ضرورت دین است؛ آداب آن را بیاموزیم و به جای سلیقههای شخصی، فقط بر اساس آنچه شرع مقدس میگوید، عمل کنیم.
مردم را نسبت به دین خدا بدبین نکنیم که مدیون شهدای گرانقدرمان خواهیم شد.
نیمهشب گذشته پس از سفر طولانی به "داراب" و "فسا"، زمانی که به تهران بازگشتم، احساس کردم نوشتن این چند جمله ضروری است.
بیان این دیدگاهها برای میراث فرهنگی ناملموس و توسعهی گردشگری به شدت لازم و مرتبط است.»
حملات اصولگرایان به ضرغامی پس از آن شدت گرفت که او چندی پیش گفته بود: «متاسفانه بعضا تنگ نظری وجود دارد. من چند وقت پیش در نمایشگاه دستاوردهای بانوان شرکت کردم و توئیتی زدم که متاسفانه چند نفر خیلی تندروی کردند و رفتار ناشایستی داشتند و تعدادی از خانمها در این مراسم به صورت آئینی و همخوانی محتوای بسیار خوبی را در وصف پیامبر و امام علی (ع) اجرا کردند و هیچ مشکل شرعی هم نداشت. دیگر نمیشود، آنقدر سختگیری کرد و من به آن آقایی که اشکال میگیرد و رفتارها و برخوردهای تند میکند میگویم که اگر تحریک میشود، نگاه نکند. »
22.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 وقتی صد خبر کذب بشنویم چه میشود؟
هرکدام یک اثری ندارد؟!
🔸اگر دلمان را راحت در اختیار هر خبری گذاشتیم، منتظر این تاثیرات باشیم..
🔹دوران ظهور حضرت، جنگ جنگ روایت ها و گفتگوهاست.
چرا؟
🔹چون اراده ها تابع روایت ها و #داده هاست...
🔻مراقب #ورودی ها باشیم
🔻داده ها را کنترل کنیم
🔻ریزش در دوران ظهور بسیار فراوان است
استاد عابدینی
https://eitaa.com/joinchat/2455109914Cc667c9244b
#گروه مرد میدان
#لطفا با ارسال پیامها با لینک گروه از ما حمایت کنید.متشکرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس اوکراینی:
📍متاسفانه ایران بازار بزرگی است و تحریم های حداکثری و گستردهای از طرف اروپا علیه ایران اعمال نخواهد شد/میگویند ایرانی ها در مورد تسلیحات خود اغراق میکنند، ممکن است اینگونه باشد اما بدون شک تسلیحات ایرانی مهیب و مرگبار هستند/ما پیامد استفاده از این موشک ها و پهپادهای قدرتمند را در خاورمیانه و اوکراین دیده ایم...
#روسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درخواست دیدنی کودک
از رهبر انقلاب
تاریخ دوران حکومت شاه عباس صفوی درباره خصوصیات رفتاری و شخصیت او و عالمان بزرگ عصرش نکات جالبی دارد که بیان آن می تواند عبرت آموز و پند آموز همگان در همه اعصار باشد.
در کتاب کلید گنج سعادت نوشته سید ابوالقاسم هاشمی ارسنجانی در همین رابطه آورده است:
سيد بزرگوار، ميرداماد و شيخ انديشمند، شيخ بهايي، در يك بهار، با شاه عباس در تفرجگاه، حركت ميكردند. شيخ اندكي جلوتر، همراه با اسب خود به تفريح مشغول بود، اما سيد آرام آرام حركت ميكرد.
شاه عباس نزد ميرداماد آمد و گفت: ببينيد! شيخ ما را رها كرده و چگونه اسبش را به جست و خيز وا داشته؟ آيا بهتر نبود مثل شما باوقار حركت ميكرد؟ ميرداماد گفت: اين گناه شيخ نيست، اين از شوقي است كه اسب شيخ دارد. در بين اسبها، خداوند او را به چنين مقامي نائل كرده است.
لحظاتي بعد شاه، اسب خود را تندتر راند و به شيخ رسيد و گفت: اي شيخ! ما آمدهايم بيرون، جهت تفريح، اما سيد با آن بدن سنگين، اسب را به رنج انداخته، عالم بايد مثل شما سبكبال باشد، نه مثل مير، فربه. شيخ گفت: كندي از مير نيست، اين اسب اوست كه وجودي را حمل ميكند كه كوهها تاب و تحمل چنين بار علمي و تقوايي را ندارند، [پس] چگونه يك چهارپا توان كشيدن اين همه علم و تقوا را داشته باشد.
شاه از اسب پياده شد، سجده شكر انجام داد و گفت: خدا را شاكرم كه علما عصر ما تا اين اندازه از خباثت و دنائت به دورند و اينگونه يكديگر را تجليل و تكريم ميكنند.
هدایت شده از قاسم روانبخش
🔰 درس ادب
🔸 خاطره ای از آیت الله مصباح یزدی قدس سره شنیدم که ادب و احترام بالایی را به من آموخت. ایشان فرمود، مرتبه آخری که توفیق داشتم در مراسم غبار روبی حرم مطهر امام رضا(علیه السلام) شرکت کنم، جایگاه مرا در ردیف مراجع عظام تقلید از جمله آیت الله وحید خراسانی(حفظه الله) قرار داده بودند. بنده دیدم این جایگاه بزرگی است و من نباید در این ردیف باشم، لذا خیلی آرام خودم را روی سنگ ها به عقب کشیدم که هم ردیف این جایگاه والا نباشم. این ادب به مراجع، نکته بزرگی است که از ایشان آموختم.
💠 حجت الاسلام و المسلمین ادیانی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی، ۱۴۰۱،۱۱،۱۰
#بزرگداشت_علامه_مصباح
#طرح_ولایت
📱 @mesbahyazdi_ir
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f