eitaa logo
تصویر
297 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
979 ویدیو
19 فایل
ما در انتظار رویت خورشیدیم
مشاهده در ایتا
دانلود
تحمل درد با ذکر یا حسین ۱ سردار نصرالله فتحیان، فرمانده بهداری رزمی سپاه در دوران دفاع مقدس؛ نقل می‌کند: دکتر منوچهر دوایی که شناسنامه‌ای از جراحی در دفاع مقدس است، جزو بنیان‌گذاران جراحی در اهواز است و خیلی از بزرگان جراحی کشور، شاگرد ایشان بودند. الآن هم پیر مردی است. دکتر کلانتر هرمزی که داماد دکتر دوایی است، یک خاطره جالبی از ماه‌های اولیه جنگ در خوزستان برای من تعریف می‌کرد؛ ایشان می‌گفت: اواخر آبان ۱۳۵۹ زمانی که در بیمارستان گلستان اهواز مشغول خدمت بودیم، یک روز یک مجروح آوردند و گفتند ایشان از مسئولین و فرماندهان جنگ است. آن زمان بیمارستان هم خیلی شلوغ بود. وقتی آن مجروح را دیدم؛ متوجه شدم که او دکتر مصطفی چمران است! براثر ترکش خمپاره، ران پایش جراحت سنگینی برداشته بود. پیش استاد دکتر دوایی رفتم و گفتم دکتر چمران را آوردند و خونریزی شدیدی هم دارد. گفت «اتاق عمل‌هایمان پر است، او را به اورژانس بیاورید.» دکتر چمران را به اورژانس منتقل کردیم. دکتر دوایی بالاسر دکتر چمران حاضر شد. بانداژ را باز کردند. ران کاملاً از هم بازشده و شکاف عمیقی برداشته بود، گفت «ایشان را باید به اتاق عمل می‌بردیم» ولی چون اتاق عمل‌ها پر بود، همان‌جا روی تخت اورژانس زخم‌های له‌شده را باز و پاک کرد تا بتوانیم رانش را ببندیم. نکته عجیب آنجا بود که در آن شلوغی فراموش کردیم، دکتر چمران را بی‌هوش کنیم! زیر لبش ذکر می‌گفت، دکتر دوایی پرسید «چرا ایشان را آمپول بی‌حسی نزدید!» بعد دکتر دوایی از آقای چمران سؤال کرد «درد داری؟» معلوم بود که درد داشت، ولی دکتر چمران فرمودند «عزیز! شما کار خودتان را بکنید، من هم کار خودم را می‌کنم»؛ در طول یک ساعت که عملش طول کشید؛ مدام ذکر یا حسین (ع) را زمزمه می‌کرد. بالاخره زخم را جمع کردیم، وقتی زخم را بستیم، دکتر دوایی ایشان را به‌عنوان مجروح ویژه، تحویل من داد. من آن موقع رزیدنت سال اول جراحی بودم، دکتر دوایی به من گفت «ایشان را به مکانی مطمئن ببرید و از او مراقبت کنید.» https://eitaa.com/joinchat/2216820748Cfb12fb35c1
اصابت گلوله به اتاق دکتر چمران در بیمارستان ۲ یک اتاقی در بیمارستان گلستان پیدا کردیم و ایشان را به آنجا بردیم و خودم مراقب دکتر چمران شدم. ساعتی نگذشته بود که گفتند ایشان ملاقاتی دارند. یک آقای قدبلندی با لباس نظامی بیرون اتاق ایستاده بود، خودش را معرفی کرد و گفت «من خامنه‌ای هستم، می‌خواهم از دکتر چمران عیادت کنم.» من تا آن موقع آقای خامنه‌ای را از نزدیک ندیده بودم، نمی‌دانستم به ایشان اجازه ملاقات بدهم یا نه! بالاخره تا ما آمدیم هماهنگ کنیم، ایشان به داخل اتاق تشریف آوردند و بالای سر دکتر چمران حاضر شدند. دکتر خیلی تلاش کرد، یک‌طوری از روی تخت خودش را تکان بدهد که آقای خامنه‌ای سریع ایشان را سه چهار تا بوسه درست حسابی کرد. بعد خطاب به من گفت «آقای محترم اگر امکان دارد بگذارید ما چنددقیقه‌ای باهم خوش‌وبش کنیم.» من از اتاق بیرون آمدم و پشت درب اتاق قدم می‌زدم که نمی‌دانم آقا چه مطلبی به دکتر چمران گفت که صدای قهقهه‌اش بلند شد! بعد از این که ملاقاتشان تمام شد، آقای خامنه‌ای فرمودند «یک نفر را می‌فرستم تا ایشان را به استانداری یا جایی که ما تعیین می‌کنیم؛ منتقل کنید.» ابتدا با شنیدن این جمله خیلی ناراحت شدم! پیش خودم گفتم ما برای خودمان دکتر هستیم، من یک رزیدنت جراحی به‌عنوان پرستار ویژه مراقب ایشان هستم، چرا می‌خواهد ایشان را از اینجا ببرد؟ سریع پیش آقای دکتر دوایی رفتم و موضوع را گفتم. ایشان گفتند «اشکالی ندارد، هرچه می‌گوید عمل کن، ایشان نماینده حضرت امام هستند، بگذارید ایشان تصمیم بگیرد.» عجیب‌تر از همه این موضوعات، زمانی بود که هنوز ساعتی از انتقال دکتر چمران به ساختمان استانداری نگذشته بود که بیمارستان گلستان مورد آتش توپخانه عراقی‌ها قرار گرفت و یک گلوله به همان اتاق محل بستری دکتر چمران اصابت کرد.  https://eitaa.com/joinchat/2216820748Cfb12fb35c1
ایران از نقطه گریز عبور کرد 🔸️رسانه های صهیونیستی خبر داده اند که سران تل آویو دستور کاهش عملیات علیه تاسیسات اتمی ایران را داده اند زیرا این کشور از نقطه گریز هسته ای عبور کرده و مواد لازم برای حداقل یک بمب اتمی را ذخیره کرده است . 🔸️این رسانه ها همچنین افزوده اند که تلاش این رژیم از این پس بیشتر معطوف به ضربه زدن به قابلیت های تسلیحاتی ایران و ترور دانشمندان اتمی آن خواهد شد . 🔸️اعترافات بالا نشان میدهد ایران به صورت بالقوه یک کشور اتمی شده و در واقع از لحاظ نظامی مصونیت پیدا کرده است زیرا برنامه اتمی این کشور دیگر قابل کنترل محدودسازی از سوی کشورهای غربی نیست و عملا مواد رادیواکتیوی شکافت پذیر مورد نیاز برای تولید سلاح اتمی را در اختیار دارد و ساخت یا عدم ساخت تسلیحات هسته ای تنها به اراده رهبر جمهوری اسلامی بستگی دارد . 🔸️نکته قابل توجه دیگری که نگارنده لازم می داند بدان بپردازد ، شروع غنی سازی در تاسیسات زیر زمینی و دارای مصونیت فوردو آنهم توسط سانتریفیوژ های IR6 است . 🔸️تاسیسات فوردو حدود ۶۰ متر زیر کوه قرار داده شده و در برابر حملات هوایی به شدت مقاومت دارد و اگرچه حجم غنی سازی این مرکز در اندازه نطنز نیست لکن فعالیت آن موجب جلوگیری از حمله به تاسیسات نطنز می شود زیرا با فرض از بین رفتن آن مرکز ، برنامه غنی سازی ایران همچنان برقرار خواهد ماند . 🔸️عمده حساسیت غربی ها رو مجتمع فوردو نیز به همین علت بود زیرا این مرکز زیر زمینی بوده و قابل دسترسی برای تسلیحات آنان نیست . 🔸️در نتیجه ادعای حمله به تاسیسات اتمی ایران از سوی اسرائیل دیگر موضوعیت ندارد زیرا اولا جمهوری اسلامی مواد لازم برای تولید یک بمب اتمی را ساخته و آن را به مراکز امن خود منتقل کرده و ثانیا با فعال کردن مرکز فوردو ، دیگر حتی از بین بردن کامل مجتمع غنی سازی نطنز ارزش راهبردی برای اسرائیل نخواهد داشت زیرا برنامه غنی سازی اتمی ایران همچنان در مرکز فوردو استمرار می یابد . 🔸️نکته دیگری ذهن تحلیلگران غربی را آشفته ساخته برنامه فضایی ایران است که به تهران این امکان را میدهد تا در صورت نیاز موشک های قاره پیما تولید کند و با التفات به داشتن قابلیت ساخت سلاح اتمی به نوعی بازدارندگی اتمی راهبردی خواهد رسید. 🔸️البته مجددا تاکید می گردد که ایران قصد تولید بالفعل سلاح اتمی را ندارد اما صرف داشتن مواد غنی شده سطح بالا در میزان گسترده ، نوعی مصونیت و توازن وحشت برای این کشور ایجاد می کند و سایه جنگ نظامی را برای همیشه برطرف خواهد کرد . @taghaviniaa
15.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*یک مستند جامع و کوتاه از موقعیت ممتاز جمهوری اسلامی ایران بعنوان هارتلند(قلب جهان)* شرق گرایی عبارتست از اینکه غرب گراها در فرهنگ سیاسی ایران وارد کردند. آنها سیاست تعامل با دنیا منهای پنج کشور غربی را شرق گرایی می دانند. در این مستند کوتاه ببینید ایران به کدام کشورها فروخته شده است؟!
سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران از رشد 29 درصدی تجارت غیرنفتی ایران با اعضای سازمان همکاری های شانگهای در بهار امسال نسبت به مدت مشابه خبر داد.به گزارش خبرنگار اسپوتنیک در تهران دکتر سید روح اله لطیفی ،سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران در خصوص تجارت غیر نفتی ایران با کشور های عضو سازمان همکاری شانگهای گفت: در بهار امسال 12میلیون و 340هزار تن کالا به ارزش 9میلیارد و 856میلیون و 487هزار و 667دلار بین ایران و 11کشور سازمان همکاری های شانگهای تبادل شد که نسبت به بهار سال 1400با رشد 29درصدی همراه بوده است. وی افزود: از این میزان، 10میلیون و 213هزار تن کالا به ارزش پنج میلیارد و 513میلیون و 878هزار و 65دلار مربوط به کالاهای صادراتی ایران به اعضای شانگهای است که نسبت به بهار سال قبل 20 درصد افزایش داشته و دو میلیون و 167هزار تن کالا نیز به ارزش چهار میلیارد و 342میلیون و 609هزار و 602دلار هم از این 11کشور وارد شده که با رشد 41درصدی همراه بوده است. سخنگوی گمرک در خصوص میزان صادرات کالاهای ایرانی به اعضای سازمان شانگهای توضیح داد: چین باخرید چهار میلیارد و 214 میلیون و 474 هزار و 327 دلار، هند با 424 میلیون و 417 هزار و 418 دلار، افغانستان با 367 میلیون و 342 هزار و 546 دلار، پاکستان با 279 میلیون و 379 هزار و 6 دلار، روسیه با 114میلیون و 727هزار و 651 دلار و ازبکستان با 46 میلیون و 350هزار و 133 دلار، پنج مقصد اول کالاهای صادراتی ایران در بین اعضای سازمان همکاری های شانگهای بودند.
چه کسی گهواره را تکان خواهد داد؟! آیت الله جوادی آملی حفظه الله: 🔦 اينكه شما مي‌بينيد تا يک مقدار سنّ پدر و مادر بالا آمد، فوراً به خانه سالمندان مي‌برند که يك مرگ تدريجی برای پدر و مادر است، برای همين است كه اين بچه در دوران كودكی مِهر و عاطفه را در دانشگاه مادر نچشيد. 🔦 آن بچه‌ای كه در دوران كودكی عمر خود را به مهد كودك به سر ببرد، هفت سال پُر بركت‌ترين عمر اين كودك است كه درس عاطفه, مِهر, صفا, وفا, لطف, گذشت, همه را در اين هفت سال بايد ياد بگيرد، در هيچ كدام از اين كلاس‌ها حضور ندارد، او وارد مهد كودك شد، عاطفه نديد, مهر نديد, صفا نديد, وفا نديد، همين كه پدر و مادر به دوران سالمندي رسيدند، فوراً خانه سالمندان میبرند, 🔦 او عاطفه نچشيد تا اين آيه را خوب بفهمد: 《إِمَّا يَبْلُغَنَّ عِنْدَكَ الْكِبَرَ أَحَدُهُما أَوْ كِلاهُما فَلا تَقُلْ لَهُما أُفٍّ》 بعد فرمود: 《وَ اخْفِضْ لَهُما جَناحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَةِ وَ قُلْ رَبِّ ارْحَمْهُما كَما رَبَّياني‏ صَغيراً》 اگر پدر پير شد، مادر پير شد، حتی اُف نگو! بلکه پذيرايي كن! پر پهن كن! خفض جناح كن! آنها را كاملاً در خانه پذيرایی كن (۲۷/ ۹/ ۹۳). 🌐 javadi.esra.ir
سیدمحمدعلی ابطحی ، فعال سیاسی اصلاح طلب در صفحه‌ شخصی تلگرام خود نوشت: کلاب‌هاوس که آمد نزدیک انتخابات ریاست جمهوری بود. اصلاح‌طلبان ناامید. هم از شورای نگهبان و هم از نداشتن امکانات تبلیغی. کلاب‌هاوس در دوره تبلیغات فعال شد. همه ما را گول زد. ده هزار نفری، گاهی کمتر و گاهی بیشتر، می‌رفتیم توی این اتاق‌ها و ییهو تصور این شد که آقای همتی در حال بردن انتخابات است. غافل از این‌که همه جا ما همین ده دوازده هزار نفریم. معلوم شد آنجا هم جمعیت کیفی است و ربطی به بدنه جامعه ندارد. حالا طیف براندازان خارج هم به همان بلا دچار شده‌اند.چند تا روم می‌زنند و امیدوار می‌شوند. پریشب در یکی از اتاق‌های کلاب‌هاوس به شوخی، جدی شنیدم بحث از ستاد استقبال از رضا پهلوی می‌کنند. گول فضای مجازی را نخوریم و نخورید. خبری نیست. این را به عنوان یکی از پر سابقه‌ترین کسانی که در این فضا فعالیت داشته‌اند می‌گویم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 *حواشی بی‌پایان بایدن! / سرگردانی جوبایدن در دیدار با محمود عباس...* *🔴Live News*
چرا کسی به ایلان ماسک نگفت ماشین جوجه کشی!؟ با تولد دو فرزند دیگر، ماسک اکنون دارای ۱۰ فرزند است 🔻ایلان ماسک، مالک شرکت تسلا، همزمان با انتشار خبرها در مورد تولد دو فرزند جدیدش، گفت که می‌خواهد به کاهش «بحران کمبود جمعیت» کمک کند. 🔻او « نرخ پایین زاد و ولد» را «بزرگترین تهدید» برای تمدن بشری توصیف نمود. ایلان ماسک دو بار ازدواج کرده و صاحب ۱۰ فرزند است. 🔻ماسک در چند ماه گذشته در صفحه توئیترش با اشاره به کاهش نرخ زاد و ولد در ایالات متحده، از «فاجعه جمعیتی» ابراز نگرانی کرده است. او می‌گوید که کشورهای ثروتمند علاقه کمتری به فرزندآوری دارند که این روند از نظر او، «بزرگترین خطری است که تا حال تمدن بشری را تهدید کرده است». 🔻او در تازه ترین توئیت که به طور غیرمستقیم تولد دو نوزادش را تایید می‌کند، نوشت که « تلاش انسانی خود را برای کمک به کاهش بحران کمبود جمعیت می‌کند».
فاطمه مقصودی، نماینده بروجرد و عضو کمیسیون امور داخلی در مجلس شورای اسلامی پیرامون حرف و حدیث‌های مربوط به حجاب و گشت ارشاد به ایلنا گفته است: ببینید قرآن کریم می‌فرماید «لا اِکْراهَ فِی الدّین»، در دین ما اجباری وجود ندارد! او می‌افزاید: اصلا خوبی دین اسلام این است که دین محبت است، فرامین اسلامی و موازین و شعائر اسلامی بهتر است که قلبی باشد و با معرفت انجام شود. یعنی وقتی که من با معرفت تمام حجابم را، اصول دین را و حریم‌ها را رعایت می‌کنم این نشان از خردورزی، معرفت و دانش زنان جامعه ماست. مقصودی تصریح می‌کند: در نتیجه بهتر است که ما به جای سختگیری‌هایی که ممکن است رمندگی ایجاد کند و آسیب‌زا باشد، بیشتر مردم را با ارزش‌ها و معنویات آشنا کنیم، راه‌های دیگری هم برای تشویق جامعه به رعایت حجاب و شعائر اسلامی وجود دارد. نماینده بروجرد همچنین گفته است: نگاه همه ما باید به مقام معظم رهبری باشد و از ایشان الگو بگیریم، می‌بینیم که ایشان فوق‌العاده با رأفت اسلامی با موضوعات برخورد می‌کنند و اینگونه سختگیری‌ها را تایید نخواهند کرد. ماهم که پیرو ایشان هستیم، باید تبعیت داشته باشیم. *انتظار از نمایندگان محترم مجلس اینست که از پیشگامان جامعه و عصاره فضائل ملت باشند. مبحث تفسیری آیه مبارکه "لا اِکراه فی الدین" شامل تعریف من‌درآوردی که خانم مقصودی بیان می‌کنند، نیست بلکه منظور این آیه شریفه اینست که در انتخاب دین آزادی وجود دارد. اما پس از آنکه دینی انتخاب شد؛ فرد پذیرنده نسبت به پذیرش کلیت آن دین مکلف است. مثال عینی این کلام آنست هنگامی که افرادی در داخل حکومت، سرزمین و جامعه اسلامی ایران زندگی می‌کنند، مکلف به رعایت شئونات اسلامی حکومت و جامعه نیز هستند و کسی نمی‌تواند و نباید به بهانه تفسیر غلط از "لا اکراه فی الدین" خود را از رعایت‌های عقلانی اجتماع اسلامی مستثنی بداند. مسئله کار فرهنگی و محبت و الفاظی از این قبیل نیز ضرورت اول و همیشگی است. اما نه به این معنی که نیازی به نظارت‌های قانونی نیست. چه اینکه این استدلال غلط را می‌توان درباره دزدی و ضرب و جرح و قتل هم داشت! در ماجرای رهبری هم لازم به اشاره است که مسئله امنیت اخلاقی دقیقا از تأکیدات معظم‌له است. خانم مقصودی بعنوان نماینده مجلس آیا این جملات چند سال قبل رهبر معظم انقلاب در دانشگاه علوم انتظامی را خوانده‌اند که فرمودند: "در این برنامه‌های امنیت روانی و اخلاقی و اجتماعی که در این مدت نیروی انتظامی در مواجهه‌ی با اشرار و بقیه‌ی اخلالگران در امنیت روانی و اجتماعی جامعه اقدام کرد، مردم هرجا موفقیتی از شما سر زد و دیدند، احساس موفقیت برای خودشان کردند؛ احساس افتخار کردند." خانم مقصودی آیا می‌دانند که رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب سردار اشتری به سمت فرماندهی نیروی انتظامی بر لزوم ابتکار عمل لازم در برقراری آرامش اخلاقی و اجتماعی نیز تأکید کرده‌اند؟! لازم به تأکید است که نیروی انتظامی فقط یکی از کارگزاران نظام در ذیل فرمان عمومی امنیت اخلاقی است که وظیفه نظارت قانونی دارد. دستگاه‌های متولی دیگری نیز در این زمینه وظیفه دارند که باید در کنار فراجا، گام‌های فرهنگی و ارشادی و غیره را به پیش ببرند.
هدایت شده از بیداری ملت
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥غوغاکرده‌این‌اشعارواقعا چقدرزیباست. باتمام وجودبشنویم و لذت ببریم: شعری بسیار زیبا در وصف واقعه‌ی غدیرکه با عکس‌العمل‌ها خیلی‌جالب شده 🔴به پویش بپیوندید👇 http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13