تصویر
#دولت_ما_نمیتوانیم 🔴در سال 2013 واردات ایران از اروپا حدود 6 میلیارد دلار بود. این عدد در پایان سا
در روزهای بسیار حساسی که پیش رو داریم، زمانی که بحران های منطقه ای، مسئله ارز، تحریم ها و برجام تلفیق خواهد شد، یکی از مهم ترین کارها بستن راه های نفوذ است. اگر می بینید امریکایی ها تا این حد جلو آمده اند برای این است که راه به رویشان باز بوده است. اگر دقیق باشیم، آنها از برجام به عنوان پلتفرمی برای نفوذ در ایران استفاده کردند به حدی که به تعبیر خودشان برجام های بعدی اجتناب ناپذیر شود. تعبیر یکی از منابع امریکایی خوب بود که گفته بود امریکا با برجام "پای خود را لای در گذاشت" و حالا راهبرد آن این است که "در نیمه باز را باز نگه دارد". آن درب نیمه باز البته، باب رفع تحریم ها نبود بلکه چنانکه که اوباما و کری وعده داده بودند، استفاده از فرصت بی سابقه برجام بود برای "حل مسئله ایران" به جای "حل مسئله ها با ایران"!
مهدی محمدی
@tasvirr
✅ فیسبوک در آمریکا حکم تلگرام در ایران را دارد!
✍ #محمد_عبدالهی
◀️ مدیر #فیسبوک به اتهام فروش اطلاعات و نقض غیرمستقیم حاکمیت دولت #آمریکا، در کنگره آمریکا برای شهادت و پاسخگویی و محاکمه احضار شد..
◀️آیا شما قادرید مدیر #تلگرام را به اتهام سرویس دادن به گروهکهای تروریستی و برانداز و نقض حاکمیت دولت #ایران، در مجلس ما احضار کنید؟! آیا به کسی یا قانونی پاسخگو است؟!
این شرکت حتی حاضر نشد کانالهای گروهکهای #تروریستی را که رسما آموزش فعالیتهای خرابکارانه میدادند، ببندد؟! در کجای دنیا اقدام علیه #امنیت ملی یک کشور در آزادی کامل جریان دارد؟ انگلستان در اعتراضات 2011 خود، دو جوان را که در فیسبوک تنها دعوت به راهپیمایی کرده بودند، به 4 سال حبس محکوم کرد! و صفحات آنها را بست.
◀️اصلا بفرمایید دفتر تلگرام کجاست؟!
فیسبوک، توئیتر، یوتیوب و.. همگی دارای دفتر مشخص، شرکت مشخص و.. هستند و تلگرام تنها شرکتی است که همه خصوصیات آن مبهم و نامعلوم و غیررسمی است..
◀️ پس آقای #روحانی، کدام نقض #استقلال و #آزادی ماست؟! وجود تلگرام یا #فیلتر آن؟! بدور از حرکتهای #پوپولیستی،عوامفریبانه و #انتخاباتی قضاوت کنید..
📡تصویر
@tasvirr
💠 #پیروزی_مقاومت_در_رینگ_سیاست
🌺 آیند از آن حزب اللهی هاست
🔻 پیروزی حزب الله لبنان در انتخابات پارلمانی را باید به فال نیک گرفت. با توجه شمارش آرا تاکنون، جریان مقاومت بیشترین کرسی های پارلمان را کسب کرده است.
قطع و یقین آثار این پیروزی در انتخابات پارلمانی عراق نیز که ۲۲ اردیبهشت برگزار می شود خود را نشان خواهد داد. با توجه به واقعیات میدانی و سیاسی موجود به نظر می رسد حشد الشعبی نیز مانند حزب الله لبنان کرسی های بیشتری در عراق کسب خواهد کرد.
در مجموع می توان گفت، جریان مقاومت در لبنان و عراق و یمن در ورود به روندهای سیاسی همچون معادلات میدانی موفق عمل کرده است. روندی که در آینده نیز ادامه خواهد داشت.
📡تصویر
@tasvrr
هدایت شده از گالری تصاویر رهبری
#تصویر_دیدار
🔘 #ویژه|تصویری از رهبرانقلاب
💠 بازدید رهبر انقلاب از
نمایشگاه کالای ایرانی
گالری تصاویر رهبری
☑️ @KhameneiPicture
هدایت شده از گالری تصاویر رهبری
هدایت شده از گالری تصاویر رهبری
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷اگر برجام نبود
🎥اگر تا به حال نفهمیده اید، با دیدن این فیلم خواهید فهمید که اگر برجام نبود چه اتفاقی می افتاد.
📡 تصویر
@tasvirr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😱 حتما ببینید
🎥روش تدریجی #دشمن
چگونه در برجام به خسارت محض رسیدیم؟
قابل توجه کدخداپرستان، موافقان مذاکره با #آمریکا
حتما ببینید!
📡تصویر
@tasvirr
📌📌
🔷 #خبر ویژه
🔷کمی طولانی است اما مهم است
نقش سوءمدیریت دولت در به هم ریختگی بازار ارز
برخی کوتاهیها و سوءمدیریت دولت، به نابسامانی بازار ارز شدت بخشید.
روزنامه فرهیختگان با انتشار این ارزیابی نوشت: نقدینگی 1500 هزار میلیارد تومانی بدون شک یکی از دلایل مهم گرانی دلار در هفتههای اخیر است. طبق آمارهای غیررسمی، بیش از 70-80 درصد از نقدینگی 1500 هزار میلیارد تومانی به صورت سپرده در بانکها بلوکه شده است و دست زدن به ترکیب این سپرده بدون تغییرات ساختاری در اقتصاد، کاری نادرست قلمداد میشود؛ اتفاقی که در اواسط سال 1395 در یک مصوبه دستوری رخ داد و نرخ سود بانکی با ابلاغ رئیس کل بانک مرکزی از حدود 20 درصد و شاید کمی بالاتر به 15 درصد کاهش یافت.
با این اتفاق سپردهگذاران بسیاری از پولهای خود را از بانکها خارج کردند و به مکانهای دیگری بردند، این کاهش نرخ، باعث افزایش تقاضا برای دلار و موجب شد گرانی دلار وارد فاز جدیدی شود.
سوال این است که وقتی بیش از هزار هزار میلیارد تومان از نقدینگی 1500 هزار میلیارد تومانی کل کشور در بانکها و متعلق به سپردهگذاران است و در صورتی که دولت محترم برای چنین رقمی زیرساختهای اقتصادی را فراهم نکرده (فضای کسب و کار را بهبود نبخشیده است)، سپردهگذار با نقدینگیاش چه کند؟ در کجا سرمایهگذاری کند؟ بدون شک یکی از دلایل گرانی دلار عدم تشریح و جایگزینی یک سیاست مدون و منسجم در بازار ارز از سوی بانک مرکزی است. کارشناسان میگویند بانک مرکزی هیچگونه سیاستی برای بازار ندارد که اگر داشت حداقل تا هفته پیش که دلار 4200 تومانی از سوی معاون اول رئیسجمهوری ابلاغ شد، منتشر میشد. رئیس کل بانک مرکزی بعد از هرگونه شوک قیمتی در کانال تلگرامی خود فقط اذعان میکند جهش قیمتی موقتی است و به زودی بازار به آرامش میرسد. آیا این ادبیات در شأن سیاستگذار ارزی است؟ هماکنون مشخص نیست دولت قصد دارد بازار را چگونه مدیریت کند؟ آیا قصد دارد با سیاست دلار 4200 تومانی مدیریت کند؟ پس سیاست نرخ شناور مدیریت شده چه میشود؟! دلار 4200 تومانی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ و دهها سوال دیگر.
یکی دیگر از دلایل کاهش ارزش پول ملی، وجود تورم است. از ابتدای دولت یازدهم تاکنون بیش از 60 درصد در اقتصاد تورم به وجود آمده است در نتیجه بانک مرکزی باید هر سال نرخ ارز را با توجه به نرخ تورم تعدیل میکرد. این کار باعث میشد فعالان اقتصادی به تدریج خود را با افزایش قیمت دلار مطابقت دهند؛ اما دولت به دلیل پیش رو بودن انتخابات ریاستجمهوری 96 این اقدام را به تعویق انداخت تا آثار سوء آن تا قبل از انتخابات 96 نمایان نشود و توانست با پشتوانه دلارهای نفتی به صورت مصنوعی دلار را چندین سال روی قیمت 3400 تومان تثبیت کند. حالا این فنر رها شده است. یکی از دلایل مهم گرانی دلار منفی شدن خالص حساب سرمایه است. طبق آمارهای رسمی، حساب سرمایه بعد از برجام حدود 30 میلیارد دلار منفی شده است. اگرچه بانک مرکزی سعی کرده در ماههای پایانی سال 96 به دلیل وخامت اوضاع، عدد حساب سرمایه را منتشر نکند، اما با استخراج و تحلیل برخی آمارهای غیررسمی میتوان اذعان کرد حساب سرمایه کشور در پایان سال 96 حدود 30 میلیارد دلار منفی شده است. حساب سرمایه نشاندهنده میزان سرمایه ورودی و خروجی کشور است
📡تصویر
@tasvirr
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیرین دیرین؛ چرااا باید!؟
🔹وقتی مسئولین بجای رفع مشکلات تنها اعتراض مردم را تکرار می کنند.
@Farsna