🔻 این روزها در بورس چه خبر است؟
🔺 چگونه ممکن است شرکتی که در حالت رکود است ارزش سهامش در بازار بورس رشد چند برابری پیدا کند!!!؟
🔹 یادداشت تحلیلی در مورد وضعیت مبهم بورس
👈 لینک مطلب در کانال طیبات👇👇👇👇
https://eitaa.com/tayebat_public/894
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
🔻 این روزها در بورس چه خبر است؟
✅ یادداشت ارسالی کاربران
🔹این روزها با هر کس صحبت میکنی یا بدنبال گرفتن کد در بورس است و یا پای کامپیوتر بورس بازی و خرید و فروش سهام می کند. برای من خیلی جای تعجب بود که چطور وقتی رونقی در کارخانجات نیست و اتفاق خاصی نیفتاده و حتی بخاطر کرونا در رکود اقتصادی هستیم؛ چرا باید بر خلاف منطق اقتصاد، سهام شرکت ها به یکباره اینقدر افزایش پیدا کند و حتی بازار سرمایه اعتنایی هم به تحولات نفتی جهان نکند و روند صعودی خود را ادامه دهد.
🔹به نظر من دلایل مختلفی برای رشد بی سابقه و یکباره بازار سرمایه وجود دارد که ساده ترین آن بیکاری مردم و خانه نشینی بخاطر کرونا است. مردم ترجیح میدهند حالا که بخاطر کرونا نمی توانند از خانه خارج شوند، سرمایه های خرد خود مثلا ۲۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان را وارد بازار بورس کنند تا هم سودی برده باشند و هم از بیکاری نجات پیدا کنند. اما همه ماجرا این نیست، بلکه اصل قضیه به کسری بودجه دولت در سال ۹۹ باز میگردد.
🔹دولت علاوه بر کسری بودجه با مشکل تحریم و شیوع کرونا و رکود اقتصادی، بیکاری، کاهش بیسابقه قیمت نفت و عدم تحقق درآمد های مالیاتی هم مواجه است که مشکلات کسری و فقدان بودجه را چند برابر کرده است. پیش بینی ها این بود که کسری بودجه از دوران جنگ تحمیلی هم بدتر شود لذا دولت برای جبران کسر بودجه خود اقداماتی به اجبار باید انجام میداد که اولین گام، کاهش سهم صندوق توسعه ملی از در آمدهای نفتی تا ۲۰ درصد بود، که از این محل حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان از کسری بودجه جبران می شد، بخش دیگر کسری را با فروش اوراق جبران کرد اما باز هم یکصد هزار میلیارد تومان کسری وجود داشت که باید از منابع مختلف تامین کند.
🔹یکی از بهترین منابع جبران کسری بودجه، بازار سرمایه بود که دولت باید کاری می کرد که با جذاب کردن بازار سرمایه، سرمایه های سرگردان مردم جذب این بازار شود. لذا با این هدف سود سپرده های بانکی را از ۲۱ ، ۲۰ و ۱۸ درصد به ۱۵ درصد کاهش داد تا سپرده بانکی جذابیت قبل را برای مردم نداشته باشد و مردم ترغیب شوند به بازار سرمایه روی آورند، همچنین قیمت دلار را افزایش داد.
🔹نکته دیگر این که دولت باید سهام بنگاههای دولتی را در بازار بورس عرضه کند تا از فروش سهام کارخانجات بتواند کسری بودجه خود را جبران کند، به همین دلیل سهام شستا یکی از بزرگترین هلدینگ های کشور را در بورس عرضه کرد و توجه مردم را بیش از پیش به این بازار جلب کرد. دولت برنامه دارد ۵۵ هزار میلیارد تومان از فروش سهام دولتی در بازار سرمایه تامین کند. لذا چاره ای ندارد مگر این که بازار سرمایه را رونق دهد که این کار در شرف انجام است.
🔹سیاست دولت و هجوم مردم به بورس باعث شده در سهام خیلی از شرکت ها که در بورس عرضه شده اند حباب بزرگی ایجاد شود. رییس سابق سازمان مالیاتی می گوید، شرکتی در بورس که شش ماه تعطیل بوده و به قیمت ۲۰ میلیارد تومان فروخته شد ارزش آن طی این مدت به ۳۸۰۰ میلیارد تومان رسید. شرکت دیگری که سه سال است طبق حسابرسی های صورت گرفته ورشکسته اعلام شده سهام آن از ۶۰ تومان به ۶۰۰۰ هزار تومان رسیده است که از نظر علم اقتصاد این کاملا غیر منطقی است.
🔹لذا با این تحلیل سهام اولی ها باید بسیار مراقب باشند که با ترکیدن حباب بورس و آشکار شدن ارزش واقعی سهام شرکت ها زیان نکنند. به همین دلیل همه کسانی که در بازار سرمایه تازه وارد هستند به چند نکته باید توجه کنند. مردم به هیچوجه نباید سرمایه اصلی زندگی خود را وارد بورس کنند یا بخاطر کسب سود بیشتر لوازم اولیه زندگی خود را بفروشند بلکه باید پول مازاد خود را به بازار سرمایه بیاورند. خریداران سهام باید بازی در بازارسرمایه را خوب بشناسند و بدانند چه سهامی را باید بخرند؟ چه زمانی بخرند؟ و چه زمانی از آن خارج شوند؟
🔹سهامدار بورس باید صبور باشد و با هر اقدام هیجانی جو گیر نشده و فوری خرید یا فروش نکند. در شرایط کنونی که بازار سرمایه ریسکی است، افراد با تجربه و مسلط به بازار سرمایه سهام خود را با قیمت خوب می فروشند و بتدریج از بازار خارج می شوند تا شرایط تثبیت شود . بهترین اقدام برای بورس اولی ها این است که حتما از طریق صندوق های بورسی اقدام به خرید و فروش سهام کنند که زیان نکنند و افراد صاحبنظر بر سرمایه آن ها نظارت داشته باشند.
✍️ احمد خادم المله
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
🔴انالله و انا الیه راجعون
☑️آیت الله «ابراهیم امینی» بعد از سپری کردن یک دوره بیماری طولانی درگذشت.
🔸ایشان که چند روز گذشته در "بیمارستان شهید بهشتی قم" بستری بود شامگاه امروز جمعه 5 اردیبهشت 1399 و همزمان با شب اول ماه مبارک رمضان 1441 دار فانی را وداع گفت.
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
🌺 حلول ماه مبارک رمضان، ماه عبادت و بندگی مبارک باد 🌺
🌀 جدول مراقبهی رمضانیه
📝 اعمال و اذکار ماه رمضان
🔹 برخی از اعمال مخصوص و مشترک ماه مبارک رمضان، در جدول مراقبه آورده شده است؛ با انجام عمل هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.
🔹 هرکسی مطابق توان و ظرفیت خود اعمال را انتخاب کند و لازم نیست همهی اعمال را انجام دهید.
لینک دانلود فایل pdf سایز: قطع A5 👇👇
https://eitaa.com/tayebat_public/897
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 eitta&telegram: @tayebat_public
🌐 site: Tyb.ir
جدول مراقبه رمضان1441.pdf
155.9K
🌀 لینک دانلود فایل pdf جدول مراقبهی رمضانیه 👆👆
📝 اعمال و اذکار ماه رمضان
🔹 برخی از اعمال مخصوص و مشترک ماه مبارک رمضان، در جدول مراقبه آورده شده است؛ با انجام عمل هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 eitta&telegram: @tayebat_public
🌐 site: Tyb.ir
💢 عواقب فرهنگی و اخلاقی بازی در بورس!
✅ یادداشت ارسالی کاربران
🔺 صف های طولانی در برخی خیابانهای شهر برای ثبتنام در سامانه سجام و دریافت کد بورسی.
🔹رشد ۱۸۷ درصدی شاخص #بورس در سال گذشته
👈 لینک مطلب در کانال طیبات👇👇👇👇
https://eitaa.com/tayebat_public/900
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
🔶 صف خرید! عواقب فرهنگی و اخلاقی بازی در بورس!
✍️احمد اولیایی نوشت: این روزها در سراسر کشور در بعضی خیابانها صفهایی دیده میشود. صفهایی برای ثبتنام در سامانه سجام و دریافت کد بورسی. رشد ۱۸۷ درصدی شاخص #بورس در سال گذشته و ادامه رشد آن در سال جاری نشان از روزهای پررونق بورس دارد. بورسی که ظاهرا بخاطر سیاستهای اقتصادی اخیر، به تنها بازار زنده کشور برای مردم تبدیل شده است.
👈بورس اساسا یک ماهیت اقتصادی دارد، اما من میخواهم از زاویه فرهنگ به آن نگاه کنم. به خصوص این روزها که در محافل خانوادگی، دوستانه و فضای مجازی خیلیها در این مورد مشغول صحبت هستند. بعبارتی بورس به تدریج در حال ورود به بخشی از سبک زندگی مردم است و احتمالا سهم بسزایی از آن را به خود اختصاص خواهد داد.
👈فارغ از تحلیلهای اقتصادی مانند نقش دولت در این رونق، سیاستهای پشت صحنه، نقش بازیگردانان بورس، و علل استقبال مردم از بورس، بررسی پیامدهای فرهنگی آن امری ضروری است. زمانی نه چندان دور، شاید همین شش ماه گذشته اگر در کف خیابان از مردم در مورد بورس سوال میکردیم، فقط اسم آن را شنیده بودند. اما اکنون بسیاری از همان افراد برای خود و خانوادهشان کد بورسی گرفته و مشغول رصد بازار هستند.
👌این وضعیت ممکن است چه محصولی برای فرهنگ ما به ارمغان بیاورد؟!
🔰- «ترویج فرهنگ درآمدزایی بدون کار» یکی از مهمترین پیامدهای عمومی سازی این چنینی بورس است. «کار» یک مفهوم متعالی است که انسان و جامعهاش را به سمت پیشرفت هدایت میکند و اساسا در مفهوم سنتیاش با «عرق ریختن» رابطه تنگاتنگی دارد. درست است که شرکتهای تولیدی بسیاری در بورس مشغول به کار هستند، اما درآمد آنها برای مردم بی خبری که در بورس سرمایهگذاری کرده و دائما با رصد سامانه بورسی خود به درصدهای اندک سود آن دلخوش کرده اند، به نوعی درآمدزایی بدون کار شبیهتر است تا «کار».
🔰- بناکردن فعالیت اقتصادی بر فضای مجازی منجر به «وابستگی شدید فعالیت و کار به یکجانشینی» میشود. اساسا عدم تحرک، یکجانشینی و قرار دادن فضای مجازی به عنوان زیربنای سبک زندگی یکی از مهمترین آفتهای فرهنگ مدرنیته و احتمالا روزهای بورسی عمومی ایران است.
🔰- «اصالت سود» مفهوم اقتصادی-فرهنگی دیگری است که نباید از آن غافل شد. آنچه که تولید میشود و آن کسی که کار میکند و اتفاقاتی که در بازار میافتد هیچ اهمیتی برای سرمایه گذار ندارد. آنچه مهم است ۵+ و درصدهایی است که بر روی پولش میآید. این، یعنی «اصالت سود». این فرهنگ، اساسا یک فرهنگ غیردینی و نامطلوب است. شاید بازیگردانان بورس و سهام داران اصلی شرکتها بدانند چه چیزی تولید میشود، ولی عموم مردم فقط به سود خواهند اندیشید چرا که اصلا به معنای بورس نه اشراف و نه اجازه ورودی خواهند داشت.
🔰- «فداشدن وقت طلایی» مسأله دیگر فرهنگی این روزهای بورس است. ساعت ۹ تا ۱۲ که گُل وقت تحصیل، تأمل و تلاش است، در حال تبدیل شدن به پشت سیستم نشستن و گوشی دست گرفتن و رصد سامانه بورسی میباشد؛ و این حقیقت، تلختر خواهد بود زمانی که مشاهده میکنیم قشر فرهیخته ما اعم از طلاب و دانشجویان برای ورود به بورس از یکدیگر پیشی میگیرند. در سازمانها، نهادها و جلسات، در کلاسها و نشستهای علمی و ... رصد گاه به گاه سامانه از روزمرههای افراد شده است.
💥در نهایت باید گفت: البته که کسی نمیتواند منکر اهمیت بورس و لزوم توجه به آن در کلان موضوع اقتصاد شود، اما سوال اصلی در عمومی سازی بورس آن هم در این قالبهای بدون ضابطه است که ممکن است فرهنگ را با خطرات جدی مواجه کند. این، دیگر فضای مجازی نیست که بگوییم از بیرون وارد شده و ما را غافلگیر کرده است. بستری داخلی است که عامدانه و شاید بدون توجه به پیوست فرهنگ آن در حال شیوع است!
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
💥دانلود متن قراردادهای بانکی ابلاغی بانک مرکزی 💥
🍇 تا حالا شده وقتی از بانک، تسهیلات دریافت می کنید دلتون بخواهد که یک نسخه از قرارداد امضا شده را به شما بدهند؟؟!! ولی متاسفانه با وجود تاکید قانون، نمی دهند.😌
🔺به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، بانکها موظفند پس از انعقاد و امضای قرارداد اعطای تسهیلات بانکی نسخهای از آن را در اختیار تسهیلاتگیرنده قرار دهند و این موضوع طی مکاتبات و بخشنامههای متعدد بانک مرکزی از جمله بخشنامههای شماره 313238.95 مورخ 5.10.1395 و شماره 290003.96 مورخ 9.13.1396 بارها به بانکها اعلام شده است.
🔅شما می توانید از طریق لینک زیر متن قراردادهای ابلاغی بانک مرکزی شامل: اجاره به شرط تملیک،خرید دین،مرابحه،مزارعه،مساقات، استصناع،جعاله وسلف مصوب شورای پول و اعتبار(بخشنامه شماره 347172/94) را دانلود کنید 👇👇👇👇
https://eitaa.com/tayebat_public/902
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 eitta&telegram: @tayebat_public
🌐 site: Tyb.ir
4_677523312758227327.pdf
1.3M
🔹دانلود متن قراردادهای بانکی ابلاغی بانک مرکزی مصوب شورای پول و اعتبار(بخشنامه شماره 347172/94)
💢 شامل قراردادهای: اجاره به شرط تملیک،خرید دین،مرابحه،مزارعه،مساقات، استصناع،جعاله وسلف
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 eitta&telegram: @tayebat_public
🌐 site: Tyb.ir
⚠️ خودت را گم نکن، خاکی باش ⚠️
#عثمان_بن_عیسی می گوید :
#امام_صادق علیه السلام فرمود :
روزی مرد ثروتمندی خدمت #پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله رسید و در کنارشان نشست .
در این هنگام مرد فقیر و بدلباسی آمد و در کنار آن مرد ثروتمند ِ خوش لباس نشست .
بلافاصله مرد ثروتمند خود را به کناری کشید و لباس خود را جمع کرد .
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود :
آیا ترسیدی از #فقر او چیزی به تو برسد که خود را از او کنار میکشی و فاصله میگیری ؟!
مرد توانگر گفت : خیر !
رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمود:
آیا میترسی که از مالت چیزی به او برسد ؟!
گفت : خیر ! این هم نیست .
فرمود : ترسیدی لباست کثیف شود ؟!
گفت : خیر !
فرمود : پس چرا هنگامیکه او در کنارت قرار گرفت ناراحت شدی و خود را جمع کردی ؟
آن مرد عرض کرد :
ای رسول خدا ! من #همنشینی دارم که هر زیبایی را در نظرم زشت جلوه میدهد و هر زشتی را زیبا میکند .
اینک نصف دارایی خود را به او میدهم .
رسول خدا صلی الله علیه و آله به آن مرد فقیر فرمود : از او قبول میکنی ؟
گفت : خیر نمیگیرم .
مرد ثروتمند گفت : چرا؟!
گفت : برای اینکه می ترسم دچار همان چیزی شوم که تو به آن مبتلا شدی .
🗂منبع :
كافی ، ج ۳ ، ص ۶۵۶
الوافی ، ج ۵ ، ص ٧٩٢
#فخرفروشی
#ثروت
#تکبر
#بخل
#فقر
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 eitta&telegram: @tayebat_public
🌐 site: Tyb.ir
💥😳هشدار مهم: بمب بورس به جای بُمب نقدینگی!
👌همه میدانیم که چه از نظر اقتصادی و چه از نظر منطقی #غیرممکن است #سود_زیاد هفته ای 15 درصد در بورس ادامه یابد و باید #هشدار فوری داد که خیلی زود متوجه میشویم که متاسفانه مدیران اقتصادی و بانک مرکزی به خاطر نگرانی از به هم خوردن بازارهای موازی و کنترل بمب نقدینگی چه بمب بسیار بزرگتر و مهیب تری به عنوان بازار بورس بوجود اورده اند که مادر تمام بمبهای اقتصادی خواهد بود.
💥حداقل کاری که تا دیر تر از این نشده باید فوری اجرا شود این است که در مرحله اول در تصمیم به بورس کشاندن سرمایه ناچیز دو میلیون تومانی 8 میلیون کد ملی بازنگری اساسی انجام شود و در مرحله دوم تلاش شود سرعت رشد شاخص بورس بدون اینکه منفی شود ملایم شود.
👈 لینک مطلب در کانال طیبات👇👇👇👇
https://eitaa.com/tayebat_public/908
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
💥😳هشدار مهم: بمب بورس به جای بُمب نقدینگی!
👌مدیران اقتصادی و بانک مرکزی به خاطر نگرانی از به هم خوردن بازارهای موازی و کنترل #بمب #نقدینگی بمب بسیار بزرگتر و مهیبتری به عنوان بازار #بورس بوجود آوردهاند که مادر تمام بمبهای اقتصادی خواهد بود.
🔷سایت الف در یادداشتی به شرایط این روزهای بورس در کشور پرداخت و نوشت: در چند ماه و به خصوص در چند هفته گذشته بورس ایران هر روز دارد رکورد میشکند. در این یادداشت کوتاه بدنبال درست یا نادرست بودن و چرایی و چگونگی رسیدن بورس به این مرحله نیستیم اما تصمیم اخیر برای درگیر کردن 8 میلیون نفر در این بازار ما را بر ان داشت که به همه دست اندرکاران بورس و مدیران افتصادی دولت و بانک مرکزی که به وضوح تصور میکنند با استفاده از بورس میتوان تا حدود زیادی نقدینگی ریالی کلان کشور را جذب کرد هشدار فوری بدهیم.
🔶متاسفانه از دو هفته گذشته به نظر می رسد کنترل بورس و شاخص ان تا حدود زیادی از دست مدیران اقتصادی کشور خارج شده به این معنی که امکان نزولی شدن تکنیکی شاخص بورس وجود ندارد و اهرمی که آنها برای کنترل نقدینگی به ان پرداختند حالا بدون توقف و ترمز دارد می تازد و به بزرگترین پاشنه اشیل اقتصاد ایران تبدیل شده چرا که با تبلیغ بیش از اندازه که تا حدود زیادی غیر واقعی است میلیونها نفر از مردم اغلب بی تجربه و با ریسک بالا وارد این بازی خطرناک شدند و برای آنها انتظار اشتباهی بوجود امده که بازار بورس باید هر روز دو تا سه درصد و هر هفته ده تا 15 درصد رشد کند.
🔻در حال حاضر بزرگترین نگرانی کارگزاران و مدیران اقتصاد ایران باید این باشد که سرعت رشد شاخص بورس دیگر نمیتواند نزولی و متوقف شود، چون در آن صورت خطر عظیمی بوجود میآید که سهامداران تازه وارد و بی تجربهای که اغلب برای سود چند ده درصد در ماه در چند هفته اخیر وارد بورس شدند ناگهان تصمیم به فروش و نقد کردن پول و سود خود شوند. تاکید مدیران اقتصادی و بانک مرکزی برای رونق بورس برای کنترل و مهار نقدینکی ریالی ما را نا خوداگاه به یاد همان تدبیر افراد ساده اندیشی می اندازد که به تصور خود برای مهار کرونا از الکل یا داروهایی بدون تجویز پزشک استفاده می کنند.
🔺در مقام قیاس و فقط برای روشن شدن بیشتر مسئله تصور کنید درصد کوچکی از سپرده گذاران بانکی درصدد نقد نمودن سپردههای خود در بانکها باشند. چه اتفاقی برای سیستم بانکداری و اقتصاد کشور روی خواهد داد؟ اما برای بانکهای ایران با توجه به نوع مشتریها که اغلب محافظه کار و سنتی هستند و همانطور بدلیل تضمین سودهای 15 تا 20 درصد در سال این اتفاق بسیار بعید است ولی طبیعت بورس ایران و دنیا با بانک بسیار متفاوت است چون هیچ تضمینی برای سود در پایان سرمایه گذاری وجود ندارد.
♦️همین باعث می شود در بورس که اغلب مشتریان جدید آن، جوان و بی تجربه هستند و فقط به دنبال #سود_فوری (قاتل اقتصاد و اخلاق اقتصادی سالم) و چند برابر بانکها هستند و بسیاری از انها 70 تا 80 درصد و گاهی تمام سرمایه و پس انداز خود را راهی بازار بورس کردند به محض منفی شدن یا ملایم شدن رشد شاخص بورس تصمیم به نقد کردن سهام خود بگیرند. به نظر شما چه اتفاقی خواهد افتاد؟ و بدتر از ان این حقیقت تلخ هست که این امر یعنی نقد کردن سهام فقط در صورتی اتفاق نخواهد افتاد که بورس به روند رشد 15 درصد در هفته خود ادامه دهد.
👌ولی همه میدانیم که چه از نظر اقتصادی و چه از نظر منطقی #غیرممکن است #سود_زیاد هفته ای 15 درصد در بورس ادامه یابد و باید #هشدار فوری داد که خیلی زود متوجه میشویم که متاسفانه مدیران اقتصادی و بانک مرکزی به خاطر نگرانی از به هم خوردن بازارهای موازی و کنترل بمب نقدینگی چه بمب بسیار بزرگتر و مهیب تری به عنوان بازار بورس بوجود اورده اند که مادر تمام بمبهای اقتصادی خواهد بود.
💥حداقل کاری که تا دیر تر از این نشده باید فوری اجرا شود این است که در مرحله اول در تصمیم به بورس کشاندن سرمایه ناچیز دو میلیون تومانی 8 میلیون کد ملی بازنگری اساسی انجام شود و در مرحله دوم تلاش شود سرعت رشد شاخص بورس بدون اینکه منفی شود ملایم شود.
😳حتی روشهای دیگر مهارموقت نقدینگی مانند افزایش سودبانکی هر چند تابه حال از آن استفاده گسترده شده که به فرسوده شدن سیستم بانکی انجامیده است؛ولی بازبه دلیل تضمینی بودن سود مشتری در مقام قیاس با افزایش روزانه بورس از هزینه و خطر کمتری برای اقتصاد کلان و امنیت ملی کشور برخوردار است. غیر از این باشد تلاطمات اقتصادی و اجتماعی ادامه روند کنونی بورس ایران به اندازهای خواهد بود که تلاطمات اقتصادی و اجتماعی موسسات اعتباری یا جریان تعدیل قیمت بنزین و حتی هزینههای اقتصادی کرونا در برابر آن به سان نسیم خواهد بود واصلا هم تصور نکنیم روی دادن آن به دوری زمان دولت بعد خواهد بود.
🆔 eitta&telegram: @tayebat_public
🌐 site: Tyb.ir