🔴 دستگیری عاملان حمله به پاسگاه راسک
🔻 فرمانده کل انتظامی با اشاره به عملیاتِ بزرگ و گسترده مبارزه با تروریسمِ فراجا، از دستگیری ۴ عامل اصلی و دخیل در حادثه تروریستیِ راسک که در شب حادثه حضور داشتند و موجب شهادت چند تن از کارکنان پلیس شدند خبر داد.
نامه تند نماینده مجلس به دبیرکل پایداری/ چرا وقتی نوباوه از تریبون مجلس دروغ گفت به او تذکر ندادید؟ / دروغگویی این نماینده چه ارتباطی با جبهه پایداری دارد؟
مجتبی توانگر با ارسال نامه ای به محصولی دبيرکل پایداری نوشته است:
🔹چرا وقتی نوباوه از تریبون مجلس دروغ گفت به او تذکر ندادید؟ باید روشن کنید که این اقدام تشکیلاتی بوده یا اقای نوباوه فقط یک نطق عصبی ناشی از محکومیت خودش در دادگاه بوده؟
🔹دادگاه در ۱۹ دی سال جاری حکم قطعی محکومیت نوباوه را صادر کرده است چرا به دروغ مدعی تبرئه خود از تریبون مجلس شده است؟ این اظهارات خلاف واقع قبلا هم توسط اعضای جبهه پایداری بیان شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تصویری از مهر و موم مرز رفح توسط دولت مصر در پی تهدید ورود فلسطینیان به مصر!
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 قابی ماندگار از برف بازی پلیس راهور با بچه ها
💢براندازا گیر دادن که راه #یمن بازه چرا نمیرید یمن!
🔹بعد وقتی میگیم برانداز بودن یعنی بیشعور و بیعقل بودن بهشون بر میخوره!:)) آخه منگلا مگه اونجا سوریهست که به نیروی انسانی نیاز داشته باشه؟؟ :)))) چرا انقدر ابلهید آخه! اینا خودشون نیروی اضافی هم دارن :)))))
⭕گزارش اسکای نیوز عربی به نقل از منابعی در #یمن: حوثی ها با همکاری کارشناسان ایرانی و حزب الله لبنان در حال انتقال موشک های بالستیک و موشک های کروز دریایی به شهر بندری الحدیده در غرب این کشور هستند.