eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
395 دنبال‌کننده
129.4هزار عکس
88.8هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴رئیس جمهور بلاروس: ما بخش اعظم تسلیحات هسته‌ای روسیه را دریافت کردیم.
📰 🔹 چهارشنبه ۷ تیر ۱۴۰۲
📰صفحه نخست ، ۷ تیرماه ۱۴۰۲
🔺 رشته توییت جلیل محبی درباره دستور مهم رهبری برای اعتبار زدایی از اسناد غیر رسمی
🔺معاون علمی رییس جمهور خبر داد: ایجاد دو شرکت مشترک ایرانی - اندونزیایی در حوزه سلامت با مشارکت دانش بنیان‌ها
17.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رفتار وحشیانه مدعیان آزادی و زندگی با روح الله عجمیان و آرمان علی‌وردی یعنی پایان منطق 🔹سعید جلیلی نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در نخستین همایش بین‌المللی «شهدای ترور انقلاب اسلامی»: کسانی که مدعی علم و مدرنیته هستند دانشمند فیزیک و هسته ای شما را هدف قرار می دهند این یعنی پایان منطق. 🔹کسانی که مدعی آزادی و زندگی هستند آن رفتار وحشیانه را با روح الله عجمیان و آرمان علی وردی و دیگر شهدا داشتند اینجا پایان منطق است. 🔹اگر ما امروز ۴۴ سال این مسیر را با قوت پیش آمدیم در هر مقطعی مدیون سردارانی بودیم که سربازانی آنها را همراهی کردند و این موفقیت ها را رقم زدند. 🔹شهدای عرصه هسته‌ای نشان‌ دادند که می‌توانند باطل السحر تحریم‌ها باشند. 🔹مقامات‌ طرف مقابل رسما اعلام کردند که راهبرد فشار حداکثری شکست خورده که این نشان از قدرتمندی ایران و انقلاب اسلامی و بیانگر تولید قدرت شماست.
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترور پایان منطق است 🔹سعید جلیلی نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در نخستین همایش بین‌المللی «شهدای ترور انقلاب اسلامی»: دشمنان اوایل انقلاب می دیدند در عرصه نرم نمی توانند پیروز بشوند. 🔹سرکرده گروه منحوس گروهگ منافقین در انتخابات مجلس کاندیدا بود ولی نتوانست رای بیاورد. نمی توانستند آن موقع بگویند آزادی نیست و نگذاشتند در انتخابات باشیم.
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش برای اولین‌ بار! 🔺اگر بهشتی آن‌جا بود، خیال ما راحت بود… 🔺چگونه نظام پس از شهادت قدرتمندانه به مسیر خود ادامه داد… 🔺روایت شنیدنی رهبر معظم انقلاب از حادثه‌ای تلخ اما امیدبخش