فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️ اعتراف پمپئو به عقب نشینی آمریکا در تحریم ها و توافق با ایران...
🔸 چرا تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا دستاورد قابل توجهی برای دستگاه دیپلماسی رئیسی است؟
🔹در کش و قوس مذاکرات ۱+۵ و ایران در سال ۹۴ با حضور وزرای خارجه وقت ایران و آمریکا در وین، دولت حسن روحانی جیسون رضاییان به همراه سه آمریکایی دیگر که به جرم جاسوسی برای سازمان سی آی اِی بازداشت و محاکمه شدند آزاد کرد و در ازای آن مبلغ ۱٫۷ میلیارد دلار از دارایی های ایران آزاد شد.
🔸اما چرا تبادل زندانیان ایران و آمریکا در دولت رییسی متفاوت است؟
🔹دستگاه دیپلماسی دولت رئیسی این توافق را نه با پیش زمینه توافق اتمی، بلکه با مذاکرات انحصاری بر روی مسائل زندانیان به نتیجه رسانده است در حالی که در دولت روحانی دستیابی به برجام یک عامل محرک برای دستیابی به توافق تبادل زندانیان بود.
🔹همچنین این اتفاق درست زمانی رخ داده است که تمام پروپاگاندای رسانهای غرب در تلاش بود که نظام حاکم بر کشور را نامشروع و فاقد قدرت نشان دهد، زیرا این توافق در سال ۱۴۰۱ قابل دسترسی بود اما با شروع فتنه در سال ۱۴۰۱ آمریکا با توهم براندازی نظام از مذاکرات عقب نشست اما مطابق با توافق انجام شده ایالات متحده آمریکا مبلغ شش میلیارد دلار به عبارتی قریب به ۴ برابر مبلغی که جهت آزادی زندانیان خود در سال ۹۴ به دولت روحانی پرداخت کرده است را به ایران داده و همچنین این توافق نشان می دهد که دولت آمریکا پذیرفته که تلاش یک ساله آنان و تمام دستگاههای جاسوسی غربی جهت تزلزل قدرت جمهوری اسلامی بی نتیجه مانده و با توافق با ایران عملا ثبات حاکمیتی نظام را پذیرفته و به صورت رسمی شکست تمام تلاش های غربی ها و معاندان در خدشه دار کردن اقتدار نظام را اعلام می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمده ام تو به داد ولم برسی...😭🥀🥀
#حسین_جانم
18.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با نوکریه ارباب،شاهانه زندگی
#ارباب_شدی_که_رو_به_هر_کس_نزنم
#بین_الحرمین
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من
مجنونو
مدیونو
دیوانهی
حسینم :)
#انا_مجنون_الحسین
#حسین_جان