eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
390 دنبال‌کننده
130.3هزار عکس
89.7هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رابطه عاشقانه موساد با مقامات اقلیم کردستان عراق از زبان رئیس اسبق میز عراق در موساد «الیزر تسفریر»رئیس اسبق میز عراق در موساد: طی ده سال از 1965 موساد همیشه نمایندگانی به کردستان می‌فرستاد؛ و در آنجا هئیتی متشکل از افسران موساد، مستشاران و مربیان نظامی و بیمارستان مستقر کرده‌اند.
🔻روایت معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از جریان انقلابی‌نما 🔸محمد امین توکلی زاده در صفحه شخصی خود نوشت: بخشی از نارضایتی مردم بخاطر عملکرد جریان موسوم به انقلاب است که انقلابی نیست جریانی که حفظ خودش را مهم تر از حفظ انقلاب می داند. اینکه پرچم مطالبات به حق مردمی که تطبیق با اهداف انقلاب دارد را در دست نمی گیرند وراضی به وضع موجود هستند یعنی خبری از انقلابی گری نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارشناس اینترنشنال: انصارالله یک نیروی کارآزموده و آماده هستند
اعتراف خبرنگار معروف شبکه یازده تلویزیون رژیم صهیونیستی به مقر موساد بودن محل بمباران شده در اربیل
🔴 گروه تروریستی جیش العدل: ایران مسئولیت این حمله را برعهده دارد و عزم ما برای ویران کردن ایران با این حملات جدی تر خواهد شد.
🔴 عراق رسما از ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد شکایت کرد.
🔴 | وزارت خارجه پاکستان: بزودی به اقدام موشکی ایران پاسخ میدهیم زیرا حاکمیت ما نقض شده است و غیرنظامیان کشته شده اند.
🔴 آمار تلفات بمباران پاکستان به ۳ تن رسید 🔹روزنامه محلی خراسان چاپ پاکستان از کشته شدن یکی دیگر از مجروحان بمباران امروز خبر داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به خانه‌های مسکونی در جنوب نوار غزه 🔹بر اثر حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به خانه های مسکونی در غرب شهر خان یونس در جنوب نوار غزه، دست کم ۱۳ غیر نظامی فلسطینی شهید شدند. 🔹هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی همچنین شامگاه سه شنبه شب اطراف بیمارستان ناصر واقع در شهر ”خان یونس“ در جنوب نوار غزه را بمباران کردند. 🔹درباره تلفات و خسارات این حملات گزارشی نرسیده است. 🔹در حمله هوایی به خانه ای در مرکز شهر ”رفح“ در جنوب نوار غزه هم دستکم ۴ تن از جمله دو کودک شهید و دهها فلسطینی زخمی شدند. 🔹در حمله روز سه شنبه در ”خان یونس“ ۲۰ فلسطینی در جنوب نوار غزه شهید شده بودند. 🔹نظامیان اشغالگر شامگاه سه شنبه نیز با یورش به محله «کفر سابا» در شهر قلقیلیه در کرانه باختری رود اردن، شماری را ربودند.
🔴نامه جمهوری اسلامی ایران به شورای امنیت درباره حمله به مواضع تروریست‌ها در سوریه و عراق 🔹ایران در نامه ای به شورای امنیت در خصوص حمله به مواضع تروریست‌ها در سوریه و عراق اعلام کرد: ایران حقوق ذاتی خود را که توسط قوانین بین‌المللی به رسمیت شناخته شده است، برای حفاظت از حاکمیت، امنیت ملی و شهروندان خود در برابر هرگونه تهدید یا حمله، تکرار می‌کند. 🔹این عملیات شامل حملات هدفمند علیه پایگاه ها و تأسیسات گروه های تروریستی مستقر در سوریه و عراق است. 🔹عملیات ضدتروریستی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت کامل تعهدات بین المللی ایران به ویژه حقوق بشردوستانه بین المللی انجام گرفته است. 🔹جمهوری اسلامی ایران بر تعهد خود به احترام کامل به حاکمیت ملی، استقلال، وحدت و تمامیت ارضی جمهوری عراق و جمهوری عربی سوریه تاکید می کند.
🔴 گروه تروریستی جیش العدل در سال ۲۰۲۳ پیش از این مسئولیت سه حمله به نیروهای امنیتی ایران در راسک، سراوان و ایرانشهر را بر عهده گرفته بود. 🔹دوران بزن در رو تمام شد 🔥
🔴 ایروانی: عملیات ضدتروریستی با رعایت کامل تعهدات بین‌المللی انجام شد 🔹 نمایندهٔ دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به شورای امنیت اعلام کرد عملیات ضدتروریستی ایران ضروری و متناسب با هدف‌قراردادن دقیق پایگاه‌های گروه‌های تروریستی و رعایت کامل تعهدات بین‌المللی به‌ویژه حقوق بشردوستانه انجام شده است.