eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
395 دنبال‌کننده
129.6هزار عکس
88.9هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
◽️تیپ جذاب زنانه که مردان می پسندند. ▪️پختگی در گفتار و رفتار ▫️در کنار پوشیدن لباس های مناسب و آراستن چهره، باید در رفتار و گفتار خود نیز کاملاً با وقار باشید و با اعتماد به نفس صحبت کنید. ▫️پسرها غالباً از دخترانی که حجب و حیا را در رفتار خود رعایت نمی کنند و حرکات خارج از عرف انجام می دهند، خوششان نمی آید. ▫️در رفتار و کردار خود باید مهربان باشید و با متانت حرف بزنید. از عصبانیت و پرخاشگری پرهیز کنید و آرامش را به طرف مقابل خود القا نمایید.
🔺خوشی فقط واسه مردم بَده؟! به یاد خون های بی گناه ریخته در کف خیابان، در گرجستان جشن عروسی لاکچری میگیرم تا مرهمی باشد بر دل بازماندگان!
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مساله فقط سیاست و سیاسی نیست . اینکه جریان شیطان با تمام توان، با حجم زیاد شبهات، تخفیف و تحقیر عزاداری به میدان آماده و شب و روز در تلاش است صرفا با اغراض سیاسی و یا مبارزه با حکومت فعلی قابل درک نیست. آنان بخوبی می دانند که محبت اباعبدالله(ع) در فطرت انسان نهادینده شده است. قالَ رَسُولُ اللّهِ (ص):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.» براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه، ج 12، ص 556) اگر لایه های غبار نشسته بر روی قلوب کنار زده شود، احیای صورت گیرد. هر انسان آزاده ای محبت اباعبدالله(ع) را تصدیق می کند. و کودکان در راس این احیاگری قرار دارند. محرم فرصت آن احیاگیری است‌. اگر به مبارزه محرم‌آمده اند تا با انواع رذالت ها و شبهات فکری جایگاه آن را تخفیف دهند، یک دلیل همین است. آنها با محرم احیاکننده انسان سر ستیز دارند، اگر محرم بعنوان یک جشنواره یا فستیوال شبیه به آنچه در سایر ادیان و مکاتب وجود دارد برگزار شود، یعنی صرفا یک مجموعه مناسک شور محور باشد، هیچ مشکل و ستیزی با آن ندارند.
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣️روایت یک هم وطن از پلیس‌های آلمان :)
🔸ایران در جمع ۲۰ کشور برتر در بخش نیروگاه برقآبی 🔹بر اساس اعلام انجمن جهانی سدسازی ایران با ظرفیت ۱۲.۲ هزار مگاوات نیروگاه برقآبی در بین ۲۰ کشور برتر دنیا در این حوزه قرار گرفته است. 🔹بر اساس گزارشات بین‌المللی، توربین‌های برقآبی ایرانی با بزرگترین شرکت‌های سازنده در این حوزه از جمله زیمنس آلمان و جنرال الکتریک آمریکا توان رقابت دارد.
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 اساتید دانشگاه شریف مرثیه‌خوان امام حسین شدند شعرخوانی دکتر شهره کسایی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر در رثای سیدالشهداء علیه‌السلام نوبت به اولیا چو رسید آسمان تپید ز آن ضربتی که بر سر شیرِ خدا زدند بس آتشی ز اخگر الماس ریزه‌ها افروختند و در جگر مجتبی زدند وانگه سرادقی که ملک محرمش نبود کندند از مدینه و در کربلا زدند وز تیشه ستیز در آن دشت کوفیان بس نخل‌ها ز گلشن آل عبا زدند پس ضربتی کز آن جگر مصطفی درید بر حلق تشنه خلفِ مرتضی زدند اهل حرم، دریده گریبان، گشوده مو فریاد بر در حرم کبریا زدند *به‌ابتکار هیأت‌الزهرای دانشگاه شریف
🔴 اجتماع بزرگ مادران و شیرخوارگان عاشورایی در مصلی تهران برگزار می‌شود 🔹مسئول نمایشگاه‌های مصلای امام خمینی(ره) گفت: اجتماع بزرگ مادران و شیرخوارگان عاشورایی و آیین بزرگداشت مقام حضرت علی اصغر(ع) جمعه ۳۰ تیرماه از ساعت ۸ صبح در شبستان مصلای امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود.
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رونمایی از ابزارهای عجیب تقلب کنکور روی آنتن زنده/ سال گذشته ۸۵۰ متقلب کشف شدند و از ۱۰۴۵ فرد احتمال تقلب هم آزمون مجدد گرفته شد 🔹عبدالرسول پورعباس (رئیس سازمان سنجش آموزش کشور):در سال ۱۴۰۱ به وسیله دستگاه سیگنال‌یاب، تجهیزات تقلب از گوش بیش از ۸۵۰ نفر داوطلب کنکور پیدا شد. تقلب در کنکور کار فردی نیست، بلکه نتیجه فعالیت شبکه‌ای پیچیده و حتی بین‌المللی است. نرم‌افزارهایی داریم که طی ۴۸ ساعت می‌توانند پاسخنامه‌ها را فرد به فرد مورد آنالیز قرار دهند و تقلب را تشخیص دهند. 🔹با شنود سیگنال‌ها، ۱۷ کلید تقلب و ۱۰۴۵ نفر افراد دارای شبهه را در سال گذشته شناسایی کردیم و آزمون مجدد از آنها اخذ کردیم. از هزار و صد و ۳۵ نفر که توانستند با تقلب به دانشگاه راه یابند، ۹۱۰ نفر محروم شدند که بیش از ۵۰۰ نفر از آنها در آزمون مجدد هم شرکت نکردند.
🚨کانال 11 عبری: به گفته منابع یک روزنامه بین المللی، ایران قصد دارد الیزابت تزورکوف، اسرائیلی ربوده شده در عراق را در ازای آزادی فعالان ایرانی دستگیر شده توسط اسرائیل آزاد کند. 🔸️یک منبع ارشد عراقی به این روزنامه گفت که تزورکوف در بازداشت یک گروه شبه نظامی شیعه طرفدار ایران است تا اسرائیل را برای انجام معامله مبادله اسرا با ایران تحت فشار قرار دهد. همچنین گزارش شد که این روزنامه با سخنگوی دولت عراق تماس گرفته اما وی از اظهار نظر خودداری کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑تذکر رهبر انقلاب به مداحان و عزاداران: آیا درست است عظمت امام حسین (علیه‎السلام) را در یک مجلسی تبدیل کنیم به کار سبک و لخت شدن و بالا و پایین پریدن‌ها؟!
🌐 قیمت خودرو تا ۱۰ درصد پایین‌تر می‌آید/ کوییک و تارا کمترین ریزش را خواهندداشت! شجاعی، کارشناس خودرو: 🔹کاهش قیمت خودرو اکنون به همراه تشدید رکود است. اگر روند تحویل خودروهای وارداتی تسریع شود و رشد تولید هم داشته باشیم، پتانسیل کاهش بیشتر قیمت خودرو را داریم. 🔹از آنجایی که رشد نرخ ارز ادامه داشته، سوداگران هم قیمت خودرو را تا جایی که توانستند افزایش دادند اما اکنون در حال تخلیه حباب در بازار هستیم. اگر تا یک ماه دیگر باز هم ارز ارزان‌تر شود، خودرو تا ۱۰درصد پایین‌تر می‌آید. 🔹ریزش قیمت خودرو در شاسی بلندهای چینی بیشتر به چشم می آید. خودروهایی مانند کوییک و تارا که در خط تولید هستند جذابیت کمتری برای سرمایه‌گذاران دارند و به همین خاطر حباب زیادی ندارند که بخواهند بشکنند و کاهش شدیدی را تجربه نخواهندکرد. 🔹زمانی که دامنه نوسانات دلار محدود شود و نرخ ارز را پیش‌بینی پذیر کنیم، بازارهای دیگر به آرامش می‌رسد و دلالان کمتر جولان می دهند. اکنون نیز واسطه ها دیگر نمی توانند قیمت گذاری کنند واین مطلوب است./ تیترتجارت
🔸وال استریت ژورنال: آمریکا ۱۴ بانک عراقی را به اتهام تجارت دلاری با ایران تحریم کرد 🔹 روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال روز چهارشنبه به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که واشنگتن ۱۴ بانک عراقی را به اتهام انجام معاملات دلاری با ایران تحریم کرده است. 🔹این تحریم ها که توسط وزارت خزانه داری و بانک مرکزی آمریکا در نیویورک اعمال شده، بخشی از تلاش گسترده ایالات متحده برای جلوگیری از ارسال ارز دلار به ایران است.