eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
485 دنبال‌کننده
149.7هزار عکس
106هزار ویدیو
216 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
بازداشت اعضای ۱۵ باند قاچاق محصولات دخانی در ۱۰ استان کشور وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: 🔹در مسیر تحقق این هدف، در روزهای گذشته با اقدامات همه جانبه‌ اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان «عجل الله تعالی فرجه الشریف» و با همراهی و مساعدت تمام عیار دستگاه محترم قضایی و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ۱۵ شبکه‌ کلان قاچاق سازمان یافته‌ محصولات دخانی در ۱۰ استان کشور شناسایی و عوامل آن با حکم مرجع محترم قضایی بازداشت شدند. 🔹این باندهای سازمان‌یافته‌ قاچاق از طریق مبادی غیررسمی و با سوء استفاده از استثنائات تجاری، اقدام به قاچاق و دپوی کالا در شهرستان‌های مرزی و توزیع گسترده در سراسر کشور نموده و میلیون‌ها دلار درآمد نامشروع را به صورت ارز و از طریق صرافی‌های غیرمجاز از کشور خارج کرده‌اند.
۵ مرداد ۱۴۰۲
زیاد النخاله: اسرائیل وارد جنگ شود، فلسطینی‌ها و حزب‌الله بایکدیگر خواهند بود 🔹 دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به همکاری گروه‌های مقاومت فلسطین و جنبش حزب‌الله لبنان، تاکید کرد که اگر رژیم صهیونیستی وارد جنگ شود، گروه‌های فلسطینی و حزب‌الله در این جنگ در کنار یکدیگر خواهند بود.
۵ مرداد ۱۴۰۲
۵ مرداد ۱۴۰۲
برای محرم مشکی نپوشید! ما دیگه به نذری لب نمی‌زنیم! برای کسی که به ما ربطی نداره عزاداری نکنید!
۵ مرداد ۱۴۰۲
‏جمع‌بندی: ۱. هیأت جای همه است. ۲. همه‌ی ما ضعف‌ داریم: درونی/بیرونی ۳. نسبت به ضعف‌های هم گارد نداشته باشیم. ۴. برای اصلاح ضعف‌ها دعا/تلاش کنیم. ۵. برای اصلاح ضعف‌ها عجله نکنیم. ۶. کسی رو از امام حسین زده نکنیم. ۷. حُسن‌ و قبح اعمال رو مساوی نگیریم. ۸. همه مهمان ع هستیم .
۵ مرداد ۱۴۰۲
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیخ حسین انصاریان: برداشتن حجاب از سر زنان شیعه، طرح دشمن است.
۵ مرداد ۱۴۰۲
۵ مرداد ۱۴۰۲
🌹 ساعت به وقت دلتنگی و غم 🥀 ۱:۲۰ 🌷 سه سال و شش ماه و سه هفته 🌷۱۲۹۰ روز 🌷۱۸۴ هفته 🌷۱۸۴ جمعه از آسمانی شدنت میگذرد مردترین مرد سرزمینم💔 تو رسیدی به آرزوی خودت...؛ چه کند این جهان تباهی را😞
۵ مرداد ۱۴۰۲
تو ما را بی‌سپر نگذار، سردار بدون بال و پر نگذار، سردار از آن حال و هوای آسمانی زمین را بی‌خبر نگذار، سردار
۵ مرداد ۱۴۰۲
2.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
او را خودِ حسین گرفته است در بغل قاسم رسیده است به اَحلیٰ مِنَ العَسَل💔
۵ مرداد ۱۴۰۲