eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
456 دنبال‌کننده
155.9هزار عکس
111.2هزار ویدیو
219 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
حضور کی‌روش در کاخ سعدآباد 🔹سرمربی تیم ملی در روز تعطیل خود به کاخ سعدآباد رفت.
🔴تکذیب شایعه درگذشت ابوالفضل پورعرب 🔹 در ساعت گذشته خبرهایی مبنی بر درگذشت ابوالفضل پورعرب منتشر شد که با تماس خبرنگاران با وی او خبر از سلامتی خود داده است. 🔹 وی در بیمارستان نیکان تهران بستری شده است.
🔻درگذشت یک جوان یاسوجی به خاطر باخت تیم ملی! 🔹این جوان از اهالی منطقه پشت کوه شهرستان باشت و ساکن یاسوج بود که پس از باخت ایران در جام جهانی 2022 برابر آمریکا دچار سکته و به بیمارستان امام سجاد شهر یاسوج منتقل شد. 🔹این جوان پس از 3 روز بستری در بیمارستان جان خود را از دست داد.
تجمع دانشجویی علیه قطعنامه ضد ایرانی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد
⚽️بعد از ژاپن، کُره هم شگفتی‌ساز شد 🔹کره‌جنوبی با نتیجه ۲ بر یک پرتغال را شکست داد و به مرحله حذفی جام‌جهانی صعود کرد.
⚽️اروگوئه به‌خاطر یک گل کمتر از جام‌جهانی حذف شد 🔹اروگوئه ۲ - غنا صفر
🔴 شناسایی پیکر مطهر یک شهید دفاع مقدس پس از ۳۸ سال 🔸️ شهید جلیل نوری از شهدای بسیج نوجوانان شهرستان دزفول بود که در عملیات بدر به فیض شهادت نائل آمد. 🔹پیکر مطهر این شهید والامقام پس از ۳۸ سال از طریق آزمایش DNA شناسایی شد. 🔸️ زمان آیین تشییع و خاکسپاری این شهید والا مقام متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
3.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توییت جالب قیس قریشی تحلیل‌گر سیاسی ساکن لندن از دور افتخار تیم ملی مراکش با پرچم‌ فلسطین 🔺️حکومتی که چند دهه با اسرائیل رابطه پشت پرده داشته و چند سال است بطور رسمی با آن رابطه دارد ولی مردمش حاضر نیستند رابطه‌ با اسرائیل را بپذیرند و حتی خود اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسند ... آزادگی ملت ها
1.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 کشف محموله سلاح و مهمات در نقطه صفر مرزی با کشور پاکستان
🔴فتنه ای بزرگ تر 🔻از ابتدا هم مشخص بود اعتراضات و اغتشاشات بر محور مبارزه با حجاب هیچ وقت نمی تواند اکثریت جامعه را همراه کند که نکرد. 🔹️ هدف ، شکستن قبح اغتشاشات و زیر پا گذاشتن قوانین و حمله وحشیانه به ماموران بود که شکست. 🔸️ اما دشمن برای همراه کردن عموم جامعه ، به یک بهانه قابل قبول اقتصادی نیاز دارد. 🔹️ به احتمال قریب به یقین دیر یا زود نفوذی های اقتصادی دست به کار خواهند شد و با طراحی یک برنامه اقتصادی ریاضتی و مسئله دار و تصمیم سازی برای مسئولین جهت اجرای آن ، فتنه ای بسیار بزرگ تر و گسترده تر ایجاد خواهند کرد. فتنه ای که این بار اکثریت جامعه را با خود خواهد داشت!!! 🔸حفظ هوشیاری و رعایت تدبیر از سوی مسئولین و خودداری از هرگونه اقدام عجولانه و نسنجیده اقتصادی ، برای خنثی کردن این توطئه ، بسیار بسیار ضروری است ... (۱۴۰۱/۹/۱۱) ✍"قاسم اکبری"
♦️حیدر الموسوی تحلیلگر سمائل سیاسی در سخنانی گفت: مصطفی الکاظمی، نخست وزیر سابق، بخشی از جنایت ترور فرماندهان پیروزی توسط آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد است.
🔻قلمت بشکنه تاریخ اگر ننویسی شهید روح‌الله عجمیان کارگر گچ‌کاری بود که یکی از قاتلینش ماهانه ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومن درآمد داشت