eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
469 دنبال‌کننده
152.2هزار عکس
108هزار ویدیو
216 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
. . آن سه دانشجو! . مرداد سال ۱۳۳۲، دولت مصدق با کودتای آمریکایی سرنگون و شاه به قدرت بازگشت. در آذر همان سال، نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا برای دیدار با شاه وارد ایران شد. این سفر با اعتراض دانشجویان به حمله و کشتار در دانشکده فنی تهران ختم و امروز بعنوان روز دانشجو مشهور و ثبت است. . اما‌‌.‌.. ۱. این واقعه ده سال قبل از ظهور فردی بنام آیت الله خمینی در سپهر سیاسی ایران رخ داد‌. ۲. ده سال پیش از شروع انقلاب امام در سال چهل و دو، اولین اعتراض بزرگ و شعار مرگ بر آمریکا توسط دانشجویان غیرمذهبی و غیر انقلابی طرح و عنوان شد. ۳. سه دانشجوی کشته شده، عضو حزب توده و جبهه ملی بودند: احمد قندچی: از هواداران جبهه ملی و دکتر مصدق. مصطفی بزرگ‌نیا: عضو کمیته مرکزی سازمان جوانان حزب توده. مهدی شریعت رضوی: از کادر جوانان حزب توده ۵. مسئولیت حمله به دانشکده فنی تهران و کشتار دانشجویان با ارتش بود و در این دوره هنوز ساواک شکل نگرفته است. . دانشجو امروزی باید از خود بپرسد: چرا دانشجویان دهه سی ضد آمریکایی بودند؟ چرا زمانیکه هنوز فردی به نام امام خمینی حرکتی آغاز نکرده، شعار مرگ و مخالفت با آمریکا سر داده میشود؟ محوریت آن اعتراضات هم جریان مذهبی نبود. نقطه آغاز دشمنی آمریکا با ایران، جمهوری اسلامی یا انقلاب اسلامی نیست، آغاز کننده این دشمنی نیز از سال ۱۳۵۷ جمهوری اسلامی نبود، باید تاریخ را درست مرور و روایت کرد. اصلی ترین مساله مخالفت آمریکا با دولت ملی و مستقل مصدق بود که قصد داشت نفت ایران را ملی کند. آمریکا با هر کشوری که بخواهد مستقل و خارج از اراده او رفتار کند اینگونه برخورد می کند. به دروغ به شما می گویند: دشمنی ایران و آمریکا بعد از انقلاب شروع شد! . . متاسفانه بسیاری از دانشجویان ما که این روز را جشن و یا بعنوان نماد اعتراض از آن یاد می کنند علت این نامگذاری و ماهیت این واقعه را نمی دانند. .
کمبود آنتی‌بیوتیک در انگلیس روزنامه «دیلی‌میل» انگلیس: 🔹در بحبوحه افزایش تعداد مبتلایان به عفونت‌های باکتریایی (استرپتوکوک) و مرگ هفت کودک بر اثر آن، انگلیس اکنون با کمبود آنتی‌بیوتیک مواجه است. 🔹سه دارویی که اغلب برای درمان باکتری (استرپتوکوک) یا علائمی که ممکن است توسط سایر عفونت‌های باکتریایی ایجاد شود استفاده می‌گردند، در انگلیس کمیاب شده‌اند. 🔹رئیس انجمن داروخانه‌های مستقل انگلیس: بسیاری از داروسازان با کمبود آنتی‌بیوتیک مواجه هستند و مجبورند به والدین بگویند که امکان خرید این داروها برای فرزندانشان وجود ندارد.
900.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋ روزت را زیبا کن! عادت سلام کردن به امام حسین علیه السلام را نشر می دهیم ... 💓
🔴کی‌روش: انگشت انتقاد را به سمت من نشان دهید 🔹سرمربی تیم ملی فوتبال ایران: ما درس‌های خیلی مهمی از این جام جهانی داریم که باید خودمان را با آن بالا ببریم. نتیجه دست ما بود ولی خودمان گذاشتیم که این نتیجه از دست ما برود. گذاشتیم آن لحظه جادویی ، آن لحظه اعجاز انگیز از دستمان فرار کند. 🔹 اگر خواستند انگشت انتقادات را به سمت یک نفر نشان دهند این انگشت را به صورت من نشان دهند. ولی این قهرمانانتان (ملی پوشان) را رها کنید به خاطر اینکه آنها تمام تلاششان را کردند.
🔴وزیر بهداشت از مجلس کارت زرد گرفت 🔹نمایندگان مجلس از پاسخ وزیر بهداشت درباره وضعیت بهداشت و درمان در شهرستان‌ها و روستاها قانع نشدند.
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دانشگاه امیرکبیر اعلام کرد علت لغو برنامه سخنرانی معاون زنان رییس‌جمهور در این دانشگاه به مناسبت روز دانشجو، عدم توانمندی در تأمین امنیت جانی او بوده است
سالروز شهادت سرلشگر خلبان 🇮🇷🌹 ((شهید احمد کشوری)) تولدسال ۱۳۳۲ کیاکلا مازندران 🔹شهادت :۱۵ آذر ۱۳۵۹ در میمک ایلام در نبردی نابرابر هلیکوپترش توسط جت جنگنده های میگ عراقی هدف قرار گرفت و پر کشید 🔹ستاره هوانیروز وحماسه ساز جبهه ها 🌹 شادی روحشان صلوات 🇮🇷
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در باغ وحش براندازها در خارج چه می‌گذرد؟ از زبون خودشون بشنوید
💥آغاز معاملات توافقی دلار در کانال ۳۴ هزار تومان 🔹معاملات توافقی دلار در بازار ارز امروز سه‌شنبه با قیمت خرید ۳۴ هزار و ۷۵۰ تومان کار خود را آغاز کرد.
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
تصویری که بود؛ تصویری که برایتان می سازند! بین تصویری که رسانه ها، شبکه های مجازی و ماهواره ای با تحریف تاریخ برایتان می سازند تا در ذهن و دل شما حس "حسرت زدگی" درباره زیستن در دوره پهلوی ایجاد شود؛ با تصویر واقعی تفاوت وجود دارد. یکی از آن مقوله مساله آزادی و اینکه شاه آدم نکشت! براحتی این تصویرسازی جعلی با طرح سوالاتی نظیر سوال بالا قابل فروپاشی است. متاسفانه در خلا ذهن تاریخی یا بهتر میگیم نسلی که بی تاریخ شده است، عده ای بهره خود را برده و هر چه میخواهند می بافند. ذهنِ بی تاریخ، در برابر این جعلیات تعطیل است. فورا می پذیرد. مغلوب میشود. می بازد و به او حسِ حسرت دست میدهد که ای کاش زمان شاه بودم! روایت نکنید، روایت نخوانید، به کتب و اسناد اعتماد نکنید، همگی قبول؛ اما فقط به این جنس سوالات پاسخ دهید! من نام این سوالات را "پاک کن ذهن بی تاریخ" می گذارم. چون با طرح ده‌ها سوال ساده این‌چنینی شما میتوانید تصویر ذهنی غلط و جعلی از تاریخ پهلوی را برهم بزنید.
📢 انگلیس برای مدیریت آشوب ارتش را هم فرا خوانده، عطاالله مهاجرانی با کنایه نوشته: زود نیست؟ 🔹استودیو ها را در لندن علیه ایران آتش کرده و میگویند: باید با این حکومت و پلیسی که موظف است نظم را بر قرار کند جنگید. 🔹همزمان ارتش را فراخوانده اند تا در لندن با مردم خود بجنگد.صبور باشید. انشاالله به پاس این همه شرارت، خدای ما به آنها سیلی خواهد زد 🇮🇷