📖 پاسخهای جالب انتخاباتی از منظر قرآن
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
⭕️ سال ۷۶ یکی از نقاط پیروزی خاتمی در برابر نامزدهای جریان انقلاب، دو قطبی سازی شدید با استفاده از طرحهای اتاق عملیات روانی جریانی بود که وابستگان دیروز گروهک منافقین بودند.
جریانی به اسم انصار حزبالله تحت هدایت پنهان همین حلقه امنیتی ( تاجزاده، سازگارا، حجاریان، نبوی، عطریانفر، تهرانی و...) در زمینی بازی و اقدامات رادیکال انجام دادن که به شوخی میگفتند خاتمی در بیانیهای از تمام کسانی که در پیروزی او تاثیر داشتند منجمله انصار حزبالله، تشکر کرده!
پاره کردن پوستر و پارچه نویسی، حمله به برخی میتنگها و سینماها و...!
امروز همان تیم، اطراف پزشکیان را گرفتهاند. اینکه ظریف به عنوان سفیر پزشکیان مشغول سفرهای شهرستانی است و با ادبیات تند دنبال واکنش گیری است و عدهای مثل اتفاق کاشان و اصفهان و امروز گرگان، با توهین و شعار قصد رادیکال نشان دادن جریان انقلابی را دارند، نباید ساده گرفتش!
جریان انقلابی به آن درک و بصیرت رسیده است که بداند این اقدام، پاس گل و دادن پیراهن عثمان است برای اصحاب فتنه! من با اعتماد میگم این همان سناریوی اتاق عملیات روانی فتنه در کنار پزشکیان است. پرهیز کنید، اعلام برائت کنید و #کد_فتنه را شفاف کنید.
این همان بستر سازی برای محقق شدن کدهای آشنا برای شگفتانه رأی سازی است. در زمین انحرافی اتاق عملیات روانی وابستگان دیروز مجاهدین خلق و جبهه مشارکت و فتنه، دور نخورید.
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
🔴 آذری جهرمی وزیر دولت روحانی مادرش رو هم آورده برای پزشکیان تبلیغ کنه!
بعد میگن پزشکیان ارتباطی با دولت روحانی نداره و نمیخواد دولت سوم روحانی رو تشکیل
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️آری آری …
این علی مرتضی است
https://eitaa.com/tazohoorhazrat
ترامپ: اگر میخواهید آمریکا را حفظ کنید؛ دوستان، اعضای خانواده و هر کسی را که میشناسید، متقاعدش کنید تا در روز انتخابات رای دهد. میخواهند زود رای دهند، غیابی رای دهند، به طور الکترونیکی رای بدهند، حضوری رای بدهند، برایم مهم نیست که آنها چگونه رای میدهند، فقط رای دهید.
https://eitaa.com/tazohoorhazrat