eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
393 دنبال‌کننده
125.8هزار عکس
85.9هزار ویدیو
199 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
امیرالمؤمنین علیه السلام: زياد خوردن و زياد خوابيدن، جان را تباه مى كند و زيان به بار مى آورد كَثرَةُ الأَكلِ وَالنَّومِ تُفسِدانِ النَّفسَ، وتَجلِبانِ المَضَرَّةَ عيون الحكم والمواعظ صفحه 389 13 روز تا عید غدیر💚
دوستان حواستون باشه فریب نخورید. طبق اخبار موثق رسیده به روس_اینترنشنال ، پوتین به ونزوئلا فرار کرده و این یکی، بدل اش یعنی ولادی میرپوتین هست. به گوش اش دقت کنید!
جزئیات توافق نانوشته میان ایران و آمریکا / چرا هر دو کشور به این توافق نیاز دارند؟ 🔹 نشریه فارن پالسی در یادداشتی به قلم تریتا پارسی، به مذاکرات پشت پرده ایران و ایالات متحده پرداخت. پارسی در این یادداشت تاکید کرده که یک توافق غیررسمی جایگزین ضعیفی برای توافق رسمی (برجام) است که سال ۲۰۱۵ میان دو کشور منعقد شد ولی دقیقاً همان چیزی است که شرایط فعلی میان دو کشور بدان نیاز دارد. 🔹نویسنده یادداشت فارن پالسی تصریح کرد که شایعات فراوانی وجود دارد مبنی بر اینکه پس از ۱۰ ماه عدم فعالیت دیپلماتیک میان ایالات متحده و ایران، حالا این دو کشور در آستانه رسیدن به یک توافق غیررسمی هستند که از تشدید بیشتر تنش جلوگیری خواهد کرد. هرچند آنچه اکنون روی میز مذاکرات دو کشور است، ربطی به تمدید برجام که در حالت کما قرار گرفته، ندارد بلکه حاصل فهم دو کشور از وضعیتی است که نمی‌خواهند اندک منافذ رابطه دیپلماتیک را قطع کنند و با این وجود، باز یک پیروزی برای هر دو کشور است زیرا بدون این توافق غیررسمی، دو طرف به زعم نویسنده فارن پالسی، به سمت یک رویارویی فاجعه‌بار حرکت می‌کنند. 🔹تریتا پارسی درباره جزئیات این مذاکرات پنهانی اعلام کرد که این توافق غیررسمی متضمن تعهد ایران به خودداری از غنی‌سازی بیش از ۶۰ درصد، توقف یا کند کردن ذخایر اورانیوم غنی‌شده، توقف حملات نیروهای وابسته به ایران در عراق و سوریه به نیروها و پیمانکاران آمریکایی، خودداری از ارائه موشک‌های بالستیک به روسیه و گسترش همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است و در طرف مقابل، ایالات متحده از تشدید تحریم‌ها علیه ایران خودداری می‌کند، توقیف نفتکش‌های نفتی ایران را متوقف می‌کند و از فشار بر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا شورای امنیت سازمان ملل برای اتخاذ تدابیر تنبیهی علیه تهران خودداری خواهد کرد.
فقط یک بی‌ناموس می‌تواند دفاع از خاک وطن مقابل متجاوز را آدمکشی بنامد.
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️️ برافراشته شدن پرچم واگنر در تل‌آویو 🔹‌ گروه شبه‌نظامی واگنر در حالی امروز خیانت به ارتش روسیه را آشکار کرد که از مدت‌ها پیش مورد توجه مخالفان کرملین بود و پرچم آن در قلب تل‌آویو برافراشته شده بود.
🇷🇺اسپتسناز: هنگ 217 چتربازان لشکر 98 نیروی هوابرد به PMC واگنر نپیوسته است. 🔸️نیروها وظایف خود را در منطقه SMO انجام می دهند.
عدم حمایت فرماندهان ارتش روسیه از ادعاهای پریگوژین 🔹روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته بیانیه‌های صادرشده از سوی ژنرال‌های ارشد ارتش روسیه و نهادهای امنیتی در این کشور نشان می‌دهد که یوگنی پریگوژین، فرمانده واگنر منزوی شده است. 🔹به نوشته این روزنامه، معنادارترین انتقاد از پریگوژین از سوی ژنرال «سرگئی سوروویکین»، فرمانده نیروی هوافضای روسیه (عکس بالا) صادر شد که از دیرباز جزو یکی از متحدان اصلی پریگوژین در ارتش روسیه بوده است.
♦️معاون اول قوه قضاییه: ایرانیان خارج از کشور حتی با داشتن پرونده قضایی در فرودگاه دستگیر نمی‌شوند 🔹محمد مصدق، معاون اول قوه قضاییه گفت: شخصا به برخی ایرانیان خارج از کشور که هیچ مشکلی برای حضور در ایران ندارند اما از آمدن به کشور ترس دارند، تضمین می دهم و اعلام می‌کنم که بیایند و حتی با داشتن پرونده قضائی هم در فرودگاه هیچ اتفاقی برای شما نمی‌افتد و دستگیر نخواهید شد./ ایرنا
♦️دادستان دانمارک فرد مهاجم به سفیر ایران را به سوء قصد و حمله فیزیکی متهم کرد 🔹مهاجمی که مهرماه سال گذشته به‌صورت غیرقانونی و مسلح به سلاح سرد وارد محوطه سفارت ایران در کپنهاگ شد و ضمن مجروح کردن یکی از کارمندان محلی و وارد کردن صدمات به خودروهای سفارت، درصدد سوء قصد به «افسانه نادی‌پور» سفیر کشورمان بود، از سوی دادستانی دانمارک متهم شد. 🔹فرد مهاجم که ۳۳ سال سن دارد، به حمله فیزیکی بسیار خشونت آمیز، بیرحمانه و خطرناک علیه سفیر ایران متهم شده است. تخریب و آسیب رساندن به خودروها و ساختمان سفارت، از دیگر موارد اتهام نامبرده عنوان شده است. 🔹در بیانیه مطبوعاتی دادستانی دانمارک آمده است که براساس قانون کیفری این کشور، مجازات ارتکاب جرم علیه دیپلمات و نماینده یک کشور خارجی، دو برابر جرمی است که در خصوص شهروندان عادی صورت می‌گیرد./ایرنا
🔴یوزپلنگ ۱۲ ساله در بافق تلف شد‌ 🔹مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد: یک قلاده یوزپلنگ نر با نام "هومینو" که حدود ۱۲ سال سن داشت در پناهگاه حیات وحش آریز شهرستان بافق تلف شد. 🔹حیوان مذکور وضعیت مناسبی نداشته و در همان دقایق اولیه در محل تلف شده بود و در معاینه اولیه، هیچ گونه علائم ظاهری مبنی بر ضربه یا شکستگی مشاهده نشده است.
میرتاج‌الدینی: ابلاغیه وزارت کشور برای حفظ بی‌طرفی در انتخابات بود/ نمایندگان مراقب باشند نائب رئیس فراکسیون انقلاب مجلس: 🔹نمایندگان مجلس شورای اسلامی تا آخرین روز دوره چهارساله نماینده ملت هستند حتی اگر در انتخابات مجلس دوازدهم شرکت نکرده و یا رای نیاورند. لذا باید شان نمایندگان در پیگیری مشکلات مردم حفظ شود. 🔹وزارت کشور این ابلاغیه انتخاباتی را در راستای حفظ بی‌طرفی صادر کرده بود. به نظر من با تعامل دولت و مجلس این ابهام قابل حل است وزیر کشور نیز با ابلاغیه دوم ابهامات را برطرف کرد. 🔹نمایندگان باید به گونه‌ای عمل و رفتار کنند که شائبه سوءاستفاده از موقعیت‌ها ایجاد نشود. 🔹قوه مجریه و مقننه باید با تعامل و برادری در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند.