♦️رئیس کمیسیون اصل ۹۰: اگر متقلبی در دانشگاه تحصیل میکند، وزارت علوم باید پاسخگو باشد/ قانون رسیدگی به جرائم آزمونها تأکید دارد افراد مشکوک به تقلب باید تا قبل از دانشجو شدن با برگزاری آزمون مجدد تعیین تکلیف شوند نه بعد از آن!
پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامهای به وزیر علوم در خصوص تقلب در کنکور نوشت:
🔹اگر متقلبی اکنون در حال تحصیل است، وزارت علوم باید پاسخگو باشد که چرا قبل از اطمینان، اجازه دانشجو شدن به آنها را داده است.
🔹این اقدام توسط وزارت علوم برخلاف قانون و تخلف محسوب میشود و توسط کمیسیون اصل ۹۰ رسیدگی خواهد شد.
🔹ماده ۱۱ قانون رسیدگی به جرائم آزمونهای سراسری، تأکید دارد که این آزمون مجدد باید قبل از دانشجو شدن فرد و در همان تابستان صورت گیرد یا دانشجو شدن این افراد برای یک ترم معلق شود./ خانه ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شستشو و غبار روبی حرم مطهر سیدالشهدا علیه السلام در آستانه محرم
🌐 مخبر: طرح ارزیابی تحصیلی دانشآموزان بدون امتحان تدوین شود
معاون اول رئیسجمهور:
🔹تهیه و تدوین لایحه تقویت مدارس در وزارت آموزش و پرورش میتواند برخی اشتباهها در گذشته درباره سرانه مدارس، سرانه تغذیه و جابهجایی دانش آموزان را جبران کند.
🔹باید وزارت آموزش و پرورش طرح ارزیابی تحصیلی بدون امتحان را بررسی و تدوین کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🏴🚩🏴تجهيز راية محرم الحرام من عام 1445 للقبة الحسينية المطهرة🏴🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺توصیه هایی که رهبر انقلاب از ۲۰ سال پیش گوشزد کردند..
اما نفهمیدیم ...
#حجاب
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
🔹هر چند این دو مقایسه غلط است، اما باید توجه کرد که این صحبتهای متقابل نیز وجود دارند. سال گذشته نیز نماینده روسیه در شورای امنیت حملات ایران به کردستان عراق را محکوم کرد و تهران در پاسخ نیز باز هم از کریمه حمایت کرد! این عبارت "پشت ما را خالی کرد" و "ما را فروخت" دقیقا عین همان عبارت "ایران را دور زدنند" و "ایران را از سوریه اخراج کردند" است. تقریبا ماهی نیست که این عبارات گفته نشود و در آخر نیز شاهد اتفاق خاصی نیستیم.
🔹در روابط ما با روسیه در حوزه امنیتی و نظامی سطح روابط بسیار بیشتر از چیزی است که برخی تصور میکنند و اکنون نیز علنی شده است اما نکته اینجاست که برخی موضعگیریها الزاما بر روی سطح روابط مثلا نظامی تاثیر نمیگذارد هر چند میتوان این بحث را مطرح کرد که اتفاقا ما باید با استفاده از همین اهرمهایمان روسیه را با خود همراه کنیم. آخرین نکته در خصوص خود روسیه، جملهای که سپهبد شهید سلیمانی در جلسهای در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در خصوص روسیه گفت و آن این بود که اگر ظرفیتهای بالقوه همکاری و مواضع مشترک میان دو کشور شناسایی شود، شاهد جهش چند برابری روابط خواهیم بود(نقل به مضمون).
🔹اما باید توجه کرد که این تفکر که یک کشور دوست باید در تمام پروندهها با ما هم نظر باشد از اساس غلط است. این مسئله بالاخص در دوره نظم در حال گذار فعلی که الگوی همکاری به سمت رقابت و همکاری همزمان پیش رفته اهمیت دوچندانی پیدا کرده است.
🔹به عبارتی شاید برخی تحولات مانند احیای روابط برخی کشورهایی که قبلا با یکدیگر در تخاصم بودند عجیب باشد اما در نظم فعلی این مسئله به هیچ عنوان غیرمنتظره نیست و از سویی، اینکه فکر کنیم با احیای روابط مثلا با عربستان باید عربستان در تمام جبهات منطقهای با ما هم نظر شود و اگر مثلا برنامهای دیگر را در لبنان پیشبرد پس نقض عهد کرده و مستحق مجازات و قطع روابط است، دیدگاهی است که مربوط به دوره نظمهای گذشته است.
🔹به عبارتی در جهان چند قطبی، هر کشور به مانند یک قطب آهنرباست و باید بقیه را به خود جذب کند حال میزان این جذب کردن به خود آن آهنربا بستگی دارد! اگر کشورها به این دام امارات تن میدهند زیرا این کشور برای آنها جذابیتهای سرمایهگذاری و اعلام حمایت و ... دارد پس به برخی درخواستهای آن نیز تن میدهند. کلید اصلی جایگاهیابی در نظم جدید، تعریف اهرمها و بازی با آنهاست.
🔹در قضیه فعلی نیز، ما شاهد روند خطرناکی از سوی امارات در قضیه جزایر سهگانه هستیم. اینکه تمام اعضای شورای امنیت از این موضع امارات حمایت کنند، باید یک زنگ خطر باشد هر چند به طور قطع وجبی از جزایر به طرف اماراتی نمیرسد اما اجماعسازی بینالمللی همان خطری است که باید به آن توجه کرد.
🔹در واقع امارات، بحث جزایر سه گانه را به اهرمی برای ارتباط با سایر کشورها خصوصا متحدین و دوستان ایران تبدیل کرده که در ازای روابط اقتصادی و تجاری گسترده، این کشورها از مذاکرات ایران و امارات و یا ارجاع به مراجع بینالمللی حمایت کنند.
🔹همین مسئله باید زنگخطر را در تهران به صدا درآورده و مقامات ما نیز به فکر این چالش باشند. از جمله این اقدامات، امنیتیزدایی از این جزایر و گسترش مناطق مسکونی، تجاری و ... در آنها، مطرح کردن این بحث در مذاکرات دو یا چند جانبه رئیس جمهور و سایر مقامات به گونهای که بقیه کشورها نیز از حق حاکمیت ایران بر این جزایر حمایت کنند، استفاده از ظرفیت سازمانهای بینالمللی چون شانگهای و اکو و خزر و ...(گفتنی است یکی از بندهای شانگهای تاکید سران بر حفظ تمامیت ارضی کشورهای عضو است و تشکیک مسکو در بحث جزایر سه گانه به نوعی نقض این بند محسوب میشود)، تعریف پروژههای سرمایهگذاری در این جزایر از سوی کشورهای خارجی و ... از جمله اقدامات ایجابی است که میتوان آن را هر چند به سختی اجرایی کرد.
🔹گفتنی است برخی اقدامات سلبی مانند احضار سفیر و ... هر چند مناسب اما صرفا مسکنهای موضعی است که تاثیر کارکردی چندانی هم ندارند. سطح اقدام باید بالا رفته و این موضوع به یکی از دستورکارهای کلان کشور در عرصه دیپلماسی تبدیل شود. اگر خوش خیال باشیم و با فکر اینکه "چون قدرت نظامی داریم پس کسی نمیتواند این جزایر را پسبگیرد" این موضوع مهم که ظاهرا تبدیل به یکی از اولویتهای سران امارات شده ظرفیت ایجاد چالش در فضای جدید بینالمللی را برای ما دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ پرونده تخلفات یک خودروساز در انتظار حکم نهایی
♦️کانال 14عبری: تفاهم در ارتش رژیم صهیونیستی این است که چاره ای جز درگیری چند روزه در شمال نیست
🔹یوسی یوشوا از طریق کانال 14: به نظر می رسد که رئیس بخش اطلاعات نظامی از چیزی که نصرالله در حال برنامه ریزی است مطلع است
🔹ارتش قصد دارد مانند غزه، حزب الله را غافلگیر کند.
🔹یوسی جاشوا: نصرالله به دنبال رویارویی به هر قیمتی است.
هیل: ایران در روز استقلال آمریکا تولد نظم جدید جهانی را جشن گرفت
🔹نشریه هیل، نزدیک به کنگره آمریکا در یادداشتی نوشته است: «هیل در این یادداشت نوشته است: «روز ۴ جولای، همزمان با آنکه آمریکا دویست و چهل و هفتمین سالگرد تولدش را جشن میگرفت ایران در حال برگزاری جشن تولد برای نظم جهانی چندقطب بود که قرار است جایگزین نظم تکقطبی فعلی شود.»
مهلت ۴ ماهه به بانکها برای اصلاح مصوبات ربوی
🔹مدیریت مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی «راهنمای اجرایی نظارت و تطبیق شرعی در مؤسسات اعتباری» را ابلاغ کرد .
🔹در صورت تأیید گزارش ناظران مبنی بر مغایرت یک مقرره یا مصوبه با احکام شرع، بانکها و مؤسسات مهلت دارند در بازه زمانی حداکثر ۴ ماهه آن را اصلاح کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️این فیلم ترسناک هالیوودی نیست
وضعیت وخیم سیل در هند است.
خشونت طبیعت هروز در حال افزایش است.
وَمَا أَدْرَاكَ مَا الطَّارِقُ ﴿٢﴾
و تو چه می دانی که طارق چیست ؟
آمار واردات 2021 کنیا بیانگر سهم بسیار کم اقتصاد ایران از سرزمین مائو مائو است. نکته قابل توجه این آمار، بازیگری جدی عربستان سعودی، امارات و کشورهای آسیایی در صادرات به این کشور است. سهم حدودا 5 درصدی عربستان و تقریبا 8 درصدی امارات از این کشور تنها یک معنا دارد؛ قافیه را باختیم و باید جبران کنیم. سفر رئیسی به کنیا فرصتی مهم برای تحریک ظرفیت وارداتی کنیا است. فرصتی که میتواند سهم درآمدی و نقشآفرینی اقتصادی ما از قاره آفریقا بیشتر از پیش کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺کلن اولین شهر آلمان است که به مساجد اجازه پخش اذان را می دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ویدیومپینگ برج آزادی بهمناسبت روز مباهله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافیک عصر امروز جاده چالوس به سمت شمال/ هنوز ترافیک تخلیه نشده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢به صدا درآمدن آژیر هشدار طوفان در شهر شیکاگو آمریکا
⭕️جابجایی قطبین فقط مربوط ب طلوع خورشید نمیشه باعث بروز بسیاری از تغیرات اقلیمی میشه که زمین و زمان رو درهم میپیچه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فرصت های طلایی در قاره آفریقا