فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جدیدترین توضیحات وزیر ارتباطات درباره علت کندی اینترنت موبایل: علت قطعی یا کندی ارتباط موبایلها برخی مواقع در تهران، تخریب دکل (بی تی اس) هاست
🔹زارعپور: در حال حاضر ۱۰۰ مورد درخواست اهالی یک محله در تهران داریم که خواهان برداشته شدن بی تی اس آن محله شدهاند.
🔹وزیر ارتباطات پیشتر درباره کندی اینترنت گفته بود «برخی از مشکلاتی که در شبکه وجود دارد مربوط به سالهای گذشته است؛ لذا سالها کار میبرد تا مسئله حل شود.»
🔴اصرار قالیباف بر استیضاح وحیدی حتی در شب حادثه شاهچراغ/ مجلس به دستور رهبری عمل نکرد
معاون سابق سیاسی وزیر کشور:
🔹طرح استیضاح وحیدی آن هم در ایام ثبت نام انتخابات و سالگرد اغتشاشات را «بدعتی عجیب و بهت آور در تاریخ سیاسی کشور است.
🔹با وجود حادثه شوم تروریستی شیراز پیغام رسید که استیضاح به دلیل فشار نمایندگان توسط شخص قالیباف 23 مرداد اعلام وصول می شود و تنها راه، برکناری معاون سیاسی است.
🔹با توجه به تغییر اینجانب از معاونت سیاسی وزارت کشور، لازم دانستم توضیحاتی را به استحضار مردم عزیز ایران، نخبگان و اصحاب رسانه برسانم.
🔹«اصل بیطرفی» و «فراهم آوردن مقدمات برگزاری انتخابات پرشور و رقابتی» از جمله وظایف اصلی معاونت سیاسی، ستادهای انتخابات و هیاتهای اجرایی در تمامی سطوح، استانداران، فرمانداران، بخشداران به حساب میآید.
🔹بر همین مبنا با آسیبشناسی از ادوار گذشته و مشورت با چند تن از صاحب نظران، بخشنامه ای در تاریخ 11 خرداد سال جاری از سوی اینجانب ابلاغ شد که در آن «بایدها» و «نبایدها» قانونی که میبایست مدنظر معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداریهای سراسر کشور ورؤسای ستادهای انتخابات باشد مورد تأکید قرار گرفت.
🔹پس از ابلاغ آن بخشنامه، برخی از نمایندگان مجلس علیه مفاد آن بویژه بند 4 بخشنامه موضع گرفتند. بند 4 بخشنامه از این قرار بود: «فرمانداران، بخشداران و معاونین فرماندار ضمن تداوم پیشبرد امور شهرستان در حوزههای مختلف عمرانی، اقتصادی، توسعهای و ... در روابط با نمایندگان محترم مجلس، در دوره باقیمانده تا انتخابات، برای پیشگیری از هرگونه سوءبرداشت، نسبت به عدم همراهی و معیّت نماینده محترم شهرستان در حوزه انتخابیه در موضوعات و جلسات شائبهدار، حساسیت و دقت لازم را داشته باشند. مدیریت این موضوع بر عهده معاونین سیاسی میباشد».
🔹اعتراضهای نمایندگان محترم موجب شد وزیر محترم کشور برای متوقف کردن حواشی، 4 بند از بخشنامه را لغو کند و شخصا برای تبیین موضوع در مجلس حاضر شود. در جریان حضور وزیر محترم در مجلس، برخی نمایندگان با وجود لغو بندهای مختلف بخشنامه، درخواست عزل معاون سیاسی را از وزیر مطرح کردند و از آن تاریخ به بعد با میدان داری برخی رسانه ها، این موضوع به دستور کار ثابت آنها و اصرار برخی نمایندگان تبدیل شد.
🔹اصرار رییس و برخی نمایندگان محترم مجلس برای عزل معاون سیاسی وزیر کشور، فارغ از اینکه بنده معتقدم بخشنامه صادره کاملا مبتنی بر تکلیف اداری و براساس موازین شرعی و قانونی و سیاستهای کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب بود، در حالی صورت میگرفت که معظم له علاوه بر ادوار گذشته بارها خطاب به نمایندگان همین مجلس، ضمن تقبیح دخالت نمایندگان مجلس در عزل و نصب ها، مداخله ایشان در امور متعین در دولت را منع کرده بود و بلاشک تعیین تکلیف در خصوص معاون وزیر مصداق اتم و بارز این مداخلات غیرقانونی بود./رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داردغلطدرونلغتنامهدهخدا
بایدنوشتروبہروۍعشق:
ڪـــــربلا❤
#بینالحرمین
#جنة_الله_في_ارضه_كربلاء_المقدسه
17.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز یکی از تلخترین صحنههای زندگی را در #هلند تجربه کردم...
در هلند رایج است که میزهای رستوران را بیرون رستوران هم میچینند و خیلیها کنار خیابان غذا میخورند. یعنی مردمی که عبور میکنند شاهد غذاخوردن دیگران هستند...
امروز یک جوان ظاهراً اروپایی و فقیر دیدم که خیلی غمانگیز به سمت یکی از این میزها آمد که همه پیتزا سفارش داده بودند و درخواست کرد یک برش هم شده به او هم بدهند... آنها اول بیمحلی کردند. اما اصرار جوان را که دیدند با او با تندی برخورد کردند که نمیشود و برود... از اینکه از بیش از ده نفر حتی یک نفر دلش نسوخت که یک برش از غذایش را به او بدهد شوک شدم.
او دقایقی خیره نگاه کرد و با چهرهای که دل شکستگی در آن موج میزد آنها را ترک کرد. داشتم دیوانه میشدم. کاش آن لحظه در حال غذا خوردن بودم و کل غذایم را به او میدادم... کاش پول نقد همراهم بود که به او پولی میدادم....
هرچه بود باید کاری میکردم اما موقعیتش هیچ گونه برایم فراهم نبود...
خیلی اذیت شدم و ناخواسته یاد اربعین حسینی افتادم...
داستان سرعت گرایش جوانان غرب به اسلام از اینجا شروع میشود. از تجربه دو فرهنگ بسیار متفاوت...
📢 دستگیری سریع ۱۰ تن از افراد دخیل در حادثه تروریستی شاهچراغ (ع) به همان سرعت دستهای خارجی پشت پرده را برای ایران مشخص کرد. رژیم صهیونیستی عصبانی از توافق ایران و امریکا که یک پیروزی بزرگ دیپلماتیک و اقتصادی برای کشورمان به شمار میرفت، تلاش کرد تا با یک اقدام بسیار خونین این موفقیت را به حاشیه برده و به زعم خودش پیامی سخت به ایران بفرستد. اعترافات عناصر تروریستی دستگیر شده، نکات مهمی را در بر دارد که باعث شد دستگاه تصمیمگیر در کشور به سرعت واکنش نشان دهد.
به همین منظور پاسخی سخت، سنگین و غیرقابل کتمان آماده و اجرایی شد. پس از دستگیری تیم بزرگ تروریستی وابسته به رژیم صهیونیستی در هفتههای گذشته که ضربهای سخت به موساد به شمار میرفت، تلاش صهیونیستها برای احیای خود و اقدام عملیاتی در ایران باعث استفاده از تروریستهای داعشی با منشأ ترکیه شد. بنابراین ضرورت داشت تا ضربهای بازدارند و سخت به پیکر پوسیده و متزلزل این رژیم وارد شود تا دچار اشتباه محاسباتی نشود. هر چند تحلیل داخل ایران بر این است که نتانیاهو در وضعیتی نیست که بخواهد محاسبه کند.
🇮🇷
بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفتند
🔹طبق گزارشهای ارائه شده و بر اساس اطلاعات منتشره در سایت IranFTTx.ir تا امروز سه میلیون و ۲۶۳ هزار و ۱۳۷ خانوار در سراسر کشور تحت پوشش قرار گرفتهاند.
🔹اپراتورهای دارای شبکه ارتباطی میتوانند با دریافت الحاقیه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی، کلیه خدمات این صنعت را به مشترکان ارائه دهند و دیگر لازم نیست پروانه جداگانهای دریافت کنند.
🔹بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته تا پایان امسال ۸ میلیون خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار میگیرند و تا پایان کار دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۴ این میزان به ۲۰ میلیون خانوار میرسد.
🔹تا الان در ۱۱۳ شهر مجوز شهرداری برای شروع عملیات اجرایی اخذ شده و در ۱۰۴ شهر و ۲۰ استان عملیات اجرایی توسط اپراتورهای متعهد آغاز شده است.
انتخابات امسال تمام الکترونیکی میشود؟
🔹برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی هم موضوعی است که میتواند مانند سایر امور با جایگزین کردن روشهای پیشرفته به جای سنتی انجام شود و در نتیجه بر سرعت و دقت کارها افزوده و هزینهها کاهش داده شود.
🔹انتخابات تنها شامل رایگیری نیست و پیش از آن با دستور شروع انتخابات آغاز میشود و الکترونیکی بودن هر یک از فرایندهای انتخاباتی، انتخابات الکترونیکی را رقم میزند، اما چیزی که بین عوام به اسم انتخابات الکترونیکی شناخته میشود، رایگیری الکترونیکی یا E-voting است.
🔹اولین فرایند روز رایگیری، احراز اصالت سند هویتی رایدهنده است که در حال حاضر در تمامی شعب به صورت الکترونیکی انجام میشود و شامل کنترل شماره ملی فرد برای محدوده سنی و جلوگیری از جعلی بودن و رای تکراری است و درنهایت تفاوت اصلی شعب تماممکانیزه با سایر شعب، اخذ رای و شمارش آرا به صورت الکترونیکی است.
🔹 خردادماه امسال نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور را موظف کردند تا در حداقل یک هشتم حوزههای دارای تعدد کرسی مجلس، انتخابات را به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار کنند.
✳️ هیچ چیزی جای این کار را نمیگیرد!
🔻 امام سجاد علیهالسلام میفرمودند: بلندمرتبهترینِ شما و صاحب بهترین کاخها و خانهها در بهشت کسی است که بهتر از دیگران پاسخگوی «مشکل مؤمنان» باشد؛ و از همه با بینوایان بیشتر خود را یکسان ببیند؛ زیرا خداوند والا فردی از شما را بهخاطر سخن نیکویی که به دوست مؤمن فقیرش میگوید، بیشتر از مسیر هزار سال به بهشت نزدیک میکند؛ هر چند که [بهخاطر رفتار غیراسلامیاش] از دوزخیان باشد. بنابراین، «نیکی به دوستان دینباور» را کوچک نشمارید زیرا چنان برایتان سودمند است که هیچ چیزی جای آن را نمیگیرد.
📚 از کتاب #نیلوفر_نیایش | نگاهی نو به زندگی و شخصیت امام سجاد علیهالسلام
📖 صفحات ۳۱۹ و ۳۲۰
👤 #حسین_سیدی
✳️ برای بازیکردن خلق نشدهایم!
🔻 در بین استادانم جوانی بود که «شیخ محمدتقی بهجت» نام داشت. نزد او بخشی از کتاب رسائل شیخ انصاری را خواندم. یادم نمیرود روزی را که بهدلیل خستگی، در جمع دوستان در حرم مطهر نشسته بودم؛ شیخ محمدتقی را دیدم که به سویم میآید. اشارهای کرد تا نزدش بروم. از جا برخاستم و به سویش رفتم. بهآرامی سرش را نزدیک گوشم آورد و گفت: «ما لِلَّعْبِ خُلِقْنا.» (برای بازیکردن خلق نشدهایم). این کلام چنان دلم را آتش زد که از آن به بعد متحیر و سرگردان شدم و بر اثر آن، انقلابی مضاعف در وجودم بهپا شد.
👤 راوی: #سیدعبدالکریم_کشمیری
📚 از کتاب #کهکشان_نیستی | داستانی بر اساس زندگی #آیت_الله_قاضی_طباطبایی
📖 صفحات ۴۵۵ و ۴۵۶
✒ نوشته: #محمدهادی_اصفهانی
﷽
📌خوردن گوشت مار🐍
⛔️برخی از افراد معتقدند که خوردن گوشت مار، به شرطی که یک وجب از سر و یک وجب از دم آن جدا شود، حلال است.‼️
👈در حالی که خوردن گوشت مار، مطلقاً حرام می باشد.🚫
#برداشت_نادرست
📚استفتاء از دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی
📵جعل روزنامه توسط سخنگوی دولت!!/بررسی ادعای شبکه منوتو
🤦♂وقتی فرق پوستر و سند رو نمیدونی!!⛔️
✅ با توجه به پسزمینه عکس و استفاده از سایه و باقی ترفندهای گرافیکی مشخص است که این یک جعل سند نبوده و تنها یک طرح گرافیکی (پوستر) است که در تم یک روزنامه تاریخی و به مناسبت سالگرد جدایی بحرین، اطلاعات تاریخی مربوط به بحرین را در کنار هم جمع کرده.
✅ بررسی منابع اطلاعات تاریخی موجود در پوستر👇
🔸اسدالله عَلم: گوینده رادیو ایران خبر جدایی بحرین را چنان با افتخار خواند که گویی بحرین را فتح کردهایم❗️
[منبع این قسمت از پوستر👈صفحه 52 کتاب یادداشتهای عَلم، مربوط به یادداشت روز سه شنبه 22 اردیبهشت سال 1341]
🔹هویدا: بحرین به مثابه یکی از دختران ما بود که این دختر شوهر کرد و رفت❗️
[ این قسمت مربوط به جلسه خصوصی کنگره حزب ایران نوین است که در اسناد ساواک شرح جلسه آورده شده]
🔸محمدرضا پهلوی: در دفاع از جدایی بحرین از خاک ایران اکثریت ساکنان آن جزیره عرب هستند و به زبان عربی سخن میگویند. به لحاظ اقتصادی هم بحرین دیگر اهمیت ندارد❗️
[این قسمت از پوستر مربوط به اسناد تاریخ شفاهی دانشگاه هاروارد است مصاحبه با امیر خسرو افشار صفحه 18، صوت مصاحبه با امیرخسرو افشار در پروژه تاریخ شفاهی هاروارد که در فیلم بالا]
⚠️شاهنشاه استقلال بحرین را تبریک گفتند. ایران از عضویت بحرین در سازمان ملل پشتیبانی میکند❗️
[ این قسمت هم مربوط به روزنامه اطلاعات به تاریخ 24 مرداد سال 1350 است]
📀تمام اسناد در تصاویر بالا موجود است
📌شبهه👇
سلام طاعات قبول.در جواب کسی که میگه« عذاب اون دنیا چه دردی توی دنیا از مظلوم دوا میکنه؟»چی باید گفت؟
📌پاسخ👇
✅عذاب ظالم به خاطر نفع مظلوم نیست بلکه به خاطر این است که مستحق عذاب است.
🔰این باید توجه کرد که دنیا سرای «آزمایش» نام دارد و «موقتی» است، اما دنیای دیگر «سرای باقی» است «دائمی» می باشد….
⏮این دنیا به دلیل محدودیت هایش گنجایش ادا شدن همه ی حق ها را ندارد، اما دنیای دیگر دارای چنین محدودیت هایی نیست و با معیار «مثقال ذره» به همه ی امورات رسیدگی می شود…
☑️لذا کسی که می گوید هر آنچه می خواهم باید در این دنیا عملی شود و خدا در همین دنیا باید حقوق خورده شده ی من را ادا کند، از فلسفه ی حیات این دنیا و ویژگی های آن یا بی اطلاع است و یا به آنها توجه نمی کند.
✅ نکته ی مهم اینکه ⏮مزه ی شیرینِ رسیدنِ حق به حق دار، با گذشت زمان کم ارزش نخواهد شد… و هر وقت حقوق ضایع شده ادا شوند آرامشی غیر قابل وصف قلب انسانها را نوازش خواهد داد…
⚛تصور کنید مردی کشته می شود و بعد از ۲۰ سال خانواده اش، قاتل را پیدا می کنند… آیا فرزندانِ شخص مقتول می گویند، دیگر چه سود!، پدر ما که زنده نمی شود! پس برو تو آزادی!؟ یا خیر حق خون پدرشان را خواهند گرفت؟
📘قطعا خانواده ی شخص مقتول بخاطر «کهنه شدن» ، «دیر شدن» و «دیگر پدر زنده نشدن!» از قصاص صرف نظر نمی کنند… و اگر بخششی هم وجود داشته باشد بخاطر تقوی و مسائل انسانی است، نه بخاطر امورات ذکر شده (تاخیر و دیرکرد)…
✅ بعد فرض کنید در این دنیا بشود، حق به مظلوم برسد، آیا این در این دنیای زودگذر و محدود به حقش برسد و چند صباحی لذت ببرد برای او بهتر است یا در آخرت و زندگی ابدی که چنین امتیازی نفع و لذت ابدی برای او دارد؟؟؟
کدام بهتر است؟؟
عزم بنیصدر برای نشستن در جایگاه ریاستجمهوری ایران
(به مناسبت درگذشت ابوالحسن بنیصدر (۲ فروردین ۱۳۱۲ – ۱۷ مهر ۱۴۰۰))
[درباره] بنیصدر، بد نیست که این حادثه را نقل کنم. خوب به یاد دارم که در همان آوریل که من از الجزیره برگشته بودم و در پاریس با ایشان ملاقات داشتم. ما در کنار بلوار سنمیشل بین میدان لوکزامبورگ و انتهای خیابان پورت رویال، [در] ایستگاه متروی پورت رویال در کنار نردههای باغ لوکزامبورگ قدم میزدیم که صحبتهایمان قابل کنترل نباشد از نظر امنیتی.
من سعی میکردم یک تصویری از مبارزۀ مسلحانه و لزوم این [روش برای] سرنگونی رژیم [شاه] را به بنیصدر بدهم و ذکر بکنم که ایشان را قانع بکنم که یک اتحاد بین افرادی که متفاوتالعقیده هستند از نظر مسلکی حتماً ضروری است. بنابراین اختلافات شخصی را باید کنار گذاشت.
آقای بنیصدر به من گفت که «من با هیچکسی اختلاف شخصی ندارم.» من از این حرف خیلی خوشحال شدم و گفتم که امیدوارم که در عمل هم شاهد این امر باشم. ایشان بلافاصله [مطلبی به گفته خود] اضافه کرد که مایۀ یأس من شد.
[بنیصدر] گفت من فقط کاندید ریاست جمهوری ایران هستم و مقام جزئی مرا جلب نمیکند. بنابراین سر مقام هیئت اجرایی جبهه ملی یا شورای جبهه ملی و از این نوع چیزها یا دبیری کنفدراسیون اینها برای من چیزهای ناقابلی هستند.
من گفتم که، البته با طنز، فکر میکنم در این زمینه شما رقیبی نداشته باشید. چون تمام ما که مشغول این نوع کارها هستیم، نظرمان بیشتر روی این است که برویم ایران مبارزه کنیم و معلوم نیست که از این مبارزه زنده بیرون بیاییم. نه اینکه ضرورتاً میخواهیم کشته بشویم، ولی معلوم نیست عاقبت چنین مبارزهای چه باشد توی آن [احتمال] مردن هم هست. بنابراین ما فعلاً میتوانیم بگوییم که اصلاً به مقامهای بعد از سرنگونی رژیم شاه فکر نمیکنیم.
من اضافه کردم اگر کسی باشد که رقیب شما در این زمینه باشد، آقای شاهین فاطمی در آمریکا است. ایشان هم در همین خیالات هستند. بنابراین شما [باید] با آقای [شاهین] فاطمی مسئلۀ ریاست و معاونت جمهوری را حل بکنید، ما [با این مساله] کاری نخواهیم داشت.
من فکر میکنم این [گفتوگو] پایان سخن من با بنیصدر در آن مذاکره بود. و من آنجا فهمیدم که با این نوع آدمها نمیشود کار کرد... تاریخ دقیقش یادم نیست البته میشود اینها را پیدا کرد، در تابستان ۱۹۶۴ (۱۳۴۳ شمسی) بود.
بخشی از مصاحبه خسرو شاکری (۱۳۱۷-۱۳۹۴) با پروژه تاریخ شفاهی ایران در دانشگاه هاروارد، نوار اول
تاریخ مصاحبه: ۵ مرداد ۱۳۶۲
مصاحبه کننده: ضیاء صدقی
.
آنچه از مصاحبه مرعشی بیشتر پخش شد آن دو بخش اظهارات عجیب او درباره برجام و قدرت شخصی اش بود. اما در ابتدا مصاحبه او تحلیلی از علت بن بست سیاسی و عدم موفقیت رئیس جمهورها می دهد که بازمیگردد به وجود اصل ولایت فقیه در قانون اساسی! اینکه چند بار تکرار می کند قدرت در دست رهبر است و روسای جمهور کاره ای نیستند بخاطر همین با رهبر به اختلاف می خوردند
۱. اگر رئیس جمهور اختیار ندارد چرا در تمامی دوره ها حریص به تصاحب قدرت بوده و تقریبا در تمامی دوره ها نامزد داشته اید؟
۲. رهبر با سیاست توسعه اشرافی گری دولت هاشمی مخالف بود اما ایشان و شما با قدرت آن را پیش بردید پس قدرت داشتید.
۳. رهبر در دولت هاشمی و خاتمی اعلام کرد خام فروشی نفت باید تمام شد. هر دو دولت قبول نداشتند و نکردند پس قدرت داشتید.
۴. رهبر با سیاست فرهنگی دوره خاتمی و اصلاحات مخالفت و انتقاد داشت اما کار خودتان را کردید پس قدرت داشتید.
۵. رهبر با سیاست ها و روش های خصوصی سازی در دولت هاشمی و خاتمی مخالف بود اما شما با خصوصی سازی فساد و رانت را اجرا کردید پس قدرت داشتید.
ده ها مثال دیگر از دولت ها میشود آورد که صراحتا برخلاف نظر رهبری عمل شده که گل سر سبد آنها دولت روحانی است. وظیفه رهبر هدایت گری ارکان نظام سیاسی در مسیر اساسی انقلاب است. خودشان این را بارها تکرار کرده اند آن مصادیقی که رهبری ورود می کند در تمامی قوا براین مبنا و قانون است. اعمال سلیقه دولت های شما در اصول اگر با مقاومت رهبری روبرو نشده بود که سال ها قبل از ایران و انقلاب چیزی باقی نمی ماند.
در تعجبم چرا پاسخ مرعشی داده نشد!
باز در یک برنامه دیگر رهبر محکوم شد!
قدرت اجرایی دست آقایان بوده است!
#علیرضا_زادبر
چه خوب است تا پیش از سالگرد #مهسا_امینی یک کمپین سراسری در داخل و خارج ایجاد شود.
دیگر ایران تنها نیست
♨️ #روایت_پیشرفت از ناوگروه۸۶ ارتش
🔹 ما به راحتی، به حیاط خلوت آنان وارد شدیم. این، در حالی بود که آنان شیلی را تحت فشار گذاشته بودند تا ناوگروه 86 را تحریم کند. وقتی ناوگروه ما، عرض طولانی اقیانوس آرام را پیمود و به سمت جنوب آمریکایی جنوبی، یعنی تنگهی ماژلانِ شیلی که در نزدیکی آبهای قطب قرار دارد، حرکت کرد، شیلیاییها علیرغم تهدیدات آمریکا، به دریانوردان ما، اجازهی عبور از این تنگهی راهبردی را دادند؛ آن هم بدون گرفتن عوارض! 67 هزار دلار مبلغ کمی نیست! آنها حتّی بهترین راهنمای خود را به عنوان مشاور این ناوگروه قرار دادند تا دریانوردان ما بتوانند بدون هیچ دردسری از تنگه عبور کنند. بله، آمریکا بسیار تلاش کرد تا ناوگروه ما در کشورهای مقصد، امکان پهلوگیری نداشته باشد؛ اما دیگر، روزگارِ تنهایی جمهوری اسلامی ایران به سر رسیده است. شیلی، هند، اندونزی، برزیل، آفریقای جنوبی، تانزانیا و عمان، از جملهی کشورهایی بودند که به قُلدرمآبی آمریکا ریشخند زدند و به ناوگروه 86، اجازهی پهلوگیری در بنادرشان و یا عبور از تنگههایشان را دادند.
🔻 ناوگروه 86، با سفر 360 درجهای خود به دور دنیا، موجهای زیادی در پاسخ به تحریمهای آمریکا ایجاد کرد:
الف) امکانات و تجهیزات ایرانی اعجابآور خود را که زیر سایهی تیرهی تحریمها و به همّت متخصّصان کشور، ساخته و تجهیز شده بود، به رخ تحریمکنندگان کشاند؛ از جمله دو نرمافزار سرنوشتساز پیشبینی شرایط جوّی و راهنمای توزین شناورهای سنگین؛ بدنهی مقاوم ناوها و جوشهای مستحکم آن؛ قابلیّت رزم زیرسطحی، سطحی و هوایی ناوگروه و تجهیزات نظامی مستقر در آن؛ منبع تأمین سوخت آن که باعث نشد ناوگروه در این سفر طولانی، برای سوختگیری، محتاج پهلوگیری باشد و کاملاً خودکفا بود و هنوز هم مایهی سؤال و شگفتی آمریکاییهاست؛ بیمارستان کامل و تخصّصی مستقر در آن که شامل اتاق عمل، آزمایشگاه، دندانپزشکی و بخشهای مختلف رادیولوژی، ICU و ... میشد؛ و ... .
ب) این ناوگروه، موجب وحدت کشورهای مختلف در نادیدهگرفتن تهدیدهای آمریکا شد؛ به گونهای که این کشورها از ناوگروه 86، استقبال به عمل آورده و با دریانوردان ایرانی همکاری کردند.
ج) این ناوگروه توانست از پس یکی از مأموریّتهای اطّلاعاتی خود که به منظور خنثیکردن تحریمها تعریف شده بود، به خوبی بربیاید؛ یعنی راههای جدید دریایی را در پهنههای آبی جهان برای تقویت تجارت دریایی جمهوری اسلامی ایران شناسایی کرد.
د) ... .
💢 به نقل از دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش