ayat-health-factors.mp3
4.59M
🔉 بشنوید | عوامل شادابی
❇️ امام رضا عليه السلام فرمودند:
روايت مى كنم كه اگر چيزى موجب افزايش (نيرو و نشاط) بدن باشد، ماساژ دادن بدن و لباس نرم، همچنين بوى خوش و استحمام، (جزيى از) آن است و اگر (گزارش شود كه) مردهاى در اثر ماساژ دادن زنده شده است، من آن را انكار نمىكنم.
❇️ در حدیث دیگری فرمودند:
هر كس مىخواهد مزاج صفراوى را فرو بنشاند، هر روز، چيزى تر و سرد بخورد، بدن خويش را باد بزند، كمتر حركت كند و به آن كه وى را دوست دارد، فراوان بنگرد.
teb114.ir/ayat-health-factors
#حجت_الاسلام_آیت
#دانشنامه_احادیث_پزشکی
#کتاب_صوتی
🖥 Teb114.ir
🆔 @teb114_ir
🌟 #ویژه + #بروشور | با چه استدلالی به #طلای_سفید ، سمّ سفید میگویند؟!
❇️ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِنَّ اللَّهَ وَ مَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى خِوَانٍ عَلَيْهِ خَلٌّ وَ مِلْحٌ. المحاسن ج۲ ص۴۸۷
پیامبر اکرم فرمودند: همانا خدا و فرشتههای او بر سفرهای که نمک و سرکه در آن باشد، پیوسته صلوات و رحمت میفرستند.
❇️ امام باقر علیهالسلام: اگر مردم اثر نمک را میدانستند جز با آن درمان نمیکردند!
👈 نام علمای بزرگ شیعه در فهرست کسانی که خوردن نمک را #مستحب دانستهاند!
📌 مطالعه کامل این مطلب و دانلود #بروشور با #کیفیت_چاپ در لینک زیر:
📥 teb114.ir/salt-in-islam
#نمک_طبیعی
#نمک_دریا
⭐️ #پیشنهاد_خوشمزه | غذاهای توصیه شده در احادیث معصومین علیهمالسلام
❇️ ترید (آبگوشت): اصل در ترید، آبگوشت است اما در یک مفهوم عام میتوان ترید را اطلاق کرد به هر غذایی که ساخته شود و بتوان در آن نان خشک را نرم نمود و خورد. مانند: آب دوغ خیار با کشمش و نان خشک یا سرکه و روغن زیتون با نان خشک که در ادامهی غذاها خواهد آمد.
❇️ زیرباج (خورشت میوه خشک): سوپ یا خورشتی است که از سركه و ميوۀ خشك ساخته میشود و با زيره و شکر (یا مانند آن) شيرين میشود.
📥 متن کامل در لینک زیر:
teb114.ir/sweets-foods02
📖 #پیشنهاد_مطالعه | غذای پُربرکت
💠 امام باقر علیه السلام: سویق، چهقدر پُربركت است! اگرانسان درحالى كه سیر است، آن را بخورد، غذا را گوارش میدهد و اگر در حالى كه گرسنه است، بخورد، او را سیر مىکند.
💠 از على بن سليمان نقل است نزد امام رضا عليه السلام كلّه پاچه خورديم. پس حضرت سويق خواست. گفتم: من سير شدهام. فرمود: «اندكى از سويق، كلّه پاچه را هضم میكند و دواى آن است».
👈 ۲۲ خاصیت از خواص سویق (از جمله درمان #ضعف_معده ، درمان #اسهال ، درمان #برسام (التهاب پرده دیافراگم)، درمان #غلبه_خون و ...) را در لینک زیر بخوانید:
👉 yon.ir/SeUSR
🖥 Teb114.ir
هدایت شده از خط حزب الله
#سخن_هفته
روایت خط حزبالله از مطالبات جدید رهبر انقلاب از جوانان انقلابی
📝ده برابر بیشتر
🔰پنجشنبهی هفتهی گذشته ۴۲ نفر از اعضاء #گروههای_جهادی و #بسیج_سازندگی با رهبر انقلاب دیدار کردند. در این دیدار رهبر انقلاب بر سه نکتهی محوری تأکید داشتند:
✅نکتهی اول، دربارهی #وسعت_میدان_جهاد و #نامحدود_بودن_ظرفیتهای_انسانی برای کار و تلاش و پیشرفت بود. ایشان با اشاره به توانایی نامحدود روحی انسان، از #جوانان_انقلابی_و_جهادی دعوت کردند تا با بهکارگیری حداکثری تواناییهایشان، ده برابر بیش از آنچه تاکنون در میدان جهاد پیش رفتهاند، جلو بروند و گفتند که نسلهای بعد هم میتوانند صدبرابر و هزار برابر در میدان کار و تلاش و جهاد به پیش بروند. در همین راستا ایشان یک مطالبهی بسیار مهم هم از جهادیها داشتند: «بگذارید ما مجموعهی عظیمی از #نسل_انقلاب_اسلامی را در کشورمان شاهد باشیم که از لحاظ سطح فهم، مسائل مدیریتی، #خدمترسانی، ایجاد عدالت و قیام به قسط، به جایی رسیده باشد که ذهنهای معمولی بشر به آنجا نرسیده و باید از او الگو بگیرند.»
⭕️نکتهی دوم، به موضوعِ «گفتمانسازی حرکتها و روحیهی جهادی» در جامعه اختصاص داشت که گفتمان جهادی مانند گفتمان #تولید_علم، میبایست به سکهی رایج افکار عمومی اجتماع تبدیل شود و همه در فضای کار و #روحیهی_جهادی تنفس کنند: «در محیطهای خانوادگی، دانشگاه و دانشکده، مدرسه، محیط کار باید این کار را، این حرکت را ترویج کنید.»
✳️نکتهی سوم نیز مسئلهی ثبات و #عدم_لغزش بود. رهبر انقلاب خطر دو آسیب مهم که جوانان را تهدید میکند به جوانان جهادی گوشزد کردند؛ یکی آسیب «عدم ثبات در مسیر» و راهی که انتخاب کردهاند و دیگری آسیب «دچارشدن به ابتلائات بشری». توصیهی ایشان در این زمینه این بود که با تقویت امور اعتقادی از یک سو و اعمال عبادی همچون نماز اول وقت، قرائت هر روزهی قرآن و رعایت اخلاص در کارها خود را در صراط مستقیم نگاه دارند.هدف بلندی که ایشان در مقابل جوانان جهادی در این دیدار ترسیم کردند #الگوسازی در زمینهی مسائل خدمترسانی، مسائل مدیریتی و عدالت بود؛ همان هدفی که پیش از این در بیانیهی گام دوم نیز بدان اشاره بودند.
💢روشن است که تبدیل یک کشور به یک جامعهی الگو، بدون تربیت و پرورش انسانها - و در رأس آن جوانانی- که خود، الگوی ملتها و جوانان کشورهای اسلامی باشند میسر نخواهد بود. شهید باکریها و شهید همتهای دیروز الگوی جوانان مؤمن و انقلابی امروز هستند؛ اما آیا از میان جوانان جهادی و انقلابی امروز نیز الگوهایی برای #نسلهای_فردا شکل خواهد گرفت؟ پاسخ این سؤال را تلاش و جهاد امروز نیروهای مؤمن و انقلابی تعیین خواهد کرد.
#Khattehezbollah
#بهداشت_جسم
جلسهی اول
✅ هدف از آمدن انبیا و حجتهای الهی، بحث پزشک جسمی نبوده است. هدف این نبوده که انبیا بیایند و به بیماران دارو بدهند و آنها را معالجه کنند. اگر صحبت از هدف بشود، هدف سلامت فکر است؛ دین و قرآن و کتب آسمانی برای اصلاح فکر آمدهاند، برای این که لجبازی نکنیم، برای اینکه شهوترانی نکنیم. اینها آمدند برای اینکه غضب را در ما معالجه کنند. آمدند عقل ما را رشد بدهند. آمدند تا ما مطابق با استدلال عقلی عمل بکنیم. انبیا کارشان این بوده است. آمدند ما را صدیق بکنند، راستگو باشیم، دروغ نگوییم، اینها را آمدند یاد ما دادند. آمدند که با همه مهربان باشیم. حالا بعضیها ادعا میکنند اینها از خودشان است. خیر، اینها از اهلبیت (علیهمالسلام) است.
✅ حضرت فرمودند: هیچ مؤمنی نیست که مریض شود؛ مگر اینکه ما هم به مریضی او مریض میشویم. هیچ مؤمنی نیست که محزون بشود؛ مگر اینکه ما هم به حزن او محزون میشویم. هیچ مؤمنی نیست که دعا بکند، مگر اینکه ما آمینش را بگوییم. در شرق و غرب، هر مؤمنی که مریض بشود ما هم به مرض او مریض میشویم و به حزن او محزون میشویم.
#آیت_الله_مهدوی
#عضو_مجلس_خبرگان_رهبری
#امام_جمعه_اصفهان
🔸 متن کامل این سخنرانی(به همراه صوت) در لینک زیر:
🔸 teb114.ir/body-health01
behdasht e jesm-ep01.mp3
10.69M
🔉 بشنوید | #بهداشت_جسم
🔹 جلسهی اول
❇️ سلامت فکر
❇️ انواع علم
❇️ تفاوت طبابت و معجزه
#آیت_الله_مهدوی
#عضو_مجلس_خبرگان_رهبری
#امام_جمعه_اصفهان
🔸 teb114.ir/body-health01
روی خط سلامت
📹 ببینید | #بواسیر 🔸 انواع بواسیر 🔸 پیشگیری از بواسیر 🔸 قطع درد (توقف بیماری) 🔸 درمان بیماری 📥 تشر
📹 ببینید | #بواسیر
🔸 بواسیر زخمی (بواسیر ماده، نام دیگر آن است)
🔸 بواسیر ساچمهای (بواسیر نر، نام دیگر آن است)
🔸 انواع راههای درمان بواسیر
📥 ادامهی مبحث بواسیر را در لینک زیر ببینید:
➡️ teb114.ir/tabriziyan-book3-ep52
#دراسةفیالطبالرسولالمصطفی
#آیت_الله_تبریزیان
#جلد۳
#علاج_الخاص
#جلسه۵۲
ayat-health-path.mp3
1.84M
🔉 بشنوید | راه تندرستی
❇️ پيامبر خدا صلىالله عليه و آله فرمودند:
هر چیزی را چارهاى است و چارهی تندرستى در دنيا، چهار چيز است: كم سخن گفتن، كم خوابیدن، كم راه رفتن و كم خوردن.
❇️ در حدیث دیگری فرمودند:
روزه بگیرید تا تندرست بمانید.
❇️ همچنین فرمودند:
سفر کنید تا تندرست و سالم بمانید.
❇️ امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمودند:
شب زنده دارى، مايهی تندرستى است.
teb114.ir/ayat-health-path
#حجت_الاسلام_آیت
#دانشنامه_احادیث_پزشکی
#کتاب_صوتی
🖥 Teb114.ir
🆔 @teb114_ir
⭐️ #پیشنهاد_خوشمزه | غذاهای توصیه شده در احادیث معصومین علیهمالسلام
❇️ تلبینه؛
پیامبر اکرم صل الله علیه و آله فرمودند: اگر چیزی بتواند انسان را از مرگ بینیاز کند همانا تلبینه است. گفته شد یا رسول الله تلبینه چیست؟ حضرت فرمودند: فرنی با شیر، فرنی با شیر و سه بار این عبارت را تکرار کردند.
❇️ حلواء؛
پیامبر مکرم فرمودند: مؤمن، پاکیزه است و پاکیزگی را دوست دارد و همچنین مؤمن، شیرین است و شیرینی را دوست دارد.
📥 متن کامل این دو غذای مقوّی را در لینک زیر ببینید:
teb114.ir/sweets-foods04
📹 ببینید | درد #کلیه
🔸 در روایتی، امام رضا علیهالسلام فرمودند؛ حجامتی که روی ساق پا انجام میشود ... برای بیماریهای کهنه در کلیه و مثانه مفید است و نیز باعث میشود قاعدگی محقق شود، ولی عوارضی نیز دارد؛ باعث خستگی بدن میشود، چهبسا کسی که در ساق پا حجامت انجام میدهد غش کند!
📥 درمانهای اصلی و جایگزین برای دردهای کلیوی و مثانه در لینک زیر:
➡️ teb114.ir/tabriziyan-book3-ep53
#دراسةفیالطبالرسولالمصطفی
#آیت_الله_تبریزیان
#جلد۳
#علاج_الخاص
#جلسه۵۳
behdasht e jesm-ep02.mp3
10.93M
🔉 بشنوید | #بهداشت_جسم
🔹 جلسهی دوم
❇️ مرجعیت علمی اهلبیت علیهمالسلام
🔸 هدف انبیاء؛ سلامت فکر
🔸 علم ائمه علیهمالسلام
🔸 سه رکن اصلی هر شهر
#آیت_الله_مهدوی
#عضو_مجلس_خبرگان_رهبری
#امام_جمعه_اصفهان
teb114.ir/body-health02
#بهداشت_جسم
جلسه دوم
🔹هدف معالجۀ روح بود؛
اهلبیت علیهمالسلام برای هدایت بشر آمدند. آمدند فکر ما را اصلاح بکنند، اعتقادات ما را تصحیح بکنند و ما را مؤمن به خالق بکنند. در عین حال گاهی هم مسائل سلامت بدن و امور پزشکی و طبابت را هم داشتند و هدفشان از آمدن به این دنیا، این نبوده است؛ اما این را هم در کنار کارشان انجام میدادند و گاهی که اصحاب مریض میشدند، به ایشان میگفتند این کار را بکنید، این دارو را میل بکنید و به ایشان اینها را میگفتند. بین این دو باید دقت بکنیم که هدف معالجۀ جسم نبود که بیایند طبابت بکنند. هدف معالجۀ روح بود!
🔹عالم به همهی علوم؛
حجتهای الهی همۀ علوم دنیا در وجودشان هست. وقتی میگوییم همۀ امر دنیا در وجودشان ثبت است، یک بخشی از این علوم همان علوم مربوط به مسائل پزشکی و طبابت است. وقتی امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرمایند: «سَلُونِی قَبْلَ أَنْ تَفْقِدُونِی» دیگر ذکر نکردند که «سلونی» از امور آخرتی است، تعیین که نکردند. همه چیز را میگویند، هر چه میخواهید سؤال بکنید. نگفتند از امور آخرتی از من سؤال بکنید. پس از امور آخرتی باشد یا از امور دنیایی، تفاوتی نمیکند. نگفتند از زمین سؤال بکنید یا از آسمان سؤال بکنید، از هرجا از کهکشانها هم سؤال میکردند جواب میدادند که خودشان دنبالش فرمودند که من امور آسمانها و کهکشانها را نسبتبه امور زمین عالمتر هستم.
🔹عدم امکان تجربه ی همهی گیاهان؛
ما نمیتوانیم بیاییم داروها و گیاهان را تا آخر عمرمان، نه من همۀ دنیا جمع شوند بخواهند یکی یکی اینها را تجربه بکنند و با فلان بیماری مقایسه کنند و ببینند روی فلان بیماری اثرش چه است. عمر انسان کفاف این را نمیدهد که افراد بخواهند. این مشکل است که بخواهند افراد همۀ اینها را مدام تجربه بکنند و بعد بنویسند. خب این چیزی که باید صد سال طول بکشد و بیایند یک میلیون، دو میلیون گیاه را یکی یکی بررسی کنند، بعد دو تا دو تا اینها را ضمیمه هم بکنند بعد ضمیمهها را منفرد کنند و با یک چیز دیگر ضمیمه بکنند. خب ببینید چقدر طول میکشد! این را از کسی که عالم به علم غیب است سؤال میکنند. او از اول میگوید این گیاه را استفاده کن، مشکلت حل میشود. یکوقت یک کسی عقیده ندارد که اهلبیت علیهمالسلام اطلاع غیبی داشتهاند، آن یک بحث دیگر است. اگر کسی عقیده ندارد مثل این است که من قبول ندارم این پزشک متخصص است. همه دارند به او مراجعه میکنند؛ ولی من قبول ندارم و به عقیدۀ خودم به او مراجعه نمیکنم. بعضیها ممکن است بگویند اهلبیت علیهمالسلام مسائل طبابت را نمیدانستند. آنکه میگوید نمیدانستند مراجعه نمیکند؛ اما آنکه معتقد است و ما که معتقد هستیم مراجعه میکنیم. بعضیها هم ممکن است بگویند ما انکار نمیکنیم؛ اما دلیلش را بگویید ببینیم قرآن آیا گفته که اهلبیت علیهمالسلام همه چیز را میدانند؟ بله در چند جای قرآن آمده است. آیات ۱۰۵ توبه، ۴۳ رعد، ۱۲ یس، ۲۷جن، این سورههاییاند که معروف هستند.
🔹جایگاه «علمالکتاب»؛
در یکجا مثلاً در آیۀ ۴۳ رعد میگوید امیرالمؤمنین علیهالسلام کسی است که: «مَنْ عِنْدَهُ عِلْمُ الْکِتابِ» دیگر حالا کسانی که با ادبیات عربی آشنا هستند میدانند که کلمۀ «من» در اینجا نیامده است؛ درحالیکه در آیۀ ۴۰ سورۀ نمل راجعبه آصف یک من ذکر میکند و تفاوتش همین است که آصفبن برخیا را میگوید: «قالَ الَّذی عِنْدَهُ عِلْمٌ مِنَ الْکِتابِ» آصف از کتاب میدانست. یک "از" میگوید و علمش را سوراخ میکند و میگوید همه چیز را نمیدانست. از کتاب میدانست یعنی بخشی از ادلۀ کتاب را اطلاع داشت. وقتی آن آیه را کنار آیۀ ۴۳ رعد میگذاریم، امیرالمؤمنین علیهالسلام را وقتی میخواهد معرفی بکند دیگر "از" نمیگوید. میگوید این آقا علم الکتاب نزدشان است. این شهادت قرآن است. بعد این آیه را بگذارید کنار آیۀ ۵۹ انعام که میگوید هرچه در علوم دنیا هست همه چیز را، وقتی میخواهد بگوید همه چیز را، میگوید تر و خشکی. «لا رَطْبٍ وَ لا یابِسٍ إِلاَّ فی کِتابٍ مُبینٍ» همه چیز را تر و خشکی، حضرت در کتاب جمع شده است. بعد میگوید این کتاب همهاش در سینۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام است: «مَنْ عِنْدَهُ عِلْمُ الْکِتابِ» این شهادت قرآن است.
#آیت_الله_مهدوی
#عضو_مجلس_خبرگان_رهبری
#امام_جمعه_اصفهان
#بهداشت_جسم
جلسه دوم
🔹۳ رکن اصلی هر شهر؛
امام صادق علیهالسلام میفرمایند: هر شهری نیاز به ۳ گروه دارد: «لَا یَسْتَغْنِی أَهْلُ کُلِّ بَلَدٍ عَنْ ثَلَاثَةٍ، یَفْزَعُ إِلَیْهِ فِی أَمْرِ دُنْیَاهُمْ وَ آخِرَتِهِمْ» مردم باید هم در کارهای دنیاییشان و هم در کارهای آخرتیشان پناه به آنها ببرند. یعنی این ۳ تا امور دنیایی تنها نیست، امور آخرتی هم نیست. مردم بالاخره هم دنیا میخواهند، هم آخرت میخواهند. بعد میفرمایند: «فَإِنْ عَدِمُوا ذَلِکَ کَانُوا هَمَجاً» اگر مردم آن شهر این ۳ دسته را نداشته باشند، بدانید اینها هَمَج هستند. همج، انسانهای احمق را میگویند که از نظر مایۀ اطلاعات مایه ندارند، پستاند. انسان احمق عقلش کم است دیگر، اینها را همج میگویند. ما باید بگوییم بدبخت. این را دیگر وقتی نمیداند، خب اینها بدبختاند دیگر، جامعه خیلی مشکل پیدا میکند.
🔹نیاز شهر به فقیه؛
اول فرمودند: «فَقِیهٍ عَالِمٍ وَرَعٍ» هر شهری نیاز به فقیهی دارد که هم فقیه باشد یعنی دینشناس و مجتهد باشد، عالم باشد و هم متقی باشد، عادل باشد. این بهخاطر این است که مردم برای دینشان به او مراجعه بکنند و از او سؤال کنند.
🔹نیاز شهر به حاکم؛
فرد دوم: «وَ أَمِیرٍ خَیِّرٍ مُطَاعٍ» همۀ شهرها نیاز دارند به یک پادشاهی که نیکوکار باشد و همه هم از او اطاعت بکنند؛ چون اگر اطاعت نکنند باز کار حل نمیشود.
🔹نیاز شهر به طبیب؛
فرمودند: «وَ طَبِیبٍ بَصِیرٍ ثِقَةٍ» مردم هر شهر نیاز دارند به یک طبیبی که هم بصیر باشد و مریضیها را درست بشناسد و هم از مریضیها اطلاع داشته باشد و فوری تشخیص بدهد که این آقا درد معدهاش برای چه است. از سنگ است، چرا کلیهاش یا مثانهاش خراب است. دیدید بعضی وقتها دکتر تشخیص نمیدهد. گاهی وقتها اشتباه هم درمان میکنند، یک چیز دیگر را از بدن شخص درمیآورند و بعد میگویند خوب نشده است. مردم هر شهر به یک طبیبی نیاز دارند که بصیر باشد و ثقه هم باشد؛ چون بعضی وقتها طبیب میفهمد؛ اما چون با این مریض لج دارد، عمداً عکسش را میکند یا نه لج ندارد میخواهد پول از او دربیاورد و مدام معطلش میکند.
#آیت_الله_مهدوی
#عضو_مجلس_خبرگان_رهبری
#امام_جمعه_اصفهان
ayat-lifespan-factors.mp3
2.32M
🔉 بشنوید | عوامل طول عمر
❇️ نبی مکرم صلى الله عليه و آله و سلم فرمودند:
چهار چيز بر عمر مىافزايد: ازدواج با دوشيزگان، غسل كردن با آب گرم، خفتن بر شانه چپ و خوردن سيب در سحرگاهان.
❇️ در حدیث دیگری میفرمایند:
گرممزاجان را به درازى عمر، مژده ده.
❇️ امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند:
شستن دستها قبل و بعد از غذا خوردن، (موجب) فزونى عمر است.
teb114.ir/ayat-lifespan-factors
#حجت_الاسلام_آیت
#دانشنامه_احادیث_پزشکی
#کتاب_صوتی
🖥 Teb114.ir
🆔 @teb114_ir