امام صادق علیه السلام فرمود: «از چیزهایی که مومن پس از مرگش از آن ها بهره مند می شود نهال مثمری است که آنرا کاشته است»
یعنی این افراد در گورهایشان به سر می برند اما ثواب درخت مثمری را که کاشته اند به نامه اعمالشان جاری می شود.
آیا بجا نیست با این همه روایات در مورد درختان مثمر برای خود باقیات الصالحاتی به جا گذاریم؟
کاری که به هزینه فراوانی نیاز ندارد اما سود سرشاری را نصیب انسان می کند و روایت هم صراحتا میگوید درخت مثمر، ثواب دارد.
با انتشار این متن در ثواب کاشت درختان میوه شریک باشید.
مخصوصا به شهرداری ها فشار بیارید تا درختان میوه بکارند.
#بهره_مندی_پس_از_مرگ
#نه_به_کاشت_درختان_بیثمر
@tebbetabiee
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥۵٠ کیلو اسکلت، ۴٠ کیلو گردن و حداقل صد کیلو حماقت
▪️تصویر مشخص و اسم و رسم فرد برای آن که باید مشخص باشد هم حکما مشخص است.
▪️اینکه قانونگذار، غذادهی به حیوانات ولگرد خیابانی را جرم انگاری نکرده دلیل نمی شود که سازمان های محیط زیستی و اداره کل منابع طبیعی و پلیس با این فرد و افراد شبیه او برخورد نکنند.
▪️قانونگذار کجاست؟ مجری قانون کجاست؟ چرا برخورد نمی کنند؟ این فرد با این کار دنبال تبلیغ چه چیزی است؟
👌سبک زندگی باید اصلاح شود تا سگ نگهبان و گله و شکاری نیاز باشد و سگهای ولگرد ساماندهی و عقیم شوند.
@tebbetabiee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فتنههایآخرالزمان
استاد#پناهیان
کسانے که ما اهل بیت رو دوست دارن فتنه ای درست میکنند شدیدتر از فتنه دجال...‼️
@tebbetabiee
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طی چند ماه اخیر، بارها این ویدیو را دیدهام و پای آن اشک ریختهام. در عجبم از آنهایی که برای قرار گرفتن در فهرستهای انتخاباتی، چنان خود را به آب و آتش میزنند که گویی آنجا حلوای تنتنانی تقسیم میکنند!
خدایا پناه میبرم به تو از وسوسه نفس برای توجیه ریاست طلبی با انواع مکاید نفسانی و از اینکه بیش و پیش از آنکه مبلّغ تو و دین تو باشیم مبلّغ خود باشیم.
#انتخاب_اصلح
@tebbetabiee
شکر سفید عامل اصلی فراموشی آلزایمر هست!!
دردناک ترین بیماری قرن ، یعنی فراموشی که با حواس پرتی های کوچیک شروع میشود با مصرف شکر به وجود می آید
@tebbetabiee
مصرف شکر سفید میتواند موجب شود که گلبولهای سفید خون به کمای موقت بروند !☠
▫️کاهش تعداد گلبول های سفید خون نشان دهنده پایین آمدن قدرت دفاعی بدن است و اگر در این زمان هر گونه میکروب بیماری زا وارد بدن فرد شود، توانایی مقابله با آنها کاهش می یابد و ممکن است فرد به بیماری های مختلف مبتلا شود.
+ بنابراین اگر طی یک روز چند بار مواد شیرین صنعتی بخورید، سیستم ایمنی بدن بهطور مداوم در وضعیت نامساعد قرار خواهد گرفت.
@tebbetabiee
از معماریِ تکبر تا معماریِ تواضع
🔹به معماری فضاهای ورزشی و هنری دقت کردهاید؟! معمولا معماری این فضاها به نحوی ارائه میشود که حداکثرِ تشخّص و یونیک شدن را برای ورزشکار و یا هنرمندی که در فضا قرار میگیرد به بار بیاورد. برای مثال، مکان جشنوارههای سینمایی مهم (نظیر اسکار و ...) به این نحو طراحی میشود که هنرمندان در شروع جشنواره، از روی فرش قرمزی که برای تنآراییِ آنها پهن شده است عبور کنند و سپس به مصاحبه با انبوه خبرنگارانی که مشتاقانه در انتظار عبور آنها از روی فرش قرمز هستند بپردازند تا این نوع طراحی، به حداکثرِ تشخّص و یونیک شدن آنها کمک کند.
🔹این نوع طراحی، دقیقا همان چیزی است که اقتضاء سلبریتی پروری است که این روزها، شواهد مختلفی از آن، هم در طراحی مجموعههای هنری و سینمایی و هم در طراحی مجموعههای ورزشی (یعنی دو بستر اصلی سلبریتی پروری در فرهنگ معاصر غرب) مشاهده میشود.
🔹حالا لطفا با دقت در این تصویر، این نوع معماری متکبرانه را مقایسه بفرمایید با معماری متواضانهای که بر فضاهای هنری و ورزشی شهرهای سنتی ما (اعم از تعزیهخانهها و زورخانهها و ...) حاکم بود. برای مثال، در زورخانههای قدیم، درب ورودی زورخانهها را بسیار کوتاه میساختند تا هنگام ورود، ورزشکار مجبور شود تا به كلى خم شود تا از همان ابتداى ورود، درس تواضع و فروتنى را بياموزد: "ولا تمْشِ فی الْأرْض مَرحًا إِنَّك لنْ تَخْرقَ الْأَرْض وَلَن تَبلُغَ الْجبَالَ طولًا: و بر زمين با تکبر گام برمدار، چرا كه هرگز زمين را نمىتوانى شكافت، و در بلندى به كوهها نمىتوانى رسيد"(اسرا/۳۷)
#معماری_اسلامی
@tebbetabiee
دنیای پارادوکسها!
🔹اخیرا یادداشت کوتاهی به دستم رسید به این شرح: "یکی از آشنایان تعریف میکرد که مدت کوتاهی از سکونتشان در خانهی جدیدشان نگذشته بود که متوجه شدند صدای همسایه مجاور بهآسانی از دیوارها عبور کرده و در خانه آنان به گوش میرسد. همسایه آنان زوج جوانی بودند و خصوصیترین صحبتهایشان نیز بهراحتی قابلشنیدن بود. نه آنکه آن زوج بیپروا بودند، بلکه دیوارهای حائل آنقدر نازک بود که توانی برای مقاومت در برابر صداهای آنان را نداشت. آنان مانده بودند که چه کنند؟ آیا به همسایه تذکر بدهند؟ چه بگویند و اصلا چگونه بگویند؟ همکار دیگری هم قبلاً برایم از چنین مشکلی گفته بود. مساله این همکار هم شنیدن چنین صداهایی بود. نه آنکه همسایهشان آدم بینزاکتی باشد. بسیار هم مبادیآداب بود. اما دیوارها بی حیا بودند. در نهایت آن همکارم به دلیل داشتن دو نوجوان مجبور شد محل سکونتش را تغییر دهد. بهراستی در این مساله، تقصیر از ساکنان کدام طرف دیوارهاست؟ کسی که در خانهاش تمام کارهای معمولی یک زندگی متعارف را انجام می دهد یا همسایگانی که ناخواسته صدای آنان را میشنوند؟ به نظر، هیچکدام مقصر نیستند! در کشوری که امور شخصی و خانوادگی و حریم خصوصی این قدر حرمت دارد چرا دیوارها بیحیا شدهاند؟"
🔹در تکمیل این یادداشت عرض میشود که این دیوارها نیستند که بیحیا شدهاند! اساسا دیوار، دیوار است و حیا و عفاف برای آن معنایی ندارد؛ بلکه این خود ما هستیم که با تعریف بستر کنشگریِ دیوارها به آنها معنا میبخشیم و آنها را باحیا یا بیحیا میکنیم. اگر بخواهم شفافتر عرض کنم باعرض معذرت این خود ما هستیم که بیحیا شدهایم که با این نوع معماری، دیواری که مطابق با تعریف لغتنامهها ذاتا بایستی حائل میان دو چیز باشد را با معادلهای پارادوکسگونه، به دریدن پردههای حیا و عفاف وادار کردهایم! دقیقا از جنس همان پارادوکسی که این روزها در طراحی مسکنِ آپارتمانی شاهدش هستیم؛ مسکنی که اساسا طبق معنایش باید محل سکن و آرامش باشد را با طراحی اشتباه، به محلی برای استرس و اضطراب تبدیل کردهایم؛ اضطراب اینکه جست و خیز کودک معصوممان سبب اعتراض همسایه نشود و یا استرس اینکه بازشوها و پنجرههای برونگرا، به ابزاری برای نقض حریم خصوصی ما از سمت بلوک مقابل تبدیل نشود! دنیای عجیبی است این دنیای پارادوکسها!
#خانه_ویلایی
#آپارتمان
@tebbetabiee
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک مینی تحلیل متفاوت درباره ریشه مهاجرتِ خیلی از متخصصان و تحصیلکردگان دانشگاهی. پیشنهاد میشود مشاهده این دو دقیقه را از دست ندهید.
@tebbetabiee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداقوت دلاور!
🔹لطفا این توضیحات معاون شهرسازی شهرداری تهران مبنی بر ورود چینیها به عرصه ساخت و ساز مسکن در پایتخت ایران اسلامی را بشنوید و سپس توضیحات ایشان را با این گلایه رهبر معظم انقلاب تطبیق دهید: "در مسئلهی مسکن، ما وابستگی نداریم به خارج؛ زمینش مال خودمان است، مصالحش مال خودمان است، طراحی اینها مال خودمان است. بنابراین به مسئلهی مسکن باید رسید. ما در قضیّه مسکن خیلی عقبیم، نتایجش را هم دارید میبینید" (۱۴۰۱/۶/۱۵).
🔹برخلاف گلایه رهبری، تاکنون زمین را از مردم دریغ کرده بودند، حالا هم که تصمیم گرفتهاند چینیها را بیاورند تا طرحها را برایمان اجرا کنند! پیشنهاد میکنم که مصالح را هم از کشورهای خارجی وارد کنند تا ولایت پذیریِ تام و تمامشان را به همگان ثابت کنند! برادران گرامی که شعارتان تهران کلانشهر الگوی جهان اسلام است! خداقوت بابت این همه توجه به گلایهها و فرمایشات رهبری و خداقوت بابت این همه الگوسازی برای جهان اسلام با آویزان شدن به برادران چینی!
@tebbetabiee