eitaa logo
مـطالب طب سنتـی اسـلامی
324 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
3.2هزار ویدیو
53 فایل
📌 محتوای این کانال تنها به منظور فرهنگسازی و آشنایی شما عزیزان با توانمندیهای طب سنتی ایرانی اسلامی میباشد. بنابراین جهت دریافت نسخه حتماً به متخصص این طب مراجعه فرمایید تا با تشخیص دقیق مزاج، دارو یا برنامه غذایی برای شما تجویز نمایند.
مشاهده در ایتا
دانلود
1.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی میگی عضله‌ی کمر یا گردن یا کتف یا پشتت گرفته تصور میکنی کدوم عضله‌ات گرفته؟؟ چندتا هستن؟؟! مطالب طب سنتی اسلامی👇 @tebesont_i @tebeson_ti
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دانشگاه طب سنتی باید تأسیس شود ‌ دکتر قربان پور مطالب طب سنتی اسلامی👇 @tebesont_i @tebeson_ti
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انيميشن زیبا در خصوص نمک خوراکی! حتما ببینید. 🌿 @ravazadeh 🌿 مطالب طب سنتی اسلامی👇 @tebesont_i @tebeson_ti
3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلوگیری از برای جلوگیری از زردی نوزاد مادر به زیاد بخورد درماه های آخر.. کاسنی،کندر،کدو خورشتی،سویق عدس هم استفاده کند ✅ دم کرده کاسنی یک قاشق چای خوری سه روز دم کرده سنای مکی یک قاشق چای خوری سه روز دست وصورت بچه را با آب کاسنی و حتی آب برنج بشویید حجامت لاله گوش ( قبل و بعد از حجامت یک قاشق چای‌خوری رب انار شیرین به نوزاد بدید) مادر هم خنکی ها کاسنی شیرخشت،دم کرده کاسنی و عناب،آلو،کاهو،کدو سبز .. بخورد مادر در مصرف گرمیجات اعتدال و احتیاط کند. مطالب طب سنتی اسلامی👇 @tebesont_i @tebeson_ti
علت سرماخوردگی کودکان و نوزادان سردی بدن و ضعف سیستم ایمنی بدن است. * اگر سن کودک زیر یکسال بود : مادرحتما شیر خود را با خوردن دوسین هر ۸ ساعت یک قاشق غذاخوری ( ۱۵۰ گرم سیاهدانه نیمکوب + یک کیلو عسل ) و عسل طبیعی و گرمیجات طبیعی مانند ارده و شیره انگور محلی ، سویق و....گرم کند. سینه ، زیر گلو و پشت کمر بچه را با روغن های گرم مثل سیاهدانه یا زیتون چرب کند و گرم نگهدارید. *اگر همراه با تب باشد : -هر ۴ ساعت ۳ قطره روغن سیاهدانه در دهان نوزاد چکانده شود. -پاشویه با محلول آب و نمک دریا. -حوله یا دستمال خیس روی پیشانی و زیر بغل نوزاد بگذارید. *اگر همراه با سرفه باشد : -عرق زوفا و آویشن شیرازی به بچه بدهید. -زیر گلو و پیشانی نوزاد با روغن کنجد یا زیتون یا سیاهدانه چرب شود. -شربت عسلاب گرم برای سرفه خوب هست. *اگر همراه با آبریزش بینی باشد : -۲ قطره روغن سیاهدانه داخل بینی صبح و شب بچکانید. *اگر سن کودک بین ۱ونیم سال تا ۳ سال باشد : -دمکرده آویشن شیرازی و پرسیاوشان و زوفا و نعنا با عسل میل کند. -شربت آهن و شربتهای سرماخوردگی ، شیرخشک ، ویتامین ، غذاهای مغازه به بچه ندهید. -سینه و زیر گلوی بچه با روغن کنجد با روغن زیتون ماساژ داده شود. -با روغن گرم مانند : ( روغن نمک و زیتون : به این ترتیب که : ۲ واحد نمک دریا + ۵ واحد روغن زیتون + ۵ واحد آب آنقدر جوشانده میشود تا آب کاملا تبخیر شود ) با این روغن بدن کودک را کامل آغشته کنید. -آب پیاز با عسل برای عفونت گلو عالی هست. -به بچه هر ۴ ساعت دوسین با آب رقیق کنید و بهش بدهید برای تب عالی هست و بهترین آنتی بیوتیک هست و سیستم ایمنی بدن را بالا میبرد. -مالیدن اسانس نعنا به پیشانی. - ۲ قطره روغن سیاهدانه داخل بینی صبح و شب بریزید. شربت عسلاب گرم برای سرفه هم خوب هست.
سلام علیکم ⭕️حسب تاکیدات استاد طالقانی در این ایام سردی و بارش برف در مناطق مختلف کشور مطالب ذیل پیشنهاد میگردد؛ 🔸خوراکی های طبع سرد کمتر میل شود؛ بالاخص در افراد سرمایی/ شامل: گوجه خیار برنج همه نوع لبنیات جزخامه_ سیب زمینی عدس مرغ ماهی آب سرد ترشی و سرکه نوشیدن زیاد آب و مایعات_ میوه زیاد بالاخص سیب کی وی و... 🔸زیاد حمام نگیرید اجازه دهید مقداری چربی طبیعی پوست برای حفاظت از سرما بر روی موي سر و پوست بدن باقی بماند. 🔸در هنگام خروج از منزل البسه گرم پوشیده و در صورتیکه سرمایی هستید علاوه بر پوشیدن کلاه و... پیشانی، ساق پا و کمر را با روغن گرم روغن مالی کنید. 🔸در صورت امکان از کرسی استفاده کنید. 🔸مراقب پرندگان و حیوانات باشید و در این ایام مقداری نان ریز شده و خوراک در بالکن یا اماکن مختلف برای آنها قرار دهید. چون سرمای شدید اگر با گرسنگی توام شود برای حیوانات خطرناک میباشد. ✅کانال آرشیو طبی استاد طالقانی در تلگرام👇 @A_ostadtaleghani 💠 عضویت در کانال آرشیو طبی استاد طالقانی در ایتا👇 eitaa.com/A_ostadtaleghani1 💥نشر دهید.
🔴 ♻️ برای اینکه رحم زن سالم بماند و دچار بیماری نشود، این تدابیر توصیه میشود 👇🏻 🔹 صحیح و مناسب مزاج به خصوص در ایام قاعدگی 🔸 ورزش مناسب و منظم 🔹 پوشاندن پهلوها و شکم با پارچه پشمی در زمستان و پارچه نخی در تابستان 🔸 روغن‏مالی متناسب با مزاج اصلی و رحم 🔹 تخلیه جنسی صحیح، که اگر درست انجام شود، بسیاری از مشکلات زنانه مرتفع می‏شود. ۸۰% بیماری‏های زنانه، مربوط به تخیله‏های جنسی نامناسب است. 🔸 ماساژ پاشنه آشیل 🔹 پرهیز از فعالیت زیاد و به خصوص سنگین در ایام قاعدگی، نفاس و فورا بعد از تخلیه جنسی 🔸 پرهیز از استحمام و شستن خود بعد از اجابت مزاج در ایام ، نفاس و فورا بعد از تخلیه جنسی. به جای آن می‌توان ناحیه را با دستمال از آلودگی پاک کرد. 🔹 پرهیز از نشستن و یا راه رفتن بر زمین سرامیکی، سنگ، خاک، چمن، و کلا هر مکان سرد. می‌توان از دمپایی روفرشی یا جوراب استفاده کرد. 🔸 پرهیز از مجامعت کامل در ایام قاعدگی و نفاس 🔹 پرهیز از پوشیدن لباس‌های تنگ و پلاستیکی مطالب طب سنتی اسلامی👇 @tebesont_i @tebeson_ti
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 غذای لطیف ♻️ چه نوع غذایی، است؟ 🔉 حکیم حسین خیراندیش مطالب طب سنتی اسلامی👇 @tebesont_i @tebeson_ti