🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
📛 ممنوعیت استمناء 📛
✍استمناء ( خود ارضایی ) یعنی این که انسان با خودش کاری کند که از او منی بیرون بیاید و دارای انواعی است؛ مثل بازی کردن با دست، گوش کردن به سخن و صدای زن نامحرم، رد و بدل کردن حرف های عاشقانه، در خیال آوردن و فکر کردن به مسائل شهوت انگیز؛ از نظر اسلام اگر کسی با اختیار یکی از این اعمال را به قصد خروج منی انجام دهد و منجر به خروج منی بشود، استمنا و حرام است.
💥نخستین نتیجه عادت به این کار شنیع این است که قوت و شـفافیت چشم ها، زائل می گردد، صورت رنگ اصلی خود را از دست می دهد و پژمرده می شود، در نگاه های مبتلایان به این کار هوش و ذکاوت اولی دیده نشده و حالت گرفتگی در سیمای ایشان ظاهر می گردد. چشم های آن ها باحلقه های کبودرنگی احاطه می شود، بعد از آن سستی و تنبلی در سایر اعضای مختلف مشاهده می شود. نقصان حافظه، خرابی اشتها، مشکل شدن هضم، تنگی نفس، تغییر اخلاق و مزاج به طورت غیرقابل توضیح، حسادت، غم و کدورت، مالیخولیا و گوشه گیری از نتایج شوم ابتلا به این انحراف جنسی است.
💢 پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
كسى كه خودارضايى مىكند، ملعون است.
📚 میزان الحکمه، ح ۱۸۷۵۱
🔰 این عمل زشت، نه تنها آثار فردی دارد؛ بلکه مشکلات اجتماعی نیز برای فرد به وجود می آورد.
💢 آیت الله دستغیب می نویسد:
این عمل، مبتلایان را به ضعف قوای شهوانی دچار می کند، جبون ( ترسو ) و بی حال بار می آیند، شهامت و درستی از آن ها سلب می شود. چه بسا اشخاصی هستند که در عنفوان جوانی در اثر مبتلا شدن به( استمناء ) چنان دچار ضعف قوای روحی وجسمی می شوند که معتادین به تریاک و شیره در مقابل آنان شیر نری به شمار می آیند.
📚 گناهان کبیره، ج ۲، ص ۳۱۳ _۳۱۲
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅توالت در معماری اسلامی
1️⃣ پوشیده بودن:
در احکام اسلامی دیده شدن عورت حرام است لذا باید توالت در و دیوار داشته باشد.(توالت های معماری غربی که کنار هم و بدون حائل است ممنوع است)
2️⃣ پنهان بودن: امام صادق (علیه السلام):
در ساختمان خانه، مستراح در پنهان ترین نقطه باشد؛ چنانکه در ساختمان بدن نیز، محل دفع پنهان شده است. (قرار دادن توالت در قلب خانه، از پدیده های شوم معماری غربی است)
3️⃣ جدا بودن محل دستشویی و مسواک:
امام کاظم (علیه السلام): مسواک زدن در توالت، دهان را بدبو مى کند. (در معماری جاهلانه غربی جایگاه مسواک داخل توالت تعبیه شده است)
4️⃣ جدایی دستشویی و توالت:
در فقه اسلامی، مخلوط شدن آب وضو و آب توالت ممنوع است،و بنابر احادیث موجب کم شدن رزق است، لذا بایستی چاه شستشو، وضو و آشپزخانه با توالت جدا باشد. (در معماری غربی تمامی فاضلاب ها به یک محل ریخته می شود)
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
〖 شام بخوریم یا ناهار؟ 〗
✍در طب اسلامی وعده های اصلی غذا صبح و شب است و ناهار نداریم، ناهار نخوردن و بجای آن استراحت قیلوله(خوابِ یک ساعت قبل از ظهر) موجب سلامتی و تناسب اندام است و بالعکس شام نخوردن موجب زیان برای بدن است.
✅⇦در قرآن آمده در بهشت مومنان با دو وعده غذای صبح و شب پذیرایی میشوند.
⇦خدا در مهمانی خود در ماه رمضان دو وعده صبح و شب به ما غذا میدهد و ناهار نداریم!
⇦غربی ها خود نیز به این نتیجه رسیده و سعی میکنند صبحانه و عصرانه بخورند و ناهار مصرف نکنند
⇦در صدر اسلام مسلمین ناهار نمیخوردند و ناهار از زمان معاویه شکم پرست باب شد!
❇️⇦آیا میدانید معنای کلمه ناهار چیست؟
📝⇦دهخدا برای ما معنی میکند:
⭕️معنای کلمه ناهار :
❌نا(نه):به معنای منفی و سلب کردن
❌آهار:به معنای خورش و غذا
❌ناهار:به معنای غذا نخوردن
🔶 وقت ناهار است یعنی وقت نخوردن است، یعنی زمانی که نخوردن موجب سلامتی بدن میشود. شام وعده غذایی بسیار مهمی است که به هیچ عنوان نباید ترک شود، فقط باید حداقل سه ساعت تا زمان خواب فاصله داشته باشد
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅