⚜🔹⚜🔹⚜
#علایم_بدکاری_کلیه
.
🔷️1 تغییرات #ادرار
دفعات مکرر ادرار در شب. مشاهده ادرار کف آلود و رنگ پریده.ادرار تیره رنگ. دفع ادرار به همراه خون.احساس درد و فشار به هنگام ادرار کردن
🔶️2 #ورم
عدم کارکرد صحیح کلیه ها، منجر به جمع شدن مایعات در بدن و بروز ورم می شود. این ورم در نقاطی مانند پاها،مچ دست، شکم و حتی صورت نیز ایجاد شده و با درد همراه است
🔷️3 #خستگی
کلیه سالم، هورمونی به نام اریتروپوئیتین تولید می کند عامل حمل اکسیژن توسط گلبول های قرمز خون است. اگر کلیه از کار بیفتد، تولید این هورمون نیز متوقف خواهد شد. این مساله منجر به کاهش میزان اکسیژن در گلبول های خون و نهایتا سلول های مغز و ماهیچه های بدن می شود
کمبود اکسیژن در سلول های بدن نیز خستگی آنها و بدن را در پی خواهد داشت
🔶️4 #لکهها، #جوش های پوستی و #خارش_پوست
کار کلیه، حذف مواد زائد از خون است. اگر کلیه ها کم کار شده یا از کار بیفتند، این مواد زائد وارد خون می شوند که میتواند بثورات پوستی و حس خارش شدید را ایجاد کند
🔷️5 حس کردن طعم آهن در #دهان و یا نفسی آغشته به بوی #آمونیاک
تجمع اوره و سایر مواد زائد در بدن، باعث می شود که طعم مواد غذایی را متفاوت حس کنید. ممکن است این مساله حتی علاقه شما را به خوردن گوشت و سایر مواد غذایی کم کند و وزن تان به شدت کاهش یابد
🔶️6 #تهوع و #استفراغ
مواد زائدی که به خاطر کم کاری یا نارسایی کلیوی در بدن انباشته شده است منجر به بروز حالت تهوع و استفراغ می شود
🔷️7 #تنگی_نفس
تنگی نفس به دو دلیل به مشکلات کلیوی مربوط می شود: اول اینکه تجمع مایعات اضافی در بدن منجر به کاهش عملکرد ریه ها می شود. عامل دوم کاهش میزان اکسیژن در خون است که علاوه بر سایر سلول های بدن، سلول های بافت ریه را نیز با مشکل مواجه می کند
🔶️8 #احساس_سرما
کم خونی ناشی از نارسایی کلیوی باعث افزایش احساس سرما در شما می شود. ممکن است حتی در یک اتاق گرم هم سردتان شود
🔷️9 #سرگیجه و #عدم_تمرکز
کم خونی و کاهش میزان اکسیژن در خون به علت نارسایی کلیه، باعث می شود که مغز شما هم به اندازه کافی اکسیژن دریافت نکند. این مساله منجر به سرگیجه، توهم و بروز مشکل در سیستم حافظه و تمرکز می شود
🔶️10 #درد_پهلو و #پاها
برخی از افراد مبتلا به مشکلات کلیوی ممکن است درد شدیدی را در پشت، پهلوها و یا پاهای خود احساس کنند. نارسایی پلیکیستیک کلیه، باعث ورم و درد شدید خواهد شد.
@HakimKheirAndish0
✨💫✨💫✨
✳️نامه بانوی آمریکایی 🇺🇸 به زنان ایران 🇮🇷 ...! . . .
.
⚜من وندی شلیت اهل#آمریکا هستم. در سال ۱۹۷۵ به دنیا آمدم و همه گونه مشکلات #زنان را درک کردهام، از بیاشتهایی عصبی ⚜تا #تجاوز توسط دوست پسر، از عدم امنیت محض در خیابانها تا مزاحمتهای وقت و بیوقت در اماکن عمومی، از#دختران نوجوانی که به گونهای اسفبار خود را #باردار مییابند تا زنان سی-چهل سالهای که نومیدانه با مشکل عدم #باروری مواجه هستند. تنها میتوانم بگویم که این #فرهنگ با #زنان مهربان نبوده است! . .
.
⚜من خانم #مسیح_علی_نژاد که به تازگی به آمریکا آمده را نمیشناسم و او را درک نمیکنم. من او را در یک برنامه تلویزیونی دیدم که خطاب به مردم ایران میگفت اینجا نهایت امنیت و آزادی است. من او را دیدم که با یک دوربین در خیابانهای آمریکا راه میرفت و #زنان_ایرانی را تشویق به ترک #حجاب و شبیه شدن به زنان آمریکایی میکرد. او را نمیشناسم و نمیدانم در چه شرایطی قرار گرفته که این کار را انجام میدهد. اما این را میدانم که او یا آمریکا را نمیشناسد یا میخواهد از زنان کشورش #انتقام بگیرد! . .
ره آورد فرهنگ ما با #زنان در آمریکا این بوده که طبق آمار ۴۱ درصد زنان ۱۶ تا ۳۰ ساله از اینکه مورد #تجاوز قرار بگیرند، همیشه نگرانند! بیش از ۱۱ درصد از زنان ما معتقدند که به هر حال یک روزی از سال مورد تجاوز قرار خواهند گرفت! شاید خانم علینژاد ایرانی، فردی باشد که از این موضوع لذت میبرد ولی اکثریت #زنان_آمریکایی مثل او نیستند. در کشور ما ۴ درصد از زنان از ⚜آژیرهای #هشداردهنده تجاوز جنسی استفاده میکنند و ۷ درصد از زنان، کلاسهای #دفاع از خود را دیدهاند. . .
.
⚜این را هم بد نیست بدانید که در ایالت #نیوجرسی هزاران دلار از بودجه دولتی صرف رساندن پیام#حفظ_خویشتن_داری به جوانان در کلاسهای آموزشی سراسر کشور شده است. یعنی میلیونها دلار در اختیار مؤسسات مذهبی آمریکا قرار گرفته تا با آموزشهای خود، از دختران نوجوان تعهد بگیرند ⚜که #عفت و #پاکدامنیخود را حفظ کنند. برای من تعجبی ندارد که میبینم دولت آمریکا عکس این کار را میخواهد با مردم ایران انجام دهد یعنی میلیونها دلار خرج میکند تا زنان و #جوانان ایران خویشتنداری را رها کنند اما تعجب من آنجاست که زنانی از ایران حاضرند به کشور خود در راه اهداف یک دولت دیگر #خیانتکنند. در آمریکا ما برای این افراد احترام قائل نیستیم. به نظر من این افراد تفاوتی با #ربات ندارند. . .
@HakimKheirAndish0
✨💫✨💫✨
☠ #انگل🕸
♣️ روغن بادیان (رازیانه) خورده شود، کرم کش و ضِدِّ انگل است.
@HakimKheirAndish0
✨💫✨💫✨
✔️ عاشورا ، عاشوراست
🔹می خواهم از روز و مکانی گویم که شاید در دید اول یک روز و یک مکان باشد اما وقتی واقع بین می شویم روزش در مقیاس تاریخ و مکانش در مقیاس هستی است و چه زیبا گفته اند که :
🔺"کل یوم عاشورا کل ارض کربلا"
🔹عاشورای حسینی آنچنان حرارتی را در قلوب شیعیان ، محبان و همه آزادگان جهان ایجاد کرده است که این حرارت تا ظهور حضرت حق خاموش شدنی نیست و این محبان تا مشعل روشن عاشورا را در دستان ولی حق قرار ندهند آرام نخواهند گرفت
🔹عاشورا یک سنگر است ; سنگری برای حفظ عزت و استقلال و شرف جامعه بشری
🔹عاشورا یک نماد است ; نمادی حماسی برای اخلاص ، تعهد به دین ، شجاعت ، توحید ، ایمان و در یک کلام نماد لازم برای تبدیل شدن به انسانی کامل.
🔹عاشورا همان روزی است که ندای حق در برابر ظلم بلند شد هیهات من الذله امام جهان را به لرزه درآورد که این ندا حال هم تا چند روز دیگر و در اربعین آقا , جان مستکبران را به لرزه در خواهد آورد و قوت قلب مستضعفان جهان خواهد بود.
🔹عاشورا همان عاشورایی است است که از بزرگان دینمان راه و رسم شهادت و مبارزه تا آخرین قطره خون و ایستادن در پای ولیِ زمان را فرا گرفتیم.
🔹کل یوم عاشورا ; عاشورا امروز با عاشورا دیروز تفاوت چندانی ندارد و این اسامی هستند که در آن عوض شده اند ;
🔹امام عاشورا دیروز حسین ابن علی (ع) بود و امام عاشورا امروز غایب
🔹عاشورا دیروز عاشورای مبارزه با عمرسعد و شمر بود و عاشورا امروز مبارزه با استکبار و تکفیر یعنی آمریکا و اسرائیل و آل سقوط است.
🔹خواستم بگویم عاشورا اسارت زنان و بچگان و شهادت بزرگان دین است
🔹خواستم بگویم عاشورا خستگی و تشنگی و دیدن آسمان تیره و تار توسط طفل شش ماهه و سه ساله از اوج تشنگی است
🔹خواستم بگویم عاشورا روز معرفی حق و باطل و بیان مظلومیت فرزندان رسول الله است
اما
اما
🔹اما دیدم که عاشورا این همه هست و این همه ، عاشورا نیست
⭕️عاشورا ، عاشوراست ...
✍ نویسنده: یاسر عارف زاده
@HakimKheirAndish0
✨💫✨💫✨
📚آموزش ساخت بالشتک اسطوخودوس
💠خواص: برای تقویت چشم واعصاب و...👇👇
http://elmosehat.com/?p=7451
@HakimKheirAndish0
✨💫✨💫✨💫
#مُصلح 🔽
👈هر ماده ی غذایی یا گیاه دارویی که مصرف آن با غذاها
عوارض جانبی غذا رومتعادل کنه
👈هضم غذا و جذب غذا را در بدن بیشتر کنه .
🔵 هیچ غذا یا میوه ای بدون مصلح مصرف نمیشده 🔵
اما متاسفانه امروزه تقریبا مصرف این مصلحات با غذاها کنار گذاشته شده
و سبب کاهش کمی و کیفی جذب و هضم غذا
و نیز بروز بیماری های عجیب و غریب شده .
📚📖مزاجها.درجه و مصلحات
📖آجیلها:
بادام هندی👈گرم و خشک
مصلح 👈عسل و مصطکی
➖➖➖
بادام درختی شیرین👈گرم و خشک
درجه 👈1
مصلح👈عسل و مصطکی
➖➖➖
بادام درختی تلخ👈گرم و خشک
درجه👈2
مصلح👈آلو.زردآلو.انارترش
➖➖➖
تخم آفتابگردان👈گرم و خشک
درجه👈2
مصلح👈آب انار.آبغوره
➖➖➖
فندق👈گرم و خشک
درجه👈1
مصلح👈عسل.سکنجبین
➖➖➖
گردو👈گرم و خشک
درجه👈2-1
مصلح👈انارترش.سکنجبین
➖➖➖
تخم کدو👈سردوتر
درجه 👈1-2
مصلح 👈عسل
➖➖➖
به دانه👈سردوتر
درجه 👈2
مصلح 👈رازیانه.عسل
➖➖➖
شاهدانه👈سردوخشک
درجه 👈1-2
مصلح 👈کتیرا.زرشک
➖➖➖➖➖
امام رضا علیه السلام فرموده اند:
🌷بهترین روش غذا خوردن اینست که به اندازه ی کفایت روزت از آن بخوری و قبل از اینکه سیرشوی دست از آن برداری که آن بدنت را سالم و صحیح نگه میدارد و عقلت را پاک و تمیز کرده و قوی میگرداند و جسمت را نیرومند میکند.🌷
🍃🍃🍃🍃🍃
📚📖مزاج و درجه و مصلحات
📖انواع حبوبات🔽🔽
ـــــــــــــــــــــــــــــ
نخود ◀️ گرم و خشک
درجه ◀️ 1
مصلح ◀️ زیره. شوید.سکنجبین.
➖➖➖
لپه ◀️ گرم و خشک
مصلح ◀️کتیرا
➖➖➖
جو دوسر◀️ گرم و خشک
درجه ◀️ ۱
مصلح ◀️کتیرا
➖➖➖
گندم ◀️ گرم و تر
درجه ◀️1
مصلح ◀️سرکه
➖➖➖
لوبیا ◀️ گرم و تر
مصلح ◀️ دارچین.زنجبیل.زیره. .نمک.اویشن...
➖➖➖
نخودسبز◀️ سردوتر
درجه ◀️۱
مصلح ◀️دارچین.زنجبیل.فلفل.آویشن
➖➖➖
ذرت ◀️ سردوخشک
مصلح ◀️ روغن های طبیعی
➖➖➖
عدس ◀️سردو خشک
درجه ◀️2-۱
مصلح ◀️روغن کنجد.روغن حیوان
➖➖➖
برنج ◀️سردو خشک
درجه ◀️ ۲-۱
مصلح ◀️زعفران.زیره سیاه.شوید
➖➖➖
📢کانال طب سنتی
🍃🍃🍃🍃🍃
♻️✨مزاج و مصلحات
📚📖ادویه جات:
آویشن♻️👈گرم و خشک
درجه♻️ 👈2
مصلح♻️👈سرکه ی انگور.
اسپند♻️👈گرم و خشک
درجه♻️👈2و3.
مصلح♻️👈میوه های ترش
پونه♻️👈گرم و خشک
درجه♻️👈3
مصلح♻️👈کتیرا
رازیانه♻️👈گرم و خشک
درجه♻️👈3-1
مصلح♻️👈سکنجبین
زردچوبه♻️👈گرم و خشک
درجه♻️👈3
مصلح♻️👈آبلیمو
زنجبیل♻️👈گرم و خشک
درجه♻️👈3
مصلح♻️👈عسل.روغن بادام.
زیره♻️👈گرم و خشک
درجه♻️👈3
مصلح♻️👈عسل.کتیرا
فلفل♻️👈گرم و خشک
درجه♻️👈2-3
مصلح♻️👈روغن بادام .آویشن
هل♻️👈گرم و خشک
درجه♻️👈1-2
مصلح♻️👈کتیرا
سیاهدانه♻️👈گرم و خشک
درجه♻️👈3
مصلح♻️👈درسرکه خیساندن.کتیرا
خردل♻️️👈گرم و خشک
درجه♻️️👈4
مصلح♻️👈اسنی.سرکه.روغن بادام
❤️پیامبر نور و رحمت محمدبن عبدالله:❤️
آب را به آهستگی بمکید،و آن را یکباره سر نکشید.زیرا که از آن بیماری جگر میخیزد
@HakimKheirAndish
✨💫✨💫✨
🎃 تراریختهای که با پنبه سر میبرد!
🔺 حدود دو دهه از تلاش تاجران تراریخته برای واردات، رهاسازی و تولید انبوه محصولات دستکاریشده ژنتیکی (تراریخته) در کشور میگذرد، موضوعی که جملگی ریشه در واردات و کسب منافع اقتصادی جریانی نفوذی در سیستم اجرایی دارد.
🔹 به گزارش تسنیم، با وجود اینکه بیش از ۷۰ درصد ذرت و کلزای تولیدی در جهان، طبیعی و غیرتراریخته است، در سالهای اخیر شاهد واردات سالانه ۵/۵ میلیون دلار محصول تراریخته به کشور بودهایم!
🔺 در عرصه تولید نیز، تنها محصول تراریخته رهاسازیشده در مزارع ایران «برنج تراریخته طارم مولایی» با حمایت مالی و مالکیت فکری «بنیاد راکفلر» تولید شده است و در داخل کشورمان عدهای دانشمندنمای تاجر با ادعای تولید داخل، گوش فلک را کر کردهاند در حالی که به استناد متن مندرج در انتهای مقاله تولید برنج تراریخته، حامیان مالی و پشتپرده این دستاوردِ بهظاهر ملی، نهادهایی هستند که در ضدیت با نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران قرار دارند.
🔹 متأسفانه مدتی است که شاهدیم جریان حامی واردات و تولید محصولات تراریخته، با طرح ادعاهای نادرست درباره جایگاه و وضعیت محصولات تراریخته در کشورهای مختلف دنیا، بهجای حرکت در مسیر انجام تکالیف برنامه ششم درخصوص انجام آزمایشات معتبر و ارزیابیهای درازمدت و اطلاعرسانی صادقانه درباره مخاطرات محصولات تراریخته به عموم مردم، متأسفانه با ادعای غیر واقعی «افزایش عملکرد تولید و کاهش مصرف سم در محصولات تراریخته» (بهطور اخص پنبه تراریخته) سعی در فریب مردم و مسئولان و هموار کردن مسیر برای تولید تجاری محصولات تراریخته در کشور دارد.
🔺 در این نوشتار سعی شده با رویکردی آماری، تجربه بیش از یک دهه کشت پنبه دستکاریشده ژنتیکی (تراریخته) در کشورهای تولیدکننده پنبه بررسی شود.
🔹 آیا کشت پنبه تراریخته موجب افزایش عملکرد شده است؟!
در ابتدا، عملکرد پنبه تراریخته در سه کشور هندوستان، پاکستان و بورکینافاسو بهعنوان تولیدکنندگان پنبه دستکاریشده ژنتیکی (تراریخته) با تولید پنبه طبیعی (غیرتراریخته) در کشور ترکیه مقایسه شده است.
🔺 پاکستان بررسی عملکرد تولید پنبه در کشور پاکستان نشان میدهد که شیب افزایش عملکرد پنبه در پاکستان در فاصله سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۴ بوده است؛ جالب اینجاست که در این بازه زمانی، تمام پنبه تولیدشده در کشور پاکستان طبیعی (غیرتراریخته) بوده است و قطعاً افزایش عملکرد بهواسطه عملیات اصلاحی، خاکورزی، مدیریت آبیاری و تغذیه بوده است نه دستکاری ژنتیکی!
🔹 بهخلاف تصور، در بازه زمانی سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷ که پنبه دستکاریشده ژنتیکی (تراریخته) در پاکستان کشت انبوه شد، نهتنها افزایش عملکرد نداشته است بلکه عملکرد تولید پنبه در سال ۲۰۱۷ (۶۸۷ کیلوگرم در هکتار) نسبت به سال ۲۰۰۴ (۷۶۰کیلوگرم در هکتار) کاهش چشمگیری داشته است؛ بهواسطه تجاریسازی پنبه دستکاریشده ژنتیکی (تراریخته) در پاکستان، تولید این محصول از ۱۵ میلیون عدل به ۱۱ میلیون عدل کاهش یافته است!
🔺 هندوستان بررسی عملکرد تولید پنبه در کشور هندوستان نیز نشان میدهد که شیب افزایش عملکرد تولید پنبه در هندوستان در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۴ بوده یعنی افزایش عملکرد مربوط به بازه زمانی است که تمام پنبه تولیدشده در کشور هندوستان طبیعی (غیرتراریخته) بوده است و قطعاً افزایش عملکرد این محصول در هندوستان هم بهواسطه عملیات اصلاحی، خاکورزی و مدیریت آبیاری و تغذیه بوده است نه دستکاری ژنتیکی!
اما در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۷ که پنبه دستکاریشده ژنتیکی (تراریخته) در هندوستان کشت انبوه شد، افزایش عملکرد، تفاوت معنیداری نداشته است، چنانچه عملکرد تولید پنبه تراریخته در سال ۲۰۱۷، ۵۰۶ کیلوگرم در هکتار و عملکرد تولید پنبه غیرتراریخته در سال ۲۰۰۴، ۴۷۱ کیلو در هکتار گزارش شده است؛ جالب اینکه در این کشور بهواسطه عدم وجود مزیت عملکردی، از سال ۲۰۱۵ به بعد سطح زیر کشت پنبه دستکاریشده ژنتیکی (تراریخته) نسبت به پنبه طبیعی در حال کاهش است.
ترکیه
بررسی عملکرد تولید پنبه طبیعی (غیرتراریخته) در کشور ترکیه نشان میدهد که شیب افزایش عملکرد در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ ادامه داشته است چنانچه عملکرد تولید پنبه طبیعی (غیرتراریخته) در سال ۲۰۱۷ (۱۸۵۳ کیلوگرم در هکتار) نسبت به عملکرد تولید پنبه در سال ۲۰۰۴ حدود ۵۵ درصد رشد نیز داشته است.
کشور ترکیه بهواسطه صادرات منسوجات به اروپا، مانند کشورهای هندوستان و پاکستان وارد قمار تراریخته نشده است؛ این کشور بدون دستکاری ژنتیکی و با استفاده فناوری اصلاح نباتات و ارتقاء عملیات کشاورزی، موفق به افزایش عملکرد کشت پنبه طبیعی و کسب جایگاه ویژهای در صنعت پوشاک و تولید منسوجات باکیفیت شده است.
↩️ ادامه مطلب:👇🏻👇🏻👇🏻
@HakimKheirAndish
✨💫✨💫✨
🔺 بورکینافاسو صادرات پنبه یکی از مهمترین منابع درآمد کشور فقیر بورکینافاسو بهشمار میرود اما کشت پنبه دستکاریشده ژنتیکی (تراریخته) طی چند فصل زراعی، صنعت پنبه در بورکینافاسو را نابود کرده است؛ طول رشته پنبههای تراریخته بسیار کوتاهتر از پنبههای طبیعی (غیرتراریخته) بوده است؛ این کشور از سال ۲۰۱۶ کشت پنبه تراریخته را بهدلیل خسارتهای اقتصادی متوقف کرد و به کشت ارقام طبیعی (غیرتراریخته) روی آورد.
🔹 مقایسه تجربه تولید پنبه دستکاریشده ژنتیکی (تراریخته) در هندوستان، پاکستان و بورکینافاسو با کشور تولیدکننده پنبه طبیعی (غیرتراریخته) نشان میدهد که افزایش عملکرد تولید پنبه در کشور ترکیه و نقشه راه این کشور، بسیار منطقی و در راستای ارتقاء معیشت کشاورزان و صنعت این کشور بوده است.
🔺 اما متأسفانه بارها شاهدیم مرجع ملی ایمنی زیستی با بزرگنمایی و طرح ادعاهای نادرست درباره عملکرد تولید پنبه تراریخته، سعی در فریب افکار عمومی و هموارسازی مسیر تولید پنبه دستکاریشده ژنتیکی در کشور داشته است؛
👥 سرکردگان این جریان حتی در مصاحبه رسمی خود نیز بهصراحت مدعی عملکرد ۲/۵برابری پنبه تراریخته در مقایسه با پنبه طبیعی هستند.
❓ چند سؤال مهم
با بررسی موارد فوق، سؤالات متعددی در ذهن جامعه نخبگان کشور مطرح است:
➖ با توجه به تجربه موفق کشور ترکیه در کشت پنبه طبیعی (غیرتراریخته)، سرکردگان اصلی مافیای تراریخته در کشورمان با چهنیتی قصد آن را دارند تا ایران را مانند کشورهای هند، پاکستان و بورکینافاسو، وارد قمار تراریخته کنند؟
➖ چرا جریان حامی تراریخته در کشورمان برای توجیه کشت پنبه تراریخته به ارائه آمار کذب متوسل شدهاند؟
➖ چرا وزارت کشاورزی برای برونرفت از وضع نابسامان صنعت پنبه کشور، بهجای اصلاح موانع موجود، کشت محصولات تراریخته را در اولویت قرار داده است؟
➖ بر اساس اطلاعات واصله، پنبه تراریخته که برای کشت در ایران در حال اخذ مجوز است، یک رقم وارداتی است و ادعای دستاورد داخلی بودن آن نیز کذب است؛
🔺 بهراستی چهچهرههایی از این ماجراجویی پرخطر و بیفایده برای کشاورزی و مردم ایران، منتفع میشوند و رابطه آنها با کمپانی تولیدکننده بذر پنبه تراریخته چیست؟
🔹 با توجه به اوضاع نابسامان اقتصادی کشور و عدم تمرکز رسانهها بر موضوع مخاطرهآمیز محصولات دستکاریشده ژنتیکی، ورود نهادهای قضایی و امنیتی به موضوع واردات و تولید محصولات دستکاریشده ژنتیکی (تراریخته) ضروری است؛
🔺 شاید فردا خیلی دیر باشد و محیط زیست ایران در آیندهای نزدیک عرصه منفعتطلبی و ماجراجویی ایادی کمپانیهای چندملیتی شود.
🔹 باشد که از تجربه جهانی کشت پنبه تراریخته عبرت گرفته شود و اگر به صنعت پنبه و نساجی کمکی نمیشود، حداقل آن را ریشهکن نکنیم!
📕 منبع: روزنامه کیهان – ۲ مهر ماه ۱۳۹۷
@HakimKheirAndish
هدایت شده از طب سنتی
﷽ـ
🔴دوستان و همراهان گرامی
به علت ارتقاء
و بهبود روند اداره کانال
🔄کانال به شناسه ی زیر منتقل شد⤵️
👇👇👇👇
@HakimKheirAndish
👆👆👆👆
لطفا در #کانال_جدید عضو شوید
باتشکر صمیمانه از همراهی گرم شما 🌺