⛔️ غذاهایی که شما را پیر میکنند
🔹سیب زمینی سرخ کرده
غذاهایی که در دمای بالا و در روغن سرخ میشوند رادیکالهای آزادی ایجاد میکنند که به سلولهای پوست آسیب میزنند. بهتر است سیب زمینی شیرین پخته شده را کمی سرخ کرده و مصرف کنید.
🔹نان سفید
نان سفید، میتواند موجب التهاب در بدن شود که با فرایند پیری مستقیماً مرتبط است. به جای نانهای سفید معمولی از نانهای سبوسدار استفاده کنید که حاوی هیچ قند افزودهای نبوده و آنتیاکسیدانهای آن برای پوست مفید است.
🔹گوشتهای فرآوری شده
این گوشتها پُر از سدیم و چربیهای اشباع هستند و میتوانند کلاژن پوست را که جوانی سلولهای پوست را حفظ میکند، تضعیف نمایند. در عوض از مرغ و بوقلمون استفاده کنید، زیرا پروتئین این گوشتها برای تشکیل کلاژن طبیعی پوست لازماند.
🔹با دمای بالا پخت و پز نکنید
روغن ذرت و آفتابگردان میتوانند التهاب را در بدن افزایش دهند. پخت و پز و سرخ کردن در دمای بالا مضرات این روغن ها را افزایش میدهد. به جای روغنهای گیاهی از روغن زیتون استفاده کنید که سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین E است و التهاب را در بدن کاهش میدهد.
بیشتر بخوانید:
https://article.tebyan.net/464228
@tebyanonline
🎬چراغهای سفید و قرمز تبیان به برنامه عصر جدید
دو ماه از پخش برنامه عصر جدید میگذرد و در این مدت کوتاه، مخالفان و موافقان زیادی را به همراه داشته است. درباره داوریها، حضور شرکتکنندگان و حقانیت فینالیستها بحثها و قضاوتهایی وجود دارد؛ اما عصر جدید هم مانند هر برنامه تلویزیونی دیگر نقاط قوت و ضعفی دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:
🔻نقاط قوت
🔹کشف استعداد
عصر جدید، این امکان را فراهم کرد تا جوانان زیادی که به دلایلی مثل نبود امکانات نتوانستهاند خلاقیتهای خود را بروز دهند، دیده شوند.
🔹استاندارد مطلوب
کیفیت ساخت برنامه و نحوه اجرا و استاندارد بودن استودیو از دیگر نقاط مثبت این برنامه است.
🔹عدم تبعیض در شرکت دادن
چنانچه میبینید شرکتکنندگان در هر گروه سنی و از هر خطه و منطقهای در برنامه حضور مییابند.
🔹قدردانی از برخی چهرهها
قدردانی از چهرههایی که میتوانند الگوی مناسبی برای جوانان باشند، مانند تقدیر از قهرمانهای مسن و خانواده شهدا .
🔻نقاط ضعف
🔹نبود عدالت در انتخاب داوران
به علت وجود تنوع در رشتههای شرکت کنندگان، میتوان به این نکته اشاره کرد که داوران برای ارزیابی و امتیاز دهی به تمامی اجراها، از تخصص کافی برخوردار نیستند.
🔹تخریب روحیه شرکتکنندگان
گرفتن چراغهای قرمز در وسط اجرا، انتقاد تند برخی از داوران به شرکتکنندگان و رد شدن از فینال، مسائلی است که میتواند با خود افسردگی بعد از اجرای ناموفق و از دست دادن انگیزه برای فعالیتهای آینده شرکتکنندگان را در پی داشته باشد.
🔹شرکت دادن افراد حرفه ای
برخی از شرکت کنندگان از سابقه درخشانی در حرفه خود برخوردارند و حرفه ای به جساب میآیند، این مسئله با شعار استعدادیابی برنامه در تناقض است.
بیشتر بخوانید:
https://article.tebyan.net/464328
@tebyanonline
⭕️ از این اعمال در ماه شعبان غافل نشوید
🔹تا میتوانید صلوات بفرستید
توسل به حضرت محمد(ص)، صاحب این ماه و مداومت صلوات بر ایشان از موارد سفارش شده در این ماه است.
🔹استغفار، بالاترین دعا در ماه شعبان
در بیان امام رضا(ع) "بالاترین دعا در ماه شعبان استغفار است و اگر کسی در این ماه هرروز هفتاد مرتبه استغفار نماید همانند کسی است که در غیر این ماه هفتاد هزار بار استغفار کرده است."
🔹روزهای سفارش شده برای گرفتن روزه
روزهای دوشنبه و پنجشنبه و سه روز آخر این ماه برای روزه گرفتن سفارش شده است.
🔹نمازی مخصوص 5شنبههای ماه شعبان
در روایات آمده "در هر پنجشنبه این ماه دو رکعت نماز بجا آورد، در هر رکعت پس از سوره «حَمْد» صد مرتبه «قُلْ هُوَ اللهُ أَحَدٌ» خوانده و بعد از سلام نماز صد مرتبه صلوات بفرستد، تا حقتعالی هر حاجتی که در امر دین و دنیا دارد روا کند."
🔹احیای شب نیمه شعبان
در اعمال این شب احیا و شبزندهداری، استغفار، نماز و مناجات، دعا برای فرج امام زمان (ع) و روزه در روز نیمه شعبان تأکید فراوانی شده است.
بیشتر بخوانید:
https://article.tebyan.net/464322
@tebyanonline
🗓 تقویم روز 👇👇👇
یکشنبه
🔸 25 فروردین سال ۱۳۹۸هجری خورشیدی
🔸8 شعبان سال ۱۴۴۰ هجری قمری
🔸 14 آوریل سال ۲۰۱۹ میلادی
🗒 مناسبتها:
🔻روز بزرگداشت ادیب و عارف شهیر "شیخ فرید الدین عطار نیشابوری"
🔻مرگ "امیراسداللَّه علم" نخستوزیر و وزیر دربار پهلوی (1357 ش)
🔻 اعتراف صریح بغداد به استفاده از سلاحهای شیمیایی در طول جنگ (1367 ش)
🔻ترور "آبراهام لينكُلْن" شانزدهمين رئيسجمهور امريكا در واشينگتن (1865م)
🔻 توافق ارتش سرخ شوروي براي خروج از خاك كشور افغانستان (1988م)
🔻شكست كودتاي امريكا در ونزوئلا پس از 48 ساعت از وقوع آن (2002م) (ر.ك: 12 آوريل)
🔻 تولد "ماني" يكي از مدعيان پيامبري در ايران (216م)
@TebyanOnline
⭕️ فرزندتان را مجبور به عذرخواهی نکنید
🔹بیان تاسف و عذرخواهی کردن در کودکی که احساس پشیمانی ندارد، تغییری ایجاد نمیکند. ممکن است کودکانی که وادار به عذرخواهی کردن میشوند، تنها برای اجتناب از پیشامدهای بعدی این کار را انجام دهند. خیلی مهم است که بچهها متوجه شوند که رفتار آنها افراد دیگر را اذیت میکند و با عذرخواهی تنها مشکل حل نمیشود.
🔹به جای اینکه به او بگویید معذرتخواهی کند، به او نشان دهید که چگونه و چه زمانی باید این کار را انجام دهد. مثلا در بازی با کودک، شیوه عذرخواهی را به او بیاموزید یا به او بگویید که معذرتخواهی کردن به این معنی است که «من سعی کنم این کار را دوباره تکرار نکنم چون دوست ندارم ناراحتت کنم.»
🔹به کودکتان کمک کنید احساس پشیمانی خود را فراتر از کلمات بیان کند. برای مثال اگر اسباببازی برادرش را شکسته است، اجازه دهید از پول توجیبی خودش استفاده کند و برای او اسباب بازی جدیدی بخرد؛ این نوع جبرانها، به کودک میآموزد که چطور باید مسئولیت رفتارش را برعهده بگیرد.
#تربیت_کودک
@tebyanonline
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون توقع به آدمها لبخند بزنيم
🔹اگر نمیتونیم گرهی رو باز کنیم، اثر لبخند و خوشرویی رو دست کم نگیریم. لبخندها روابط رو مدیریت و شرایط رو متفاوت میکنند.
@tebyanonline