🔻کاشت درخت سرو به یاد رهبر شهید و شهدای جنگ «رمضان» در پارک لاله تهران
همزمان با روز طبیعت، چند اصله درخت سرو به یاد رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان، با حضور فرماندار تهران در پارک لاله غرس شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، همزمان با روز طبیعت، حسین خوشاقبال معاون استاندار و فرماندار تهران با حضور در پارک لاله در اقدامی نمادین چند اصله درخت سرو را به یاد رهبر شهید و شهدای جنگ تحمیلی آمریکایی ـ صهیونیستی (جنگ رمضان) غرس کرد.
این اقدام با هدف گرامیداشت یاد و نام شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و همچنین توجه به حفظ محیط زیست و توسعه فضای سبز شهری انجام شد.
در حاشیه این برنامه، فرماندار تهران با جمعی از شهروندان و خانوادههایی که به مناسبت روز طبیعت در پارک حضور یافته بودند دیدار و گفتوگو کرد و بر اهمیت صیانت از طبیعت، توسعه فضای سبز و نقش مشارکت عمومی در حفاظت از محیط زیست تأکید کرد.
#فرمانداری_تهران 🇮🇷
📷 حضرت آیتالله سید مجتبی خامنهای: کاش نهال به نیت شهدای جنگ سوم تحمیلی
#فرمانداری_تهران 🇮🇷
📷 آیین درختکاری به مناسبت روز طبیعت
آیین درختکاری به مناسبت روز طبیعت با حضور حسین خوش معاون استاندار و فرماندار تهران و قاسمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران، پنجشنبه ۱۳ فروردینماه در بوستان لاله برگزار شد.
#فرمانداری_تهران 🇮🇷