21.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شرح حديثی از حضرت امام رضا عليه السلام توسط رهبر معظم انقلاب
#حدیث_اخلاق
✅ @telaavat
هدایت شده از کانال رسمی سازمان دارالقرآن الکریم
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🎤با نوای فرهمند
#التماس_دعا
@telaavat
👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مبتلا کرده است دلها را به درد دوریاش 🙏
نرگس پنهان من با مستی اش مستوری اش
شاعر: سعید بیابانکی
#جرعه_ای_دلتنگی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @telaavat
🌼اهميتوچرايیدعابرایظهور
✍اين بار از زبان خود مولا صاحب الزمان علیه السلام اين تاکيدات رو ببينيم:
حضرت امام مهدی ارواحنافداه می فرمايند: "من دعا گوی هر مومنی هستم که مصيبت جدّ شهيدم را ياد کند و پس از آن برای تعجيل فرج و تاييد من دعا کند."(۱)همچنين در جای ديگر فرموده اند:" به شيعيان و دوستان ما بگوييد که خدا را به حق عمه ام زينب عليها السلام قسم دهند که فرج مرا نزديک گرداند."(۲)
📌شايسته است التماس دعای مولايمان حضرت صاحب الزمان علیه السلام را لبيک بگوييم...
📚۱- مکيال المکارم ج۱ ص۳۳۳؛
۲- شيفتگان حضرت مهدي، ج۱، ص۲۵۱
«اللهم عجل لوليک الفرج»
✅ @telaavat
هدایت شده از کانال رسمی سازمان دارالقرآن الکریم
1_1030339683.mp3
23.1M
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
|سَلامٌعَلیٰآلِیاسین
وَقسمبهصبحِآمدنتان...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🍃مداومت برقرائت زیارت آل یاسین باعث
تشرف به محضر قطب عالم امکان
میشود.🍃
التماس دعای فرج 🍃
@telaavat
─┅═༅𖣔🌼🍃🌼𖣔༅═┅─
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
📖 صفحه ۱۳۲ قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه انعام
✅ @telaavat
4_6043937030436555025.mp3
525.8K
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
🔸ترتیل صفحه ۱۳۲ قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه انعام
🎙استادپرهیزگار
✅ @telaavat
#یک_لغت_قرآنی
🌟عَثَرَ
بیدار شدن و برانگیخته شدن با یادآوری آنچه انسان در گذشته خود داشته است بعد از مدتی فراموشی را گویند.
🏔اصحاب غار کهف بعد از بیدار شدن از خواب وقتی متوجه شدند که سیصد سال در غار خوابیده بودند و بیدار شدهاند قرآن واژۀ عَثَرَ در این امر بر آنان به کار برده است.
✨📖✨ وَ كَذلِكَ أَعْثَرْنا عَلَيْهِمْ لِيَعْلَمُوا (21 - کهف)
⚡️و اين چنين مردم را از حال آنها آگاه كرديم، تا بدانند!
✍هر چند مفسرین در معنای واژۀ بُعْثِرَت دچار اختلاف رأی هستند و در كلمه «بُعْثِرَ» هم معناى «بعث» (برپا خاستن) و هم معناى «ثور» (دگرگون شدن) را لحاظ کردهاند، لذا راغب در مفردات گفته است: بعيد نيست فعل «بُعْثِرَ» مركّب از اين دو فعل باشد، يعنى زير و رو شدن خاكها و برپاخاستن مردگان، ولی نظر راغب به قول خودش قطعی نیست و از سوی دیگر بعید به نظر میرسد کلمه «بُعْثِرَ» مرکب از این دو معنا باشد چون خود کلمۀ «بعث» معنای آنچه را که راغب گفته است میدهد لذا قریب به یقین میتوان گفت: «بُعْثِرَت» از عَثَرَ مشتق شده است و حقتعالی در روز قیامت که انسان از قبر خود بر میخیزد کلمه عَثَرَ را برای انسان به کار برده است که با دقت در مفهوم آیۀ فوق میتوان گفت: «بُعْثِرَت» یعنی بعد از بیدار شدن از خواب گذشتۀ خود را از اول زندگی تا به آن روز که در برزخ طی کرده است را به یاد میآورد و «بُعْثِرَت» نوعی بیدار شدن و برانگیخته شدن با دگرگونی در خود فرد است.
🔥چنانچه بیدار شدن و برانگیخته شدن اصحاب کهف در غار بعد از خواب شبه مرگشان همراه با دگرگونی در آنان بود که از خود و موقعیت خود باخبر نبودند و حقتعالی آنان را عَثَر نمود و از گذشتهشان آگاه ساخت.
✨📖✨ أَفَلَا يَعْلَمُ إِذَا بُعْثِرَ مَا فِي الْقُبُورِ (9 - عادیات)
⚡️آیا نمیداند هنگامی که آنچه در گورهاست برانگیخته شود.
💥یعنی آیا انسان نمیداند قبل از قیامت هر آنچه را که کرده و انجام داده است را به یاد خواهد آورد؟! و سپس از قبر برانگیخته خواهد شد.
✨📖✨ وَإِذَا الْقُبُورُ بُعْثِرَتْ (4 - انفطار)
⚡️و هنگامی که قبرها زیر و رو شود و خلایق از آنها برانگیخته شوند.
🍀یعنی آنگاه که مردگان از قبرها آنچه را که کردهاند و بودهاند را به یاد خواهند آورد.
⁉️فرق «عَثَرَ با ذَکَرَ» چیست؟
💠در ذِکر خطاها و معاصی بر انسان یادآوری میشود که تذکر دادن یعنی یادآوری خطاهای انسان در امری را گویند و معمولا از سوی کس دیگری بر انسان وارد می شود، اما عَثَرَ یادآوری اتفاقات و حوادث فراموش شدۀ انسان است.
📌مثال: کسی که در کُما و در فراموشی بوده است بعد از خارج شدن از کُما و بیهوشی خود را به یاد میآورد که چه کسی بوده است که به آن «عَثَرَ» گویند. ولی کسی که میداند نماز لازم و مفید است ولی آن را ترک کرده اگر به یاد آورد نماز خواندن مفید و لازم است به آن «ذِکر» گویند.
🔍پس در قبور انسانها قبل از قیامت بُعْثِرَتْ بر آنها صورت میگیرد، یعنی گذشتۀ خود را از تولد تا برزخ به یاد میآورند گویی از کُما و خواب بیدار میشوند اما از نیک و بد خود خبر ندارند که کدام عمل آنها نیک و کدام عمل آنها بد بوده است که این تذکر و یادآوری از سوی حقتعالی انجام میشود که در روز قیامت بعد از بُعْثِرَتْ محقق خواهد شد که حقتعالی میفرماید:
✨📖✨ يَوْمَ يَتَذَكَّرُ الْإِنْسَانُ مَا سَعَىٰ (35 - نازعات)
⚡️در آن روز آدمی هر چه کرده به یاد آرد.
📝بُعْثِرَتْ بر انسان بعد از بیداری در خواب در زندگی دنیا هم اتفاق میافتد و انسان بعد از بیداری و بازکردن چشمان خود لحظاتی دچار فراموشی است تا آن که به یاد میآورد کجاست و کی خوابیده است، پس در بُعْثِرَتْ که برای اصحاب کهف ذکر شده است آنان طبق قرآن علاوه بر آن که محل خواب خود را فهمیدند و گذشتۀ خود را دانستند که اهل دربار بودند و بر پادشاه مشرک قیام کرده و از توحید گفته بودند و فراری شدهاند و از مدت زمان خواب خود هم خبردار شدند و به یاد آوردند و فهمیدند سیصد سال خواب بودند و انسان در قیامت از تعداد سالهایی که در قبر خود خواب بوده مطلع خواهد شد.
🔰حضرت علی علیه السَّلام میفرمایند: مردم خواب هستند زمانی که مردند، بیدار میشوند.
🌐بنا بر شواهد بُعْثِرَتْ دقایقی قبل از مرگ هم اتفاق میافتد و آنان در چند لحظه زندگیشان از تولد تا آن روز که میخواهند از دنیا بروند از برابر دیدگانشان به حالت سریع نمایش داده و آن را مرور میکنند.
🆔 @telaavat