💢 عباس سلیمی عضو هیات امنای سازمان دارالقرآن الکریم:
سه اقدام مهم در حوزه اخلاق انتخاباتی / قهر با صندوق رأی راه اصلاح امور نیست
مشاهده کامل خبر+فیلم 👇👇👇👇
http://telavat.ir/fa/node/56767
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزیدهای از توصیههای اخیر رهبر انقلاب خطاب به مردم و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
#انتخاب_درست
#کار_درست
@telaavat
👆👆👆
🌸کلام امیر
💫 أَعْجَزُ النَّاسِ مَنْ عَجَزَ عَنِ اكْتِسَابِ الْإِخْوَانِ، وَ أَعْجَزُ مِنْهُ مَنْ ضَيَّعَ مَنْ ظَفِرَ بِهِ مِنْهُمْ.💫
آيين دوست يابى (اخلاقى، اجتماعى، تربيتى):
و درود خدا بر او، فرمود: ناتوان ترين مردم كسى است كه در دوست يابى ناتوان است، و از او ناتوان تر آن كه دوستان خود را از دست بدهد.
📚نهج البلاغه، حکمت۱۲
🆔 @telaavat
🕌 شيوه جذب نوجوانان به مسجد
✍زمان طاغوت براى تبليغ به اطراف زرّين شهر اصفهان رفته بودم. هرچه از مردم دعوت مى شد، كمتر كسى به مسجد مى آمد. در نزديكى مسجد جوان ها واليبال بازى مى كردند. از آنها خواستم تا هم بازى آنان شوم. با ترديد پذيرفتند، عبا و عمامه را كنار گذاشته و قدرى واليبال بازى كردم.
هنگام اذان شد، از آنها تقاضا كردم كه با من به مسجد بيايند و 5 دقيقه نماز و ده دقيقه به صحبت من گوش كنند. آنان پذيرفتند و از آن پس هر شب جوانها به مسجد مى آمدند.
📚خاطرات استاد قرائتى ؛ ج۱ ؛ ص: ۶۲
✅ استاد قرائتی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
➣ @telaavat
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 فرازی فوق شاهکار از سورۀ مبارکۀ الرحمن
استاد سید جواد حسینی
مقام: حجاز
✨ الرَّحمَن🔸علَّمَ الْقُرآن🔹خلَقَ الإنسَان🔸علَّمَهُ البیَان🔹الشَّمسُ وَالْقَمَرُ بِحُسْبَان🔸والنَّجمُ وَالشَّجَرُ یَسْجُدان🔹والسَّماءَ رَفَعَها... ✨
✅ @telaavat
4_5911063317962558141.mp3
360.7K
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
🔸ترتیل صفحه ۱۶ قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه بقره
🎙استادپرهیزگار
✅ @telaavat
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
📖 صفحه ۱۶ قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه بقره
✅ @telaavat
#نڪات_آموزنده_قرآنی
✴️ علت تغيير قبله چه بود؟اگر اوّلى درست بود پس دستور دوّم چيست؟
🔆 ما نَنْسَخْ مِنْ آيَةٍ أَوْ نُنْسِها نَأْتِ بِخَيْرٍ مِنْها أَوْ مِثْلِها أَ لَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ "106/بقره"
🌱هر (حكم و) آيهاى را نسخ كنيم ويا (نزول) آن را به تأخير اندازيم، بهتر از آن، يا همانند آن را مىآوريم، آيا نمىدانى كه خدا بر هر چيزى قادر است؟
نکته ها
🍃كلمه «ننسها» از مصدر «انساء» به معناى تأخير انداختن يا حذف كردن است. بدين معنا كه نزول وحى به تأخير افتد و پس از مدّتى نازل شود.
🔶اين آيه در مقام پاسخ به تبليغات سوء يهود است. آنان سؤال مىكردند چرا در اسلام برخى قوانين تغيير پيدا مىكند؟ چرا قبله از بيتالمقدّس به كعبه تغيير يافت؟ اگر اوّلى درست بود پس دستور دوّم چيست؟ و اگر دستور دوّم درست است پس اعمال قبلى شما باطل است.
👈قرآن به اين ايرادها پاسخ مىگويد: ما هيچ حكمى را نسخ نمىكنيم يا آن را تأخير نمىاندازيم مگر بهتر از آن يا همانندش را جانشين آن مىسازيم.
🔶آنان از اهداف و آثار تربيتى، اجتماعى و سياسى احكام غافل هستند. همان گونه كه پزشك براى بيمار در يك مرحله دارويى تجويز مىكند، ولى وقتى حال مريض كمى بهبود يافت، برنامه دارويى و درمان او را تغيير مىدهد. يا معلّم با پيشرفت درس دانشآموز، برنامه درسى او را تغيير مىدهد، خداوند نيز در زمانها و شرايط مختلف و متفاوت، برنامههاى تكاملى بشر را تغيير مىدهد.
💬پیام ها
1⃣انسان همراه با نيازهاى فطرى و ثابت خويش، گاهى در شرايط خاصّ اجتماعى، اقتصادى، سياسى و نظامى نيز قرار مىگيرد. در اين موارد در كنار قوانين و مقررات واحكام ثابت، بايد دستورالعملهاى متغير داشته باشد كه از طريق نسخ يا فرمان پيامبر وجانشينان او به مردم ابلاغ شود. «ما نَنْسَخْ مِنْ آيَةٍ»
2⃣ تغيير احكام، دليل بر شكست طرح قبلى نيست، بلكه نشانهى توجّه به مسائل جديد وتغييرى حكيمانه است. همانند تغيير كتاب ومعلّم. «ما نَنْسَخْ مِنْ آيَةٍ ... نَأْتِ بِخَيْرٍ مِنْها ...»
3⃣ گرچه در ظاهر دستورها متغير وانبيا متعدّدند، ولى لطف خدا همواره يكسان است. «مِثْلِها»
4⃣جعل احكام و همچنين تغيير و تأخير آنها، بدست خداست. «نَنْسَخْ، نُنْسِها»
📚تفسير نور
┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄
@telaavat