🌸کلام امیر
#گناه_و_کمبود_باران_و_برکات
⚪️إنَّ اللهَ يُبْتَلِي عِبَادَهُ عِنْدَ الاَْعْمَالِ السَّيِّئَةِ بِنَقْصِ الثَّمَرَاتِ، وَ حَبْسِ الْبَرَکَاتِ، وَ إغْلاَقِ خَزَائِنِ الْخَيْرَاتِ، لِيَتُوبَ تَائِبٌ، وَ يُقْلِعَ مُقْلِعٌ، وَ يَتَذَکَّرَ مُتَذَکِّرٌ، وَ يَزْدَجِرَ مُزْدَجِرٌ
💎خداوند بندگان خويش را به هنگامى که اعمال بد انجام مى دهند به کمبود ميوه ها و جلوگيرى از نزول برکات آسمان و بستن درهاى گنج هاى خيرات مبتلا مى سازد، تا توبه کاران توبه کنند، گنهکاران دست از گناه بکشند، پندپذيران پند گيرند و عاصيان از گناه باز ايستند
📘نهج البلاغه،خطبه 143
@telaavat
🌟راز پیروزی مسلمین و وحشت و هراس دشمنان و معاندین در برافراختن پرچم قرآن است
بسیج باید
مطیع مسجد
حامی مسجد
عامل به قرآن
و
حافظ قرآن باشد .
🌟هفته بسیج را به شما دریادلان جان برکف بسیجی تبریک و تهنیت عرض می نماییم🔸
✅پایگاه بسیج سازمان دارالقرآن الکریم
🆔 @basijsazman
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
📖 صفحه ۱۵۲ قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه اعراف
✅ @telaavat
4_5825430006611840255.mp3
552.7K
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
🔸ترتیل صفحه ۱۵۲ قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه اعراف
🎙استادپرهیزگار
✅ @telaavat
🌴حضرت امام سجاد علیه السَّلام میفرمایند:
✍هر روز سه مصیبت بر انسان میرسد که حتی از یکی از آنها پند نمیگیرد، که اگر پند میگرفت سختیها و کار دنیا بر او آسان میشد.
1⃣ مصیبت نخست: یک روز از عمر او کم میشود در صورتی که اگر از مال او چیزی کم گردد اندوهگین میشود، حال آنکه دینار جایگزین دارد اما عمر از دست رفته را جبرانی نیست.
2⃣ مصیبت دوم: اینکه روزیاش را به طور کامل دریافت میکند که اگر از راه حلال باشد باید حساب پس دهد و اگر از حرام باشد باید کیفر ببیند.
3⃣ مصیبت سوم: از همۀ اینها بزرگتر است، هیچ روزی را به شب نمیرساند مگر اینکه یک منزل به آخرت نزدیک میشود اما نمیداند سوی بهشت میرود یا سوی آتش!!!
📚بحار الأنوار
🆔 @telaavat
هدایت شده از کانال رسمی سازمان دارالقرآن الکریم
1_668590317.mp3
1.22M
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
اُنسِ با قرآن یعنی، قرآن را خواندن و باز خواندن و باز خواندن و در مفاهیمِ قرآنی تدبّر کردن و آنها را فهمیدن. فارسی زبانها میتوانند از ترجمه ی قرآن استفاده کنند و کلمات قرآنی را به طور تقریب بفهمند و مضامینِ آیاتِ قرآن را دریابند و در آنها فکر و تامّل کنند.
بیانات هبر معظّم انقلاب
در خطبه نماز جمعه تهران
دهم فروردین ماه سال ۶۹
🔹 @telaavat
🌐مهمترین رویدادهای قرآنی و اسلامی جهان را در کانال خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) دنبال کنید.
پایگاه خبرگزاری:
www.iqna.ir
کانال ایکنا در پیام رسان ایتا:
https://eitaa.com/iqnanews
💢 اجلاسیه مدیران و مدرسین استانی نهضت تربیت قرآنی نورالثقلین در مشهد مقدس برگزار می شود
🔹 مشاهده کامل خبر👇👇👇👇
https://telavat.ir/?p=13886
✅ @telaavat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🔹 دل تنگ دیدن تو شدیم؛ ایها الغریب؛
🔹 آغوش خویش وا کن و جایی به ما بده...
💠 صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام)
#شوق_زیارت
┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅
@telaavat
#تفسیر_کوتاه
💠ســوره مبارکه اعــراف
✨فعَقَرُوا النَّاقَةَ وَ عَتَوْا عَنْ أَمْرِ رَبِّهِمْ وَ قَالُوا يَا صَالِحُ ائْتِنَا بِمَا تَعِدُنَا إِنْ كُنْتَ مِنَ الْمُرْسَلِينَ{۷۷}
پس مستكبران ناقه را پى كرده و كشتند و از فرمان پروردگارشان سرپيچى كردند و گفتند: اى صالح اگر از فرستادگان خدایی پس عذابى را كه وعده مىدهى براى ما بياور.(۷۷)
⬅️ «عقر» به معناى پى كردن است يعنى قطع كردن عصب و رگ محكم و مخصوص پشت پاى اسب و شتر كه عامل عمده حركت آنهاست و با قطع آن حيوان به زمين مىافتد و از راه رفتن باز مىماند.
در سوره قمر کلمه «عقر» مفرد آمده كه بيانگر اين است كه قاتل ناقه یک نفر بوده اما در اينجا و سورههاى شمس و شعراء و هود به صورت جمع آمده است «عقروا» كه نسبت پى كردن به تمام قوم داده شده است.
اين به خاطر سكوت و رضايت آنان بود و شریک جرم محسوب شدهاند. چنانكه حضرت على علیهالسلام نيز مىفرمايد: سرنوشت مردم در گرو رضايت و دشمنى آنان است.
همانگونه که ناقه صالح را یک نفر پی کرد اما چون بقیه مردم نيز به آن عمل راضى بودند. در گناه او شریک شدند و همگى عذاب ديدند.
↲نهجالبلاغه، خطبه ۲۰۱
◽️نکتـــهها
🍃كفر زمینه تجاوز است.
«كافِرُونَ فَعَقَرُوا ...»
🍃سكوت و رضايت بر گناه شركت در گناه محسوب مىشود. «عقروا» با اينكه قاتل یک نفر بود.
🍃نافرمانى و تجاوز از دستور مهمتر از كشتن شتر است.
«وَ عَتَوْا عَنْ أَمْرِ رَبِّهِمْ»
🍃دستورات الهى برخاسته از ربوبيّت اوست. «أَمْرِ رَبِّهِمْ»
🍃تكبر زمینه ساز جسارت و گستاخى است. «ائْتِنا بِما تَعِدُنا»
#نکات_قرآنی
@telaavat
👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸کلام امیر
#مقام_معظم_رهبری
☀️وَإِنَّمَا يُؤْتَى خَرَابُ الاَْرْضِ مِنْ إِعْوَازِ أَهْلِهَا، وَإِنَّمَا يُعْوِزُ أَهْلُهَا لاِِشْرَافِ أَنْفُسِ الْوُلاَةِ عَلَى الْجَمْعِ، وَسُوءِ ظَنِّهِمْ بِالْبَقَاءِ، وَقِلَّةِ انْتِفَاعِهِمْ بِالْعِبَرِ
💠ويرانى زمين تنها به علت فقر صاحبان آن حاصل مى شود و فقر آنها تنها به سبب توجّه زمامداران به جمع مال و زراندوزى و بدگمانى به بقاى حکومتشان و کم عبرت گرفتن (از سرنوشت زمامدارانِ پيشين) خواهد بود»
📘نهج البلاغه،نامه_53
@telaavat
🔰دو اصل اساسی جامعه قرآنی از نظر رئیسجمهور
🔻حجتالاسلام و المسلمین رئیسی:
🔹در جامعه قرآنی، صبر در مقابل ناملایمات و مصائب و ایستادگی در برابر دشمنیها از اصول اساسی است.
🔹در جامعه دینی صالح بودن به تنهایی کافی نیست، بلکه انسان باید مصلح باشد و دیگران را نیز به کارهای خوب دعوت و از منکرات نهی کند و باید فرد بسیجی در اداره و سازمان خود، روحیه بسیجی و جهادی را در بین همکارانش نیز گسترش دهد.
🔗 @telaavat
🆔 @iqnanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 توضیحات حجت الاسلام شفیعی مدیر کل امور استانهای سازمان دارالقرآن الکریم پیرامون برگزاری سی و سومین نشست سراسری روسای ادارات امور قرآنی و دومین نشست هیات اندیشه ورز بانوان قرآنی در اخبار قرآنی سیما
✅ @telaavat
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
📖 صفحه 153قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه اعراف
✅ @telaavat
4_5830218719053220720.mp3
516.8K
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
🔸ترتیل صفحه 153 قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه اعراف
🎙استادپرهیزگار
✅ @telaavat
#یک_لغت_قرآنی
✨📖✨ وأَنَّهُ هُوَ أَغْنَىٰ وَأَقْنَىٰ (48 - نجم)
⚡️و اینکه اوست که بینیاز کرد و سرمایۀ باقی بخشید.
🌟غنی:
به حالتی گویند که انسان به چیزی نیاز نداشته باشد و این بینیازی قائم به ذات است نه قائم به وجود!
❄️خداوند غنی است، یعنی به هیچ یک از آفریدههای خود هیچگونه نیازی ندارد. مثال: یک گربه از گندم ذاتا بینیاز است چون هر اندازه گندم ببیند ذاتا به سمت آن تمایل پیدا نمیکند.
🌿پس حقتعالی مؤمن را غنی میکند، نه اینکه هر چه نفس او از دنیا بخواهد در اختیار او میگذارد و او را ثروتمند میکند، بلکه نفس او را از تمنیات زودگذر دنیوی و بیارزش نفسانی بینیاز میکند و انسان دیگر رغبتی به آن در خود نشان نمیدهد. مثال: انسان خانهای دارد که او را کفاف زندگی میکند، اگر به او خانۀ دیگری بدهد آن را نمیخواهد.
💫☀️پس غنی بودن به معنای "داشتن" نیست بلکه به معنای نخواستن است. ثروتمندی که ده هزار تومان کرایۀ رانندۀ تاکسی را کم میدهد؛ یا کارفرمایی که حقوق کارگر خود را به موقع پرداخت نمیکند غنی نیست، چون خود را از دنیا بینیاز نمیبیند و اگر غنی بود و از دنیا خود را بینیاز میدید قطعا چنین خساستی از خود نشان نمیداد.
🌏غنی کردن خداوند محدود به مال دنیا نمیشود بلکه خداوند نفس انسان را غنی میکند، یعنی انسان جز خدا نمیبیند و جز او به دنبال جلب نظر کسی و تأییدیه گرفتن از بنده نیست. پس کسی که از غیر خدا انتظار محبت و احترام دارد در اصل از سوی خدا غنی نشده است و این خلاء در او وجود دارد.
🔥غنی کردن الهی سبب تَبَتَّلْ انسان از همۀ خلایق و بریدن از تمجید و محبت و تکریمشان میشود. وقتی انسان از سوی حقتعالی نفساش غنی شد نه ملامت خلق و نه تمجیدشان دیگر هیچ اثر مثبت یا منفی در وجود او ندارد، پس هرگز تعلق خاطری به کسی و یا چیزی جز خداوند در وجود خود نمیبیند و تمام تلاشاش برای رسیدن به او و جستن رضایت اوست و از هیچ کس جز او و گناه خویش نمیترسد و جز خداوند هیچ کس نمیتواند انسان را غنی سازد و این غنی ساختن انسان با عنایت معرفت خود بر اوست.
👈وقتی «هُوَ» آمده است: یعنی این فعل فقط به دست خدا و با عنایت اوست، مانند:
✨📖✨ إنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ (58 - ذاریات)
⚡️خداوند روزیدهنده است!
🍀وقتی خداوند میفرماید: «هُوَ أَغْنَىٰ وَأَقْنَىٰ» یعنی فقط خداوند است که میتواند انسان را غنی کند.
💠وقتی حقتعالی معرفت خویش بر بندۀ خود عنایت کرد و انسان هدف از خلقت خویش را درک نمود قطعا به دنیا بیمیل و رغبت میشود و از دنیا به چیزی که داشته و توان ساختن با آن را دارد، قانع شده و رضایت میدهد.
💢زمانی که خداوند به انسان مقام غنی بخشید پس از آن انسان خود بخود به دنبال رسیدن به صفت "أَقْنَىٰ" میگردد، یعنی به دنبال این است تا از سرمایه و چیزی که به دست میآورد برای دنیا و آخرت خود سرمایهگذاری کند. مثال: از دارایی خود برای ساختن یک یتیمخانه بهره میبرد و به مقام أَقْنَىٰ میرسد.
❄️خداوند تا انسان را به مقام أَغْنَىٰ نرساند هرگز انسان به مقام أَقْنَىٰ نمیتواند برسد.
🔥در یک جمله غنی کردن الهی، دادن چیزی به انسان نیست بلکه گرفتن چیزهایی است که در دنیا قرار داده شده است و این گرفتن از نفس انسان فقط از جانب خداوند و به دست خود انسان، و به واسطۀ معرفتی است که خداوند به انسان میبخشد.
🌟أَقْنَىٰ
به مال و ثروتی گویند که نه تنها از بین نمیرود بلکه رشد هم میکند. «قنات» از ریشۀ أَقْنَىٰ است که بعد از حفر قنات نه تنها سرمایه از بین نمیرود بلکه با جمع کردن آب در خود رشد هم میکند، یعنی هم خود قنات قیمت و ارزش دارد و هم آبی که جمع میکند باارزش است که اصطلاحا در زبان امروزی به آن سرمایه گویند.
🔰در حدیث نبوی از پیامبر گرامی اسلام (ص) آمده است: هر کس خرمایی در دنیا ببخشد خدا تا روز قیامت آن خرما را پرورانده و به اندازۀ کوه احد بزرگ و تحویل او میدهد.
🔍کسی که در راه خدا میبخشد نه تنها از اصل سرمایهاش کم نمیشود بلکه خداوند طبق وعدۀ خویش جایگزین آن میکند و این بخشش او را تا روز قیامت رشد میدهد.
✨📖✨ مَا أَغْنَى عَنْهُ مَالُهُ وَمَا كَسَبَ (2 - مسد)
⚡️دارايى او و آنچه اندوخت سودش نكرد.
✅بدین معنا که مالش نتوانست او را در دنیا بینیاز کند، چون اگر بینیاز میشد به سمت خدا میرفت و مالش سودی به او نبخشید.
🆔 @telaavat
هدایت شده از کانال رسمی سازمان دارالقرآن الکریم
1_668590317.mp3
1.22M
🌸کلام امیر
#دوستــــــ_واقعیـــ
🔹امام علی علیهالسلام:
◽️لَا يَكُونُ الصَّدِيقُ صَدِيقاً حَتَّي يَحْفَظَ أَخَاهُ فِي ثَلَاثٍ فِي نَكْبَتِهِ وَ غَيْبَتِهِ وَ وَفَاتِهِ .
🌒دوست انسان، دوست نخواهد بود مگر اين كه برادر خود را در سه حالت فراموش نكند: به هنگامى كه دنيا به او پشت مى كند و در زمانى كه غايب است و پس از مرگش.
📘نهج البلاغه،حکمت 134
@telaavat
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا