⭕️امام مجتبی(ع)، شجاع ترین چهره تاریخ اسلام
🔸چه شد که حسن، امام به حق، جانشین شایسته علی و جانشین شایسته پیغمبر، با معاوية بن ابی سفیان، جانشین شایسته ابی سفیان، بر سر مسئله حکومت توافق پیدا کردند. نقطه معضل ماجرا از اینجا پیش می آید که «صلح» در جمله «صلح امام حسن»، به معنای تسلیم و سازش فهمیده میشود و خیلی روشن است که سازش امام حسن با معاوية بن ابی سفیان برای هیچ شیعه ای قابل قبول نیست، قابل فهم نیست. ولیکن مسئله این جور نیست؛ صلح به معنای سازش و تسلیم نیست صلح امام حسن به معنای متارکه موقت جنگ است برای آمادگی جهت ضربت زدن قاطع تر. صلح امام حسن، «تحرف القتال» است و «تحيز الى فئة». امام این صلح نامه را امضا میکند، جنگ را قطع میکند، اما به عنوان آتش بس. آتش بس سپری است در مقابل دشمن برای مدتی که در آن مدت تدارک امکانات تازه ای بشود.
🔹احتمال اینکه امام حسن بتواند با آن عده ای که اطرافش هستند بر لشکر معاویه پیروز بشود و او را شکست بدهد، برابر بود با صفر. وقتی پیروزی نظامی ممکن نیست، آیا دست روی دست هم بگذاریم؟ این یک شق قضیه؛ یا خودمان را قهرمانانه به کشتن بدهیم؟ این هم یک شق قضيه؛ یا راهی پیدا کنیم به سوی پیروزی، اگرچه در ظاهر آن راه امروز پیروزی و راه پیروزی تلقی نمیشود؟ امام حسن این شق اخیر را انتخاب کرد. چون دید که در جنگ نظامی شکست او قطعی است، ترجیح داد که فعلا جنگ را به یک صورتی قطع کند، فعلا دشمن را تا همین جایی که آمده است متوقف کند، خود را و زبدگان جبهه حق را و ایمان را حفظ بکند و در این فرصت مناسبی که برای خودش پیش می آورد، تدارک یک حمله وسیعی را ببینید که آن حمله، قدر مسلم، مرامی و فکری است و احتمالا نظامی هم باشد.
🔸اگر امام مجتبی به میدان جنگ میرفت و خون آنها به خاک میریخت، ممکن بود هزار نفر ناظر قضيه را به اعجاب و تحسین وادارد، اما این کاری بود که مساوی بود با انعدام مکتب اسلام به طور کل. اگر امام حسن آن روز در آن جنگ کشته میشد، معنایش این بود که اسلام برای همیشه از جامعه های بشری دور می افتاد، امام حسن شجاعت کرد؛ از آن احترام و تقدیر گذشت، اعتراض یاران نزدیکش را به سوی خود متوجه کرد، کج بینی نسلهای متوالی تحمل کرد، به بهای حفظ اسلام، به بهای حفظ دین. آیا امام حسن میتوانست در جنگ با معاویه شهید باشد؟ نه، نمیتوانست. شهید آن کسی است که جان خود، خون خود را میریزد، برای ابقای فکر و ایده ای که به آن احترام میگذارد؛ اما کشته شدن امام حسن در میدان مسكن از این قبیل نبود. امام حسن اگر در میدان جنگ کشته میشد، به این معنا بود که معاویه تنها کسی که امکان دارد نقش افشاگری و رسواگری در برابر روشهای پنهانی و ریاکارانه معاویه ایفا کند را دیگر در مقابل راه خود نبیند. امام حسن اگر خود را به کشتن میداد، یگانه کسی را به کشتن داده بود که امکان دارد پرده از چهره معاویه بردارد و معاویه را به دنیا بشناساند.
🔹این است که من معتقدم امام حسن مجتبی شجاع ترین چهره تاریخ اسلام است. شجاعت واقعی این است که انسان بر طبق آنچه مصلحت فکر و ایدئولوژی او است اقدام بکند، اگرچه کسی نفهمد و امام حسن حاضر شد خود را و نام خود را و وجهه خود را و محبوبیت خود را در میان دوستان نزدیکش، فدای مصلحت واقعی بکند؛ حاضر شد که او را نشناسند، برای اینکه اسلام را بشناسند و اسلام بماند. امام مجتبی حاضر نشد کشته بشود، برای خاطر اینکه کشته شدن به معنای خالی گذاردن صحنه در برابر معاویه بود. به معنای این بود که دست معاویه را در دگرگون کردن چهره اسلام باز بگذارد و حاشا به مقام عظیم امام مجتبی که از یک چنین مسئولیت خطیری سر باز بزند. قبول کرد با معاویه مخاصمه را ترک کند برای اینکه بتواند دیدبانی اسلام و حفاظت از قرآن و هدایت نسلهای آینده تاریخ را در موقع خود و آن چنان که باید، انجام بدهد.
🔸البته قبول صلح برای او خیلی رنج داشت، خیلی اعتراضها را به سوی او باز کرد، خیلیها را نسبت به او بدبین کرد؛ خیلی رنجهایی را بر او تحمیل کرد و بالاخره هم جان خودش را در این راه داد. اما همه این مسائل برای امام مجتبی حل شده است؛ برای او خیلی آسان است که تهمت و افترا و اعتراض و نقد و ایراد و اشکال را از دوستان و فحش را از دشمنانش بشنود اما مسئولیت خود را انجام داده باشد و وظیفه ای را که به عهده او است، در آن نقطه حساس تاریخ، به نحو اکمل انجام داده باشد و زمینه را برای انقلابها و فعالیتهای بعدی فراهم کرده باشد و واقعه ای را مثل واقعه کربلا تدارک دیده باشد و تکرار میکنم که اگر صلح امام مجتبی نبود، واقعه کربلا هم نبود و امروز اسلام اگر بود، اسلام معاویه بود، قرآن اگر بود قرآن معاویه بود و اسلام اگر پیغمبری داشت به نام معاویه شناخته میشد.
🔺 برگرفته از بیانات امام خامنهای در حسینیه ارشاد سال ۵۱، سیمای واقعی صلح امام حسن(ع)
http://Eitaa.com/teribon_ir
4_5875112358635897415.mp3
8.83M
⭕️روضه تلخ صلح امام حسن(ع)از زبان استاد رحیم پور ازغدی
🔺محموله های پول رو معاویه فرستاد پشت جبهه امام حسن.
🔺به عده ای گفت چقدر جهاد و مبارزه، نمیخواین صفا کنید؟!
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️آقای سازش؛ کدام صلح کدام جنگ؟
🔹اظهارات اخیر روحانی که کنایه ای برای صلح و مذاکره در شرایط جنگی کنونی است در حالی ایراد شده که هفت سال گذشته جناب روحانی و دولت متبوعشان نشان می دهد، که نه اهل صلح هستند و نه اهل جنگ و آنچه شایسته نامگذاری رفتار این دولت است سازشکاری است تا هر امر دیگری.
🔹آنچنان که برخلاف مدعاهای جناب روحانی از ابتدای دولت یازدهم ایشان در اظهاراتی عجیب و منفعلانه اعلام کردند خزانه های دولت خالیست و رسما پیش از مذاکره دستان خود را بالا بردند و آمریکا نیز از این پالس ضعف نهایت استفاده را برد. چندی بعد و در میانه مذاکرات محمدجواد ظریف در دانشگاه تهران گفت: «آمریکا می تواند با یک بمب کل تاسیسات دفاعی ما را زمین گیر کند.» و نتیجه هم چیزی جز توافق کاملا یکطرفه خسارت محض برجام نشد. برجام نه ماحصل صلح و نرمش قهرمانانه بلکه نتیجه سازش، وادادگی و عقب نشینی بود.
🔹اساسا قیاس رفتار و کنش های دولت و جناب روحانی با صلح امام حسن علیه السلام مع الفارق و بی ربط است. رهبرانقلاب بسیار دقیق معنای صلح امام حسن ع را اینگونه بیان می کنند: «صلح به معنای سازش و تسلیم نیست صلح امام حسن به معنای متارکه موقت جنگ است برای آمادگی جهت ضربت زدن قاطع تر.» اما حسن روحانی نشان داد نه به دنبال آمادگی برای ضربه قاطع تر بعدی بلکه به دنبال عقب نشینی مکرر از تمامی مولفه های قدرت کشور است. روزی حاضر شد بر سر توان هسته ای کشور معامله کند و در ادامه هم پیگیر برجام های منطقه ای و موشکی بود که البته تاکنون موفق نشده است. اما با بیان این اظهارات و ارسال پیام های ضعف و انفعال به دنبال تحمیل سازش دیگری است.
🔹حتی اگر تاملی در ماجرای صلح و نرمش قهرمانانه امام حسن مجتبی علیه السلام داشته باشیم درمی یابیم که مهمترین عامل آن صلح خیانت خواص و اطرافیان امام حسن ع بود. آیا خواص امروز جامعه ما مجددا به دنبال چنین خیانتی هستند؟ هرچند امام راحل تکلیف ما را روشن کرده اند، آنجا که فرمودند: «آن صلح تحمیلی که در عصر امام حسن واقع شد، آن حکمیت تحمیلی که در زمان امیر المومنین واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیلهگر درست شد، این ما را هدایت میکند به اینکه نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی.»
🔹آن سوی ماجرا هم که روشن است، که جناب روحانی و دولت شان اساسا میانه ای با جنگ و مقاومت ندارند. جناب روحانی کمی توضیح دهند دقیقا در کجا مقاومت و ایستادگی داشتند، در میانه جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران چه اقدام درخوری کردند جز آبروریزی حقوق های نجومی، کاخ نشینی و سرکوب اعتراضات کارگران مستضعف؟! لذا آنچه شایسته این دولت است نه صلح قهرمانانه حسنی است و نه جنگ قهرمانانه حسینی، بلکه سازش و وادادگی است.
#حسین_رضایی
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ کدام یک خود را شیعه رضوی می دانیم؟
🔺 امام رضا علیه السلام نسبت به کسانی که نام شیعه بر خود نهاده بودند برخورد سختی کردند. این که #چهل شبانه روز کسانی را که از راه دور به شوق دیدار آمده اند را به ملاقات نپذیری برخورد عادی و آسانی نیست!
🔺برخی فکر می کنند همین که در مسیر زیارت و #اربعین و هیئت و اینها هستند نشانه #شیعه ائمه بودن است!
🔺 چرا چنین حالتی در ما وجود دارد؟ یک مساله مهم جهل و #توهم است! ما به خیلی از تکالیفی که ایشان از ما خواسته اند #جهل داریم و توهم کرده ایم که همین اقدامات مناسکی و ظواهر کفایت است!!
🔺 حال آنکه ایشان معتقدند باید #عامل به همه دستورات باشیم تا بتوانیم خود را شیعه آنان بنامیم.
🔹 مرور #روایات رضوی می تواند به خوبی ما را به حال مان آگاه سازد و خودآگاهی را تقویت کند. یک روایت تقدیم به همه محبان ایشان :
🔺ابراهيم بن عباس در عین از امام رضا علیه السلام نقل می کند که:
🔺هرگز ندیدم که #امام_رضا علیه السلام با سخن خود کسى را برنجاند و سخن کسى را قطع کند، تا این که سخن خود را تمام بکند، و هرگز #حاجت کسى را که توان اداى آنرا داشت ردّ نمى کرد.
✍🏻 #علیرضا_کمیلی
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️سخنان انقلابی استاد حسن رحیم پور خطاب به حسن روحانی
🔹شاید تنها دستاورد مفید اما ناخواسته تجربه شکست خورده دیپلماسی این شیخ، همین باشد که برای تاریخ ایران میماند. اما وقتی نوبت به غارت دین مردم هم برسد، سکوت، حرام تر میشود. آنکه مذهب را فدای خود و دین را ابزار استفاده سیاسی کند از وجناتش پیداست که از روحانیت، تنها لباسش را دارد. حال آنکه پیش از این، روحانیت، به سوادش و به معنویت و روحانیتش بود. هرکه به نام ، روحانی است لزوما به صفت ، روحانی نیست. شما درست میگویید. با وعده سراب، اقتصاد کشور را به اینجا رساندند. پیش تر، معیشت و دنیای مردم را برجامی کردند ، حال نوبت به برجامی کردن دین مردم رسیده است.
🔹اکنون لحظه ای بود که باید کمترین شجاعت مسئولیت پذیری را داشته باشند، و دیگر حریم پاک اهل بیت(ع) را به وهم و ترس خودنیالایند. اما این نخستین بار نیست که به امام حسن مجتبی (ع)، ستم میرود. نسبت سازش را اولین بار معاویه به ایشان بست تا خوارج و افراطیون را بر ایشان بشوراند.مظلوم بزرگ همه دورانها، حسن بن علی (ع) است. شیعه حسن (ع)، آنست که عاقبت چون حسن(ع)، بدست دشمن، به شهادت رسد و خون بالا بیاورد. تعجبی نیست اگر غرب باوران در وقت پاسخگویی، دین ودنیای مردم را قربانی کنند. من امثال قاسم سلیمانی را واجد روحانیت و اهل معنا میدانم و امثال حسن روحانی را فاقد آن.
🔹مردم دارند تاوان توهم و وعده های چند سیاستمدار با ضریب هوشی پائین را میدهند که معلوم شد نه تنها مفهوم عزت و اقتدار ملی را نمیدانند بلکه سیاست بین الملل هم نمیدانند. پایان معامله با شیطان و اعتماد به وعده های او، به تعبیر قرآن ، فحشای سیاسی و... میشود. الشیطان یعدکم الفقرو یامرکم بالفحشا، شیطان با ارعاب و تهدید و سپس وعده اقتصادی، ضعیفان را وادار به فحشا میکند. وضع مردم، در اقتصاد برجامی بد است. اما خوب شد که همه، همه ماجرا را باچشم خود دیدند.
🔹در پایان ۸ سال مدیریت آرمان ستیزان، وقتی برای معلق زدن و طلبکار شدن نمانده، ضمن آنکه دیگر کسی هم پشت سرشان نمانده و با تخیلات و دروغهایشان تنها مانده اند. در سالهای حاکمیت این ورژن از روحانیت، درجه اعتماد به لباس روحانیت بطرز بیسابقه ای تنزل یافت. اقتصادبرجامی و دیپلماسی ترس، درکنار دزدی های بیسابقه ای که این سالها ازبیت المال شد، ضربات سنگینی به دین ودنیای مردم زد.
🔹اما نمیشود هربار پس از تجربه های بد، همه پرونده ها را سوزاند و دوباره بازی جدید شروع کرد. آنچه دراین سالها با اقتصاد مردم و عزت ایران شد، در تقابل مستقیم با عقلانیت بود. این دستاورد ملی، گران تمام شد اما لازم بود یک باردیگر، همه توهمات و وعدههای تسلیم طلبان که نه تنها آرمانگرا نبودهاند بلکه هرگز واقعبین هم نبودند، و این بار، پیش چشم نسل دهه هشتاد و نود هم محک بخورد و دیگر برای ابد در تاریخ پساانقلاب، بجای آب، سراب ننوشیم.
🔹شانس مردم مارا ببین که آن یکی میخواهد با آنجلیناجولی، خودشان دونفری مشکلات جهان را حل کنند و این یکی، در پایان هشت سال حکومتش هنوز منتظر ترحم ترامپ و تعهد اوباما و امید جدیدش ، جو بایدن است.
http://Eitaa.com/teribon_ir
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #تحریم تسلیحاتی ایران با امضای #ظریف
🔹 تحریم تسلیحاتی ایران توسط چه کسانی انجام شد؟
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕ تقویت نظام با معرفی و حذف خائنین به نظام
🔹 امروز بخش زیادی از مردم کلیت حاکمیت و نظام را عامل و مقصر وضع موجود می دانند و اساسا دیگر تفاوتی میان این و آن؛ این نهاد و آن نهاد؛ رئیس جمهور یا رهبری و.. نمی بینند. مردم با جماعتی مواجه اند که هر روز در رسانه ها و تریبون ها و منابر و... ذم دولت را می گویند و دولت را عامل اصلی وضع موجود معرفی می کنند اما اساسا کاری به کار آن عامل معرفی شده ندارند.
🔹مردم بیچاره از خود می پرسند اگر واقعا این حسن روحانی و دولتش خائن و انحرافی و ناکارآمد است و شما همیشه با نفرت و غیض از آن یاد می کنید چرا کسی کاری به کارش ندارد؟! اگر واقعا مشکل از این آدم منحرف و بی تدبیر هست چرا حاکمیت و نظام باش در حال لاس زدن و نرده عشق باختن است؟! چرا کسی یقه ی این بشر را نمی گیرد؟! نکند همه تان دستتان در یک کاسه است؟! چرا همه در حال تعامل کردن با کسی هستن که هفت سال خون مردم را در شیشه کرده است؟! چرا یک نفر پیدا نمی شود بلند بگوید پادشاه لخت است؟!
🔹️ به مردم حق بدهید کلیت حاکمیت را مقصر بدانند. چرا؟ چون شنیدند مقصر حسن روحانی و اعوان و انصارش می باشند اما ندیدند کسی خراشی بر صورت مبارک این مقصر اوضاع اسفناک مملکت بکشد!! مردم دیدند حزب اللهی ها دائما می گویند روحانی اَخ است و اَخ است و اَخ است اما مجلس انقلابی حتی جرأت سوال پرسیدن از این تدبیر کننده مصائب ملت ندارد! حق بدهید به مردم؛ خروجی همین رویکرد مسخره است که موسوی خوئینی ها جرات می کند و نامه به رهبری انقلاب می نویسد و ایشان را به عنوان مقصر وضع موجود معرفی می کند. چرا؟ چون حزب الله اولا عامل وضع موجود را به خوبی معرفی نکرد و ثانیا آن را حذف نکرد.
🔹امروز چاره ای نیست جز آنکه اولا بدون لکنت زبان خیانت های بی شمار این دولت را بیان داشته و سر دست بگیریم و ثانیا عامل اصلی و علت العلل معلول هایی چون وضعیت اسفناک اقتصاد کشور را حذف کنیم. بلا شک این مهم اگر رخ دهد به تعبیر علامه مصباح نه تنها تضعیف کننده نیست بلکه مقوم و تقویت کننده نظام خواهد بود.
به حول لله...
✍️#مهدی_نریمی
http://Eitaa.com/teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕ تقویت نظام با معرفی و حذف خائنین به نظام 🔹 امروز بخش زیادی از مردم کلیت حاکمیت و نظام را عامل و
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ انتقاد و بازخواست مسئولین؛ تضعیف یا تقویت نظام!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️استاد حسن رحیم پور ازغدی: کل سال را به مراسم عزاداری تبدیل نکنید/ مدام ایام خلق می کنند؛ ایام #محسنیه!
http://Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️داستان برجام و دستاوردهای خیالیش.
این قسمت: رفع تحریمهای تسلیحاتی!
http://Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بازنشر| پاسخ استاد رحیمپور ازغدی به جنجالهای اخیر حسن روحانی:
🔺تو این چندسال حتی اگه گفت قرآن نازل نشده، بگید «باشه تو درست میگی بگو وعده هات چیشد!؟»
از این به بعد هرچی روحانی گفت؛ قبول میکنیم!
🔺اصلا باشه، موشکم هاشمی ساخت اقای روحانی تو بگو برای کشور چیکار کردی؟؟؟
تو فقط حاشیه نرو...
http://Eitaa.com/teribon_ir
‼️از حفاظت از جان و حیثیت شخصیتها مقابل دشمن تا حفاظت از اموالشان مقابل ملت!
#محسن_قنبریان
#پیوست_سخنرانی_رحلت_امام۹۷
بازنشر
* به بهانه حکم ٦ ماه حبس برای یک مستند ساز بخاطر نشان دادن خانه یکی از مقامات!
*"مساله" اینجاست:
....................................
🔺وقتی ماجرای ویلای ۱۰۰۰۰متری ای که ۲۵سال در تصرف یک مقام عالی رتبه بود علنی شد، سؤالاتی پدید آمد که آیا فقط همین یک ویلا در تصرف غیرمجاز است؟!آیا اگر ایشان هنوز درمسئولیت خود باقی بود، کسی جرأت تعرض به تصرف غیر مجازش داشت؟!
🔺می دانید ریشه ی این مصائب کجاست؟!
این انقلاب، حدوث و بقائش با حضور انبوه مردم بوده است. اصلی ترین نگهدار ارزشهای این انقلاب و پیشبرنده به سمت اهدافش مردم متولی به ولایت اند. با خمینی بزرگ انقلاب کردند و پای همه سختی های جانکاهش ماندند. با جانشین صالح او انقلاب را از فتنه ها حفظ کردند و با وجود همه نامردمی برخی مسئولان و سیاستها، هنوز هم حتی پس از اعتراضات دیماه۹۶ اکثریت قاطع شان از سیاستهای کلان و کلی نظام حمایت می کنند(نظرسنجی مرکز مطالعات بین المللی و امنیتی دانشگاه مریلند).
http://tn.ai/1645853
این یعنی مردم هنوز "نظام" را در مسیر "انقلاب" و اهداف و آرمانهای آن می بینند حتی اگر حرکتش گاهی کند و ازجاهایی گله ها داشته باشند.
🔺اما نظام[مجمع تشخیص مصلحت نظام برای نمونه] به این مردم چه نگاهی دارد؟!
پریروز برای حفظ "جان" شخصیتهای ارزشمند انقلاب -مثل مطهری ها- تیم حفاظت شخصیتها را پذیرفتند ولو آن شخصیتها را از مطهری و بهشتی به افراد زیادی تسری دادیم که بسیاری از آنها هیچ دشمنی جز نفس اماره شان ندارند!
دیروز باز برای حفظ "حیثیت" شخصیتهای انقلابی چون بهشتی مظلوم در مقابل تخریب های سازمان یافته ی مجاهدین و تیم بنی صدر و...قانون مجازات اسلامی را تنظیم و مدعی العموم را به یاری آوردیم. گرچه باز از آن شخصیتها به مسئولین جزء هر اداره ای تنزل شد. توهین و تخریب او -حتی اگر سدی مقابل حرکت انقلاب هم باشد- "جرم عمومی" تلقی شد که غیر خودش، مدعی العموم هم میتواند متهم را به دادگاه بکشاند(ماده ۶۰۹مجازات اسلامی).
mshrgh.ir/487570
🔺در این دو گام، مسئول مقابل "دشمن" و "دشمنی" حفظ می شد. اما در گام جدید مصوبه ای در مجمع تشخیص مصلحت نظام(!) تصویب شد که مردم را نسبت به اطلاع از دارایی های مسئولین هم نا اهل دید و انتشار دارایی ها -حتی اگر کاملا منطبق با واقع و بدون هیچ توهین و حتی نقد هم باشد- را جرم خواندند! و برایش حتی اگر انتشار اطلاعات، غیر عمد هم باشد کیفر قرار دادند! (مصوب۱۸مهر۹۴).
تمایز را متوجه می شوید:
حفاظت از جان شخصیت در مقابل "ترور" و حفاظت از حیثیت آنها در مقابل "تخریب" بود اما حفاظت از اموال مسئولان در مقابل "اطلاع" شد!
حفاظت از جان آنها مقابل "فرقان و گروهک رجوی" و حفاظت از حیثیت آنها در مقابل "سمپات های سازمان یافته بنی صدری و سازمان مجاهدینی" بود اما حفاظت از اموالشان در مقابل "مردم" شد! یعنی همان اصلی ترین موتور محرک انقلاب به سمت اهدافش.
🔺وقتی" اطلاع " نبود، "اصلاح" نیست. وقتی اصلاح نبود، "فساد" مثل موریانه ای تنه نظام را میخورد و هر از چند گاهی شاخه ای پوسیده جدا و عیان میشود.
جای "دید نافذ مردم" به چند اداره ی عریض و طویل بسنده شد که الحمدلله همیشه بهانه ی کمبود بودجه، عدم تناسب میزان نیرو با وسعت بازرسی، نبودن شکایتی از دستگاه مربوطه و...را دارند و البته خود صدچندان نیازمند نظارت عمومی ملت رشید و انقلابی اند.
مثل این مصوبات موجب می شود "صرف اطلاع رسانی" به مردم هم جرم و مستوجب زندان و شلاق شده بالتبع مردم بی تفاوت شوند و موتور محرک انقلاب رو به خموشی و خمودی رود و فقط حضورش در راهپیمایی ها طلب گردد.
🔺البته جای اطلاع درست، هزاران شایعه ی بدتر از دارایی های واقعی مسئولین دست به دست شود و ذهنیت جامعه را تخریب کند. و ناامیدی را نتیجه دهد.
امیرالمومنین(ع) اما با وجود عصمت نگاه مردم را ناظر خود و اطلاع آنان را محک گرفت آنجا که دارایی اندک خود را به مردم نمایاند و فرمود: اگر روزی که از شهرتان می روم وضعم غیر از وقتی است که آمده ام پس حتما از خائنین هستم!(المناقب ج۲ص۹۸).
#میلاد_گودرزی
#خانه_ولایتی
✍استاد حجه الاسلام قنبریان
http://Eitaa.com/teribon_ir