14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️در نقد ادعای #فروپاشی و خود راه حل بینی
🔺 تغییر دستگاه محاسباتی مسئولین
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
🔺اگر قرار بود چهارچوب های ظالمانه عرف بین الملل را بپذیریم پس چرا اصلا در سال 57 انقلاب و براندازی کردیم؟! چرا سفارت آمریکا را تسخیر کردیم و امام امت انقلاب دوم نام نهاد؟! چرا در برابر عملیات های شهادت طلبانه مجاهدان انقلاب اسلامی را در سراسر دنیا تعظیم می کنیم؟! چرا حضرت روح الله از ایده تشکیل هسته های مقاومت در سراسر جهان خبرداد؟! چرا برخلاف عرف بین الملل و هنجارهای مرسوم دنیا امام فتوای قتل سلمان رشدی را می دهد؟! چرا سیدنالقائد در مورد شهید نواب صفوی می گوید اولین جرقه های انقلابی را او در دل ما ایجاد کرد؟! اصلا چرا در ذهن ما آرمان محو رژیم صهیونیستی از کره زمین می گذرد؟!
🔺حال دکتر فتحی شقاقی(بنیانگذار جهاد اسلامی) گرفته شده بود، وقتی یکی از آقایان سرشناس قم به او گفت: حق ندارید غیرنظامیان صهونیست را بکشید و عملیات شهادت طلبانه داشته باشید. بعد ملاقات با امام شاد بود. تکلیف این بود : هر یهودی که از دیگر نقاط جهان به فلسطین اشغالی آمده ، باید نابود شود.
🔹آنقدر بی روح و محتوا شده ایم که حتی حزب اللهی های ما هم در اصول انقلابی ما تشکیک می کنند! تکلیف مقامات دولتی که روشن است، امروز با حزب اللهی نرمالیزه شده و هضم در قواعد دنیای مدرن روبرو هستیم...
🔺جایزه ۱۰۰هزار دلاری جنبش عدالتخواه دانشجویی برای تخریب سفارت غیرمشروع آمریکا در قدس اشغالی
https://t.me/teribon/3652
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️رمضان، ماه پیروزیها
🔹تبریک ماه مبارک رمضان به سبک مجاهدین #فلسطینی
کاری از گردانهای #ناصرصلاح_الدین، شاخهی نظامی کمیتههای مقاومت
🔹به امید پیروزی هسته های مقاومت در سراسر جهان✌
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
⭕️حمله هکرهای صهیونیست به صفحات توییتر و اینستاگرام جنبش عدالتخواه دانشجویی
🔻در پی فراخوان جنبش عدالتخواه دانشجویی برای تخریب سفارت غیرقانونی آمریکا، صفحات توییتر و اینستاگرام و توییتر این اتحادیه مورد حمله هکری از سوی صهیونیست ها قرار گرفت.
🔹این مسئله تا جایی پیش رقته است که اینستاگرام یکی از پست های صفحه جنبش عدالتخواه دانشجویی در خصوص فراخوان مذکور را پاک نمود.
🔷همچینین فعالان توییتری صهیونیست، صفحه توییتر موساد (سازمان اطلاعاتی رژیم اشغالگر قدس) و سازمان منافقین نیز از مدیران توییتر درخواست حذف صفحه این اتحادیه از توییتر را داشته اند.
♦️لازم به ذکر است که فراخوان هدیه ۱۰۰ هزار دلاری جنبش عدالتخواه دانشجویی به تخریب کننده سفارت مجعول آمریکا در قدس شریف، بازتاب زیادی در راسانه های انگلیسی و عربی داشته و مورد استقبال فعالین مبارزه با رژیم اشغالگر قدس قرار گرفته است.
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️چرا وزیر خارجه #روسیه در مراسم اعلام توافق #برجام حضور نداشت؟!
🔺 #گزیده_1 از مستند جنجالی #فروشنده٢
🔸نسخه #رایگان
t.me/fanoosefarda/273
🔹با کیفیت:
l1l.ir/52q4
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️خودتو بتکون!
🔺برجام امضا شد سالارعقیلی پخش کردیم، پاره شد سالارعقیلی پخش کردیم! چرا خب؟!
🔺نظرات متفاوت مردم درباره خروج آمریکا از برجام
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
⭕️ از "بگم بگم" تا "نمیگذارند نمیگذارند"!
🔸 ما شاخص داریم؛ شاخص شرعی و عقلی داریم، شاخص عملی و نظری داریم، هر کس برنامههای عملی و درستتری و روشهای کارآمدتری در جهت این ارزشهای اسلامی و انقلابی در باب عدالت و توسعه ارائه کند یک، دو درست بتواند در مقام عمل پیش ببرد، ما همان را قبول داریم؛ میخواهی بگویی چپ است راست است اصولگرا اصلاح طلب، این طرفی آن طرفی، ما به اسم شما کار نداریم.
🔸 نمیشود کلی بگوییم ما عدالت میخواهیم، توسعه میخواهیم، به هیچ کدام روشها فکر نکنیم، مدل اجرایی و برنامه اجرایی ندهیم، مسئولیت هم نپذیریم، قبل از این که بیاییم سر کار وعدههای عجیب و غریب بدهیم، اپوزوسیونی حرف زدن؛ اینها همه فاسدند ما درست هستیم! خب فاسدها را گذاشتیم کنار، شما درستها، بعد که میآید سر کار میبیند آن حرفها که زد نمیتواند یا نمیخواهد عمل کند، بعضیهایش عملی نیست، با این سرعت عملی نیست، هی شروع میکند سیاست پروژه "نمیگذارند" یا پروژه "بگم بگم"، خوب بگو!
🔸 آن بخشی که نمیگذارند، قانون نمیگذارد، قانون اساسی، مگر اینها را نمیدانستی؟ تو گفتی من میآیم این ماشین را راه میاندازم، بعد هی می گویی نمیگذارند از آن استخر استفاده کنم! نمیگذارند فلان، قرار نبوده، در حوزه کار تو نیست، شما رئیس حکومت نیستی، تو مسئول اجرایی هستی، طبق قانون اساسی باید روی ریلی که چیدند حرکت کنی، این کاری که با اولویت قبول کردی، انجام نمیدهی، بعد می گویی نمیگذارند.
🔸 قبلش سیاستهای اپوزیسونی، فاسدنمایی، سیاه نمایی، وعدههای ژول ورنی! بعد که میآیی سر کار، پروژه "نمیگذارند نمیگذارند" "می گویم می گویم" بعد میروند بیرون دوباره پروژه اپوزوسیونی، هشت سال، ده سال نمیگذارند.
🔸 آزادی، توسعه، عدالت، تو قرار بود اینها را اجرا کنی، خوب حالا جواب بدهی در این چهار سال چکار کردی، چهار سال دوم شروع شد، دوباره مثل پنج سال پیش حرف میزنی مثل زمان انتخابات قبل، تو هشت سال حکومت کردی، همه این ثروت دست شماست، بگو چند گام و با کدام شاخص و به کدام ارزش در حوزه توسعه و عدالت نزدیک شدی؟ آنها را بگو.
🔸 ما نمیگوییم نشده، همه خدمات کردند و میکنند، همه صدماتی زدند و میزنند. منتها هم به خدماتتان احترام میگذارند، هم مسئولیت صدماتی که میزنید بپذیرید.
👤 استاد حسن رحیم پور ازغدی
🔹 دانشگاه تهران
🔹 10 اردیبهشت 97
🔹 همایش عدالتخواهی و عدالتپژوهی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
⭕️آيا اروپا بر عليه امريكا شوريده است؟
🔺پس از اعلام اجراي قوانين مسدودساز تحريم، صاحبنظران محترمي با هيجان بسيار از تغييرات بنيادي در سياست اروپا، شكاف اروپا و آمريكا و حتي شورش اروپا بر عليه آمريكا نوشتند. اين سبك نوشتار نوعي بازگشت آشكار به عبارت پردازي هاي ايام برجام است كه بعدتر مشخص شد با واقعيت تفاوت قابل توجهي داشته است.
🔺بلحاظ فني مسائل بسياري حول قوانين مسدودساز وجود دارد كه نشان مي دهد بيشتر با يك بيانيه سياسي مواجهيم تا قانون موثر:
1⃣اولا اين قانون هرگز اجرا نشده است. در واقع در سال ١٩٩٦ قبل از اجراي اين قانون، با تغيير مسير بازي كوبا- امريكا، عملا قانون به نقطه اجرا نرسيد كه كسي از نتايج احتمالي وقوع ان مطلع باشد.
2⃣ثانيا زمان تصويب اين قانون بسيار قبل از تغيير ابزار تحريمي آمريكا بود. در آن زمان تهديد قطع دسترسي از چرخه دلار هنوز روي ميز آمريكا نبود اما بعد از قانون پاتريوت، امريكا اين منطق را وارد ساختار تحريم هاي ثانويه كرد و عملا "تحريم ثانويه" معنا يافت. اين به اين معنا نيست كه مقابله با تحريم هاي امريكا ناممكن است اما با دقت بالايي توضيح مي دهد مقابله با تحريم هاي امريكا "براي اروپا" عملا نشدني است به دليل اندازه وسيع و مويرگي بودن ارتباطات مالي اروپا- آمريكا.
3⃣در واقع تنها چيزي كه ممكن است تحريم امريكا را در اروپا بي اثر كند، إيجاد يك اكوسيستم حجيم غير آمريكايي در اروپاست (بدون يورو دلار، بدون نظارت SEC، بدون نياز به بخش مرتبط با امريكاي اقتصاد اروپا و بدون هيچ رابطه اي با شركتهاي فعلي بزرگ اروپايي) كه در كوتاه مدت بعيد و در بلند مدت بسيار سخت است. به نحو معنا داري اگر اروپا امروز شروع كند در نسل بعد ممكن است چنين قوانين مسدود سازي كارايي داشته باشد. شورشي در كار نيست.
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
⭕️در انتخابات عراق چه کسی پیروز واقعی است؟!
🔺طبق آمار رسمی کمیساریای عالی انتخابات، مشخص شد که ائتلاف «سائرون نحو الاصلاح» به رهبری «مقتدی صدر» در رتبه نخست و ائتلاف «الفتح المبین» در رتبه دوم ایستاده است.
🔹با روشن شدن پیروزی لبمرزی مقتدی صدر و پیشی گرفتن از ائتلاف «الفتح» که نزدیک به الحشد الشعبی است و ائتلاف «النصر» به رهبری حیدر العبادی (نخستوزیر) و «دولة القانون» به رهبری نوری المالکی (معاون رئیس جمهور)، از همان روز انتخابات، برخی رسانهها بخصوص رسانههای سعودی مثل العربیه این خط خبری را در پیش گرفتند که پیروزی مقتدی صدر به معنای شکست ایران است.
🔺نکات مورد متوجه در آمار اعلام شده و بررسی اجمالی و مبتنی بر سیاست و جامعه در عراق و روابط آن با جمهوری اسلامی ایران، نشان میدهد که نتیجهای که رسانههای سعودی در حال القای آن به افکار عمومی هستند، کاملا در تضاد واقعیت است. ائتلاف نخست که نمادش مقتدی صدر است، به ضدآمریکایی بودن مشهور است و ائتلاف دوم، به حامی ایران بودن. اما آیا تحلیل کردن پیروز و بازنده انتخابات بر این اساس درست و کامل است؟
🔺یک: بر خلاف تمرکز عمدی یا سهوی رسانهها بر پیروزی صدر (ائتلاف «سائرون نحو الاصلاح») ۵۴ کرسی را از آن خود کرده است که از این تعداد ۲۰ کرسی برای جریان صدر و ۱۳ کرسی برای کمونیستها و باقی برای دیگر احزاب درون ائتلاف است. بنابراین در مقایسه با انتخابات ۲۰۱۴ که جریان صدر به تنهایی ۳۳ کرسی از آن خود کرده بود، صدریها شاهد کاهش تعداد کرسیهای اصلی خود هستند!
🔺دو: ائتلاف الفتح که متشکل از احزاب وابسته به الحشد الشعبی است و برای نخستین بار در انتخابات شرکت کرد با آنکه شاهد کاهش مشارکت جامعه آماری خود در انتخابات بود، توانست ۴۷ کرسی و رتبه دوم را از آن خود کند.
🔺سه: فقط سه حزب عمده که ناظران آن را نزدیک به ایران میدانند یعنی ائتلاف الفتح (العامری - ۴۷)، اتحادیه میهنى کردستان (۱۸) و دولة القانون (نورى المالکى - ۲۵)، مجموعا ۹۰ کرسی -بدون در نظر گرفتن احزاب کوچکتر- راى بسیار بیشترى را دارند.
🔺چهار: برخی مقتدی الصدر را به دلیل سفر سال گذشته به عربستان، سیاستمداری ضدایرانی تحلیل میکنند. قطعا تحلیلگران زیادی این تحلیل سطحی را قبول ندارند اما تحلیلگران زیادی تأکید میکنند که مقتدی صدر چهرهای ضد آمریکایی است.
🔺پنج: همه معادلات بستگی به نوع ائتلافها در درون پارلمان برای تشکیل فراکسیون بزرگتر دارد؛ بنابراین هر نوع نتیجهگیری بر اساس صرفا تعداد کرسیهای هر ائتلاف انتخاباتی، تلاش برای القای نتیجه دلخواه خود به مخاطب است.
🔹از سوی دیگر هنگامی که به رأی تک تک افراد نگاه میکنیم پنج شخصیتى که توانستند بالاترین آراء انتخابات را برای خود کسب کنند، جالب توجه است و میبنیم که نماینده جریان صدر در رتبه چهارم قرار دارد و همچنان نوری المالکی در صدر است.
١- نوری المالکی :۱۰۱.۰۷۰ (دولة القانون)
٢- هادی العامری :۶۲.۹۲۶ (الفتح)
٣- حیدر العبادی :۵۹.۰۶۸ (النصر)
٤- ماجدة التمیمی :۵۴.۵۵۶ (جریان صدر)
٥- عبدالحسین عبطان :۳۴.۰۹۵ (جریان حکمت ملی/ عمار الحکیم)
🔺نکته بعدی اینجاست که لزوما فهرستی که بیشترین کرسی را از آن خود میکند نمیتواند تشکیل دولت دهد، بلکه لیستى که بتواند در اولین نشست پارلمان حائز اکثریت یعنى ١٦٣ کرسى شود مىتواند اقدام به این کار کند و با نگاهی به چگونگی پراکندگی آرا باید گفت که هیچ یک از ائتلافها بدون ائتلاف با دیگران نمیتواند تشکیل دولت دهد.
✍ #رضا_دهقانی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon