⭕بانیان وضع موجود و دولت انقلابی!
ریاست محترم جمهوری در موضعی اصولی و درست تصریح کرده که:
▫️ دولت به همه احترام میگزارد اما بیتردید کسانی که بانیان وضع موجود هستند و مردم از عملکرد آنان رضایت ندارند، نباید در عرصههای مدیریتی مورد استفاده قرار بگیرند. داشتن روحیه انقلابی، جهادی و کارآمد بودن از محورهای مورد تأکید دولت است.
🔻این سخنان که پیش از این نیز مشابهاش بیان شده در شرایطی مطرح گردیده که به دلیل عدم تغییر محسوس در بدنه مدیریتی کشور و حضور عناصر فشل و غربزده در مناصب مهم، خرابکاریها و حسارتهای زیادی به بار آمده که از آن جمله میتوان به کارشکنی، سستی، تحولستیزی و از همه مهمتر کاهش بدنه حامیان دولت و فاصلهگذاری طیفی از نیروهای انقلابی با بدنه دولت، اشاره کرد.
دولت انقلابی اما در تغییر ریل مدیریتی و تحول جدی، هم نیازمند ارزیابی دقیق از واقعیتهای موجود (از آن جمله شناسایی دقیق عناصر بدسابقه و کارنابلد و غربزده) است و هم نیازمند #ارادهجدی برای تغییر این عناصر و از همه مهمتر نیازمند شناسایی و به خدمت گرفتن #شبکهنیروهایانقلابیکاردان!
دولت اما در هر سه سطح با کاستی جدی روبروست و مهمتر از همه، همین مورد آخری است که ناشی از روی آوردن به حلقههای بسته و احیانا #رویکرد_محفلی به جای #رویکرد_مردمی است که اگرچه شخص رئیسجمهور محترم از چنین انگاره و رویکردی گریزان باشد، مع الاسف طیفی از دولتمردان و حلقههای تصمیمساز نزدیک به ایشان به این آسیب دچارند!
این امر (که البته در تذکرات اولیه مقام معظم رهبری به دولت فعلی نیز نشانه های انذار نسبت به آن قابل مشاهده است) اگر علاج نشود، کارآیی و کارآمدی دولت انقلابی را به شدت کاهش میدهد و محرومیت دولت از سرمایههای انسانی کشور را به دنبال خواهد داشت.
چنانچه دولت محترم در اسرع وقت نسبت به جایگزینی حساب شده عناصر مردمی و انقلابی و کاردان با عناصر غربزده کارنابلد و ناکارآمد اقدام نکند، دیری نمیپاید که امپراطوری دروغ و عمال رسانهای بیگانه، دولت فعلی را به عنوان عامل وضع موجود جابزنند و فجایع هشت ساله گذشته را به دلیل عدم تغییر ریل مدیریتی و کارشکنیها و ناکارآمدی ناشی از آن، به نام دولت انقلابی القا کنند.
#علی_ریاحی_پور
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 آیا مجلس عامل به وظایف قانونی خود خواهد بود؟ آیا قرار است مجلس انقلابی همانند مجلس لاریجانی در بیست دقیقه منافع ملی را قربانی باندبازی ها و زد و بندهای سیاسی بکند؟!
@teribon_ir
شیعه علی از شهید بهشتی.mp3
201.7K
⭕️ علی را خوب بشناسید تا بتوانید شیعهاش باشید، و الا شیعه گنبد و بارگاه علی هستید!
🎙 #شهید_بهشتی:
💬امیدوارم شما پیروان علی (ع) همت كنید، علاقه نشان دهید، علی را خوب بشناسید تا بتوانید #شیعه_علی باشید، و الا شیعه علی نیستید و شیعه اسم علی هستید و #شیعه_قبر علی هستید، و #شیعه_گنبد و بارگاه علی هستید، شیعه شمایل هایی كه بنام علی (ع) می كشند هستید، این شیعه علی نمیشود.
💬دنبالهرو علی باید رهبرش را درست بشناسد. اگر ما توانستیم علی را بشناسیم... علی را آنطور كه خودش خواسته بشناسیم؛ نه آنطور كه عدهای امروز دلشان میخواهد.
علی را بشناسیم. علی بنده پرهیزكار خدا، بنده عبادت كار خدا، بندهای كه در دوران زندگیاش، هر گوشه از زندگیش یک آموزش عالی به ما میدهد درباره اسلام و مسلمانی؛
💬و بعد سعی كردیم راستی ته دل، اخلاص و ارادت به یک چنین علی داشته باشیم خود به خود كمی دنبالش میرویم دیگر؛ هر قدر هم كم باشد آن دنبالهروی #عملی ما از علی، تأثیرش در سعادت فردی و اجتماعی ما، سعادت دنیا و آخرت ما خیلی زیاد میشود.
💬ای #شیعه_علی! براستی شیعه و پیرو و دنبالهروی علی باش.
@teribon_ir
🔺برای تربیت و رشد باید انسان را شناخت
و انسان به تعبیر شهید بهشتی "شدنی است مستمر، پویشی است خودآگاه، #انتخابگر و #خودساز. (١)
🔺یعنی انسان همواره در حال شدن است و برای این شدن تلاشی خودآگاهانه انجام میدهد
اما این تلاش هنگامی ارزش مضاعف دارد که تمایز او و غیر خودش که انتخابگری و آزادی اوست در نظر گرفته شده باشد چرا که او موجودیست که"باید انتخابگر به دنیا بیاید، انتخابگر بزرگ شود، انتخابگر زندگی کند، انتخابگر به راه #فساد برود، انتخابگر به راه صلاح برود و تا لحظهی مرگ #هرگز_زمینه_انتخاب از دستش گرفته نشود"(٢)
🔺این مهمترین نکتهایست که در ساخت جامعه و ساختارها و روندها و تصویب قوانین و هرآنچه در آینده اتفاق خواهد افتاد باید لحاظ شود.
بنابراین" نظام اجتماعی و اقتصادی اسلام را، نظام #تربیتی اسلام را، نظام کیفر و مجازات و حقوق جزایی اسلام را، نظام مدنی و حقوق مدنی و اداری اسلام را، همه را باید پس از توجه به این اصل شناخت.
***هر جا انسان از انتخابگری بیفتد دیگر انسان نیست. دیگر ارج انسانیت او رعایت نشده است"(٣)
🔺یعنی توی سیاستگذار توی مربی توی نماینده مجلس توی امام جمعه توی مسئول توی لیدر و... باید حواست باشد که اگر جامعه درست رفتار کند ولی این درستی رفتار باانتخاب خودش نباشد ارزشی از نظر اسلام ندارد چرا که یا تقلیدیست، یا تعصبیست یا تحت فشار محیط و این مغایر روش تربیتی امام است.
__
١)آزادی،هرج و مرج، زورمداری
٢)بایدها و نبایدها صفحه ١٧١
٣)بایدها و نبایدها صفحه ١٧١
پ. ن. آیا ما مجموعههامان را بر این اساس که او باید انتخاب کند تا رشد کند طراحی میکنیم یا مریدپروری و تبعیت محض را بیشتر میپسندیم؟ کدام مردم را بیشتر میپسندیم مطالبهگران یا مطیعان گوش به فرمان بیتحلیل را؟ لازمه داشتن این آزادی آیا داشتن اطلاعات بصورت شفاف نیست؟
#حجت_الاسلام_افشار
@teribon_ir
⭕️ تحریف یا توهین و خیانت؟
🔹تحریف آشکار سخنان اخیر رهبر انقلاب درباره مذاکرات وین در پایگاه اطلاعرسانی و رسانههای منسوب به ایشان (حساب کاربری در توئیتر، کانالها و KHAMENEI.IR) نتیجه خطای ساده یک کارمند عادی نیست که با زدن اصلاحیه، ختم به خیر شود.
🔹 این حرکت و موارد دیگری از این دست (آن هم توسط رسانههای منسوب به بیت) نه تنها تحریف سخنان رهبر انقلاب که در حقیقت "توهین به ساحت ایشان و خیانت در امانت ولیفقیه" محسوب میشود، چرا که فرد یا افرادی در عمل خود را "داناتر از رهبر انقلاب" فرض کرده و موضع و نظر خود را به جای موضع ایشان به مخاطبین و جامعه ارائه می.کنند. و عملا به این معناست که لازم است ایشان چه بگویند و چگونه موضع بگیرند!!
🔹 تداوم اینگونه اقدامات، اعتماد مخاطب نسبت به رسانههای منسوب به رهبر انقلاب را کاهش میدهد و در برخی موارد ذهن جامعه و عاشقان و دوستداران ایشان را دچار تشویش و اعوجاج کرده و خواهد کرد.
🔹 شان و جایگاه رسانههای منسوب به رهبر انقلاب انتقال بیکموکاست سخنان و مواضع ایشان بدون افزودن یا کم کردن حتی یک "واو" است چرا که با توجه به تسلط رهبر انقلاب به زبان و ادب فارسی، سخنان ایشان حتی نیازی به ویراستاری هم ندارد چه رسد به افزودن جمله و عباراتی به سخنان ایشان آن هم درباره موضوعات مهمی مانند مذاکرات وین و نظائر آن!
❇️ ان شاء الله مدیران موسسه تنظیم و نشر آثار رهبر انقلاب با کسانی که با این قبیل تحریفات، مرتکب توهین به ساحت ایشان شدهاند برخورد مناسب و قاطعانهای انجام خواهند داد تا دیگر شاهد خیانت به امانت رهبری و لطمه زدن به سرمایه اجتماعی ایشان (آن هم در رسانه.های منسوب به رهبر انقلاب) نباشیم!
#دکتر_محمد_صادق_کوشکی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 هدف از مذاکرات احیای برجام است یا اتمام تحریم ها؟! آیا برجام متنی مقدس است؟ چرا راهبرد احیای برجام غلط است؟!
#سید_حامد_ترابی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 بازنشر یک نکته | مذاکره غلط هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد و مذاکره خوب نیز تنها بخشی از کار برای رفع مشکلات است
🔹سال نود و دو هم گفتیم که تا ایرادات ساختار اجرایی-اداری کشور حل نشود، نمیتوان ادعا کرد که مشکلات با مذاکره و ... حل خواهد شد
@teribon_ir
43.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براتی: مذاکرات وین در دولت قبل، خطای استراتژیک جمهوری اسلامی ایران بود / نفع اقتصادی ما از توافق وین کمتر از برجام خواهد بود
تحلیلگر مسائل بینالملل در نشست بررسی تخصصی نتایج مذاکرات ایران با ۱+۴:
🔸متن برجام متوازن نیست/ زمان بازگشت در متن برجام برای دو طرف متوازن نبود.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 دکتر مهدی غضنفری وزیر صمت دولت دهم:
اگر فکر کنیم دولت جدید میآید و تحولی رخ میدهد، از آن خالیبندیهایی است که بهتره به مردم نگیم. ما مردم، سرمایهای داریم و نمیتوانیم به کار بگیریم و عدهای به اسم دولت، مستاجر پاستور هستند و میگویند بدهید به ما؛ تجربه نشان داده کسی که بالاسر پولش نباشد، پولش را میخورند و یک آب هم روی آن.
🔹اگر صحرای شن به دولتها بدهید، پس از مدتی دچار کمبود شن میشوند، یعنی اینقدر تباه میکنند. مردم اعتماد الکی به هیچ دولتی نکنند؛ اصولگرا و اصلاحطلب فقط یک برچسب است. دولتی که با شاخصها حرف نزند، یعنی مردم را سر کار گذاشته است.
🔹 آقای نماینده مجلس، تو باید هر سال این شاخصها را چک کنی؛ نه اینکه بعد از ۸ سال گریه کنیم که روحانی چه بلایی سرمان آورده. فرقی نمیکند آقای روحانی، رئیسجمهور باشد یا آقای رئیسی؛ اگر آن شاخصها بهتر نمیشود، فقط رنگ عمامه اینها با هم فرق میکند.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 چگونه و چرا باید از آمريکا تضمین بگیریم؟!
#سید_حامد_ترابی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اقتصاددانان دولت به این سوال پاسخ دهند که دلیل انفجار قیمتها چیست؟
🔹🔸ناصر موسوی لارگانی، نمایندهٔ مردم فلاورجان:
♦حدود ۸ ماه از رفتن حسن روحانی و دولتش میگذرد، اما درد گرانی هنوز درمان نشده است.
♦مردم شب عید سختی را سپری کردند، اکنون نیز در ماه مبارک رمضان با گرانی غیرقابل تحمل مواد غذایی به شدت تحت فشار هستند.
♦وزیر جهاد کشاورزی به همراه سازمان حمایت وزارت صمت نیز نقش تماشاچی بازار را به خوبی ایفا میکنند.
♦مقادیر تولید گوشت، تخم مرغ، شیر نسبت به سال گذشته رشد کرده است و اتفاق جدیدی هم در رشد جمعیت صورت نگرفته و همچنین مصرف نیز به دلیل گرانی ها کاهش یافته است؛ اقتصاددانان دولت به این سوال پاسخ دهند که راز انفجار قیمتها چیست؟
@teribon
"برای نمایش کار نکنید" توصیه اخیر رهبرانقلاب به مسئولین بود که سعید جلیلی در انتخابات ۱۴۰۰ به عنوان یکی از شعارهای انتخاباتی خود از لزوم اصلاح فرهنگ غلط کار نمایشی که در دولت ها و بین مسئولین رایج شده است سخن میگفت.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چرا اکثر نیروهای در قدرت به دنبال برجام بودند و هستند؟
◀️ چه طرح بحث مهمی میکند علیزاده. میگوید برجام فقط دستپخت #غربگرایان نبود و بخش اعظم #اصولگرایان هم موافق آن بودند و امثال جلیلی و #دلواپسان در اقلیت محض بودند.
🔹 پاسخ امیر حسین ثابتی را بشنوید.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻انتقاد درست و مطالبه به حق سعید حدادیان به خاطر عدم کنترل بازار
🔹هی خبر میرسه نفت گران شد و فروشش بیشتر شد و فلان قدر دلار آزاد شد، خب نباید برنج ارزون بشه...؟!
.
▫️قیمت انواع محصولات غذایی با افزایش روبرو هست و نسبت به شهریور ماه ۱۴۰۰ در مواردی یک جنس ۵۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است
▫️از دولت آقای رئیسی مطالبه داریم نسبت به کنترل قیمت ها در بازار اقدام اساسی انجام دهید، این وضعیت قیمت ها اصلا مطلوب کشور نیست، قطعا ضعف نظارت ها دلیل اصلی افزایش قیمت ها است.
@teribon_ir
🔻توقّع بهجای رهبر انقلاب از دوستان
«سؤالهایی که شد، خب سؤالهای فراوانی است؛ اگر بخواهیم حتّی بعضی از این سؤالها را جواب بدهیم، وقت زیادی را از ما خواهد گرفت. شاید این توقّع من بهجا باشد که دوستان ما - نمایندگی در دانشگاهها و بعضی از بخشهای مرتبط با دانشجویان و دانشگاهها در دفتر- متعهّد بشوند این سؤالها را پاسخ بدهند. این سؤالها، جوابهای روشنی دارد، کما اینکه بعضی از ابهامها و شبهههایی که مطرح میشود، توضیحهای قابلقبولی دارد و میتوان اینها را مطرح کرد و میتوان [دربارهی آنها] گفتگو کرد.»
(بیانات در ارتباط تصویری با دانشجویان، ۲۸ /2/ ۱۳۹۹)
https://www.leader.ir/fa/speech/24464
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
[1]. ما با سیل "پرسشها" و "ابهامها" و "اشکالها" مواجه هستیم، امّا "جبهۀ نخبگانیِ خودی"، غافل و خاموش، به کناری نشسته و نظارهگر است و کُنشی ندارد؛ ذهنها و اندیشهها را با "کجروایتها" و "دروغپردازیها" و "مغالطهها" تنها نهاده و به حاشیۀ زندگیِ شخصیاش خزیده و تحرّک و تکاپویی ندارد. "بیموضع" و "منفعل" است و "ادبیّاتِ صریحِ انقلابی" ندارد. بازیخوردۀ بازیسازیِ جریان غیرانقلابی است و خویش را ناچار میبیند که در رودخانۀ مسمومِ آنها به حرکت درآید تا قافیۀ را نبازد. "دیوانی" و "دیوانسالار" شده و با "جهاد"، بیگانه است. ازاینرو، اهل "جهاد تبیین" نیز نیست. هرچه صفت و خصوصیّت غلیظ از قبیل "واجب" و "قطعی" و "فوری" به این جهاد ضمیمه شود، باز اینان را از "خوابِ خودخواسته" منصرف نمیکنند.
[2]. هنر برخی از اینان این است که در کمینِ "نیروهای جهادگرِ تبیینی" بنشینند و نسبت به آنها، "خطایاب" و "مچگیر" و "سنگانداز" و "تخریبگر" و "بدگو" و "بدخواه" باشند. هنر اصیل و بیتالغزل کار اینان، "همراهیِ نامؤمنانه با جریان غیرانقلابی" در فروبردن خنجرهای ضدّروایی بر قلب نیروهای جهادگرِ تبیینی است.
[3]. محافظهکارانِ پُرمدّعای قدرتنشین! ابوذرها به جای نَفَس، فریاد میکِشند و با دشنۀ "طرد" و "طعنه" و "ملامت" و "تبعید" و "تهدید"، میدانِ پُرحادثۀ روایتِ انقلابی را خالی نمیکنند...
#دکتر_مهدی_جمشیدی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مرز باریک بین دولت اسلامی و #دولت_طاغوتی!
📌 #امام_خمینی در جمع فرمانداران سراسر کشور:
🔹این طور نباشد که مثل رژیم سابق که یک دسته بالاها را برایشان همه چیز فراهم کردند، جیبهایشان را هم پُر کردند و یک دسته هم #زاغهنشین اطراف تهران که الآن هم باز به همین طور هستند
🔹باید فرق باشد ما بین دولتی که میگوید من اسلام هستم و دولت اسلامی هستم، با دولتهایی که طاغوتی هستند. یک فرقش هم این است که عنایت شما فرماندارها یا خدمتگزاران به خلق، به این #طبقه_ضعیف بیشتر باشد.
@teribon_ir
🔻 روایت روحالله ایزدخواه از طرح شفافیتی که امروز مورد تصویب مجلس قرار گرفت.
@teribon_ir
🔻 روایت روحالله ایزدخواه از طرح شفافیتی که امروز مورد تصویب مجلس قرار گرفت.
@teribon_ir
🔻 مجلس از معرکه گریخت:
فرار مجلسیان از موقعیّتِ «تعارض منافع»
[1]. آیتالله خامنهای در دیدار نمایندگان مجلس در تاریخ 22/4/1399 گفتند:
«اولویّت» را به «مسائل کلیدی» بدهید؛ مسئلۀ «مدیریّت فضای مجازی»، جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدّت هم نیست؛ مسئلۀ «کوتاهمدّت» و «میانمدّت» و جزو مسائل نزدیک ما است.
این سخن بدان معنی بود که: اوّلاً، مدیریّت فضای مجازی، از جمله «مسائل کلیدی و دارای اولویّت» است؛ ثانیاً، در «کوتاهمدّت» باید چارهای برای آن اندیشید؛ ثالثاً، این تکلیف بر عهدۀ «مجلس» است. بااینحال، پس از گذشت نزدیک به دو سال از این تأکید واضح رهبر انقلاب، طرحی که در مجلس نگاشته شد، چندین بار ویرایش شد و با مخالفتهای درونی از سوی خود نمایندگان مجلس مواجه گردید و به سرانجام نرسید.
[2]. آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام در تاریخ 23/1/1401 نیز در لفافه، به این تعللِ غیراخلاقی انتقاد کردند و گفتند:
در مجلس کلمۀ «تعارض منافع»، مدام تکرار میشود. تعارض منافع، فقط در اقتصاد نیست؛ بلکه در بخشهای دیگر هم تعارض منافع هست. اگر من و شما در «توجّه مردم به ما»، یک منفعتی داریم، یک منفعت هم «منفعت عمومی کشور» است، اینجا تعارض منافع است؛ کدام را «مقدّم» خواهیم کرد؟ اگر ما «آبرو و توجّه مردم به خودمان» را مقدّم دانستیم بر آنچه «نفع کشور» در آن است، این مصداقِ تعارض منافع است؛ باید «خدا» را در نظر داشته باشیم.
رهبر انقلاب در این تذکّرِ اخلاقیِ پنهان، دوگانۀ «آبرو و توجّه مردم به خودمان/ منفعت عمومی کشور» را به صورت تلویحی بر اتّفاقی در مجلس تطبیق داد که گویا مصداقی جز «مدیریّت فضای مجازی» ندارد؛ چراکه هیچ مسألهای در مجلس به اندازۀ این طرح، به مایۀ «تعارض منافع» تبدیل نشد. بنابراین، هرچند شاید این گفته، مصداقهای دیگری نیز داشته باشد، امّا به نظر میرسد که مدیریّت فضای مجازی، نمونۀ تمامعیار آن باشد.
[3]. چند روز بیش از این گفتۀ آیتالله خامنهای نگذشته که امروز در خبرها خواندیم رئیس مجلس، طی نامهای طرح را به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده و از رئیس آن درخواست کرده که سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی، نگاشته شود. امّا اوّلاً، آیا مجلس پس از چند سال دریافته که ما نیازمند «سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی» هستیم و طرحی که در مجلس نوشته میشود باید در چهارچوبِ سیاستهای کلّی باشد؟! ثانیاً، چرا رهبر انقلاب به این ملاحظه توجّه نداشته و خواستار پرداختن «مجلس» به فضای مجازی، آن هم در کوتاهمدّت، شده بود؟! ثالثاً، آیا مسألۀ امروز و فوری ما، سیاستهای کلّیِ فضای مجازی است؟! رابعاً، میدانیم که نگارش و تصویب چنین سیاستهایی، بسیار طول خواهد کشید و در این مدّت، دچار خسارتهای جبرانناپذیرِ بسیار بیشتری خواهیم شد.
[4]. مجلسیان، زیرکانه جای خالی دادند و از معرکه گریختند تا «هزینۀ موضعگیری» را نپردازند. مجلس، نه شهامتِ «تأیید علنیِ» طرح را داشت و نه شهامتِ «ردِ علنیِ» آن را. در موقعیّتِ «تعارض منافع»، باید از میدان گریخت و انتخاب نکرد. در اینجا، بهترین انتخاب، «انتخابنکردن» است. ازاینرو، رئیس مجلس، راهی جز این ندیده که طرح را به بهانۀ تعریف سیاستهای کلّیِ فضای مجازی، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع دهد تا از «هزینۀ اجتماعیِ طرح» بگریزد یا دستکم، هزینۀ آن را میان مجلس و شورای عالی فضای مجازی، توزیع کند. قصّۀ انداختن توپ به زمینِ بیصاحبِ شورای عالی فضای مجازی در میان است.حججی برای انقلاب، «سر» میدهد، ولی اینان حاضر نیستند حتّی اندکی، «اعتبار و منزلتِ اجتماعی»شان گزند ببیند. گویا درس اخلاقِ اخیرِ رهبر انقلاب نیز بر اینان مؤثّر نیفتاد. ایشان در آن سخنرانیِ آغشته به موعظه و حکمت، از «استغفار نسبت به گناهِ ترکِ فعل» گفت و اینان در اوّلین فعلِ خویش پس از آن محفل، «ترک فعل» را برگزیدند. خصوصیّتِ تعلّقاتِ دنیایی، همین است که بضاعتِ «فاعلیّت» را از انسان میستاند تا مبادا منافع مادّی، در خطر افتند. «محافظهکاران»، نهفقط کربلایی نیستند، بلکه حتّی حسین را نیز به «نرفتن» – یا همان «ترک فعل» – فرامیخوانند. قافلۀ حسین، در دریایی از خون، غوطهور خواهد شد و این دیندارانِ عافیتطلب، در مردابِ منافعِ خویش. این است هویّتِ اخلاقیِ شبهاصولگرایان ...
#دکتر_مهدی_جمشیدی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نقطه درگیری حق و باطل
🔴رجزخوانی یک یمانی مقابل یک مزدور سعودی...
🔻نقطه مقابل این مجاهدِ خسته و مجروح، آل
سعود نیست؛ نقطه مقابل این مرد، مردنماهای عافیت طلب و قدرت طلبِ خودمان هستند.
نقطه مقابل این مرد، آمریکا نیست، نفاق و تزویر است.
🔻این مردِ تنها میان گرگ ها و شغال ها، سخنش معرفت و هدایت است و تلاش دارد این بدبخت ها را دعوت به خیر کند و #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر می کند و نمی گوید نکند به فلان منصب نرسم! یا فالوور هایم بروند! یا نکند برچسب دار بشوم!
🔻این مرد در تعقیب مرگ شرافتمندانه است.
از نظر محافظهکاران خودمان، این مرد تندرو و موقعیت نشناس است.
🔻از نظر مجموعه اصولگرای مشهور به نیروهای ائتلاف، این مرد به درد سیاست نمی خورد!
ولی حقیقت آن است که نقطه درگیری حق و باطل اینجاست.
🔹این مرد نیروی انقلاب است.
#حجت_الاسلام_معظمی
@teribon_ir