eitaa logo
مطالعات آمریکا اروپا
5.3هزار دنبال‌کننده
378 عکس
40 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸روسیه: اتحادیه اروپا برای کسب اطلاعات علیه روسیه به سراغ کشورهای آسیای‌میانه می‌رود الکساندر استرنیک، رئیس بخش سوم کشورهای مستقل مشترک‌المنافع (CIS) وزارت خارجه روسیه به اسپوتنیک گفت: اتحادیه اروپا به کشورهای آسیای میانه خدمات امنیتی برای به دست آوردن اطلاعات حساس در مورد روسیه ارائه می‌دهد تا این کشورها نسبت به روسیه بدبین بشوند. استرنیک گفت: اروپایی‌ها به همه شرکای خود با تحقیر نگاه می‌کنند و حوزه‌های امنیتی آسیای مرکزی برای آنها یک فضای مناسب برای به دست آوردن اطلاعات حساس از جمله موارد مربوط به روسیه است. پیشتر جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در ماه نوامبر گفته بود که اتحادیه اروپا به دنبال گسترش همکاری با کشورهای آسیای مرکزی است تا بر نفوذ روسیه و چین در منطقه، از جمله در مورد تامین انرژی و ساخت کریدورهای حمل‌ونقل مقابله کند وستانیوز(فراخط)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 معرفی جنگنده جدید هندی در نمایشگاه هوایی Aero India 2023 که 3 روز دیگر آغاز می شود، شرکت هواپیماسازی هندی هندوستان Aeronautics Limited (HAL) مدلی از جنگنده آموزشی رزمی امیدوارکننده HLFT-42 را به نمایش می گذارد. بر اساس یک بیانیه مطبوعاتی ، HLFT-42 (Hindustan Lead in Fighter Trainer) یک «جنگنده نسل بعدی مافوق صوت» دو سرنشینه و تک موتوره است که نقش مهمی در آموزش هواپیماهای جنگی مدرن ایفا خواهد کرد. وستانیوز(فراخط)
🔸بازرسان پلیس فدرال آمریکا، اف‌بی آی، می‌گویند در جریان «جستجوی دقیق و بدون محدودیت» از خانه شخصی مایک پنس، معاون سابق ریاست جمهوری آمریکا در دوره دونالد ترامپ، اسناد طبقه‌بندی شده پیدا کرده‌اند. این بازرسی در پی آن صورت گرفت که ماه گذشته وکلای پنس از پیدا شدن «دسته کوچکی» از اسناد طبقه‌بندی شده در خانه ایالت ایندیانا پنس خبر دادند و گفتند آنها را تحویل ماموران اف‌بی‌آی داده‌اند. شبکه سی‌بی‌اس که شریک کاری دفتر بی‌بی‌سی در آمریکاست گزارش کرده که جستجو از منزل شخصی پنس توسط ماموران شاخه شهر ایندیاناپولیس (ایالت ایندیانا) انجام گرفته و در حال حاضر این جستجو مرتبط با هیچ تحقیقات رسمی درباره ماندن اسناد طبقه‌بندی در دست پنس نبوده است. یک سخنگوی دفتر پنس هم به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته در هنگام جستجوی ماموران اف‌بی‌آی آقای پنس در آنجا حضور نداشته است. در ژانویه، دستیاران پنس به مقامات آمریکایی گفتند که اسناد طبقه بندی شده را در خانه معاون رئیس جمهور سابق پیدا کرده‌اند. مدارکی که در ماه ژانویه توسط وکلای پنس در منزل او پیدا شده بود تحویل وزارت دادگستری و ماموران اف‌بی‌آی شده بود. وستانیوز(فراخط)
🔸مسکو، آمریکا را به آموزش اتباع قفقاز و آسیای مرکزی برای انجام اقدامات تروریستی در روسیه متهم کرد سایت الخلیج الجدید نوشت: روسیا الیوم به نقل از سازمان اطلاعات روسیه، واشنگتن را به انتخاب 60 شبه نظامی در ژانویه گذشته و آموزش آنها در پایگاه التنف سوریه برای انجام اقدامات تروریستی و خصمانه در روسیه متهم کرد. در بیانیه‌ای که روز دوشنبه توسط سازمان اطلاعات روسیه منتشر شد، آمده است که اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد که ارتش آمریکا به طور فعال از گروه‌های جهادی وابسته به "داعش" و "القاعده" عضوگیری می‌کند. این بیانیه همچنین می افزاید که آنها توجه ویژه ای به مشارکت دادن افرادی از قفقاز و آسیای مرکزی برای انجام عملیات های تروریستی در روسیه دارند. وی افزود که اقدامات تروریستی برنامه ریزی شده دیپلمات ها و پرسنل امنیتی را هدف قرار خواهند داد. هفته گذشته کمیته ملی ضد تروریسم روسیه اعلام کرد که سرویس امنیت فدرال، گروهی از شبه نظامیان را که قصد انجام یک اقدام تروریستی را در منطقه استاوروپل در جنوب روسیه داشتند، از بین برده است. وستانیوز(فراخط)
🔸سازمان پیمان امنیت جمعی از افزایش تعداد تروریست های داعش در مرزهای جنوبی تاجیکستان خبر داد رئیس ستاد مشترک سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) اعلام کرد: حدود 6500 شبه نظامی گروه تروریستی داعش در خاک افغانستان حضور دارند که از این تعداد حدود 4000 نفر در مرزهای جنوبی تاجیکستان مستقر هستند. ریانووستی، به نقل از آناتولی سیدوروف، رئیس ستاد مشترک سازمان پیمان امنیت جمعی گفت: «در حال حاضر تعداد شاخه‌های داعش در افغانستان به طور قابل توجهی افزایش یافته و به حدود 6.5 هزار شبه‌نظامی می‌رسد که تا 4 هزار نفر از آنها در مرزهای جنوبی تاجیکستان متمرکز هستند.» سازمان پیمان امنیت جمعی با اعلام اینکه وضعیت در حوزه مسئولیت این سازمان، دشوار و متشنج است، تاکید کرد که تروریست های داعشی، تهدید اصلی برای ثبات منطقه آسیای مرکزی هستند.مچنان دشوار و متشنج است. وستانیوز(فراخط)
تاسیس صندوق یا مکانی خاص، برای انتقادات و پیشنهادات، [برای اولین بار] توسط امیرالمومنین علی - علیه السلام - در دوره حکومت داری قلقشندی گوید: نخستين كسى كه مكانى را بنياد كرد كه در آن، شِكوه داد خواهان افكنده مى شد، اميرمؤمنان على بن ابى طالب (عليه السلام) بود. (۱) ابن ابی الحدید گوید: براى اميرمؤمنان، خانه اى بود. آن را بيت القصص (صندوق گزارش ها و شكايات) ناميد و مردم، نامه هاى خود را در آن مى افكندند. (۲) ابن عبد الربه نقل میکند: امام على (عليه السلام) میفرمود: هركس از شما از من خواسته اى دارد، آن را در كاغذى بنگارد تا چهره هاتان را از خواستن، مصون دارم. (۳) 📓کتاب صبح الاعشی جلد ۱ صفحه ۴۷۱ 📓کتاب شرح نهج البلاغة جلد ۱۷ صفحه ۸۷ 📓کتاب العقد الفريد جلد ۱ صفحه ۱۹۹
🔸وضعیت مطلوب ذخایر گاز طبیعی اروپا میزان ذخایر اتحادیه اروپا، 20% بالاتر از حد معمول فصلی است درصد پر بودن ذخایر بر اساس کشور: 🇩🇪آلمان %73.0 🇮🇹ایتالیا %66.22 🇫🇷فرانسه %54.26 🇳🇱هلند %67.57 🇭🇺مجارستان %56.7 🇦🇹%اتریش 72.72 🇨🇿%جمهوری چک 69.14 🇵🇱لهستان %78.5 🇧🇪%بلژیک 59.55 🇧🇬بلغارستان %78.33 🇷🇴رومانی %54 🇸🇰اسلواکی %64.86 🇪🇸اسپانیا %86.37 وستانیوز(فراخط)
🔸جنگنده ارتش آمریکا ۱۷ ساعت با هوش مصنوعی پرواز کرد بر اساس گزارش نشریه‌ی Boy Genius Report، نیروی هوایی آمریکا از جت جنگنده‌ی X-62A VISTA استفاده کرد که نسخه‌ی اصلاح‌شده‌ی F-16D است. پرواز آزمایشی این جت در پایگاه نیروی هوایی ادواردز در کالیفرنیا انجام شد. یکی از محققان نیروی هوایی آمریکا می‌گوید X-62A VISTA توسعه و آزمایش تکنیک‌های مدرن هوش مصنوعی در هواپیماهای بدون سرنشین را تسریع می‌کند و باعث ارتقاء وسایل نقلیه‌ی خودران می‌شود. ایالات متحده پهپادهای پیشرفته‌ی فراوانی دارد، اما این پهپادها غالبا توسط اپراتور انسانی کنترل می‌شوند. استفاده از هوش مصنوعی برای پرواز خودکار جت‌های جنگنده اتفاق بسیار مهمی است. وستانیوز(فراخط)
🔸روحانی پاکستان: تقریب مذاهب اسلامی به عمر تکفیری‌های منطقه پایان می‌دهد شیخ فضل الرحمان ظهر چهارشنبه در دومین اجلاس منطقه‌ای وحدت اسلامی در گرگان اظهار کرد: گروه‌های تکفیری در سالیان اخیر تلاش کرده‌اند با احداث مراکز دینی افراطی در کشور پاکستان، آموزه‌های اسلام ناب محمدی را تحریف کنند. روحانی و محقق حوزه‌های علمیه پاکستان گفت: افراطیون مذاهب مختلف در دهه‌های گذشته برای احداث مراکز دینی در پاکستان سرمایه گذاری هنگفتی کردند اما شیعیان و اهل سنت واقعی پاکستان تلاش کرده‌اند در یک صف واحد و زیر پرچم توحید بتوانند الگوی مناسب از امت نبی مکرم اسلام را به نمایش بگذارند. وی ادامه داد: از جمله ثمرات تلاش‌های انجام شده برای اتحاد برادران شیعه و سنی در پاکستان آن است که همه گروه‌های اسلامی، در حال حاضر رژیم غاصب اسرائیل را بزرگترین دشمن جهان اسلام قلمداد می‌کنند. وستانیوز
💢از تحولات اخیر دنیا چی میدونید نظم نوین جهانی، جنگ ترکیبی و شناختی، جاده ابریشم، قفقاز و آسیای مرکزی؟؟ دوره با حضور اساتید مطرح کشوری در حال برگزاری است واسه ثبت نام کافیه روی فراخط کلیک کنید فقط وفقط واسه عید مبعث تمدید شد👆👆 https://eitaa.com/joinchat/1482555655Cba3643e10d
هدایت شده از ابوقاسم
این دختری است که به خاطر دیده نشدن و خشم روسری ش رو در میاره و پرت می کنه توی جلسه انقلاب اسلامی، شهید بهشتی وآقای خامنه ای به من یاد داد که اگر من دختر بودم برای رفاقت و دوستی با این دختر، خیابون های تهران رو زیر و رو می کردم دختری که فقط بخاطر دیده نشدن کشف حجاب کرد. چه بسیار زنان و مردانی رو به اسم انقلاب و اسلام و با رفتارهای زننده از خودمان دور کردیم. چه بسیار افرادی که با هل دادن ما از میان ما طرد شدند و به دامان آن طرف آبی ها وارد شدند خدا می داند که ما با دست خودمان چه افرادی رو از خودمان دور کردیم خدا می داند ابوقاسم
🔸سفیر روسیه در تاجیکستان: «افغانستان به پایگاه گروه های تروریستی بین المللی تبدیل شده است که به مرز تاجیکستان می روند و امنیت نه تنها جمهوری، بلکه کل کشورهای مشترک المنافع و کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی را تهدید می کنند.» سمیون گریگوریف سفیر روسیه در تاجیکستان ضمن شرکت در مراسم سالگرد خروج ارتش شوروی از افغانستان اذعان کرده است: «ما در آن زمان از افغانستان پیروز بیرون آمدیم، زیرا یک دولت نیرومند، یک ارتش نیرومند و بیش از 140 زیر ساخت اقتصادی داشتیم که از سوی اتحاد جماهیر شوروی ساخته شده بود.» گریگوریف افزود: "در سال 2021، ناتو کشوری را پشت سر گذاشت که به پایگاه گروه های تروریستی بین المللی تبدیل شده است که به مرز تاجیکستان می روند و امنیت نه تنها جمهوری، بلکه کل کشورهای مشترک المنافع و کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی را تهدید می کنند. امروز پایگاه نظامی 201 روسیه در خاک جمهوری تاجیکستان قرار دارد که ضامن امنیت است و نه تاجیکستان و نه دیگر متحدان ما را آزار نخواهد داد". نگرانی از وضعیت افغانستان از سوی سفیر روسیه در دوشنبه در حالی مطرح می‌شود که دو روز پیش اناتولی سیدروف، رئیس ستاد مشترک سازمان پیمان امنیت جمعی اعلام کرد که شمار جنگجویان شاخه خراسان داعش در افغانستان به 6500 نفر رسیده است. او در یک نشست خبری افزود، که از این شمار چهار هزار داعشی در نزدیکی مرز تاجیکستان جا به جا شده‌اند. وستانیوز(فراخط)