eitaa logo
« ترور‌ رسانه »
1.3هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
56 فایل
•🇮🇷• [ترورِ رسانه؛ جایی برای مطالعه📚] . • اخبار مهم روز📰 • تحلیل‌✍️🏻 •خلاصه‌ی کتاب🔎 . 🔥- دانلود رایگان کتاب‌های سیاسی تاریخی: @book_article . ارتباط با ادمین: 👨🏻‍💻- @Konjnevis
مشاهده در ایتا
دانلود
320.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پزشکیان، وقتی می‌شنوه ترامپ گفته ما با ایران در حال مذاکره هستیم.
‌‌ صهیونیست اینترنشنال، الان: اصرار حاکمان ایران به ادامه دادن جنگ خلاف منافع ملی ایران است.
« ترور‌ رسانه »
🔻چرا نباید #آتش_بس کنیم؟!!! ۱.اساساً آتش بس چیزی بد نیست و همه مردم و حتی اون نظامی هم دنبال آتش بس
اینجا گفتم چرا نباید آتش بس کنیم تجربه تلخ کشورهای عربی در تاسیس رژیم صهیونی رو یادمون بیاریم...
دشمن درحال برنامه ریزی حمله سایبری‌ست فرماندهی امنیت سایبری در اطلاعیه ای: 🔹دشمن در تلاش است با استفاده از نرم افزارهای آلوده و غیررسمی به زیرساخت ها و خدمات عمومی حمله سایبری انجام دهد. 🔹مردم نرم افزارهایی که از منابع نامعتبر نصب کرده اند، حذف کنند. 🔹در زمان هایی که از مودم های خانگی و یا اینترنت همراه استفاده نمی کنند، آنها را خاموش کنند.
رفقا تو رو خدا به دوستان و آشناهاتون اینو بفهمونید که؛ ۲تا شبکه صهیونیستی، منو تو و اینترنشنال دشمن ایران و ایرانی ‌ان منوتو که چند روز پیش خطاب به ایران گفت: دشمـــــــــــــن اینترنشنالم که داره رو خط دشمن میاد جلو نمونه زندهش همین الانه مذاکـــــــــــــره باز
🖼 سردار موسوی: ادامهٔ نبرد تا تحقق اهداف ملی صورت می‌گیرد 🔹فرمانده نیروی هوافضای سپاه: عقب‌نشینی‌های چندبارهٔ دشمن، نتیجهٔ پشتیبانی مردم در خیابان‌ها‌ از رزمندگان میدان است. ‌ 🔹ادامهٔ نبرد تا تحقق اهداف ملی و میهنی صورت می‌گیرد. ‌ 🔹حضور حیرت‌انگیز مردم در ‌خیابان‌، کارآمدی میدان را رقم زده است و این رمز پیروزی‌ها و حماسه‌های بعدی است.
پاسخ ایران به مذاکره ترامپ: امشب برایتان برنامه‌های خاصی داریم 🔹دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با طرح ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته تهدید کرده بود در صورت عدم توافق، زیرساخت‌های برق ایران را هدف قرار خواهد داد. 🔹با این حال، چند ساعت پیش از پایان این مهلت و متعاقب اعلام رسمی ایران مبنی بر انهدام تمام زیرساخت‌های برق مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه، ترامپ از موضع خود عقب‌نشینی کرد. او با اظهاراتی متناقض از  مذاکره ای موهوم نام برد و ابراز خوش‌بینی کرد با نتایج این مذاکره نیازی به حمله نباشد. 🔹بلافاصله، مقامات آگاه در ایران اعلام کردند که هیچ گونه مذاکره‌ای در کار نبوده و تأکید کردند که تا عقب‌نشینی کامل آمریکا، تخلیه پایگاههای این کشور در منطقه، پرداخت غرامت و اخذ تضمین معتبر برای عدم تکرار تجاوز، نه جنگ پایان می‌یابد و نه تنگه هرمز بازگشایی خواهد شد. 🔹بر اساس این گزارش، گفته شده حتی پس از پایان احتمالی جنگ نیز وضعیت تنگه هرمز به پیش از جنگ بازنخواهد گشت. 🔹در همین رابطه یک تحلیلگر سیاست خارجه  در گفتگو با فارس تأکید کرد: با توجه به تجربه دو بار تجاوز پیشین در حین مذاکره، هیچ مسئول عاقلی در ایران تن به چنین حماقتی نمی‌دهد که چنین اقدامی حتی فراتر از حماقت تلقی می‌شود. 🔹همچنین منابع آگاه می گویند: امشب رویدادهای خاصی برای تل‌آویو و برخی متحدان منطقه‌ای آمریکا و اسرائیل در نظر گرفته شده است که امید به مذاکره را از ذهن متجاوزین به طور کامل بیرون خواهد کرد.
🖼 قالیباف: اخبار دروغ مذاکره برای فرار از باتلاقی است که آمریکا و اسرائیل در آن گیرافتاده‌اند 🔹محمدباقر قالیباف رئیس‌مجلس در صفحه شخصی خود نوشت: مردم ما خواهان تنبیه کامل و پشیمان کنندهٔ متجاوزان هستند. 🔹‌همهٔ مسئولین تا رسیدن به این هدف پشت سر رهبر و مردم خود محکم ایستاده اند. ‌ 🔹هیچ مذاکره ای با آمریکا انجام نشده است. فیک نیوزها برای دستکاری بازارهای مالی و نفتی و فرار از باتلاقی است که امریکا و اسرائیل درآن گیر افتاده‌اند.
فارس: امشب رویدادهای خاصی برای تل‌آویو و برخی متحدان منطقه‌ای آمریکا و اسرائیل در نظر گرفته شده است که امید به مذاکره را از ذهن متجاوزین به طور کامل بیرون خواهد کرد.
« ترور‌ رسانه »
.🇮🇷. • عدالتِ دولت امریکا ! . دولت امریکا با همه‌ی ادعاهای دهان پُرکنی که تبلیغات و رسانه های وابسـت
.🇮🇷. • تروریسم از نظر تروریست! . در نظر سردمداران ، تروریسم عبارتست از: «هر آنچه منافع نامشروع آنان را تهدید کند.» آنان مبارزانی را که از حق مشروع خود در مقابله با اشـغالگر و مداخله‌گر اسـتفاده میکنند، میدانند؛ ولی هسته های خبیث و مزدور خود راکه بلاي جان و امنیت مردم بیگناه اند، تروریست نمیشناسند... . پیام رهبر شهید به همایش بین المللی مبارزه جهانی با تروریسم ۳ / تیر / ۱۳۹۰ . کتاب فلسطین از منظر آیت‌الله خامنه ای . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✏️- @terrorofmedia .
‌ ✍در این لحظات پیگیر مسئولین یا جستجو کردن پاسخگویی از آنان نباید شد. هماهنگی خبرگزاری صهیونیستی در انتشار اخبار اخیر با گفتارترامپ، بطور آشکار نشان ازین دارد که در مکان‌ یابی مسئولین ما شکست خورده‌اند. ‌ وظیفه ما حفظ خیابان است. سربازان را تنها نگذاریم. این جنگ ادامه دارد...