eitaa logo
« ترور‌ رسانه »
1.3هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
56 فایل
•🇮🇷• [ترورِ رسانه؛ جایی برای مطالعه📚] . • اخبار مهم روز📰 • تحلیل‌✍️🏻 •خلاصه‌ی کتاب🔎 . 🔥- دانلود رایگان کتاب‌های سیاسی تاریخی: @book_article . ارتباط با ادمین: 👨🏻‍💻- @Konjnevis
مشاهده در ایتا
دانلود
ترامپ محکومه به یک حرکتی در ایران هم از داخل فشار روشه هم از خارج فشار روشه ان شاءالله آخرین حرکتش هم شکست خواهد خورد باذن الله
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️ یک دقیقه چشماتو ببند فقط گوش کن تمام صداها واقعی‌ست...‌‌‌ ‌
مدرسه را زدند بیدار نشدید بیمارستان را زدند بیدار نشدید دانشگاه‌هایتان را زدند بیدار نشدید زیرساخت زدند بیدار نشدید موشک به خانه تان می رسد و برای همیشه به خواب خواهید رفت. قبل از آن روز بیدار شوید.
577.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ ویدئوی صبح امروز از آسمان استان درعا در جنوب سوریه و پرواز دسته ۵ فروندی F-15 های اسرائیلی با همراهی تانکر سوخترسان  برای حمله به ایران یه سری هم ، تازه فهمیدن چرا باید تو سوریه هزینه میکردیم یک دهم هزینه این کارخونه فولادها نبود
تا ابد از پهلوی بیزاریم...
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رضا پهلوی پس از به خاک و خون کشیده شدن مردم توسط آمریکا: زنده باد آمریکا؛ خداوند حافظ آمریکا باشد. . . سوم اسفند ۱۲۹۹ همگان می دانستند که رضاخان با کمک و طراحی دولت انگلستان در کودتا به پیروزی رسیده است. سال بعد در سالروز کودتا روزنامه ها نوشتند: کودتای انگلیسی! رضاخان عصبانی شد. نمیخواست این ننگ رسما به نام او نوشته شود. یکی از روزنامه نگاران مشهور که کودتا را انگلیسی خوانده بود میرزاده عشقی بود که بعدتر کشته شد. رضاخان میگفت: افسران وطن پرست کودتا کردند و لااقل در ظاهر سعی میکرد خود را انگلیسی وانمود نکند. سال ۱۳۳۲ وقتی کودتا آمریکایی به پیروزی رسید و دولت ملی مصدق ساقط شد، محمدرضا پهلوی هیچ گاه از کودتا اسم نیاورد و میگفت: رستاخیز ملی! همه می دانستند شاه وابسته است اما ظاهر را حفظ می‌کرد! . . اما این رضا پهلوی حتی ظاهر را حفظ نمی‌کند و وسط جنگ برای آمریکا دعا می‌کند. ننگ اندر ننگ است. حتی در حفظ ظاهر هم شبیه دو شاه قبلی نیست.
🔴 یکی از بزرگترین کلاهبرداری های قرن، پانصد میلیارد دلار؛ دبی ۵۰۰ هزار ایرانی را فریب داد! 🔹امارات با وعده‌ی دروغین «اقامت ۹۹ ساله»، حدود ۵۳۰ میلیارد دلار از سرمایه‌ی ایرانیان را بلعید و حالا بدون کوچکترین توضیحی، اقامت آنها را یک‌طرفه لغو می‌کند. 🔸نکته‌ی تلخ ماجرا: حتی ایرانیان مقیم آمریکا و اروپا که گرایشی به حاکمیت ایران ندارند نیز مشمول این تصمیم‌گیری کلی و بدون تفکیک شده‌اند. انگار برای دبی، فقط ملیت ایرانی کافیست تا طعمه باشند.
• رضا پهلوی: اگر من به قدرت برسم ایران، یک تریلیون دلار منافع اقتصادی برای آمریکا خواهد داشت.
🔴 پلاکاردی در تجمعات آمریکا: کودک‌آزاران در حال بمباران ایران هستند
خلبان آمریکایی تایلر گرس در حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی الخرج در ریاض کشته شد. تایلر گرس اولین حمله هوایی به تهران را انجام داد و به جنایت جنگی بمباران یک مدرسه دخترانه که منجر به مرگ ۱۵۰ دانش‌آموز دختر شد، متهم است.