فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهمیت #نماز
#حجت_الاسلام_قرائتی
کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
۸ بهمن ۱۳۹۷
🌺 باید خیلی ممنون باشیم! 🌺
میرزای قمی (رحمت الله علیه )گفته: «خدا اگر بر همین #نمازها و عبادت های ما، ما را #عقاب نکند، باید خیلی ممنون باشیم! چون وقتی یک شرط را حفظ میکنیم، شرط دیگر از دست ما می رود و وقتی شرط دیگر را حفظ می کنیم یکی دیگر از دست ما می رود».
🌺گوهر های حکیمانه ص106🌺
🔻کانال تذکره الاولیاء @tezkar
۹ بهمن ۱۳۹۷
۹ بهمن ۱۳۹۷
هرگاه حوایج بزرگی داشتید
عشق و ارادت #آیت_الله_کوهستانی به مقام والای بانوی دو عالم حضرت فاطمه (ع) خود نشان از مهر و محبت سرشار ایشان به پیامبر و آل پاکش داشت.
مرحوم حجت السلام درزیان نقل کرد که #آیت_الله_کوهستانی به #حضرت_زهرا علیها السلام خیلی علاقه داشت و در مصائب و مظلومیت آن حضرت زیاد اشک می ریخت. اوایلی که من خدمت ایشان رسیدم سالی چند مرتبه منبر می رفت، چند بار توفیق پیدا کردم که از منبرهای پرفیضش استفاده کنم.
خوب به یاد دارم که یک مرتبه روضه حضرت اباالفضل علیه السلام را خوانده و مصائب و مظلومیت آن بزرگوار را بیان کرد و بسیار گریست و فرمودند:
«مصیبت حضرت زهرا علیها السلام برای ائمه علیهم السلام خیلی سخت است، هرگاه مشکلات و حوایج بزرگی داشتید به آن حضرت متوسل شوید، چون خواندن مصیبت حضرت زهرا علیها السلام بر ائمه خیلی سخت می گذرد.»
کتاب #بر_قله_پارسایی
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
۹ بهمن ۱۳۹۷
۱۰ بهمن ۱۳۹۷
📲 نرمافزار «الهادی»؛ مجموعه بیانات حضرت حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
✔️ شامل: زندگینامه، مقالات، گفتارها، اشعار، کلیپهای صوتی و تصویری...
♨️ موضوعبندی شده با قابلیت جستجو و افزودن به علاقهمندیها
┈┄┅═✾•••✾═┅┄
📥 دریافت از «بازار» برای اندروید:
http://cafebazaar.ir/app/alhadi.bonyadhad.ir
📥 دریافت از «سیباَپ» برای آیاواس:
http://sibapp.com/applications/الهادی
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
۱۰ بهمن ۱۳۹۷
۱۱ بهمن ۱۳۹۷
🌺 اشک در نماز 🌺
#اشک به اعلى اعليين مربوط است از آن جا استیذان (اجازه) می کند از آنجا استجابت دعا می کند.
فلذا باید کسانی که حاجت مهمه ای دارند ، یکی از همین نمازها و از این عبادت هایی که برای حاجت ذکر شده است. به جا آورند و اگر بخواهند تثبیت بکنند تأیید بکنند و بر سند به حاجت خودشان ، بلاشک ملتفت باشند بعد از آن طلب حاجت و نمازها و دعاها بروند به سجده، سعی کنند ( به اندازه ی) بال مگسی چشم تر بشود، این نشان می دهد که مطلب تمام شد.
بله ، چیزی که هست عینک ما درست و صاف نیست ، ما نمی فهمیم ، چون فرض کنید ما از خدا خانه می خواهیم و خدا خانه ای که ما می خواهیم برای ما #مصلحت نمی داند ، حالا #خدا چه کار می کند آیا دعای او را باطل می کند؟ نه بلکه بالاتر از خانه به او می دهد ، به مَلَک می فرماید : چند سالی #عمر این فرد را افزایش بده، در حالی که این بیچاره خیال می کند در برابر این همه زحمت که کشید اثری از خانه و از دعای خودش ندید و دعایش مستجاب نشد چون نمی داند که بالاتر از استجابت این دعا به او داده است این را نمی فهمد.
#باید_به_خدا_حسن_ظن_داشته_باشیم ، و عینک باید واسع و صاف باشد و کدورت نداشته باشد.
🌺به سوی محبوب ص125🌺
🔻کانال تذکره الاولیاء @tezkar
۱۱ بهمن ۱۳۹۷
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ببینید| القلب حرم الله؛ فلاتسکن حرم الله غیر الله...
استاد فیاضبخش
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
۱۱ بهمن ۱۳۹۷
🌺افضلیت عبادت در زمان غیبت🌺
مگر همه #سلمان یا #ابوذر - رحمهما الله - می شوند که با تمام بلاها صبر کنند و یا مثل #عمار که حتی حاضر به کشته شدن گرديد؟ در مقاماتی که آنان بدان رسیدند بسته شده است. تمام دنیا و ما فيها ارزش نماز یک شب #سلمان - رحمه الله - را ندارد روی پوست گوسفندی می نشست، مصلای عجیب و غریب داشت، در روایتی اثاثیه و لوازم منزلش را بر شمردند یک پوست یک کیسه آرد. و ... ولی باز گریه می کرد که فردا بارش سنگین است. سلمان چه مقامی داشت ، و ضد او یعنی معاویه چه مقامی، البته چه بسا از این که فرموده اند: «عبادت در #غیبت افضل از عبادت در حال حضور است»
بتوان استفاده کرد که مقامات بالاتری برای ما ممکن است
مقصودم این است که اگر ما در زمان #حضرت_رسول بودیم ومی دیدیم که در اطراف آن حضرت، امثال سلمان هستند که دارای مقاماتی هستند چه قدر به آن مقامات عاليه تشویق می شدیم؟ ولی کسی که آنها را نمی بیند از تحصیل آن معذور است زیرا تردیدی برای او حاصل می شود که این گونه مقامات برای او حاصل می شود یا خیر ؟! اما ما نیز از کرامات #علما عجایب و غرایبی دیده ایم که نمی شود بیان کرد و تعجب می کردیم که چرا دیگران می بینند و اسمش را هم نمی آورند؟! ولی نمی دانم چرا باز نسبت به تحصيل آن مقامات بی تفاوت هستیم؟!
🌺در محضر بهجت ج1 ص38🌺
🔻کانال تذکره الاولیاء @tezkar
۱۲ بهمن ۱۳۹۷
photo_2019-02-01_18-43-20.jpg
149.4K
#شهید_صیاد_شیرازی
دوره ی تکاوری، بین شیراز و پل خان به سمت مرودشت، دانش جوها را برده بودم راه پیمایی استقامت. از آسمان آتش می بارید.
خیلی ها خسته شده بودند. نگاهم افتاد به صیاد، عرق بدنش بخار می شد
و می رفت هوا، یک لحظه حس کردم دارد آب می شود، آتش می گیرد و ذوب می شود!
شنیده بودم که قدرت بدنی بالایی دارد، با خودم گفتم اینم که داره می بره!"
رفتم نزدیکش و گفتم: اگه برات مقدور نیست می تونی آروم تر ادامه بدی. هنوز صیاد چیزی نگفته بود که یکی از دانش جویان خودش را رساند به ما.
ـ استاد ببخشید! ایشون روزه ن. شونزده -هفده روز
- روزه است؟
- بله.
- مگه ماه رمضونه صیاد روزه می گیره!
ایستادم، جا ماندم... صیاد رفت، ازم فاصله گرفت...
منبع : یادگاران، جلد ۱۱ کتاب شهید صیاد، ص ۱۰
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
۱۲ بهمن ۱۳۹۷
آقا نجفی قوچانی ضمن گزارش ماجراهای دوران طلبگی خود در اصفهان می نویسد:
... در این حجرۀ تازه که حجره هامان وصل به هم بود از میان طاقچه سوراخ نمودیم و ریسمانی در آن کشیدیم که یک سر ریسمان در حجره رفیق بود و یک سر آن در حجره من.
وقت خواب، آن سر را رفیق به پا با دست خود می بست و این سر ریسمان را من به دست خود می بستم که سحر هر کدام زودتر بیدار شویم دیگری را بدون این که صدایی بزنیم، به توسط همان ریسمان بیدار کنیم که مبادا طلبه ای از صدای ما بیدار شود و راضی نباشد.
کتاب #سیاحت_شرق ص 198
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
۱۲ بهمن ۱۳۹۷