eitaa logo
ثارالله
193 دنبال‌کننده
893 عکس
907 ویدیو
3 فایل
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین و علی الارواح التی حلت بفنائک
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجری فاکس نیوز آمریکا : 🔹کارشناسان هواشناسی گزارش می دهند، درصورتی که ۴ روز آینده حریق خاموش یا فروکش نکند، طوفان و گردبادهای بزرگ و عظیم در کالیفرنیا به مناطق آتش سوزی خواهند رسید؛ بنابراین این گردبادها با آتش تلفیق شده و کل آمریکا در وضعیت اضطراری وارد می‌شود.
💠 شبکه فرقه ضاله عرفان حلقه در اردبیل متلاشی شد 🔹دادستان مرکز استان اردبیل:در پی وصول گزارشی از فعالیت غیرقانونی ‌شبکه فرقه ضاله عرفان حلقه در اردبیل‌، مراتب با دستورات ویژه قضایی مورد رصد فنی، بررسی و مستندسازی پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان قرار گرفت. 🔹️فعالیت انحرافی مغایر با شرع مقدس، رابطه نامشروع، استفاده از عناوین علمی خلاف واقع و دخالت در امر پزشکی با ادعای درمان، تحصیل مال از طریق نامشروع و فعالیت تبلیغی علیه نظام موارد مطرح شده اولیه در پرونده قضایی متشکله است.
کلیسا به هم جنس بازان اجازه داد که کشیش شوند!!! دینی که توسط یهود منحرف شود، انتظاری بیشتر از این نمی‌توان از آن داشت..‌.
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه جن‌ها از خانه فراری می‌شوند؟
⭕️ یک انتصاب تلخ و نگران کننده به کجا اعتراض کنیم؟! کجا فریاد بزنیم؟! تا کی سکوت کنیم؟! کسی که سالها شخصادنبال پروژه عقیم سازی ایرانی‌ها بوده ( تا سال ۱۴۰۰ یعنی ۹ سال بعد از دستورات رهبری) حالا شده یکی از مهمترین مسئولین در حوزه اجرای قانون جوانی جمعیت باید منتظر قطع یا کاهش وام ازدواج و فرزندآوری بود!! باید منتظر ترک فعل‌ها در اعطای زمین و موارد دیگر بود. باید منتظر برخورد با فعالان جمعیتی بود!! البته اینها را عرض نکردم که بگوییم ما بی خیال مطالبه‌گری شده ایم و اصولا مگر اجازه داریم از دستور حضرت آقا در موضوع جمعیت کوتاه بیاییم؟! اتفاقا با لطف حضرت دهها برابر بیشتر پیگیر خواهیم بود به شرط حیات ⭕️ دکتر برکاتی معاون ستادملی جمعیت شد. ✍ محمدمسلم وافی/۲۳ دی
⭕ وام ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت. 🟢 با تصمیم رئیس مجلس شورای اسلامی، مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ درباره کاهش حداقل تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری از ۳۵۰ میلیون تومان به ۲۷۵ میلیون تومان برای تامین نظر شورای نگهبان، جهت اصرار بر مصوبه قبلی به این کمیسیون ارجاع داده شد.
♨️ دستور حجت‌الاسلام اژه‌ای برای مقابله با قاچاق سوخت 🔹رئیس قوه‌قضائیه: به مقامات قضاییِ هرمزگان و چند استان دیگر دستور دادیم که به‌صورت ریشه‌ای، همه‌جانبه و تخصصی در موضوع قاچاق سوخت متمرکز شوند. 🔹مسئولان قضایی در موضوع نوسانات ارزی و حوزهٔ نیروگاه‌ها هم با هدف گره‌گشایی و کمک به حل مشکل، ورودی مجدانه و مدبرانه داشته باشند.
‌ ♨️ ادامۀ جنایت‌های تروریستهای الجولانی 🔹«مرکز بررسی بحران‌ها» اعلام کرد که تروریستهای هیأت تحریر الشام در منطقه بساتین الوعر در حمص برادران محمد حسن یاسین، فواز حسن یاسین، ایمن حسن یاسین و رضا حسن یاسین که از مسلمانان شیعه بودند، به شهادت رساندند. 🔹دیده بان ساحل سوریه تصریح کرد که رضا حسن یاسین و حسن شاکر موسی در هنگام بازگشت از محل کارشان از شغل بنائی، به دست تروریستهای وابسته به الجولانی به شهادت رسیده و تروریستها پیکرهای آنها را در منطقه البساتین در غرب حمص انداختند. 🔹دیده بان ساحل سوریه تصریح کرد که افراد جانباخته اصالتاً از روستای الرقه در غرب محله الوعر در حمص بودند و در روستای المزرعه زندگی می‌کردند و از شیعیان بوده و ارتباط نزدیکی با «سید محمد موسی الحسنی الحسینی»، یکی از علمای دینی شیعی در سوریه داشتند. 🔹با وجود دستورالعمل علنی نکردن انتقام‌جویی‌ها در سوریه، به صورت پراکنده ویدئوهایی از نحوه رفتار این نیروها با مخالفان در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود.
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️ غوغای کوچک زاده در صحن علنی مجلس در واکنش به اظهارات ظریف و مسئولان دولت درباره مذاکره با امریکا: صراحتا میگه میخوایم بریم با آمریکا بشینیم! کی باید بزنه توی دهن این؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزت مبارک بهترین رهبر ❤️ بهترین پدر💖 بهترین استاد💗 بهترین معلم💚 سایه‌تان مستدام آقا جان 💚❤️💖💗🇮🇷🇮🇷🇮🇷💖❤️💚💗
مردک! تو به ۱۴ میلیون هموطن خودت گفتی طالبان؛ از اون‌طرف بیش از ۵۰ هزار زن و مرد و کودک فلسطینی در چند ماه گذشته سلاخی شدند، خودت و دار و دسته ات می‌گفتید ما نباید دخالت کنیم؛ حتی یه عده تون هم خوشحالی کردید!😡 حالا عزادار خونه‌های چوبی میلیاردرهای آمریکایی شدید و دنبال ابراز همدردی هستید؟؟😅