13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽گرانی های زمان شاه !
✍در کلیپ فوق وضعیت بد معیشتی مردم در دوره پهلوی را با استناد به گفته های مقامات و درباریان پهلوی و نیز محققین خارجی به تصویر کشیده ایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ به ونزوئلا نفت فروختیم، طلا آوردیم، بهتر از این چه میخواهیم
محمدحسن غلامی، رییس انجمن پولطلای کشور: طلا تحریم گریز است ولی ما خودمان را به دلار آویزان کردهایم
باید به سمت پولطلا برویم، جهان اسلام به این سمت حرکت کرده است
🛢۵ کشور عربی در ۱۰ رتبه نخست بیشترین ذخایر نفتی جهان
🔸 عربستان سعودی در رتبه دوم جهان و رتبه نخست ذخایر نفتی کشورهای شورای همکاری با ۲۵۸.۶ میلیارد بشکه قرار دارد.
🔺 ایران با ۲۰۸.۶ میلیارد بشکه جایگاه سوم جهان در ذخایر نفتی را به خود اختصاص داده است.
🔸 کویت با ۱۰۱.۵ میلیارد بشکه در جایگاه دوم کشورهای شورای همکاری و ششم جهان قرار دارد و امارات با ۹۷.۸ میلیارد بشکه در جایگاه سوم کشورهای شورای همکاری و هفتم جهان قرار دارد.
🔹 همچنین عراق با ۱۴۵ میلیارد بشکه در رتبه پنجم جهان و رتبه دوم کشورهای عربی قرار گرفت.
🔸 لیبی با ۴۸.۳ میلیارد بشکه در جایگاه نهم جهان و پنجم کشورهای عربی قرار گرفت.
🔴دیدار «شهباز شریف» با رئیسی در بلوچستان
🔸رسانههای پاکستان گفتهاند نخستوزیر این کشور قرار است فردا (پنجشنبه) با رئیسجمهور ایران دیداری غیررسمی در بلوچستان پاکستان داشته باشد.
🔹شهباز شریف قرار است فردا به طور مشترک پروژه واردات ۱۱۰ مگاوات برق از ایران را افتتاح کند. بازارچه مرزی ایران و پاکستان نیز رسماً افتتاح میشود.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
16.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه هایی که در مقابل سخنان آقای خامنه ای درباره دلارزدایی تیتر میزنند، از کجا پول میگیرند؟
#دنیای_اقتصاد
#کلیپ_کوتاه
📍آمار فرار مغزهای آلمان بیشتر از ایران!
سالی ۲۰۰ هزار نفر متخصص و تحصیل کرده المانی آلمان را ترک میکنند
این در حالیه که در ایران طبق گزارش رصدخانه مهاجرت ایران، در فاصله سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱ بهطور متوسط سالانه حدود ۸۶ هزار ویزا یا اجازه اقامت غیرتوریستی برای ایرانیان در اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، ترکیه و سایر کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) صادر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍اگر خانههای خالیِ ایران در کشور دیگری بود چه میشد؟
نگاهی به قانون مالیات بر خانه های خالی در کشورهای دیگر...
🔴 تبدیل ایران به قطب ترانزیتی منطقه
🔹️ ۲۰میلیارد دلار درآمد برای ایران
🔹️ کاهش ۳۰٪ هزینه حمل کالا
🔹️ کاهش زمان حمل
🔹️ حمل ۴٫۵میلیون تن در شروع پروژه و افزایش تا ۱۱میلیون تن
🔹️ جابجایی ۲۵۰هزار مسافر در شروع پروژه و افزایش تا ۵۰۰هزار
🔹️ پوتین و افتتاح کریدور شمال به جنوب
📌امروز نخست وزیر پاکستان و تبادل انرژی
📌و به زودی هم مصر و انواع قراردادهای تجاری!
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
📍ابرتورم به ۴ دلیل منتفی است
«میثم خسروی» کارشناس مرکز پژوهش های مجلس:
🔹امسال به ۴ دلیل با شوک تورم و ابرتورم مواجه نخواهیم بود؛ اول اینکه سیاستی شبیه حذف ارز ترجیحی انجام نمی شود؛ دوم، نرخ رشد نقدینگی تا حدودی کنترل شده؛ سوم، تورم جهانی کمتر شده و چهارم، رشد نرخ دستمزد بسیار کمتر از سال گذشته است.
🔹امسال نه تنها مستعد شکل گیری ابرتورم نیست و نشانه هایی هم برای آن قابل تصور نیست؛ بلکه به نظر می رسد امسال اقتصاد ایران با کاهش نرخ تورم مواجه خواهد شد.
🔹طی سالیان اخیر، در سال ۱۳۹۷ بیش از همه سالها زمینه شکل گیری ابرتورم در اقتصاد ایران وجود داشت
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🔴اگر به شما گفتند این همه فتنه و تحریم و جار و جنجال برای چیست، این عکس رو نشانشان بدهید.
▪️طبق توافق چین و پنج کشور آسیای مرکزی ایران کریدور ترانزیت شرق و غرب جهان خواهد شد.
▪️ایران هم کلید و هم قفل اولین بحران پیش روی دنیا طی ۳۰ سال آینده یعنی «بحران انرژی» را در دست دارد.
▪️با کاهش منابع انرژی فسیلی و بالا رفتن هزینه حمل و نقل، ترانزیت دریا پایه دیگر پاسخگوی نیازهای تجارت بین الملل نخواهد بود و مقرون و به صرفه نیست.
▪️تنها راه گریز از این بحران عبور از ایران و احیای جاده ابریشم است.
▪️مسیری که زمان ترانزیت ۴۵ روزه دریایی از شرق آسیا تا اروپا را به ۱۴ روز کاهش میدهد و صرفه اقتصادی کلانی برای تجارت بین الملل دارد.
🇮🇷
*🔰دلایل اهمیت توافق تهران_مسکو برای احداث راه آهن رشت _ آستارا*
🔰🇮🇷🔰🌸🌹
ایران و روسیه برای تکمیل گذرگاه ریلی شمال - جنوب که جنوب آسیا را به شمال اروپا متصل میکند، توافقنامه احداث راهآهن رشت - آستارا را امضا کردند. این توافقنامه روز چهارشنبه - ۲۷ اردیبهشت - و پس از سخنرانی سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور اسلامی ایران و ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور فدراسیون روسیه بین نمایندگان دو کشور به امضا رسید. مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران و الکساندر نواک، معاون نخستوزیر روسیه به نمایندگی از فدراسیون روسیه این توافقنامه را به امضا رساندند.
* چرایی افزایش اهمیت کریدور شمال-جنوب
روسیه و ایران هر دو با تحریمهای غرب مواجه هستند که توانایی آنها را برای دسترسی به بازارهای مالی جهانی و انجام تجارت بینالمللی محدود میکند، بنابراین مسکو و تهران به دنبال گسترش روابط اقتصادی با کشورهای همسایه خود برای دور زدن تحریمها، تقویت روابط تجاری خود و بهبود زیرساختهای حمل و نقل مشترک هستند. در این زمینه، کریدور حملونقل بینالمللی «شمال-جنوب» (INSTC) را میتوان بهعنوان یکی از راههای اصلی تجاری بین ایران و روسیه طبقهبندی کرد که یک شبکه حملونقل چندوجهی است و هند و خلیجفارس را به روسیه و شمال اروپا متصل میکند.
اندیشه تحول و پیشرفت ایران
https://chat.whatsapp.com/BAOe9sXGrc4DkHdmYxUQiR
هم اندیشان تحول و پیشرفت ایران
https://chat.whatsapp.com/LeakFh2cSdt0q1t2rcPBvX
در واقع، کریدور شمال-جنوب دو منطقه مهم ژئوپلیتیکی و ژئواکونومیکی یعنی آسیای مرکزی و جنوب آسیا را بهم متصل میکند؛ بنابراین یکی از تسهیلکنندههای اصلی برنامههای روسیه و ایران برای تقویت تجارت، کریدور حملونقل بینالمللی شمال-جنوب بوده که هدف آن اتصال بازارها در سراسر اوراسیا از طریق کشتی، ریل و جاده است. این کریدور بر اساس توافقنامه امضا شده توسط روسیه، ایران و هند در سپتامبر ۲۰۰۰ طراحی شد و به گفته رسانههای روسی، این کریدور در حال حاضر فعال و مسیر اصلی حمل و نقل از بمبئی به شهر سنپترزبورگ روسیه است.
کلید تسریع این پروژه بندر استراتژیک چابهار در جنوب ایران بوده که باعث همکاری دهلی و تهران در آن شده است. همچنین دهلی از این مسیر میتواند در راستای تامین امنیت انرژی گام بردارد، اکنون که روسیه تمرکز تجاری خود را به سمت شرق تغییر داده است، توانسته هند را متقاعد کند که به همکاری بیشتر در این کریدور داشته باشد. باید توجه داشت که در سال ۲۰۲۲، روسیه بزرگترین تامینکننده نفت هند شد، زیرا پس از حذف مسکو از بازارهای غربی به عنوان بخشی از تحریمها به دلیل جنگ در روسیه، نفت خام خود را با قیمت کاهشیافته به دهلی نو فروخت.
البته هند همسو با ایالات متحده است و هر دو کشور بخشی از یک توافقنامه امنیتی چهارگانه هستند که شامل استرالیا و ژاپن نیز میشود. به همین دلیل دهلی کشوری خواهد بود که باید در «جنگ اقتصادی» بازی محتاطانه را داشته باشد. مسکو به تلاش برای نزدیکتر کردن دهلینو در کریدور شمال-جنوب ادامه خواهد داد، اما این امر پیامدهای عمدهای برای هند در روابطش با دیگر شرکای استراتژیکاش خواهد داشت، بهویژه که به معنای نزدیکتر شدن بیشتر به ایران است. در همین راستا، ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره احداث خط ریلی رشت-آستارا با همکاری ایران و روسیه گفت: مسلماْ هر اقدامی یا هر پروژهای که به تحریمها ربط پیدا کند، برای ما عمیقاْ نگرانکننده خواهد بود.
در مجموع، برای همه کشورهای کریدور، این پروژه با دور زدن کانال سوئز هزینههای حمل و نقل را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد. از همین روی این کشورها سرمایهگذاری زیادی در این پروژه به ویژه روسیه و ایران با هزینه ۲۵ میلیارد دلاری انجام میدهند. نخستین محمولهها طی سال گذشته از کریدور عبور کرد و این بلندپروازی وجود دارد که تا سال ۲۰۳۰ بار عبوری به ۳۰ میلیون تن کالا برسد، اما موانع بزرگی وجود دارد که مانع از تحقق این امر میشود.
* موانع کریدور
کریدور شمال-جنوب با وجود اهمیت فزاینده، با موانع جدی از جمله عدم تکمیل راهآهن رشت-آستارا بود که از آن به عنوان حلقه مفقوده این کریدور یاد میشود که با توافق اخیر تهران و مسکو این مانع بزرگ برطرف خواهد شد. با این وجود هنوز موانع دیگر در این مسیر وجود که در ادامه اشاره میشود.
مهمترین و نخستین مانع «زیرساختهای ضعیف» در برخی کشورهاست که تاثیرگذارترین آن راهآهن ۱۶۴ کیلومتری رشت-آستارا است که با تاخیر طولانی مدت مواجه شده و تکمیل آن به دلیل مسائل مالی با مشکل مواجه شده بود، البته توافق تهران و مسکو آن را برطرف خواهد کرد.
🔴 نرخ بیکاری در ۲۳ استان تکرقمی شد
🔹 بررسی استانی نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۱ نشان میدهد، طی سال گذشته نرخ بیکاری در ۲۳ استان تک رقمی شده و پایینترین نرخ بیکاری در استان سمنان با نرخ ۶.۴ درصد ثبت شده است.
🔹 نرخ بیکاری در استانهای اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، لرستان و هرمزگان بالای ۱۰ درصد گزارش شده است.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
.
♻️ انقلاب علیه بانکها
🔰مطابق آمار رسمی، بانکها برای هر کارمند خود، تسهیلات ۷۷۷ میلیونی پرداخت کردهاند. به طور متوسط هر کارمند "پست بانک" ۱ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده است!
متوسط تسهیلات پرداختی بانکهای کشور به کارکنان خود (بدون درنظر گرفتن تسهیلات بازنشستگان بانکها) به عدد ۷۷۷ میلیون تومان میرسد.
پستبانک با داشتن دوهزار و ۷۳۹ کارمند و تسهیلات دوهزار و ۸۱۳ میلیارد تومانی به کارکنان خود، متوسط تسهیلات کارمندی یکمیلیارد و ۲۷ میلیارد تومانی را به هر کارمند داشته است و پس از آن بانک صنعتومعدن با یک میلیارد و ۱۴ میلیون تومان و بانک رفاه با یک میلیارد تومان تسهیلات در رتبههای بعدی بیشترین تسهیلات قرار دارد.
📍جعل آمار تورم توسط منتقدان دولت سیزدهم/ تورم ۶۵ درصدی دولت قبل کمتر از ۱۰ درصد شد!
🔹سایت اکو ایران وابسته به روزنامه دنیای اقتصاد، در روزهای اخیر اقدام به جعل آمار درباره تورم کرده است.
🔹این سایت حامی دولت روحانی، نموداری از نرخ تورم نقطه به نقطه بانک مرکزی منتشر کرده و مدعی شده که این شاخص در دولت رئیسی به بالاترین سطح رسیده است.
🔹اما دقت در این نمودار، نشان میدهد که آمار آن جعلی است و رکوردهای تورمی دوره ریاست عبدالناصر همتی بر بانک مرکزی دستکاری شده است.
🔹به عنوان مثال در بهمن ۱۳۹۹ تورم نقطه به نقطه بانک مرکزی ۶۵.۳ درصد بوده اما در اقدامی عجیب و در نمودار سایت اکو ایران، کمتر از ۱۰ درصد درج شده است! یعنی نرخ تورم در آن مقطع ۵۵ درصد کمتر از واقع آن جلوه داده شده است.
🔹از دی ۱۳۹۹ تا فروردین ۱۴۰۰ برای ۴ ماه متوالی نرخ تورم نقطه به نقطه بالای ۶۰ درصد بود اما سایت منتقد دولت، شاخص مذکور در آن مدت را حدود ۱۰ درصد درج کرده است.
🔹همچنین در اردیبهشت ۱۳۹۸ تورم نقطه به نقطه بانک مرکزی ۶۰.۲ درصد بوده اما اکو ایران آن را حدود ۲۰ درصد درج کرده است.
🔹به نظر میرسد رسانههای حامی دولت گذشته برای دستاوردسازی برای آن دولت، چارهای جز جعل آمار ندارند.
🔹احتمالا در ماههای آینده شاهد دستکاری آمار رشد اقتصادی نیز خواهیم بود تا رشد اقتصادی نزدیک به صفر دولت گذشته نیز ۱۰ درصد جلوه داده شود.
منبع اصلی: ایرنا
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🔺امروز وزیر نفت از امضای قرارداد خرید روزانه ۱۰ میلیون متر مکعب گاز از ترکمنستان خبر داد؛ ایران با واردات گاز ارزان ترکمنستان، میتونه گاز خودش رو در حجم بیشتر و با قیمت بالاتر صادر کنه... با #دیپلماسی_انرژی در تحریم هم میتوان به سمت تبدیل به هاب گازی حرکت کرد!
▪️دولت قبل به هوای #برجام، خرید گاز از ترکمنستان را از دی ۹۵ متوقف و روابط دو کشور را تخریب کرد و ۲ میلیارد دلار بدهی گازی جریمه شد.... در دولت سیزدهم نخستین سفر خارجی وزیر نفت به ترکمنستان بود و در آذر ۱۴۰۰ با امضای قرارداد سوآپ ۲ میلیارد متر مکعب گاز، روابط احیا شد!
▪️پایداری شبکه گاز شمال شرق و تضعیف خطوط لوله ترانس کاسپین و تاپی بهعنوان رقیب از دیگر نتایج قرارداد سوآپ بود... خرداد ۱۴۰۱ تفاهمنامه دو برابر کردن سوآپ گاز #ترکمنستان امضا شد و الان حجم سوآپ به روزانه ۱۰ میلیون متر مکعب رسیده؛ همزمان پرداخت بدهی ترکمنستان در سه قسط پیگیری شد!
▪️با دیپلماسی فعالانه، دولت اصل بدهی ترکمنستان معادل ۱.۶ میلیارد دلار را از طلب گازی از عراق پرداخت کرد و حال قرارداد گازی دو کشور احیا شده...
✍ احسان حسینی
🛢@akhbar_nafti
🛢تولید نفت ایران ۶۰ هزار بشکه افزایش یافت/ ایران در جایگاه چهارمین تولیدکننده اوپک
🔴طبق جدیدترین گزارش آژانس بینالمللی انرژی، تولید روزانه نفت خام ایران در آوریل ۲۰۲۳ نسبت به ماه قبل از آن ۶۰ هزار بشکه افزایش یافته و به ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است.
🔴ایران با این افزایش تولید توانسته فاصله خود با کویت را افزایش دهد و در جایگاه چهارمین تولیدکننده نفت در میان اعضای اوپک قرار بگیرد.
🔴کویت در این ماه ۲ میلیون و ۶۸۰ هزار بشکه نفت در روز تولید کرده و پس از ایران رتبه پنجم را به خود اختصاص داده است.