در دوره #ساسانی؛ مرد ریاست مطلق خانواده را داشت؛ از نظر تعداد همسر محدودیت نداشت؛ ازدواج با محارم رواج داشت؛ زن از شخصیت حقوقی بیبهره بود و در زمره وسایل زندگی به شمار می آمد! پدر تا آنجا اختیار داشت که میتوانست کودکانش را از خود براند یا چون برده و شی به دیگران بفروشد. شوهر میتوانست همسر یا یکی از همسرانش را بی آنکه در انجام وظایفش کوتاهی کرده باشد به مرد دیگری بسپارد تا از خدماتش بهره گیرد!
📚منبع: #کریستین_بارتلمه؛ زن در حقوق ساسانی؛ ص۱۲
پ.ن: بنازم به این جایگاه زنان در عهد باستان!
☆ کانال حقیقت
🆔 @the_facts313
شهید #ادواردو_آنیلی؛ وارث ثروت افسانه ایی خاندان آنیلی که به لطف دم مسیحایی حضرت امام خمینی ره به اسلام گروید و نام خود را به مهدی تغییر داد. براستی که مهدی آنیلی بعد از شیعه شدن؛ حدیث پیامبر خاتم ص که فرمودند اگر خورشید و ماه را هم بدهید؛ دست از این دین برنخواهم داشت؛ تجلی کرد.
۱۵ نوامبر؛ ۲۴ آبان ماه؛ #سالروز_شهادت مهدی آنیلی
☆ کانال حقیقت
🆔 @the_facts313
زن برخلاف [نقل قول های] مشهور؛ در قلمرو اسلامى وضعش اسارتآميز به نظر نمیآمد. در بين زنان مسلمان كسانى بودند كه در امور اجتماعى و حتى كارهاى راجع به #حكومت نيز از خود لياقت نشان دادند. بعضى از آنها ملكه يا نايبالسلطنه بودند. بعضى از زنان نیز در امور اجتماعى قابليت و لياقت نشان میدادند. با اين همه؛ علاقه به خانواده و امر تربيت؛ زن را پايبند خانه میداشت. اين پايبندى اسارت و حقارت نبود. در حقيقت؛ زن مسلمان از جهت #امنيت_اقتصادى؛ از زنان بسيارى از نواحى #اروپا وضع بهترى داشت؛ زيرا میتوانست در مال خود تصرف و دخالت كند و شوهر يا طلبكارانش حق #نداشتند در دارایی او مداخله كنند. به علاوه تسهيلاتى كه اسلام در امر ازدواج مقرر میداشت؛ زن را؛ هم از ورطهی فحشاء دور نگه میداشت، هم از بى عفتیهایی كه لازمهی محدوديتهاى غير طبيعى بود. همچنین زنان مسلمان مادامی که از شوهر خود عدالت میدیدند؛ چند همسری شوهر خود را ظلم و خفت در حق خود تلقی نمیکردند.
📚منبع: کارنامه اسلام؛ عبدالحسین زرین کوب؛ ص۱۳۸
☆کانال حقیقت
🆔 @the_facts313
The FACTs | حقیقت
تصاویر نقد فیلم 300 #ببینید_و_توضییحات_را_مطالعه_کنید کانال حقیقت👇👇 🆔 @the_facts313
گل بود؛ به سبزه نیز آراسته شد
پس از ساخت قسمت اول فیلم 300 در سال ۲۰۰۶ میلادی به کارگردانی زک اسنایدر؛ قسمت دوم این فیلم نیز در سال ۲۰۱۴ میلادی به کارگردانی #نوآم_مارو اسرائیلی! ؛ ساخته شد که از قضا آمارها نشان میدهد با استقبال بسیار زیاد مردم #امریکا روبرو شد تا جاییکه فروش این فیلم در گیشه های سینما بسیار بالا بوده است!
وطن پرستان آریایی دقیقا کجای این کره خاکی هستند که صدای اعتراضشان بلند نمیشود؟ نه اعتراضی به قسمت اول داشتند نه قسمت دوم؛ پس شما مدعیان کذاب؛ دقیقا از کدام وطن دم میزنید؟
☆ کانال حقیقت
🆔 @the_facts313
دادگاهی در ایرلند فردی که به دختری تجاوز کرده بود را به سبب اینکه دختر لباسی نامناسب و توری [محرک] بر تن داشت؛ بی گناه اعلام کرد و #لباس_نامناسب دختر را دلیل این تجاوز دانست!
🌐منبع: yon.ir/UswLV
#پ_ن: مگه چشم و دل اینا سیر نبود؟ اصلا اون بکنار! چرا به پوشش دختر گیر دادن؟ مگه نمیگن پوشش مهم نیست؟! | #مسیح_علینژاد #جنون_جنسی
☆کانال حقیقت
🆔 @the_facts313
🔰 چرا در دین اسلام #حق_طلاق با #مرد است؟
❌ #قسمت_دوم | فلسفه و اساس طلاق
در قسمت اول [eitaa.com/the_facts313/1062] با بیان چند نکته بسیار مهم دانستیم که علت جبهه گیری برخی از افراد در برابر حق طلاق در اسلام که به مردان سپرده شده است؛ چیست. حال باید بدانیم اساسا فلسفه طلاق چیست و طلاق در چه صورتی ایجاد میشود.
🔹 راز اصلی در فهمیدن فلسفه حق طلاق آنست که بدانیم زوجیت و زندگانی مشترک و زناشویی یک پیمان طبیعی ست نه قراردادی و قوانین خاصی در طبیعت برای وضع شده است. این پیمان با همه پیمان های اجتماعی از قبیل اجاره؛ صلح؛ وکالت و غیره تفاوت دارد؛ زیرا اینها صرفا یک سلسله قراردادهای اجتماعی هستند و طبیعت و غریزه در آنها دخالت ندارد اما پیمان ازدواج براساس یک خواهش طبیعی ست [که ریشه در طبیعت دارد] و قوانین آن نیز توسط طبیعت وضع شده است. طلاق مانند ازدواج؛ قبل از هر قانون قراردادی در متن طبیعت قرار دارد. همانطوری که در آغاز کار باید رعایت قانون طبیعت بشود [برای مثال خواستگاری؛ مهر؛ نفقه] در طلاق نیز که پایان کار است باید قوانینی رعایت شود. الکسیس کارل میگوید: قوانین حیاتی و زیستی طبیعت؛ مانند قوانین ستارگان سخت و بی رحم و غیرقابل مقاومت هستند.
🔸 ازدواج #وحدت_و_اتصال است و طلاق #جدایی_و_انفصال؛ وقتی که طبیعت قانون جستجوی و اتصال زن و مرد را به این صورت وضع کرده است که از طرف یک نفر اقدام برای تصاحب است و از طرف دیگر عقب نشینی برای دلبری و فریبندگی؛ یعنی طبیعت پایه ازدواج را بر #محبت؛ #وحدت و #همدلی قرار داده نه همکاری و رفاقت! وقتی طبیعت اساس تشکیل خانواده را حول مرکزیت جنس ظریفتر و گردش جنس نر به گرد او قرار داده است؛ پس خواه ناخواه براب جدایی؛ انفصال و از هم پاشیدگی این کانون و متلاشی شدن این منظومه نیز قوانین و قواعد خاصی دارد. پیمان ازدواج اساسش بر محبت و یگانگی است و قابل اجبار و الزام نیست! با زور و اجبار قانونی! شاید بتوان دو نفر را ملزم ساخت که با یکدیگر همکاری کنند و پیمان همکاری بر اساس عدالت داشته باشند؛ اما ممکن نیست با زور و اجبار قانون دو نفر را وادار کرد که یکدیگر را دوست داشته باشند و نسبت به هم صمیمیت داشته باشند و برای یکدیگر فداکاری کنند.
🔹 مکانیزم طبیعی ازدواج که اسلام قوانین خود را بر اساس آن وضع کرده است این است که زن در منظومه خانوادگی #محبوب و #محترم باشد. بنابراین اگر به هر عللی زن از این مقام خود سقوط کرد و شعله محبت مرد نسبت به او خاموش شد؛ پایه و رکن اساس خانوادگی خراب شده است. در این صورت در واقع یک اجتماع طبیعی به حکم #طبیعت از هم پاشیده است. اسلام اگر چه به چنین وضعی با نظر تاسف می نگرد؛ ولی پس از آنکه می بیند اساس طبیعی این ازدواج متلاشی شده است نمی توانند از لحاظ قانونی آن را یک امر باقی و زنده فرض کند. اسلام تلاش می کند که زندگی خانوادگی از لحاظ #طبیعی باقی بماند. یعنی زن در مقام محبوبیت و مطلوبیت مرد باقی بماند و مرد نیز در مقام طلب و علاقه. حال شاید بهتر میتوانیم درک کنیم که چرا اسلام به زنان توصیه کرده است که خود را برای شوهران خود بیارایید و هنرها و رغبت های جنسی خود را به حد کمال و اشباع به همسران خود نشان دهید. همه برای این است که اجتماع خانوادگی از خطر فروپاشی مصون و محفوظ باقی بماند.
بعبارت دیگر طلاق در حالت طبیعی و براساس آنچه که طبیعت در متن آن قرار داده؛ زمانی اتفاق می افتد که شعله محبت از جانب زن خاموش شود. [اما اگر این سردی و بی مهری از جانب مرد باشد بحث فرق میکند که در قسمت بعد بیان میشود.]
📚منبع: نظام حقوق زن در اسلام؛ شهید مطهری؛ ص۲۴۵ تا ۲۴۸
☆کانال حقیقت | افشین(علی) چابک
🆔 @the_facts313
هدایت شده از ACH
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در قسمت دوم فیلم 300 [eitaa.com/the_facts313/1132] ؛ وقتی خبر حمله خشایارشاه به گوش بزرگان یونان میرسد؛ در محفلی به دور هم جمع میشوند که راه حلی برای دفع این خطر بزرگ بیابند. اما دیالوگ های رد و بدل شده در این بین بسیار عجیب و قابل تامل است. عده ایی میگویند باید #مذاکره کنیم! اما در این بین #تمیستوکلیس؛ فرمانده جنگ مخالف مذاکره است. چراکه این فرمانده در گذشته تجربه جنگ با هخامنشیان را داشته و میداند که دشمن چه ویژگی هایی دارد. این فرمانده با شناختی که از دشمن خود دارد خطاب به طرفداران مذاکره میگوید:
مذاکره با استبداد؟ آیا ملتی بوده که [از مذاکره با دولتهای مستبد] سود برده باشد؟؛ هموطن؛ باید متحد شویم؛ از رنج و سختی [جنگ] گذشته برای آینده قضاوت کنید. آنهایی که [در جنگ گذشته] کنار من بودید و رنج و سختی جنگ را لمس کردید؛ میدانید که صلح واقعی وجود ندارد. فریب نخورید!
#حسن_روحانی #مذاکره #فریب #امریکا #دشمن
☆ کانال حقیقت
🆔 @the_facts313
پروفسور احسان یارشاطر؛ مورخ نامدار ایرانی میگوید:
دین زرتشت؛ تحت فشار سپاه عرب و جذابیت کیش اسلام که از قیود و سنت های کهن آزاد بود؛ راه را برای اسلام هموار کرد و عمده ایرانیها به استقبال دین جدید رفتند. جامعه زرتشتی که زمانی در اوج بود به اقلیتی نا امید تنزل یافت. [۲] اگر چه شکست نظامی ساسانیان دین زرتشتی را به زوال برد اما ارمغان آزادی برای ایرانیان آورد تا دیگر تحت سلطه ظالمانه اجتماعی و مذهبی اواخر دوران ساسانی نباشند. این مسأله نیروی خلاقه آنها را برانگیخت. روشنفکران نخبه ایرانی خودشان را وقف اسلام و زبان عربی کردند و به شکل گرفتن و گسترش تمدن جهانی اسلام کمک نمودند. [۳]
📚منبع: [۲]: کتاب ششم دینکرد، ترجمه دکتر فرشته آهنگری، تهران، انتشارات صبا، ۱۳۹۲؛ ص ۱۳
[۳]: بنگرید به The Persian presence in the Islamic world, p.90 (Chapter 1, By Ehsan Yarshater), editted by Richard G. Hovannisian and Georges Sabagh
☆ کانال حقیقت
🆔 @the_facts313
هیچ جمله ایی قادر به توصیف مظلومیت یمن نیست
صدایی از احدالناسی بلند نمیشود؛ حقوق بی بشر مرده است
یمن تنهاست مسلمان! فریاد بزن! داد بزن! سکوت یعنی شریک جرم!
اجباری نیست؛ اما یمن تنهاست...
6393 4610 2220 9213
(لازم بذکر است پس از دریافت کمک ها؛ اطلاع رسانی از ارسال مبالغ بحساب دوستان ذی صلاح؛ خدمت شما عزیزان ارائه میشود.)
The FACTs | حقیقت
🎥 مستند #برنامه_شیطان (سری دوم) 🎬 قسمت ۲۸ از ۵۰؛ نسخه #باکیفیت ✏️ موضوع: #حزب_پرستی سری دوم مستند #
21.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند #برنامه_شیطان (سری دوم)
🎬 قسمت ۲۹ از ۵۰؛ نسخه #باکیفیت
✏️ موضوع: #قانون_گذاری
سری دوم مستند #برنامه_شیطان را در ۲۶ قسمت دنبال کنید.
☆کانال حقیقت
🆔 @the_facts313
اسلام طی ۵۰۰[حتی ۶۰۰] سال از لحاظ نیرو و نظم و بسط قلمرو اخلاق نیک و تکامل سطح زندگانی و قوانین منصفانه انسانی و تساهل دینی [احترام به عقاید و افکار دیگران] و ادبیات و تحقیق علمی و علوم طب و فلسفه پیش آهنگ تمام جهان بود.
دنیای اسلام در جهان مسیحی نفوذ های گوناگون داشت اروپا از اسلام غذاها شربتها دارو؛ درمان؛ نشان های خانوادگی؛ سلیقه؛ ذوق هنری؛ ابزار؛ رسوم؛ صنعت و تجارت؛ قوانین و رسوم دریانوردی را فرا گرفت. در تمام دوران های طلایی تاریخ بشریت یک جامعه میتوانسته است در مدتی کوتاه این همه مردان معروف در زمینه سیاست؛ آموزش؛ ادبیات؛ جغرافیا؛ تاریخ؛ ریاضیات؛ هیات؛ شیمی و فلسفه و طب و مانند آنها که در چهار قرن اسلام از هارون الرشید تا ابن رشد بودند به وجود آورد. [آن هم تنها و تنها تمدن اسلام بود.]
📚منبع: ویل دورانت؛ تاریخ تمدن؛ ج۱۱
☆ کانال حقیقت
🆔 @the_facts313